|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
7.6.2013 10:17:26   
nata11

A ja imam jedno pitanjce. Ima li neko iskustva sa nekim od hotela ili prenoćišta u Vranju?

Sad cu ja opet da ponovim isto user posted image a što ne bi prespavali u motel Predejane? Nije to neka razlika u kilometrazi. Cisto je, imas fontanice, uslugu, pa jos ujutru pre nego da krenes uzmes njihove lepinje i uzivancija.

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 351
7.6.2013 10:25:38   
Moiraina
Mi smo rezervisali jedan super motel u Vranju, ali kasno smo krenuli, pa nas je uhvatio mrak i kiša, noćili smo u Predejanu.
U povratku ćemo noćiti u Vranju. Apartman u tom motelu je 4.000, a trokrevetna soba u Predejanu 5.000.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 352
7.6.2013 10:25:39   
nata11

Ako imate bilo kakav savet vezano za Hurgadu, pisite...

Nisam citala temu koju je dala Dunja pa se mozda nesto ponovim ali poenta u Egiptu i Tunisu je baksis. user posted image Obavezan je i kreni redovno da ga dajes od prvog dana i mnogo ce ti biti bolji odmor. Kada ides na one njihove markete/ bazare ne nosi nikako sav novac na jedno mesto. Ja inace ne idem u te bazare nervira me da me vuku za rukave i guraju stvari pod nos.
Ukoliko hotel nije sa 5 * - mi smo uvek bili u 4* moguce da ce Vam kada stignete dati losiju sobu nego sto ste se dogovrili u agenciji, nemoj da se nerviras gurnes 5-10 eura i dace ti da biras sobu.
Sve u svemu lep provod zelim user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 353
7.6.2013 10:40:20   
Dusha

IZVORNA PORUKA: nata11

Sad cu ja opet da ponovim isto user posted image a što ne bi prespavali u motel Predejane? Nije to neka razlika u kilometrazi. Cisto je, imas fontanice, uslugu, pa jos ujutru pre nego da krenes uzmes njihove lepinje i uzivancija.

Do sad smo svaki put stajali u Predejanima (kako li se već menja kroz padeže), i jeste mnogo lepo. Ali, nama nešto zapelo da kad smo već tamo, obiđemo malo Vranje, jer nismo nikad bili. Krenuli bi oko 1-2 popodne, i onda kad stignemo, malo da prošetamo. A pri tome je Vranje oko 20 km od granice, što je dodatni plus.

Savetuju nas i da spavamo u Makedoniji, ali radije ću našima da dam parice user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 354
7.6.2013 10:47:28   
adulence
joj dunja bas mi je zao za rajska meni je o bio najlepsi izlet i za svaku preporuku sa moje strane,mi smo bili u hoteelu sa 3 ili 4 zvezdice isam vise sigurna i proveli se predivno all inclusive hrana odlicna i imalo je mnogooooooo,ma sve cisto...bas smo se divno proveli

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 355
7.6.2013 10:52:43   
dunja RR
Rajska plaža je i meni fantastična, ali eto, životinjke me iznadapale user posted image
Bez obzira na to, meni je to letovanje bilo predivno, jedno od najlepših i opet bi išla tamo (mi smo išli - 8 dana Hurgada i 4 dana Kairo), ali sada ipak Grčka user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.6.2013 10:55:46 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 356
7.6.2013 12:15:26   
pandina
E, hvala puno, na savetima. Meni uopste nije vazno kakav je hotel, posto ne vodim dete. Zato nam je aranzman troduplo jeftiniji. Meni je bitno da imam gde da prenocim i da je hrana koliko toliko pristojna.
Odoh u temu Egipat, da ne budem ovde OFF. Pisite mi tamo ako se bilo sta setite. Ja krenula od pocetka da je citam, vidim da su svi isli sa decom naravno all inclusive pa mi nije bas merodavno. Nemam pojima koliko mi para treba za boravak tamo neukljucujuci izlete.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 357
7.6.2013 12:18:44   
Olga75
ja sam bez deteta isla u Kairo , doduse onda je i nisam imala pa nisam razmisljala o milion stvari user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 358
7.6.2013 12:40:13   
vonavoj
evo i ja da se javnem u ovu temu,citam sta ste piskarale.. Idemo u Olympic Beach,22.8..sa curicom,jedva cekamo..nadamo se lepom vremenu..Interesuje me koje mleko da joj kupujem tamo,nesto mi se ne nosi odavde?user posted image
I sta spremate kao brzi rucak? Ne bi da provedem celo popodne u sobi!
Kakva su vam iskustva sa mestom,cenama?

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 359
7.6.2013 13:30:14   
jovicaa
zavisi za koga je taj brzi rucak. ako je samo za vas, onda mozes praviti raznorazne salate sa tunjevinom, pasuljom, testeninom i td... to bude super. spagete i sl... neke corbice na brzaka i tako to. mi cemo ipak morati da kuvamo i malo ozbiljnija jela posto aleks mora da ruca.. ali nekad ce kuvati mm, nekad i ja, i kontam da ce biti ok. a plus i bebcu treba rucak... tako da mogu da zaboravim na odmor od kuvanja... ali dobro, valjda ce mi to biti lako tamo, nadam se....
inace mi cemo nositi hranu i odavde... a kako cemo da se spakujemo, to cemo tek da vidimo.
te varijante sa egiptom preko argusa, su bas privlacne. praavo da vam kazem sa svim izdacima koje nosi auto, i nas ce na kraju toliko izaci letovanje... automobil je definitivno peti clan nase porodice(po parama koje uzima) user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 7.6.2013 13:31:45 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 360
7.6.2013 13:30:37   
viking
Ako neko do vas ima preporuku za smeštaj u CG (u obzir dolaze Budva, Bečići i Herceg Novi), molim da mi pošalje kontakt preko pp (ili na temi, svejedno). Bitno mi je samo da ne bude više od 10 minuta od plaže. Hvala :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 361
7.6.2013 13:30:42   
Ana RR
Mi idemo u Platamonas (pored Nei Pori-a), vila Vaya. Direktno preko njih smo rezervisali, od 28.08. do 07.09.
Jako je fino KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 362
7.6.2013 13:36:43   
bea83
IZVORNA PORUKA: vonavoj

evo i ja da se javnem u ovu temu,citam sta ste piskarale.. Idemo u Olympic Beach,22.8..sa curicom,jedva cekamo..nadamo se lepom vremenu..Interesuje me koje mleko da joj kupujem tamo,nesto mi se ne nosi odavde?user posted image
I sta spremate kao brzi rucak? Ne bi da provedem celo popodne u sobi!
Kakva su vam iskustva sa mestom,cenama?

Von, ne znam dal da ti pričam svoje iskustvo kad ste već uplatili user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 363
7.6.2013 13:39:32   
vonavoj
beaaaaaa...nemoj tako,nije valjda da su negativna iskustvauser posted image user posted image
ANa,super izgleda!

< Poruku je uredio vonavoj -- 7.6.2013 13:41:06 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 364
7.6.2013 13:46:09   
vonavoj
inace,malo off, nedostaje mi forum i piskaranje sa vama user posted image ,kad ne stizem.. moracu da krenem ispocetka,opet od crticauser posted image ..taman posle mora!
jovicaa, moja je sva sreca velika i moze da rucka sve,nece joj nista biti ako 10 dana ne jede kao kod kuce..malo supice,corbice i super.. a najveci problem sto ni mm ni ja ne volim testenineuser posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 7.6.2013 14:13:03 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 365
7.6.2013 13:46:56   
Olga75
pa ja na moru kao kuvam i to je ono riba pa na brzinu pa skoljke pa mekike , supe iz kesice i nedeljom povrtna corbica i neki gulascic , meni to na brzinu user posted image
a ima i restorana , picerija i tako
znaci za deset dana ja kao kuvam pet a pet jedemo u objektima
i super

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 366
7.6.2013 13:49:31   
bea83
Pa pazi, zavisi šta očekuješ user posted image
Ono što je meni najbitnije to nije valjalo - moreee je punooo meduza user posted image  mi smo bili u junu kad im kao nije sezona al ih je ipak bilo toliko da meni nije palo na pamet da udjem, a kažu da ih u drugoj polovini avgusta ima redovno i mnogo više, tad ima je sezona. Nisu one opasne, ali nije bilo šanse da se kupam sa njima. Za 10 dana sam samo jedan dan ušla u vodu do kolena i to poslednji dan kad ih nekim čudom nije bilo. Sve vreme smo se kupali na bazenu, ima neki privatni na putu izmedju Olympic beach-a i Paralie, platiš piće i bućkaš se ceo dan.
Inače gradić je minijaturan, simpatičan, plaža je divna, široka,peščana, ima lepa staza da se šeta do Paralie, oko 2km.
Drugi problem su cene koje su bile ludačke u marketima, a najbliži hipermarket Lidl je tek na kraju Paralie tako da ako ne idete kolima to može da bude problem. Možda bi bilo dobro da poneseš nešto odavde ako možeš
Cene pića na plaži i po kafićima su bile iste ko i svuda, tipa koka-kola 2e, na plaži 3 (s tim da je ona fora da uz piće sediš na ležaljkama koliko hoćeš) Cene su se možda i menjale, mi smo bili pre tri godine.
Ima parkića za decu koliko se sećam, ima fast food-ova što ti dodje najpovoljnije za klopu jer dok kupiš sve što ti treba za ručak možeš da kupiš 5 girosa

< Poruku je uredio bea83 -- 7.6.2013 13:51:27 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 367
7.6.2013 13:54:43   
Ana RR
Von, baš je lepo, a kažu da je tako i u prirodi. Jedva čekam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 368
7.6.2013 13:56:49   
Anoniman
von, pisala sam ranije, posto je tiki kao marina mozes joj uzimati delta advance mleko ili growing up, oba se nalaze u supermarketu, ili jednostavno kao i vama bilo koje mleko, mi uzimamo i sergal, mevgal ili nounou dugotrajno.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 369
7.6.2013 13:57:29   
vonavoj
znam za meduze,ima ih svuda u okolini..bila sam dva puta u Paraliji,jednom ih je bilo puno,a drugi put uopste,isli smo krajem avgusta! racunam da sa Tikom necu ni moci da idem mnogo daleko,a i da ih nema u plicaku...
bitni su mi i ti parkici,da mogu da je vodim negde :P
idemo kolima,pa ako treba u nabavku svaka 2-3 dana!

hvala kseno,moram da zapisemuser posted image user posted image ma dugotrajno kao i nama!

< Poruku je uredio vonavoj -- 7.6.2013 14:00:23 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 370
7.6.2013 14:01:43   
vonavoj
inace,ni mm ni ja nismo mnogo zahtevni,volimo da se setamo,odmaramo,sedimo na plazi... nosicemo lezaljke,suncobranuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 371
7.6.2013 14:03:23   
bea83
E pa super, ako idete kolima onda je stvarno ok,ne kupujte ništa u malim marketima, idite odmah u Lidl i napunite frižider. A što se meduza tiče, iskreno se nadam da će vas zaobićiuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 372
7.6.2013 14:09:03   
vonavoj
user posted image i ja jedva cekam! Ana ima da nam bude super!user posted image i necemo imati meduze!user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 7.6.2013 14:12:29 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 373
7.6.2013 14:15:38   
nata11
Sto se tice O.B. ja sam isla i van sezone i u sezoni. Mesto je lepo, malo i najbitnije meni od svega velikaaa plaza user posted image A ima i nudisticku plazu user posted image
U sezoni su cene stvarno vece nego u Paraliji (do koje mozete pesaka pa lepo ispazarite), kao i u kaficima, a kada krene vansezona tada je vec druga prica. Jednom kada smo bili vansezone bilo je u kaficima da dobijas uvece gratis rakijice male na svakih sat i po, kada porucis kafu dobijas vocni sladoled i slicno.

Ja stvarno nisam osoba zahtevna sto se tice smestaja i cena. Sto kaze jovica da imam krevet i kupatilo a za ostalo se snalazim. A pakovanje mi je ludilo najmanje nosim stvari ali zato nosim plasticno posudje, rucne zamrzivace, stoljnake za stocic, stipaljke ma 200 zezalica. Volim da mi apartman bude lep i sredjen.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 374
7.6.2013 14:18:05   
nata11
Jao uhvatila me letnja gorznica poceh da pravim spisak a do letovanja jos mesec dana. user posted image Moram da bezim iz ove teme user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here