|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
13.6.2013 9:41:18   
minnica
Užasno, Ana. A svi političari tako rado uzimaju u usta trudnice i majke male dece u kampanjama i pričaju kako će baš oni da se pozabave time. Ma, nikog to ne zanima dovoljno. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1601
13.6.2013 9:42:50   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: ceca.n

Toliko sam besna da ne mogu da spavam.
Vratila sam se na posao posle porodiljskog i zatekla sam novi ugovor za mnogo gore radno mesto.
U fazonu potpisi ili otkaz.
Suze su mi krenule kad sam procitala.
I jos kad znam da ne mogu da se zalim, jer niko nece da stane iza zena ovoj drzavi,
ostaje mi samo da besnim i da trazim drugi posao.

Mene nije sačekao novi ugovor, ali drugo radno mesto jeste, naravno dosta niža pozicija. Plata mi je ostala ista pa se nisam mnogo bunila, misleći da je to privremeno. Privremeno i jeste bilo, pre 10 dana sam dobila otkaz user posted image

Ih bre,kakvi su kreteni ne mogu da verujemuser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1602
13.6.2013 9:45:06   
Anoniman
ana, ne mogu da verujem user posted image

(odgovor članu Sanja90)
  Direktna veza do poruke: 1603
13.6.2013 9:45:08   
Sanja90
Ma samo da imam uslove da odem u tri lepe... i tamo su bolji uslovi za zivot nego ovde.

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1604
13.6.2013 9:53:03   
nela79

IZVORNA PORUKA: Sanja90

IZVORNA PORUKA: nela79 RR

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Objasnite vi meni ovu glupavu drzavu,prijavljena sam na biro jer nezaposlena,dobijem kaznu od 6 meseci jer sam zaboravila da se prijavim jos u decembru jer sam tad saznala da sam trudna i na to sam potpuno zaboravila. Ode mm danas da me prijavi,jer ja ne mogu,izlagao maksimalno kako bi me prijavili da se ja ne bih cimala,da bi mu oni rekli da moram ja licno da dodjem da bih isla na tamo neki razgovor i da to mogu da uradim i kroz godinu dana,ne bitno kad. Pitao ih da li ce moci da mi izdaju potvrdu da sam nezaposlena,zbog papirologije posle porodjaja,na sta su mu oni rekli da to daju bez problema. Pa ako nisam prijavljena tamo kako mogu to da urade???Kako mogu da znaju da sam nezaposlena???? Gde je tu logika???user posted image

Sanja ako ti je potvrda problem nju mozes i u Nemanjinoj da izvadis. Ja sam je tako vadila. Prvo se ko ludaca trudna prijavila na biro. Onda me zena pita a sto se prijavljujete kad ste trudni. Ja kaze pa zbog potvrde o nezaposlenosti, kako drugacije da je dobijem. Kaze samo vi otidjite u Nemanjinu, das licnu i oni je za minut izdaju.

Stvarno??? pa sto sam se ja toliko cimala nije mi jasno,e sad mi lakse. Hvala punouser posted image

Vjeruj da sam se i ja to isto zapitala. :) Tako da ako nisi obnovila prijavu na Birou , samo se ti nekako spusti do Nemanjine :)

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1605
13.6.2013 9:54:50   
Sanja90
Nela79 hvala ti punouser posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1606
13.6.2013 9:59:30   
Ana RR
Ma ok, iskreno, to se i očekivalo (nisam samo ja dobila otkaz, taj dan nas četvoro, a ukupno za poslednje dve godine je skoro 30 ljudi otpušteno-smanivanje troškova). Srećom, imala sam finu platu a i 11 godina staža pa mi je otpremnina ok. Već sam i zaboravila na njih, život ide dalje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1607
13.6.2013 11:42:49   
Ivanka 75
MM na košarci početkom maja povredio oko, išao sa povezom nekoliko dana, stavljali masti i kapi, kontrola svaki drugi dan i sve lepo prođe....
U ponedeljak mi kaže da ga boli oko ia da ne može ujutru da ga otvori po 15min jer ima neku skramu na oku!
Njegova dr nije radila u utorak i odemo juče nas dvoje, on objasni šta je, prime ga i uđe on unutra....
Ja ostanem napolju da ga čeka mi mislim izaći će za koji minut, daće mu neke kapi, mast i idemo kući.
JOK!
Izlazi sa povezom posle ravno pola sata i krenemo kući.
Pred kućom je već počeo da kuka kako ga boli a noćas nije ni spavao user posted image
Morala da mu skine tu kramu što je imao na oku, zato je i proveo pola sata unutra, lokalna anestezija, čupkanje toga sa oka user posted image
Samo pije lekove protiv bolova (koje inače nikad ne pije!), ne može da otovri oko, ako pokuša da otvori i drugo valjda ga ovo bolesno zaboli tako da ne otvara nijedno.
Vodim ga do kupatila, oblačim, stavljam mu sve u ruke da bi mogao da pije, jede user posted image
Žao mi ga je mnogo, trudim se da mu pomognem koliko mogu...
Zamislite koliko ga je bolelo noćas kad kaže da je u jednom trenutku imao želju da iskopa oko!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1608
13.6.2013 11:48:28   
lesica
Uh Ivanka... Ne znam šta bih drugo rekla, proćiće to ubrzo, a ti budi mužu podrška... Znam koliko su povrede oka iritantne, pa ako ga još i boli... uh

Drž' se!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1609
13.6.2013 11:50:20   
lanajelena
Uzas Ivanka,mom deveru je pre neki dan u teretani upala neka cestica,nesto u oko i dok je on dosao kod dr pustila je rdju,video je svega 60% i jako ga je bolelo,jos uvek mu nije proslo skroz

Direktna veza do poruke: 1610
13.6.2013 11:51:53   
Modessty
Jao ivankice nadrljaste! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1611
13.6.2013 11:55:14   
Ivanka 75
Ma biće to sve dobro, znam, nego mi žao da gledam čoveka od 2m i 100kg bespomoćnog, a i on se stvarno trudi i samo ponavlja "da prođe vikend, da prođe vikend"

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1612
13.6.2013 11:55:20   
Trcosava
Au Ivanka :( on ga nagrabusio debelo!

Povrede oka nisu ni malo naivne. Moj tata na jedno oko nije video od neke 15 godine, a pre nekih 4-5 godina je imao problem i sa drugim okom - on je bukvalno bio slep par dana. Samo da pregurate to user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1613
13.6.2013 11:57:42   
Ivanka 75
Morala sam da odvedem Ivu malo u šetnju jutros, od sveki mi nema bože pomozi, samo kola okolo, nervira me a ništa neće da mi ppomogne.
Pristavila sam i ručak, sad da se spremim i odoh na posao (**bem ti posao)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1614
13.6.2013 14:15:23   
Figaro88
Napisala sam podugacak post pa ga izbrisala,nema veze...........

< Poruku je uredio Figaro88 -- 13.6.2013 14:17:47 >

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 1615
13.6.2013 14:21:02   
Ana RR
Joj Ivanka user posted image najgore je kada je čovek bespomoćan user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1616
13.6.2013 14:24:38   
pandina
Au, tek sad vidim sta ti se Ivanka desilo. Kako je sada?
Znam da je mm jednom uspeo socivom da okrzne deo oka i bolelo ga uzasno i nosio povez, proslo je posle nedelju dana.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1617
13.6.2013 14:30:24   
17 joka
joj Ivanka ja mogu da zamislim kako mu je ja sam u roku od 15 dana imala 3 operacije i jedno skidanje konaca znaci 4, necu da pricam kako je setati tj. ziveti par dana sa koncima u ocima koji te grebu bole itd.

tako da mogu zamislitiuser posted image

nadam se da ce brzo proci uhhhh

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1618
13.6.2013 14:44:43   
Sanchy
Neka ide u hitnu nocu,na klinici da mu to pogledaju...Ovde u Bg,po DZ nisu bas nesto strucni,svaka cast svakome,ali imamo nocu dezurne ocne klinike..i mm je na poslu upao iver u oko pa smo isli u Klinicki centar i relativno brzo je to reseno,takodje je imao bolove u pocetku i nije mogao da gleda ..

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1619
13.6.2013 15:56:01   
Dani.kv
Jao, jao hocu da svisnem od lude drzave, jos ludje firme i kolega. Ja ovako truna u petoj nedelji, cekam UZ sl nedelje da cujem srculence i lezim kao koka na jajima. Zove me dusebriznica od kolegenice i kaze stigla su nova resenja, odradjena nova sistematizacija i naravno meni posle pet godina opet nisu priznali skolu. I ja cu i dalje da budem salterusa umesto pravnik. Uh Simicu da si mi blize krvi bih ti se napila

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1620
13.6.2013 15:58:07   
Dani.kv
A sutra cu i iz partije da se izclanim

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1621
13.6.2013 16:06:17   
Torbica
Mene je zviznula promaja, neka temperaturica i bolii vrat, pih. No, klinci su svi ok, to je najvaznije..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1622
13.6.2013 16:06:21   
17 joka
Dani draga, ma ne nerviraj se sad sve su to nasa srpska g....

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1623
13.6.2013 16:09:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Jao, jao hocu da svisnem od lude drzave, jos ludje firme i kolega. Ja ovako truna u petoj nedelji, cekam UZ sl nedelje da cujem srculence i lezim kao koka na jajima. Zove me dusebriznica od kolegenice i kaze stigla su nova resenja, odradjena nova sistematizacija i naravno meni posle pet godina opet nisu priznali skolu. I ja cu i dalje da budem salterusa umesto pravnik. Uh Simicu da si mi blize krvi bih ti se napila

Ti si trudna????????????????Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Bes negativu, zenooo, kako sam se sad obradovala. Neka ti sve bude lepo i lako. Nisam ovih dana imala bas vremena, a i od ove ludnice od takmicenja ne stizem da ispratim.
Ponizno molim za jedno tegljenje njokaliceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1624
13.6.2013 16:42:39   
17 joka
ja sam toliko ljuta i tuzna , a besna da neznam i nemogu objasniti
moje dve prijateljice su radile VTO i obema nije uspela saznah juce i danas radile bete

ja se sad isplakah ko konj, pitam se gde je pravda Boze gde
one su u istom sosu kao i mi nemaju novac za sledeci put, njihov neuspeh kao i svih cura na temi VTO me boli kao i moj proslogodisnji,tuga i nemoc me prosto ubise nije moguce objasniti ovaj osecajuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here