Peace*
|
milicicak, znaš i sama da teorija i praksa često nemaju veze jedna sa drugom. Ja sam dosta čitala o svemu ovome, i dosta sam pohvatala od dr, i iako nisam školovana u ovoj oblasti, mislim da sasvim dobro plivam. Volim da razmišljam na glas, meni je to mnogo puta pomoglo. Cela ta priča oko čokoladnog krema sa xy% kakaa... ja to jednostavno ne kapiram! Zato izbegavam i medeno srce, i jafu (jafa sadrži i jaja). Držim se zlatnog peka sa kakao prelivom, možda možeš to da probaš, pa da uporediš sa sastavam tog čoko dela kod medenog srca? Ne znam... Recimo, ja sam poredila sastav gumenih medvedića Pionir i Bambi. Opet, ne znam sad iz glave, ali mi se nešto nije dopalo kod Pionirovih. I ne dajem Pionirove, već samo Bambijeve. Juče stigla sa posla a Marko sedi i jede Pionirove (ja sam psiho, razlikujem bombonice iako su realno iste ). No, ne bi mu ništa, ali pojeo je samo jednu i rekao da su mu gadne. Ja sam se često susretala sa tim da Marko odbije proizvode za koje ja smatram da nisu najbezbedniji za njega. Da li oseti moj nemir, ili je to ona priča koji mi je alergolog davno rekla "Alergična deca neće uzeti ono na šta su alergična", nemam pojma. IZVORNA PORUKA: vesic ako Tash vidi poruku zamolila bih je da mi da ako nadje recepte za namaz od crnog luka,mislim da se tako zove... Nisam sigurna na šta misliš. Ja sam pravila tri vrste namaza, ali ti namazi se prilično teško mažu na hleb, bude suvo, pa otpada (da ne očekuješ paštetu kao kupovnu), ali kada nemaš izbora, i ovo je super. Dakle, ja sam dinstala 1kg svinjetine, na luku. 1/3 sam samo tako pasirala, to je bila klot pašteta, 1/3 sam pasirala sa barenom šargarepom, to je bio namaz od šargarepe, 1/3 sam pasirala sa grilovanim patridžanom, i to je bio namaz od patlidžana. Ne znam dal si videla, Snelle je pisala u jednom momentu, ja sam otkrila jedan margarin koji je skroz bezbedan za decu sa alergijom na kazein. Kod nas se prodaje na pijaci, uvoz iz Mađarske. KLIK Ne znam dal to možeš da nabaviš.