|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: procedura za VTO preko fonda
1.4.2013 15:56:42   
nena1977
jesam

(odgovor članu ako)
Direktna veza do poruke: 251
1.4.2013 15:58:52   
ako
Ok.Videh tek posto sam te pitalauser posted image . Ja sam u Visegradskoj,cekam poziv na uz pa posle nemam pojma koja je procedura,zato sam te pitala.
Srecno,u svakom slucajuuser posted image user posted image

(odgovor članu nena1977)
Direktna veza do poruke: 252
14.4.2013 22:54:13   
g.a.g.a
potrebna je tona dokumentacije,izgleda da i mene to ceka,pardon,nas,ceka se oko 6 meseci ako prodjes komisiju...

(odgovor članu Ana 82)
Direktna veza do poruke: 253
15.4.2013 18:36:14   
Bebana17
Degu, kako bre to da plaćaš sa uputima analize, pa još u postupku besplatne vantelesne....? Ja znam da moj ginekolog pisao šifru N97, u desnom uglu je pisao za vto o trošku RFZO. I ništa nisam plaćala, ni virusologiju, ni briseve, ni hormone (osim AMH). Nije mi jasno. Pouzdano znam da mi je on rekao da u ovom postupku sve analize imamo besplatno, i tako je i bilo.

Nego, imam pitanje, koliko se sada čeka na komisiju u NF? Recimo za mesec i po da skupim rezultate, pa onda da predam u Nemanjinu, hoću li preći do njihove letnje pauze, ili ću opet (kao prošle godine) čekati jesen?

(odgovor članu ako)
Direktna veza do poruke: 254
16.4.2013 10:18:58   
Meisje
Bebana samo napred,navijam jako za drugi uspesni postupakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 255
19.4.2013 13:27:14   
Snekile7
Devojke, zna li neka, rade li vto u julu i avgustu, zna li neko koliko se sada ceka posle drugostepene?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 256
19.4.2013 22:35:58   
Anoniman
KOLIKO SE ČEKA IZMEĐU PRVOSTEPENE I DRUGOSTEPENE KOMISIJE U VIŠEGRADSKOJ?user posted image

(odgovor članu Snekile7)
  Direktna veza do poruke: 257
20.4.2013 10:34:35   
Snekile7
Najvise 60 dana a realno oko mesec, mesec ipo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
30.4.2013 13:55:23   
Ninnochka
Juce smo zavrsili sa prvostepenom komisijom, rekose nam da GAK NF nazovemo posle praznika da zakazemo drugostepenu. Vidim da pominjete da se ceka po par meseci, no dobro - sta je tu je...
Nego, htedoh da pitam - koji su razlozi da ne prodjes drugostepenu komisiju? Nama se svi nalazi ok, osim mog mioma - ali i on je spolja, pa moj doktor tvrdi da ne smeta. A ja sam nekako ubedjena da ce me zbog njega odbiti. user posted image

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 259
22.5.2013 19:05:45   
Llea
Da li mi neko moze reci nesto o cikloproginova tabletama, mene interesuje da li je trudnoca dok se uzimaju moguca i da li dolazi ovulacija i kada... user posted image

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 260
22.5.2013 19:56:22   
Bebana17
LIea, uz ciklo je moguće zatrudneti, taj lek ne sprečava ovulaciju, s tim što u različito vreme dolazi do ovulacije kod zena, kod mene je dolazilo do ovulacije kada krenem sa braon tableticama, a nekom dodje do ovulacije dok je jos na belim, to zavisi od tvog tela i tebe same. Bolje je piti ciklo u toku pripreme za vto, nego kontracepciju, jer ako postoji sansa da mozes da zatrudnis (mislim ako imaš jajovode) uz nju to i mozes (kada sam ja bila na vto u frontu, bila je jedna devojka sto je zatrudnela mesec dana pre samog postupka, bas uz ciklo proginovu.

(odgovor članu Llea)
Direktna veza do poruke: 261
22.5.2013 20:04:09   
Llea
Hvala puno puno puno , jedan doktor kaze moze, drugi kaze ovulacija sa cikloproginovom nemoguca... treci kaze da brojim od 1. dana menstruacije, cetvrti da brojim po pilulama...Nisam vise pametna, ludim

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 262
24.5.2013 19:10:38   
Bebana17
Liea, može sa ciklom da se zatrudni, meni tako rekli svi ginekolozi (a i onaj primer u narodnom frontu govori tome u prilog), jedino je vreme ovulacije neizvesno, pa bi bilo dobro da detektuješ ovulaciju lh trakicama.

(odgovor članu Llea)
Direktna veza do poruke: 263
24.5.2013 21:17:50   
Maslacak15
Devojke,
Ja bih rekla da na ciklo moze da se zatrudni samo ako se ovulacija desi tokom uzimanja belih tableta. Braon tablete sadrze sinteticki progesteron, on blokira ovulaciju ili u najmanju ruku ozbiljno smeta ( u zavisnosti od koncentracije). Progesteron se koristi kao kontraceptivna supstanca, tako da je moguce zatrudneti samo ako se zna kad je ovulacija i u odnosu na to podesiti uzimanje tableta. Ili se prosto samo potrefi....

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 264
26.5.2013 18:39:25   
Llea
7 dana nakon posljednje tablete cikloprogonivoe nisam dobila menstruaciju, trudna nisam user posted image
Ima li ko iskustva sa ovim , ne znam sta da radim ocajna sam , sutra zovem doktoricu, al od nje imam odgovor samo da se smirim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 265
26.5.2013 19:14:06   
dunja RR
Llea, znam da su devojke i duže čekale posle cikle da dobiju, tako da ne nerviraj se, verujem da će stići uskoro.
I meni je pre i u toku VTO, a posle mikroginona i za vreme suprefacta kasnila, a imam cikluse u dan tačne.

Biće sve u redu, razmišljaj pozitivno, postupak je pred tobom user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.5.2013 19:15:03 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Llea)
Direktna veza do poruke: 266
26.5.2013 19:20:39   
Llea
A draga Dunja tesko da se mogu smirit samo user posted image A znas li koliko su cekale, ne znam da li da nastavljam sa drugim pakovanjem ili ne...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 267
4.6.2013 11:47:25   
Jole84
Devojke koliko se u niškom kc čeka na odobravanje komisije? Koliko najduže traje procedura od trenutka kad predamo uredne analize?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Llea)
Direktna veza do poruke: 268
5.6.2013 16:30:37   
Jole84
Odgovor je brz kao i procedura user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 269
5.6.2013 21:29:31   
branki*
jole,ne znam sad,ja kad sam predavala islo je dosta brzo..ne secam se tacno,cini mi se da sam u martu predala papire,a u junu je vec radjen transferuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 270
5.6.2013 21:37:48   
dunja RR
user posted image
IZVORNA PORUKA: Jole84

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 271
6.6.2013 10:15:50   
mina@
Devojke,
koliko se ceka u Frontu na poziv za VTO posle prolaska komisije, kakva su vasa iskustva????

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 272
7.6.2013 11:39:35   
Jole84
Branki i ti si beše radila u Nišu? To onda nije mnogo,mesec-dva mi je prihvatljivo.
Dunjči user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 273
8.6.2013 15:19:53   
branki*
da,jole,radila sam u nisu..tako je tada bilo..nadam se da je isad isto.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 274
10.6.2013 13:50:58   
Cuftas

IZVORNA PORUKA: Jole84

umreću user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

koje je lepse ime
pisuljica

.

Lara (57%)

Hana (43%)

Ukupan broj glasova: 118

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here