|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
5.6.2013 11:47:25   
Anoniman
ne, naravno da ne moras, nego cisto kazem da je po tome kao rosa, ne ostavlja trag.

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 326
5.6.2013 11:51:34   
Peace*

IZVORNA PORUKA: ksena

nije. najslicnija rosi je samarina (setila sam se kako se zove user posted image ), ima mali suvi ostatak, ne ostavlja onako beli trag od kamenca kad se prokuva. mislim da avra bas i nije visoko na listi dobrih voda (mm je to nesto istrazivao user posted image )

Ja sam je prokuvavala prve godine kada smo išli (ne pitajte, seljanka user posted image ), i nije bilo onog belog od gore.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 327
5.6.2013 12:59:27   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: jovicaa

joj gde ces sa prohodavajucim detetom po onim silnim stepenicama...

moriana kakva je voda?
super da je dobro prosao putuser posted image
onda mi nosimo full zastitu protiv komaraca..

Paaa, voda je onako, danas je već toplija nego juče (prošle nedelje je bilo loše vreme, tako da očekujem da sada bude sve toplija). Mislim da će u vašoj smeni biti super. Bili smo prepodne na gradskoj plaži koja je mnooogo bolja od Paradisos, bili smo do pre sat vremena jer je počeo da duva vetar, popodne smo opet na našoj. Sutra idemo na Lagomandru, to bi trebalo da je ona divna peščana, za dalje ćemo videti.
Nama je blizu smeštaja Arvanitidis, juče smo baš bili u kupovini i nakupovali puna kolica, izašlo nas je oko 35€ (bacila sam račun tako da ne znam cene ni otprilike). Inače, izbor i nije neki, meso npr. nisam našla da kupim (mislim na Arvanitidis), voće i povrće isto slabo. Vodu sam kupila Avra, svi je pijemo (bebac po malo koliko i inače pije, neprokuvanu).
OBAVEZNO ponesi sve što ti padne na pamet protiv komaraca, užas koliko ih je ovde (za bebca nas je spasila ona mreža što ide preko kreveca, inače su ga prve noći skroz izujedali po licu). Jutros sam kupila onaj Raid night&day, bio je uključen dok smo bili na plaži i već ih nema, videću kako će biti noćas.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 328
5.6.2013 13:15:23   
jovicaa
sanchy bas mi je zao sto vas je tako zenulo vremeuser posted image
tako smo drugarica i ja prosle jedne godine u bugarskoj, u suncevom bregu. isle smo septembra i to pocetkom. vreme je bilo uzasno, pa jedno 15 stepeni, a more kao iz horror filma... uf bas je bilo grozno, samo smo jedan jedini dan imale normalno vreme I kupale se I na dan kada smo kretale kuci, sinulo je sunce, da se roknesuser posted image losa tura...
nadam se da nam ove godine nece biti takouser posted image jer ako bude nikad u zivotu vise necu ici van sezone na more... defitnivno.
moriana sta ste otprilike uzeli za te pare? ako su namirnice koje podmiruju potrebe za par dana, onda mi ne deluje skupo.
mada mi cemo nositi klopu i odavde, koliko uspemo.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 329
5.6.2013 17:52:43   
Torbica
Evo i nas! Pisala je vec Moiraina, malopre smo se srele! user posted image
Put je sjajno prosao, dakle autobusom iz NS smo krenuli u 19h i trebali smo da stignemo u 12h, a stigli smo u 13h, ja prezadovoljna. Bebac je po polasku uredno sikio u 20h, jedino je malo kasnije zaspao nego inace, u 21 i 30 i spavao do 5, inace do 6 spava, sikio i nastavio kao i kuci, da bi u 9 ustao. Veliki su spavali takodje, mogu da kazem da je put prosao glatko. Kao sto sam i ocekivala, uglavnom su nesto grickali, pevali i tamo od 10 sam im pustala crtace sa lap topa i svi sretni. user posted image  Nismo se zadrzavali na granici duze od sat vremena, kazu da je prethodnih dana bila guzva.
Nas komarci nisu pojeli, ja sam ponela etericna ulja narandze, komarci mrze citruse, tako da nam je to zastita. Plaza jeste sljunkovita, klinci su se bunili prvi dan, sad su se vec navikli. More je za nas ok, mm i ja se lepo kupamo, danas sam tri puta lepo otplivala, i cerka po ugledu na nas. Srednje dete pomalo, do butina, on se uglavnom brcka u bazencicu koji smo poneli, naspem vode ujutro i bude bas topla. E i bebac se tu brcka, tako da su decaci na plazi a cerka uglavnom u moru. Sam Neos je uvece strava, kao i svako morsko mesto. Mi uredno legnemo decu kao i kuci, baba ih cuva a mm i ja skitamo user posted image . Prethodna dva letovanja na Sitoniji smo obisli sve plaze a sad mi je bilo vazno da mozemo i uvece u skitnju, pa sam izmedju auta i babe izabrala babu. user posted image  Nama je vreme ok, toplo je, sunce sija i bas lepo greje, po ceo dan smo na plazi. Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 330
5.6.2013 19:19:43   
Zemunka85
Ljudiiiii, vi koji ste na moru - uzivajte, uzivajte, uzivajte. Bas vam zavidim. Moja kuma i ja smo uplatile 9.9. Pefkohori i ne mogu da docekam. Aaaaaaaaaa ..

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 331
5.6.2013 19:49:33   
Moiraina
Jovice, kupili smo pakovanje od 12 jaja, mleko od 1,5l, paket vode od 6 flaša, paradajz, krastavce, breskve, 2 Nestle kašice od 250g, feta sir od 400g (ne može da se poredi sa onim koji se pravi kod nas), kutiju Nesquik-a, hleb (tek posle smo videli pekaricu preko puta supermarketa), maslinovo ulje od 500ml, paket od 4 Mythos-a user posted image i još gomilu nekih gluposti (neke kroasane tipa 7 days, keks, sokiće, ne mogu sad svega da se setim, bilo je baš dosta stvari). Danas sam našla neku manju prodavnicu i dokupila povrće, sve je otprilike oko 1€/kg. Videla sam i jednu mesaru ali bila je zatvorena, radi samo prepodne pa ću sutra da pokupujem i meso, pa pišem cene. Čini mi se da nije nešto mnogo skuplje nego kod nas. Naravno, pao je i giros, on je 2,5€. Juče smo uzeli dve ležaljke i suncobran po principu besplatno ako uzmeš piće, tu deru sa cenama (coca cola i sok su po 3€), i tako...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 332
5.6.2013 23:16:01   
Sanchy
Jovicee sta da se radi ali zato cemo najverovatnije ponovo u septembru dole pa valjda necemo biti toliki maleri da nam i tada bude krs vreme...Torbice pametno za babuuser posted image ..ja i dalje tvrdim nema odmora bez babeuser posted image ...i nama su sad dole bili u blizini i baba i deda pa smo mogli malo da ga ostavimo njima a mi u solo setnjicu ,kaficu itd..

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 333
5.6.2013 23:16:26   
jovicaa
super zeneuser posted image
kakve su cene kasica, ne znam da li da nosim odavde, ili se isplati kupiti i tamouser posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 334
6.6.2013 0:01:40   
leamalamut
Ja sam vec bila u HN i jako mi se svidja pa bih opet ! Jeste da ima stepenica i stepenica ali mi je daleko lepse nego recimo u BD . Becici su postali previse mondenski , preko dana zurke na plazi i nesto mi nije to to ...Rafailovici i ako porodicno i to bas za decu meni se tamo ne ide opet , bila i vise ne , nemam sta da vidim ni gde da prosetam tako isto mi ni Sutomore i sl. letovalista...Ja sam mozda pristrasna , zaljubljena u HN pa cu istrpeti i te serpentine :) , jedino Petrovac na ovoj drugoj strani mi je privlacan...Joj ne znam , samo da odem na to more bas sam se uzelela...

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 335
6.6.2013 0:53:52   
milia
Danas smo išli na Karidi, u Vurvuru, kupali se. Voda plitka i topla. Na Atosu preko puta su sevale munje ko u filmu, a na našoj plaži Suncano skoro ceo dan. Mi smo smesteni u Nikitiju zbog marketa, lekara itd, mada je Vurvuru čini mi se lepši i plaža bolja. Snabdevamo se u Lidlu i Masutisu, mleko 0.8 ili oko 1 euro, voda bilo koja, a ponela sam Rosu dva paketa za mladje dete. Ovaj moj sa 18 meseci jos sisa, tako da o mleku mnogo ne brinem.
Vetra uvek ima, danas su na plažu došli ljudi iz Sartija, tamo kažu baš mnogo duva. Od danas je krenulo bolje vreme, tako da se nadam da će letovanje uspeti. Vila u koji smo - Aleksandra, lepo izgleda, blizu plaže, ali je za zaobilazenje! Uveče jedva da ima tople vode, posipam se loncetom ako hoću topao tuš.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 336
6.6.2013 8:13:43   
MASHKA
hvala Milia, to sam htela da čujem. vidim da ćemo se kupati na Karidi plaži svakoga dana!

(odgovor članu milia)
Direktna veza do poruke: 337
6.6.2013 9:14:50   
jovicaa
herceg novi je jako lep, meni jedino zbog stepenica..
a budva je zesci bedak, barem meni, gomilaaa ljudi, guzva.. bljak
perast mi je najlepsi na crnogorskom primorju, prelep je i miran, idealan za porodican odmor.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 338
6.6.2013 9:48:50   
gagana83
Karidi je prelepa, idealna za decicu, mada kazu da je u sezoni velika guzva na njoj, kao i na svim drugim poznatijim plazama
Polovinom septembra je bila gotovo prazna
user posted image

user posted image

Jovice, koliko se ja secam, cena za kasice je otprilike kao i u Srbiji, ali je izbor jako jako los.

< Poruku je uredio gagana83 -- 6.6.2013 9:50:54 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 339
6.6.2013 18:25:16   
Moiraina
Jeste, izbor kašica je baš loš, meso+povrće Nestle sam videla u Arvanitidisu samo dve vrste (250g košta 1,77€), a voćne nisam kupovala, videla sam neku sa pomorandžom i još neku, dakle isto samo dve vrste.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 340
6.6.2013 20:16:28   
Anoniman
da, po supermarketima ima samo nestle kasica i to jako malo. vocne kasice mi uzimamo frutapura (po preporuci pedijatra) kojih ima u supermarketima. slane kasice se mogu eventualno naci u apotekama, ja znam jednu apoteku u centru soluna koja ima i hipp vise vrsta pa sam tamo kupovala kad mi treba.

(odgovor članu Moiraina)
  Direktna veza do poruke: 341
6.6.2013 20:44:16   
adulence

IZVORNA PORUKA: leamalamut

Ja sam vec bila u HN i jako mi se svidja pa bih opet ! Jeste da ima stepenica i stepenica ali mi je daleko lepse nego recimo u BD . Becici su postali previse mondenski , preko dana zurke na plazi i nesto mi nije to to ...Rafailovici i ako porodicno i to bas za decu meni se tamo ne ide opet , bila i vise ne , nemam sta da vidim ni gde da prosetam tako isto mi ni Sutomore i sl. letovalista...Ja sam mozda pristrasna , zaljubljena u HN pa cu istrpeti i te serpentine :) , jedino Petrovac na ovoj drugoj strani mi je privlacan...Joj ne znam , samo da odem na to more bas sam se uzelela...

mi ove godine idemo u kumbor mirno mesto pored HN sto me posebno raduje,jedva cekamo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 342
6.6.2013 21:12:32   
dunja RR

Jedne godine (1999, odmah posle bombardovanja), bila sam mesec dana u Kumboru kod prijatelja, kuća na plaži, uživancija. Doduše nema one klasične plaže, već je betonska (ispred njihove kuće), ali je zato baš na njihovom delu plaže bila super skakaonica sa koje sam ko luda skakala mesec dana user posted image Super sam se provela te godine.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 343
6.6.2013 21:25:06   
Leax
E sada sam se podsetila davnih dana kada sam kao dete sa roditeljima bila par puta bila u Kumboru, jer su mamini iz firme imali tamo hotel . Najbolji deo mi je bio prolaz ispod magistrale koja je delilla hotel od plaze . Secam se da je to bilo malo mirno mesto tako da Adulence naoruzaj se svim potrepstinama za malu slatkicuuser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 344
6.6.2013 22:28:27   
pandina
Ljudi, ja moram da castim, Idemo 14 dana u Egipat user posted image user posted image user posted image
preko Argusa KLIK
Izabrali smo ovaj najeftiniji hotel Sea Garden, idemo 3.jula. 815 e za nas dvoje zajedno sa aerodromskim taksama, polupansion. Otplacivacemo na rate, pa cemo preziveti. Opet nam se ucinilo kao povoljno s obzirom da se putuje avionom.

Ako imate bilo kakav savet vezano za Hurgadu, pisite...

Bebac mi je danas prohodao, samo da se pohvalimuser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 345
7.6.2013 9:38:55   
Torbica
Cao zene!
Evo i nas. Sanchy, zgodno je, ovo je prvi put da smo poveli baku, uvek sami idemo, medjutim bebac je prohodao, pa da neko djipa sa njim a mi da malo oduvamo sa ovo dvoje starijih. Iskreno, sa dvoje mi i ne treba pomoc, jer nas je dvoje, jel i navikli smo. Mi smo nasli pocetak plaze, gde je neki kombajn izravnao i satrao sljunak i jako je lepo a pritom je i zavetrina, voda predivna, ma odusevljena sam. Bas uzivamo. Klinci pogotovo. E da, u nedelju idemo na ono krstarenje Robinson, sa dvoje, a baba ce bebca da mazi i da ga preko dana stavi da spava u njegovom terminu, ovo dvoje mi ne spavaju pa mozemo u provod. Jedva cekam!
Pandina, mi idemo u Hurghadu sa svo troje dece 28.8-11.9, isto 14 dana, all inclusive, Elysees, 4 zvezdice.
Bili smo vec u Titanic Resortu u Hurghadi, isto all inclusive, samo 5 zvezdica. Mi volimo Egipat, u nekoliko Hotela smo bili, i u Sharmi i u Hurghadi uvek zadovoljni, sa malim bebama, nikad stomacnih problema nismo imali, niti smo pili cuveni Antinal, klasika, voda se ne pije i to je to. Uvek all, da ne razmisljam, uredno sam uzimala po komad povrca i mesa ili voca, gnjecila, davala bebcu, nikad problema nismo imali, ali najmanje 4zvezdice. Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 346
7.6.2013 9:44:14   
adulence

IZVORNA PORUKA: Leax RR

E sada sam se podsetila davnih dana kada sam kao dete sa roditeljima bila par puta bila u Kumboru, jer su mamini iz firme imali tamo hotel . Najbolji deo mi je bio prolaz ispod magistrale koja je delilla hotel od plaze . Secam se da je to bilo malo mirno mesto tako da Adulence naoruzaj se svim potrepstinama za malu slatkicuuser posted image

upravo nam to i treba malo i mirno mesto a opet blizu velikog(HN) ona ce imati 9 meseci i mislim da nam bas tako nesto treba,a onda sledece godin kad bude velika e onda dolaze u obzir i neka druga mesta...svakako se radujemo,apartman nam je na plazi ,sto je divno zbog nje klope,spavanja itd....bas se radujemo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 347
7.6.2013 9:46:11   
Olga75
Torbuce , bezi da uzivas , pisaces nam kad se vratite user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 348
7.6.2013 9:51:38   
Dusha
Mi smo bili u Hurgadi pre par godina, more je prelepo, najlepše koje sam videla, a među hotelima postoji velika razlika. Tamo nema gradske plaže (bar nije bilo), pa je onda važno kakva je hotelska plaža. U svakom slucaju sunce zagarantovano. Mi smo išli i na izlet u Kairo, ali ne znam da li toga i dalje ima, obzirom na političke promene. Ljudi sa nama grupi su svašta šopingovali, kožu i pamuk najviše, pune kofere su tovarili, čak i tepih (!!!) ali iskreno mi nismo mogli da rovarimo po prodavnicama, pa smo se vratili samo sa dva kič peškira (sa tutankamonom , naravno, kao glavinim dezenom), i dva magneta user posted image

A ja imam jedno pitanjce. Ima li neko iskustva sa nekim od hotela ili prenoćišta u Vranju?
Ima neko "Amico" mestašce, i neki hotel Vranje, ali ništa konkretno o njima nismo našli na internetu. Obzirom da ćemo na putu za Grčku za desetak dana tamo prespavati, higijena mi je na prvom mestu.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 349
7.6.2013 9:56:35   
dunja RR
Pandi, pisali smo svašta o Egiptu, a ja sam pisala i šta se meni izdešavalo u Hurgadi user posted image , evo teme KLIK
IZVORNA PORUKA: pandina

Ljudi, ja moram da castim, Idemo 14 dana u Egipat user posted image user posted image user posted image
preko Argusa KLIK
Izabrali smo ovaj najeftiniji hotel Sea Garden, idemo 3.jula. 815 e za nas dvoje zajedno sa aerodromskim taksama, polupansion. Otplacivacemo na rate, pa cemo preziveti. Opet nam se ucinilo kao povoljno s obzirom da se putuje avionom.

Ako imate bilo kakav savet vezano za Hurgadu, pisite...

Bebac mi je danas prohodao, samo da se pohvalimuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here