Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 1.4.2013 15:56:42
|
|
|
|
nena1977
|
jesam
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 1.4.2013 15:58:52
|
|
|
|
ako
|
Ok.Videh tek posto sam te pitala . Ja sam u Visegradskoj,cekam poziv na uz pa posle nemam pojma koja je procedura,zato sam te pitala. Srecno,u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 14.4.2013 22:54:13
|
|
|
|
g.a.g.a
|
potrebna je tona dokumentacije,izgleda da i mene to ceka,pardon,nas,ceka se oko 6 meseci ako prodjes komisiju...
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.4.2013 18:36:14
|
|
|
|
Bebana17
|
Degu, kako bre to da plaćaš sa uputima analize, pa još u postupku besplatne vantelesne....? Ja znam da moj ginekolog pisao šifru N97, u desnom uglu je pisao za vto o trošku RFZO. I ništa nisam plaćala, ni virusologiju, ni briseve, ni hormone (osim AMH). Nije mi jasno. Pouzdano znam da mi je on rekao da u ovom postupku sve analize imamo besplatno, i tako je i bilo. Nego, imam pitanje, koliko se sada čeka na komisiju u NF? Recimo za mesec i po da skupim rezultate, pa onda da predam u Nemanjinu, hoću li preći do njihove letnje pauze, ili ću opet (kao prošle godine) čekati jesen?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 16.4.2013 10:18:58
|
|
|
|
Meisje
|
Bebana samo napred,navijam jako za drugi uspesni postupak
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 19.4.2013 13:27:14
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, zna li neka, rade li vto u julu i avgustu, zna li neko koliko se sada ceka posle drugostepene?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 19.4.2013 22:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
KOLIKO SE ČEKA IZMEĐU PRVOSTEPENE I DRUGOSTEPENE KOMISIJE U VIŠEGRADSKOJ?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 20.4.2013 10:34:35
|
|
|
|
Snekile7
|
Najvise 60 dana a realno oko mesec, mesec ipo.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 30.4.2013 13:55:23
|
|
|
|
Ninnochka
|
Juce smo zavrsili sa prvostepenom komisijom, rekose nam da GAK NF nazovemo posle praznika da zakazemo drugostepenu. Vidim da pominjete da se ceka po par meseci, no dobro - sta je tu je... Nego, htedoh da pitam - koji su razlozi da ne prodjes drugostepenu komisiju? Nama se svi nalazi ok, osim mog mioma - ali i on je spolja, pa moj doktor tvrdi da ne smeta. A ja sam nekako ubedjena da ce me zbog njega odbiti.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 22.5.2013 19:05:45
|
|
|
|
Llea
|
Da li mi neko moze reci nesto o cikloproginova tabletama, mene interesuje da li je trudnoca dok se uzimaju moguca i da li dolazi ovulacija i kada...
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 22.5.2013 19:56:22
|
|
|
|
Bebana17
|
LIea, uz ciklo je moguće zatrudneti, taj lek ne sprečava ovulaciju, s tim što u različito vreme dolazi do ovulacije kod zena, kod mene je dolazilo do ovulacije kada krenem sa braon tableticama, a nekom dodje do ovulacije dok je jos na belim, to zavisi od tvog tela i tebe same. Bolje je piti ciklo u toku pripreme za vto, nego kontracepciju, jer ako postoji sansa da mozes da zatrudnis (mislim ako imaš jajovode) uz nju to i mozes (kada sam ja bila na vto u frontu, bila je jedna devojka sto je zatrudnela mesec dana pre samog postupka, bas uz ciklo proginovu.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 22.5.2013 20:04:09
|
|
|
|
Llea
|
Hvala puno puno puno , jedan doktor kaze moze, drugi kaze ovulacija sa cikloproginovom nemoguca... treci kaze da brojim od 1. dana menstruacije, cetvrti da brojim po pilulama...Nisam vise pametna, ludim
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 24.5.2013 19:10:38
|
|
|
|
Bebana17
|
Liea, može sa ciklom da se zatrudni, meni tako rekli svi ginekolozi (a i onaj primer u narodnom frontu govori tome u prilog), jedino je vreme ovulacije neizvesno, pa bi bilo dobro da detektuješ ovulaciju lh trakicama.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 24.5.2013 21:17:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
Devojke, Ja bih rekla da na ciklo moze da se zatrudni samo ako se ovulacija desi tokom uzimanja belih tableta. Braon tablete sadrze sinteticki progesteron, on blokira ovulaciju ili u najmanju ruku ozbiljno smeta ( u zavisnosti od koncentracije). Progesteron se koristi kao kontraceptivna supstanca, tako da je moguce zatrudneti samo ako se zna kad je ovulacija i u odnosu na to podesiti uzimanje tableta. Ili se prosto samo potrefi....
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 26.5.2013 18:39:25
|
|
|
|
Llea
|
7 dana nakon posljednje tablete cikloprogonivoe nisam dobila menstruaciju, trudna nisam Ima li ko iskustva sa ovim , ne znam sta da radim ocajna sam , sutra zovem doktoricu, al od nje imam odgovor samo da se smirim
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 26.5.2013 19:14:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Llea, znam da su devojke i duže čekale posle cikle da dobiju, tako da ne nerviraj se, verujem da će stići uskoro. I meni je pre i u toku VTO, a posle mikroginona i za vreme suprefacta kasnila, a imam cikluse u dan tačne. Biće sve u redu, razmišljaj pozitivno, postupak je pred tobom
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.5.2013 19:15:03 >
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 26.5.2013 19:20:39
|
|
|
|
Llea
|
A draga Dunja tesko da se mogu smirit samo A znas li koliko su cekale, ne znam da li da nastavljam sa drugim pakovanjem ili ne...
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.6.2013 11:47:25
|
|
|
|
Jole84
|
Devojke koliko se u niškom kc čeka na odobravanje komisije? Koliko najduže traje procedura od trenutka kad predamo uredne analize?
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 5.6.2013 16:30:37
|
|
|
|
Jole84
|
Odgovor je brz kao i procedura
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 5.6.2013 21:29:31
|
|
|
|
branki*
|
jole,ne znam sad,ja kad sam predavala islo je dosta brzo..ne secam se tacno,cini mi se da sam u martu predala papire,a u junu je vec radjen transfer
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 5.6.2013 21:37:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Odgovor je brz kao i procedura
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 6.6.2013 10:15:50
|
|
|
|
mina@
|
Devojke, koliko se ceka u Frontu na poziv za VTO posle prolaska komisije, kakva su vasa iskustva????
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 7.6.2013 11:39:35
|
|
|
|
Jole84
|
Branki i ti si beše radila u Nišu? To onda nije mnogo,mesec-dva mi je prihvatljivo. Dunjči
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 8.6.2013 15:19:53
|
|
|
|
branki*
|
da,jole,radila sam u nisu..tako je tada bilo..nadam se da je isad isto.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 10.6.2013 13:50:58
|
|
|
|
Cuftas
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Odgovor je brz kao i procedura umreću
|
|
|
Anketa
koje je lepse imepisuljica.Lara (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!