|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
28.5.2013 23:39:20   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Ko me tera da s vremena na vreme pogledam vesti samo se zgrozim i iznerviram kada vidim OVO Strasno sta sve ljudi(ako ih tako mogu nazvati) rade, ma takve bi jauser posted image

Vidite, ja se tako jadno osecam kad procita ovo i stvarno se zapitam da li Boga ima? Ali stvarno.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1526
28.5.2013 23:39:36   
Verolina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

E ne mogu da verujem da ću godišnjicu braka da dočekam u bolnici!

user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1527
28.5.2013 23:44:23   
Ivanka 75
bem ti glupe izvestaje koje moram da pisem danas za prekjuce user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1528
9.6.2013 18:52:38   
Sanchy
Danas smo kod Hotela Jugoslavija na setalistu izgubili patikicu ,starku plavu i neko ju je lepo odneo kuci..Videla je jedna baba da je bila okacena duz staze ali je tamo vise nije bilo...sta ce kome decija patikauser posted image ...U Budvi sam ostavljala cela kolica ispred zgrade sad kad smo bili ,ma niko ih nije pipnuo a ovde jednu deciju patikicu neki skot je morao da uzme,,kakav smo to narod ja ne znam.,,ma jedva cekam da odem odavde,jedva..user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1529
9.6.2013 21:05:05   
branki*
ooo,svasta,uzeo jednu patikuuser posted image !

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1530
10.6.2013 6:56:15   
mati
Strah me i u wc da odem...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1531
10.6.2013 6:57:04   
branki*
sta se desilo mati?vidim da si spominjala utrogestan...

branki

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1532
10.6.2013 6:58:33   
17 joka
Sto mati nisam u toku, nesto nije u redu? videh i ja za Utrić?

puno te user posted image user posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 10.6.2013 6:59:18 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1533
10.6.2013 7:06:03   
mati
Pa nije me bilo dugo... Prokrvalila, zaglavila u bolnici i sad me strah sta cu da zateknem kad (da izvinete) skinem gace...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1534
10.6.2013 7:09:49   
17 joka
Mati, mora biti sve u redu, lezi odmaraj,cuvaj se, stavljaj Utrice i razmisljaj pozitivno, verujem da je strah velik i da uopste nije lako, velikiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1535
10.6.2013 7:10:49   
Figaro88
Mati potpuno te razumem,prosla sam kroz isto,strah je uzasan.Da li znas razlog krvarenja?Lezi,odmaraj,pokusaj da sto manje mislis na to,citaj nesto,gledaj serijeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1536
10.6.2013 7:14:26   
mati
Pa od desetak razlicitih dr, ima toliko i razloga krvarenja. Muka mi je vise da svaki dan visim po bolnici i jurim za uputima. Mata se naplasio, cim vidi da ulazimo u bolnicki krug pocne da place, akad se desi, nemamo ga gde, pa ga jadnicka vodimo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1537
10.6.2013 7:16:32   
branki*
mati,kao sto rekose,figaro i joka,stavljaj utrogestane i miruj,lezi koliko god mozes..bice dobrouser posted image

branki

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1538
10.6.2013 7:18:09   
Figaro88
Dusa malauser posted image Nadam se da ce ti brzo biti bar malo boljeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1539
10.6.2013 7:20:22   
17 joka
e dusa mala,user posted image Mati mora biti uredu,samo odmaraj, trudi se da radis nesto sto ti oduzima vreme da previse razmisljas

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1540
10.6.2013 7:26:16   
vikiveki
Jao duša mala,znam ja kako je to...dr kad ne znaju šta mu je samo ga vodaju od jednog do drugog,pa mu još na kraju bude muka od svegauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1541
10.6.2013 7:29:30   
marince1
Dusa jedna mala,izdrzite,procice

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1542
10.6.2013 7:36:29   
vikiveki
Eee a sada sam baš puna negativne energije zbog ovih bodova i ogrevauser posted image isva ta energija usmerena je ka onim programerima koji su nas tako čvrsto uveravali da neće biti problemauser posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1543
10.6.2013 7:38:42   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Eee a sada sam baš puna negativne energije zbog ovih bodova i ogrevauser posted image isva ta energija usmerena je ka onim programerima koji su nas tako čvrsto uveravali da neće biti problemauser posted image

Isto i ja,samo sto sam ja tuzna sto nas opet pobedjuju,a bas se trudimouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1544
10.6.2013 9:27:42   
Ognjenka
Juce mi kod kumova, koji imaju cerkicu od skoro 3 godine, i jos je kuma i trudna sa drugim detetom svega par nedelja (oko 9 cini mi se).
Tu je bila i kumova tetka, dezurna dusebriznica koja stalno dolazi kod njih (kum nema mamu, pa ona smatra da treba da je zameni, valjda).
Zena nije normalna. Igra se sa kumicom i sve joj govori kako ce imati batu ili seku. I kuma kaze "Nemojte nista da joj pricate, kad bude vreme reci cemo joj mi." O ova samo nastavlja pricu o bati i seki i joj joj prica kako mama sad ima bebu u stomaku. Mala je zblanuto gleda i vidi se da joj nista nije jasno.
Onda pita mene "A vi nemate dece?", pa ne saceka ni odgovor jer ga zna, samo voli da pecka i prica kako je strasno sto moja svekrva (njih dve se znaju)nema unucice i kako smo mm i ja sebicni.
Neki ljudi nemaju mere, a ja moram da naucim da ih iskuliram.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1545
10.6.2013 9:30:15   
branki*
ognjenkauser posted image
ne volim sto te vidim u ovoj temi,ali bas volim da te vidim!ljudska glupost i drskost su nesto na sta covek nikad nece oguglati...

branki

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1546
10.6.2013 9:34:58   
Ognjenka
Brankic user posted image
Ima ona izreka "Glupost treba da boli"
Da boli, bilo bi mnogo manje takvih idiota.
No, proci ce me, to su samo trenutci kad sam malo down.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1547
10.6.2013 9:40:43   
Ivanka 75
Već sam otplakala jutros....

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1548
10.6.2013 9:44:22   
AndreaK
ja sam ubedjena da bi sva moja negativna energija prestala pronalaskom posla...ubija me u pojam sto vec sesti mesec sedim kod kuce. Doduse i posao nosi dodatne negativne vibracije (stres i sl), ali nemati ga dugo je za mene strasno porazavajuce u ovom momentu...user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1549
10.6.2013 9:47:42   
Anoniman
mati user posted image
ognjenka, samo zen, ne obracaj paznju kad znas kakva je, samo u svojoj glavi stavis na mute.
moje dete me sistematski unistava. u poslednjih mesec dana mogu na prste nabrojati koliko noci je spavala normalno. nocas smo opet od 2 do 5 bile budne. srecom, od prosle nedelje ne radim (ako se to moze nazvati srecom).

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here