Torbica
|
Cao zene! Evo i nas. Sanchy, zgodno je, ovo je prvi put da smo poveli baku, uvek sami idemo, medjutim bebac je prohodao, pa da neko djipa sa njim a mi da malo oduvamo sa ovo dvoje starijih. Iskreno, sa dvoje mi i ne treba pomoc, jer nas je dvoje, jel i navikli smo. Mi smo nasli pocetak plaze, gde je neki kombajn izravnao i satrao sljunak i jako je lepo a pritom je i zavetrina, voda predivna, ma odusevljena sam. Bas uzivamo. Klinci pogotovo. E da, u nedelju idemo na ono krstarenje Robinson, sa dvoje, a baba ce bebca da mazi i da ga preko dana stavi da spava u njegovom terminu, ovo dvoje mi ne spavaju pa mozemo u provod. Jedva cekam! Pandina, mi idemo u Hurghadu sa svo troje dece 28.8-11.9, isto 14 dana, all inclusive, Elysees, 4 zvezdice. Bili smo vec u Titanic Resortu u Hurghadi, isto all inclusive, samo 5 zvezdica. Mi volimo Egipat, u nekoliko Hotela smo bili, i u Sharmi i u Hurghadi uvek zadovoljni, sa malim bebama, nikad stomacnih problema nismo imali, niti smo pili cuveni Antinal, klasika, voda se ne pije i to je to. Uvek all, da ne razmisljam, uredno sam uzimala po komad povrca i mesa ili voca, gnjecila, davala bebcu, nikad problema nismo imali, ali najmanje 4zvezdice. Ljubim vas sve