Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2013 21:23:12
|
|
|
|
wivern
|
Drugari, ne mogu uopste da saljem poruke.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.4.2013 10:20:44
|
|
|
|
Modessty
|
upravo mi se desilo da mi zabrljavi portal i sam me izloguje
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2013 14:51:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Zasto ne mogu da saljem poruke? Do sada nisam nikad prva slala,vec sam uvek odgovarala na poruke i nije bilo problema,ali sad ne mogu da posaljem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2013 15:17:57
|
|
|
|
little_one
|
Mozda nisi napisala naslov poruke....kad se ne napise naslov, poruka nece biti poslana! Pokusaj tako pa ako ne ide opet onda ne znam, neko ce ti vec od modova pomoci!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2013 15:21:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Da,to je bio problem Poslala sam. Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:05:21
|
|
|
|
Modessty
|
zašto je zaključana tema Iskustva iz dečijih bolnica? Ne vidim da je bilo nečeg problematičnog. A deluje mi ko da u stvari nešto tu brljavi forum
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:06:32
|
|
|
|
isidora88
|
brljavi forum, imas opciju odgovori preko mog posta, i ja sam tako
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:08:13
|
|
|
|
Modessty
|
ma neka isprave to!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:09:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Sredila
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:19:44
|
|
|
|
Modessty
|
al si brzaaa!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.6.2013 14:16:08
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne mogu da udjem na temu Cekamo dve crtice,kada kliknem pise bad url. Moram da odem u majsku temu pa da kliknem na Lesicin link....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.6.2013 15:04:21
|
|
|
|
lesica
|
Figaro, mislim da je sad sredjeno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.6.2013 17:08:07
|
|
|
|
Figaro88
|
Jeste
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.6.2013 19:03:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I dalje se dnevnici ne mogu obrisati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.6.2013 13:51:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Molim vas, ako bude kočenja na forumu (neće da se otvori prozor za odgovor ili sporo otvara) javiše mi koju grešku vam javlja i na kojoj temi vam javlja grešku.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.6.2013 14:10:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja i dalje nema sanse da mogu da obrisem dnevnike....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 0:14:22
|
|
|
|
17 joka
|
ni ja nikako dnevnike obrisati nemogu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 8:22:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam svoje sada obrisala. Kako ih briset_e?
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 6.6.2013 8:23:26 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 8:26:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ili stanem na kantu i kliknem, ili udjem u dnevnik i kliknem. Postavi pitanje da li hocu da obrisem ali opet ih ne brise
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 8:31:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Tako sam i ja, moja ringeraja- moji zapisi. Idem na kantu i pita me da li zelim da obrisem, samo sto je meni obrisalo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 9:07:55
|
|
|
|
lesica
|
Neke hoće da obriše, neke neće, uglavnom neće... Ali nema veze, neka stoje i oni mogu da se komentarišu i donose poene u takmičenju.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 9:07:56
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ili stanem na kantu i kliknem, ili udjem u dnevnik i kliknem. Postavi pitanje da li hocu da obrisem ali opet ih ne brise Isti problem imam sa brisanjem albuma
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 14:47:59
|
|
|
|
bea83
|
Meni je ceo portal baš spor, dok refresh-uje stranicu prodje dobrih 20-30 sekundi, a tako mi je i kad prelazim sa jedne na drugu temu Nije do neta jer sve ostale stranice mi rade fino
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 15:48:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Moguće da je browsera, meni iz Chroma super brzo otvara iz Oper sporo. U svakom slučaju nije do portala, danas ok radi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 16:01:01
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam obrisala albu,me ali dnevnike nikako a radih isto kao Lasica i meni je malo sporo nadam se da ce biti bolje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?