|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
27.5.2013 14:59:09   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Janncica

I svako radi sa svojim sisama i detetom sta mu volja.user posted image

Ha ha ha...ovo je smehotresna recenica, ali je u isto vreme i poenta. user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1501
27.5.2013 15:00:48   
Verolina
Bea, ne se strecas, ima sve svoje prednosti. Da te Viktor nije skartirao kao losu Milku, sad tvoji sifoni ne bi bili tako zanosni.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1502
27.5.2013 15:01:22   
Figaro88
Bea je sve bas lepo rekla,ima nas puno ovde,i sve smo zene,tesko da cemo se uvek slagati oko svega.
Mene najvise iritira bas to sto smo jako osetljive u tom periodu,pa nas takav pritisak bas ubije u pojam.Meni je trebalo godinu i po da se izvucem iz postporodjajne depresije,drugi put cu biti pametnija i uzivati u svom detetu....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1503
27.5.2013 15:02:26   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bea, ne se strecas, ima sve svoje prednosti. Da te Viktor nije skartirao kao losu Milku, sad tvoji sifoni ne bi bili tako zanosni.user posted image

Verolino user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1504
27.5.2013 15:07:47   
bea83
Sanja, eto vidiš da smo se razumele user posted image
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio bea83 -- 27.5.2013 15:09:47 >

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1505
27.5.2013 15:09:26   
bea83

Volim tvoj pozitivan stavuser posted image  Loša Milka dobra sifonerka user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1506
27.5.2013 15:11:43   
dunja RR
A sad možete da pređete u temu Delimo pozitivnu energiju user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.5.2013 15:12:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1507
27.5.2013 15:14:15   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: bea83

Sanja, eto vidiš da smo se razumele user posted image
user posted image

user posted image

Kako bre pravite te lude smajlijeveuser posted image user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1508
27.5.2013 15:15:49   
Verolina

IZVORNA PORUKA: bea83

Volim tvoj pozitivan stavuser posted image  Loša Milka dobra sifonerka user posted image

Ja smatram da si svakako u prednosti. Zasto? Pa dojilja si samo odredjeno vreme, a dobri sifoni bi valjalo da potraju godinama. Mislim da ce se tvoj muz sloziti sa mnomuser posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1509
27.5.2013 18:12:54   
Olga75
e paaaaa
danas ja u prodavnicu sa M i dok sam iz onog frizidera uzimala u*rano mleko , okrenem se i vidim neka curica drzi M za ruku a sva u varicelama
i dreknem : M pusti je
i dolazi njena mama , klinka i kaze : nije ona vise zarazna
a ja user posted image
pa je l ti dete mislis da ja ne znam sta su varicele ?????? i kazem joj kao : ok , mislim znam da je inkubacija 21 dan , sacekacu , msm moraju i nas da zakace
i ne kazem joj sta sam joj mislila a to je :
pa ko je tebe retardu ucio da o decui brines ????? ko ti je rekao da ze dete sa vezikulama vodi napolje ????? da li ti mislis ako znas da noge rasis znas da brines o onome sto je izaslo ???????
pa klinko glupa ako varicelu zakacimo mame cu ti se ispominjati
i sad , nek shvati ko kako hoce ali deca nisu za svakoga a p[onajmanje za decu
treba nam neki zqkono da se u koke ugrade jbn misolovke da te curice ne misle kako je wooohooo roditi dete tamo negde u 17 - 18 i onda su one punopravne i sve znaju
ahaaa , prvo ste trebale da naucite sta je kontracepcija , neodgovorne

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1510
27.5.2013 18:23:46   
Trcosava
Au sunac ti Olga!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1511
27.5.2013 18:29:23   
Sanja90
Recenica: "Nije vise ona zarazna"user posted image Jok nego sta je... cccc

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1512
27.5.2013 18:29:46   
Figaro88
Strasno,i ja bih poludela,samo nisam sigurna da bi mogla da ne kazem nista.Ne mogu da verujem da je izvela dete sa boginjama napoljeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1513
27.5.2013 18:32:57   
Olga75
a sta da joj kazem a da je fizivki ne povredim ?
koza glupava , boli mene sto ce njeno dete da zakaci neku inf ili neku nenormalnu pigmentaciju , sad mi je problem kako cu moju glupu zver da zadrzim da se ne cese na + 1000 u junu - julu i kako cu unutra da je zadrzim
ma pop sam skroz i jos mora da mi ide u vrtic , gde cu je user posted image
oooo kravetina jedna balava user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1514
27.5.2013 18:33:05   
Janncica
Olga ne se nerviras...Volem te,al sad si me zacnula jer nije fer generalisati . Ima nas raznih. Koliko je neodgovornih mladih mama,toliko ima i mama koje su rodile kasnije pa su totalni user posted image ...
Ne pronalazim se u ovome,ali mi i smetaju razni komentari po pitanju mladih mama.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1515
27.5.2013 18:42:20   
Olga75
pa sad generalisem jer sam u afektu user posted image
i generalisacu dok afekt ne prodje user posted image
a mislim kazi : dete sa vezikulama voditi u prodavnicu ? koliki kreten moras biti ????

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1516
27.5.2013 20:06:05   
sneza24
Olga možda nije imala kome da je ostavi?user posted image

E sad ja ovako da se istresem prvo zbog mame. Cele zime se pazi,ne ide nigde da ne zakači neki virus jer čeka da joj jave kad ide na operaciju. Trebala je prošlog utorka da ide ali je za vikend dobila menstruaciju posle više od 2 god i sa uputom nešto nije bilo ok pa su joj odložili za sutra. I onda je u petak zakačila neki virus i ima temperaturu, boli je grlo, kašlje i curi joj nos. Operacija odložena za sledeći utorak. Nadam se da će joj biti bolje do tada.

A sa mm sam se posvađala jer mi je L pala sa stolice. Kaže kako ja ne umem da čuvam decu. Vala znala bih i ja da ih čuvam tako što ću non-stop da je nosim i da ne radim ništa. Uradi ti sve što ja uradim u toku dana pa da vidim da li će dete da ti padne ili ne.user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1517
28.5.2013 13:58:10   
Leax
Ko me tera da s vremena na vreme pogledam vesti samo se zgrozim i iznerviram kada vidim OVO Strasno sta sve ljudi(ako ih tako mogu nazvati) rade, ma takve bi jauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1518
28.5.2013 14:28:12   
jance
citam sta je Olga napisala, pa mi pade na pamet drugarica sa sela. bili kod njih pre 2 nedelje otprilike, ulazimo unutra a ja gledam njenog malog - sav u nekim sitnim crvenim tackicama. kaze ona: vidi sta mi ima po licu, nigde drugde nema, pojma nemam sta je to....? ja se zaustavim u trenutku (drzim bebu od nepuna 4 meseca na rukama), i krenem automatski da je ispitujem: jel se siri? jel imao u kosi? jel imao bilo kakvu , cak i nisku, temperaturu? pa kao nije imao temperaturu ali je imao u kosi pa mu je proslo. i ovo mu prolazi. nista, samo sam dubooko uzdahnula i usla dalje. nije mi zbog Ogija, on bi mozda i trebao, zbog Kike mi je, njoj bi moglo jos malo da zaobidje, da jos malo ojaca....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1519
28.5.2013 14:30:07   
Sanja90
Gospode Boze sacuvaj nas budala. Ovo je uzasnouser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1520
28.5.2013 15:10:14   
Anoniman
laex, ovo je strasno, jao kako sam potresla sada user posted image

(odgovor članu Sanja90)
  Direktna veza do poruke: 1521
28.5.2013 20:11:23   
dunja RR
E ne mogu da verujem da ću godišnjicu braka da dočekam u bolnici!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1522
28.5.2013 20:29:58   
Janncica
Dunja user posted image user posted image
Danas sam cula jako tuznu vest... i ceo dan sam pod utiskom... Nije bas negativna energija,ali....pih...ne znam kako da se istresem... user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1523
28.5.2013 21:55:10   
17 joka
Dunjiceuser posted image user posted image

Jancice, znam taj osecaj bice bolje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1524
28.5.2013 22:23:03   
Torbica
Ja sam toliko umornaaaa, razbila sam se od knjige ovih dana... Davno sam bila takva...Veceras mi dragi napravio vecericu i sipao vino, nisam svoja.... Mentorka mi radila recenziju i dopunjavala sam sta treba, ubih se...
Olga, nadam se da vas nece zakaciti. Moj Djole je dobio varicele za 1 maj. Prosle uveliko...Pa je bebac imao abortivni oblik - krenule i povukle se...da bi ipak pre nedelju dana dobio i on, i evo prolaze uveliko. Ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here