Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2013 23:21:20
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern Zvala sam jaslice ali oni ne znaju nista. Moracu da zovem upravu Cika Jove. A na roditeljski nas zovu telefonom ili bude neko obavestenje na vratima? Posto meni istice porodiljsko za mesec dana plasim se da me ne otpuste pa bih htela da prikupim sve papire ranije. Jel ispisuju dete ako jedan rodutelj ostane bez posla? ako ti je dete upisano, onda nema sta da brines, regresiranje nema veze sa tim a pozovi administraciju, jer vaspitacice nemaju veze sa regresiranjem, ili trazi glavnu sestru u tom vrticu
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 0:48:22
|
|
|
|
blesicakv
|
Pozdrav svima. Prvi put pisem..Danas su konacno izasli rezultati u Zemunu, i deca su mi primljena! Samo nazalost, primljena su u dva razlicita objekta. Da li postoji mogucnost da ih spoje, ako napisem zalbu, ili da idem u vrtic da se raspitam licno? Da li se ovo jos nekom desilo? Hvala!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 12:10:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da nema logike da ih prime u različite objekte, strašno. Obavezno se žali, idi u upravu, mislim da moraju da ti izađu u susret.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 12:20:01
|
|
|
|
Tanja011
|
Meni se to desilo prosle godine, primljena su mi dva deteta u razlicite objekte. Ja sam pisala zalbu da ih obe prime u jedan i bez problema su prihvatili zalbu. Mislim da su u obavezi da prime decu u isti objekat
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 12:55:55
|
|
|
|
blesicakv
|
Evo jutros isla u glavni vrtic, kazu mogu da napisem zalbu, ali nece biti pozitivan odgovor, jer u Zemunskom biseru gde hocu da mi bude i stariji sin, kazu nema mesta u vrticu... U Zemunskom biseru imaju i jasle i vrtic, tu mi je primljen mladji sin u jasle, a stariji je u pcelici Maji i tamo je samo vrtic, tako da bi jedino mogla starijeg da prebacim u biser, ali kazu nema mesta... Sad ne znam da li i da pisem zalbu? Sutra cu da odem do bisera da vidim sta ce mi oni reci....
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 12:57:14
|
|
|
|
blesicakv
|
Mada sta se sve radi, prezadovoljna sam sto su ih i primili
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 13:48:39
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: blesicakv Evo jutros isla u glavni vrtic, kazu mogu da napisem zalbu, ali nece biti pozitivan odgovor, jer u Zemunskom biseru gde hocu da mi bude i stariji sin, kazu nema mesta u vrticu... U Zemunskom biseru imaju i jasle i vrtic, tu mi je primljen mladji sin u jasle, a stariji je u pcelici Maji i tamo je samo vrtic, tako da bi jedino mogla starijeg da prebacim u biser, ali kazu nema mesta... Sad ne znam da li i da pisem zalbu? Sutra cu da odem do bisera da vidim sta ce mi oni reci.... kada sam razmisljala da prebacim sina u dr vrtic, rekli su mi da mogu, ali da cekam mesto, ili ako znam nekoga da zajedno podnesemo zahtev, znaci, ako znas nekoga ko bi se zapravo menjao, neko ko hoce vas vrtic, iz vrtica koji vi hocete, zajedno odete i podnesete zahtev za premestaj dece. bar su tako meni rekli pre 2 god u rakovici.....
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2013 15:17:52
|
|
|
|
Tanja011
|
Napisi zalbu obavezno, kod mene je bila ista situacija, u jednom su bile i jasle i vrtic, tu je bila primljena mladja cerka u jaslice, a starija je bila primljena u drugi vrtic gde nemaju jaslice, pa sam pisala zalbu da premeste stariju. Cak u tom vrticu nije bilo ni konkursa za starije grupe jer nema mesta, pa su je ipak prebacili. Napisala sam u zalbi da zbog posla i obaveza necu biti u mogucnosti da blagovremeno dovodim i odvodim decu iz vrtica ako su u razlicitim objektima, i da su do sada bile zajedno kod kuce i nisu se odvajale, pa da smatram da ce im i adaptacija lakse proci ako su zajedno, u istom objektu. Probaj, nemas sta da izgubis. Gotovo sam sigurna da imaju obavezu da ti prime decu u isti vrtic
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2013 15:37:51
|
|
|
|
blesicakv
|
Sta bi jos mogla da napisem u zalbi, pored ovoga sto mi je Tanja napisala? Hvala Ne znam ni kako treba zalba da izgleda
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2013 22:03:38
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: blesicakv Sta bi jos mogla da napisem u zalbi, pored ovoga sto mi je Tanja napisala? Hvala Ne znam ni kako treba zalba da izgleda Pišeš na običnom A4 papiru, gore staviš naziv i adresu matične ustanove (kojoj ide žalba), i onda kreneš: ja... iz.... ulica.... ulažem žalbu, prigovor na odluku ove ustanove da moju decu..... (obavezno stavi matični) i.... (i opet matični) upiše u različite vrtiće. I onda kao lupaš tipa: jedno dete mi je primljeno u taj, drugo u taj, ja nemam mogućnosti da idem ujutru u dva, ne mgou da kasnim, bla, bla, samo ja ih vodim... i najgluplji razlog koga se setiš napiši. i na kraju nešto u stilu, zbog svega navedenog, molim ovu ustanovu da promeni svoju odluku i primi moju decu u isti vrtić, Sa poštovanjem ta i ta :) Tako je moja izgledala :)
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 22.6.2013 12:21:05
|
|
|
|
blesicakv
|
Hvala vam najlepse..danas cu napisati, u ponedeljak nosim, pa sta bude. Hvala svima.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 26.6.2013 22:51:05
|
|
|
|
dumisko
|
Kad smo kod žalbi mi smo napisali u zakonskom roku od 8dana i sad čekamo.Ako nelo može nek napiše svoje iskustvo jer je muž danas pitao da li su izvećali i kada da očekujemo odgovor i nisu znali da mu kažu?Ne znam da li izbace listu ko za već primljenu decu pri konkursu lil da idemo svaki dan u upravu da skačemo po ganglijama
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2013 8:42:47
|
|
|
|
nela79
|
Mene su prosle godine zvali telefonom da mi kazu da je zalba odbijena i da dodjem po rjesenje. Nisam otisla po njega . :)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2013 8:47:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A imam li ja koja nisam zaposlena pravo da pisem zalbu? Ja se sve nadam da ce biti primljena u Avgustu
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2013 8:55:51
|
|
|
|
nela79
|
Anck, to je tvoje zakonsko pravo. I kod mene je takva situacija. Ja uvijek pisem zalbu, da im bar dam malo vise posla. Nek citaju
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 2.7.2013 10:05:04
|
|
|
|
blesicakv
|
Jel znate koliko se ceka na pismeni odgovor na zalbu?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 2.7.2013 10:16:45
|
|
|
|
adulence
|
i mene to zanima ja sam sada zvala upisnu komisiju na mojoj opstini i niko se ne javlja...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 2.7.2013 12:36:03
|
|
|
|
jec84
|
Nama su rekli da na odgovor cekamo dve nedelje od dana predaje zalbe, a radi se o vrticima na Vozdovcu...Danas istice dve nedelje,mada ne ocekujem da su tako efikasni i precizni Mozda stigne do kraja nedelje...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.7.2013 14:50:49
|
|
|
|
isidora88
|
Interesuje me kako se boduju deca? kako neko ima oba zaposlena roditelja i ima 60 bodova, a neko samo 40, od cega to zavisi, vrste posla koji radi ili sta? kod nas u ns se samo daju potvrde da su roditelji zaposleni, nema proseka plata, ugovora o podstanarstvu...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.7.2013 16:59:02
|
|
|
|
Golden girl
|
Drage mame, koliko je vas sa Voždovca čija deca nisu primljena? Ja sam planirala da sa vrtićem startujemo u septembru, i suprug i ja smo zaposleni i izgleda da će biti septembar neke naredne godine jer dete nije primljeno. Žalila sam se, ali još uvek nismo dobili odgovor na žalbu iako je prošlo više od mesec dana. Ne bih da propustim da uložim drugostepenu žalbu, a koliko sam pobesnela navaliću im i prosvetnu inspekciju na vrat.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.7.2013 20:36:00
|
|
|
|
adulence
|
mi smo predali zalbu cini mi se 12. ili 13.juna,jos uvek nam niko nista nije javio opstina novi beograd
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 6.8.2013 12:30:05
|
|
|
|
blesicakv
|
Ipak mi nisu uvazili zalbu ..al nema veze, vazno je da su mi decu ipak upisali.. Sada me zanima, sta je potrebno poneti na potpisivanje ugovora, i kako to ide? Posto mi deca krecu od septembra, samo mi je receno da dodjem tokom avgusta na potpisivanje. I jel oboje imaju po 20% popusta ili samo drugo dete? Ako sada svi placamo punu cenu, kada je posle opet uplata?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 6.8.2013 14:49:22
|
|
|
|
salle
|
za potpisivanje ugovora ti nista ne treba, koliko se secam, ali za regresiranje da, mi smo prvi mesec platili punu cenu, pa kada je stiglo resenje, odbili su koliko je trebalo, evo link za regresiranje vrtica http://www.roditeljsrbija.com/informator/vrtici/983-regresna-skala-bgd tu pise i za tih 20%, ja nisam sigurna, ali mislim da jedno dete ima 20%... proveri... i bolje je da sto pre odes da vidis sta ti za regresiranje treba, i sto pre da predas da bi i resenje sto pre stiglo
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 6.8.2013 14:53:54
|
|
|
|
blesicakv
|
hvala puno..moram ovih dana da to sredim..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 6.8.2013 14:58:36
|
|
|
|
blesicakv
|
e sad me zanima jos jedna stvar, da li neko zna.. sta se desava ako u medjuvremenu neko od roditelja dobije otkaz? Sta ako dobije otkaz u toku avgusta, kad potpise ugovor, a pre nego dete krene u septembru u vrtic? Ili dobije otkaz a jos nije potpisan ugovor? Da li mogu u vrticu da promene odluku i dete ne upisu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.