|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
10.6.2013 9:47:48   
Janncica
user posted image Ovaj mali opet nece da spava...a dusa mu spava i stalno se kmezi... user posted image ooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 1551
10.6.2013 9:49:52   
dunja RR
Ognjenka user posted image

Ja se zato sklanjam od ljudi ..ne prija mi da me teše, da mež žale, da me bodre .. što manje znaju to bolje. A te znatiželjne sam eliminisala odavno ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1552
10.6.2013 10:10:43   
Ognjenka
Dunjci, i ja se sklanjam, ali onda mi mm kaze da smo postali pustinjaci i da treba malo da izadjemo. Znam, u pravu je, ali onda uvek naletimo na takve slucajeve.
Moram da naucim da ih iskuliram, ali nesto sva nisam normalna, narocito u poslednje vreme.

Inace, Dunja user posted image sve vec znas.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1553
10.6.2013 10:37:14   
milicicak
jao, kako ta zena ume da me pomeri i da mi upropasti dan!!!! stalno kuka da joj se dogadjaj neke gluposti, stalno se zali kako ima gomilu posla a nikad nista ne radi... i taj prokleti posao mora da joj se najavi 3 nedelje unapred jer ona mora na vreme da se organizuje..... aaaaaaa
ocu kafu :)

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1554
10.6.2013 11:55:39   
sanji
Jao ljudi što je dosadno i užasno kad ne možeš nigde da makneš sam i kad zavisiš sve od drugih makar to bili i tvoji najbliži! Mrzim ovaj gips a ko će izdržati još mesec dana!user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1555
10.6.2013 12:00:59   
sneza24
Net je uzasan, spor a i ova moja nece da spava a spava joj se.user posted image user posted image user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1556
10.6.2013 12:07:33   
marince1
Snezo vreme je katastrofa i mi matori smo nervozni,a kamo li oni

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1557
10.6.2013 12:21:28   
sneza24
ma da hoce da spava da prikupim koji poen za nasu rr od nje nemogu ni to.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1558
10.6.2013 12:38:03   
liliana
Tina mi se prehladila... Curi joj nosić... Noćas je imala temperaturu 37,5... Celu noć nismo spavale...
Sva je nervozna...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1559
10.6.2013 13:46:26   
Anoniman
lili, nadam se da ce brzo proci!
meni je rr uzasno spora user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 1560
10.6.2013 13:53:34   
Azra_
Bem ti takmičenje kad sve koči! Napred mame!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1561
10.6.2013 14:40:41   
Sanjica26 RR
Malo pre me je zvala pomocnica direktora da mi kaze da se odmah javim direktoru. Zovem ga i on kaze ako mogu odmah da dodjem kao da mi je preko puta. Imam 20 minuta pesice do skole. Kazem mu lepo ako nije hitno da saceka do sutra i ovako ima sednica. Naravno odmah mi je rekao da spremim kratku priredbu sa decom za cetvrtak jer mesna zajednica slavi Spasovdan. Objasni mu lepo da su se deca raspustila i da sad niko nece da uci. A drugo nemam decije brojeve mobilnog da bi ih nasla. Njega to ne interesuje. Nemam pojma sta cu da radim.user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1562
10.6.2013 15:21:28   
Lu
Ovo nam je hvala???
Mi smo stvorili ovu ringeraju, mi članovi... i danas sjedimo prikovani za računare a vi nas napraviste lopovima zbog čega?
E pa hvala ali meni vaše nagrade ne trebaju, ušla sam srcem u ovu igru kao i prošli put dok sam još bila moderator i najmanje mi treba da me neko optužuje, kažnjava i iskorištava!

Ljudi stvarno me je ovo pogodilouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1563
10.6.2013 15:27:28   
liliana
Lu, ja ne mogu čak ni da uđem na RR- traži mi da se prijavim, a onda dobijem obavest da mi jenalog na RR blokiran!user posted image
Mogu da uđem na foru, tako i lazim ceo dan!user posted image
Možda su me blokirali jer sam prošli put dobila nagradu, pa me se sad plaše!!!user posted image user posted image
Mislim, stvarno bruka!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1564
10.6.2013 15:29:31   
Figaro88
Lu,i mene,bas sam zelela da ovaj put pobedimouser posted image Ali ima jos 4 dana,mozda i uspemo,ja tesko odustajem....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1565
10.6.2013 15:33:53   
Lu
Figaro ja nikad ne bih odustala, nisam odustala ni prošli put do kraja iako se vidjelo da nemamo šanse...ALI OVO JEDNOSTAVNO NIJE FER!
Ne želim da sudjelujem u ovome jer mi je ponižavajuće a svako neka odluči za sebe naravno.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1566
10.6.2013 15:44:02   
jance
.. jesi planirala da mozda i nesto uradis po kuci kad si vec uspela da uspavas decu u isto vreme? e pa neeece moci. jos ako si SLUCAJNO mislila da ces da bacis pelene koje stoje na balkonu od Kulina bana, vec su i muve prestale da lete oko njih, e onda cu poceti da urlam ko da mi kozu deru sa ledja cim mrdnes dupe sa terase, cisto da zazalis sto si uopste i pomislila da ces nesto uspeti da uradis!
znam, beba je to, blablablabla, kakav je to muz kad ti ne pomaze blablabla. e pa kakav je - takav je i beba je to, ali leba ti, kako samo skapira u zatvorenoj sobi da sam izasla iz stana!

i sad kad dodju ljudi da nas sele zbog poplave ima da gledaju dzakove usranih pelena!

sory, ali imam toliko toga da uradim pre nego sto dodju da sele svekine stvari gore, a ako i pomislim da mrdnem dupe od nje, odma krene da urla!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1567
10.6.2013 15:47:21   
Janncica

IZVORNA PORUKA: jance
ako i pomislim da mrdnem dupe od nje, odma krene da urla!

isto i kod nas user posted image spava meni na rukama,cim ga spustim krece urlanje... user posted image Ni slucajno da nesto uradim... user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1568
10.6.2013 15:49:48   
Modessty
besna sam!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1569
10.6.2013 15:50:27   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: Lu

Figaro ja nikad ne bih odustala, nisam odustala ni prošli put do kraja iako se vidjelo da nemamo šanse...ALI OVO JEDNOSTAVNO NIJE FER!
Ne želim da sudjelujem u ovome jer mi je ponižavajuće a svako neka odluči za sebe naravno.

Ja sam vec rekla-ako odustajemo-ja sam za,vise i ne vidim poentu....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1570
10.6.2013 16:59:01   
nata11

IZVORNA PORUKA: Figaro88

IZVORNA PORUKA: Lu

Ja sam vec rekla-ako odustajemo-ja sam za,vise i ne vidim poentu....

A o cemu se radi da ne citam sve redom.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1571
10.6.2013 17:00:25   
branki*
nato,oduzeti su nam neki poeni...mada je jos od jutros krenulo traljavo...user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1572
10.6.2013 19:57:36   
Sanchy
Danas smo ponovo trazili patikicu i prepesacili od Novog Bgd do Zemuna setalistem pa nazad ka uscu jednu deonicu,usput pitali one koji rade na sladoledu ,kokicama i rece nam jedna zena da je neki tip nosio patikicu i kao pitao jel neko izgubio,,c c c ma uopste mi nije jasno sto je uopste dirao ,ja sam se vratila bukvalno za dva minuta nazad i u tom kratkom periodu neko je odneo e stvarno bedak...i na kraju smo kupili druge iste patikice,,,srecom sad su na snizenju...al opet mi zao one patikiceuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1573
10.6.2013 19:58:57   
salle
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.6.2013 14:22:33 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1574
11.6.2013 11:32:04   
liliana
Dakle, možemo imatei omiljene osobe, ali Ne možemo i ne smemo imati omražene osobe? E, pa ako nekoga ne volim-ja ga ne volim, da ne kažem ne podnosim, i to ću javno reći. Na svoje mišljenje svako ima pravo, kao i na iznošenje istog, a to što što se takvo mišljenje nekome ne sviđa-e, to je već drugi par čarapa, i to je problem...

Zaključa se moja tema koja je optvorena pre par meseci, a tema istog sadržaja, samo malo drugačije formulisana, otvorena juče, ostaje otključana!!!user posted image
Pa, ko onda ovde koga i iz kojih razloga???

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here