|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
11.5.2013 16:15:46   
dunja RR
E da, kada je Goca sišla, pogledala je pravo naše ćoše rekla je - evo ovde nekih trudnica (to je mislila na mene) a i nekih koje tek trebaju da zatrudne, mislim da je to mislila na tva para. Ne znam jel se toga sećaš?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 526
11.5.2013 16:23:19   
cvećka
Secam se toga, kako ne, steta sto nisam znala da si tamo! (: Mi smo malo posle toga usli na pregled, tako da nisam videla Bilju, ali ovoga pre se secam svakako. Sledeci put ne smes da mi se ne javis user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 527
11.5.2013 16:26:31   
dunja RR

Dogovoreno, mislim da ću te prepoznati sledeći put user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 528
11.5.2013 16:42:35   
cvećka
Dogovoreno! Samo sto mi je danas bila ravna kosa, nemoj to da te zavara, na slikama sam obicno kao cudoviste user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 529
12.5.2013 13:01:43   
jela 76
Dunja, ne znam gde da te nadjem, a na ovoj stranici sigurno! user posted image

2 nedelje si ispred mene. Imaš li kakav simptom? Mislim da si nedavno pisala kako se i dalje super osećaš, odn. nije ti muka, itd.

Ja super. Neke blage vrtoglavice, i uvećane grudi. Mada moj dr. mi preporučuje još jednom, sutra da izvadim betu.

Pa sledeće nedelje već uz, ne možemo da čekamo! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 530
12.5.2013 13:15:22   
dunja RR

Jelo user posted image , nemam neke simptome, blaga mučnina, ništa strašno. Grudi blago uvećane, čas bole, čas ne bole, na bradavicama bubuljice (to mi je tako od nekoliko dana pre bete).

Ja jnisam treći put ponavljala betu, jer su mi prve dve bile veliki stres, dr. mi nije predlagala ponono vađenje, i meni je to odgovaralo.

Pa tebi je baš brzo UZ, meni tek 3 nedelje nakon bete (za 5 dana).

Družimo se u prvom tromesečju user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 531
12.5.2013 13:23:32   
jela 76
Ja drugi put da ponovim. Slično se osećamo. user posted image

Idem na uz tako brzo da vidimo koliko ih ima, valjda već tada može. Radoznali smo! user posted image

Kukamo se u prvom! Al' nikako da se odviknem ovih tema. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 532
14.5.2013 11:55:13   
branaV
Zvala sam bolnicu Ivanovic da pitam za dr Jelenu, rekli su mi sto vec znam da ne radi kod njih, ali sam pitala sta sada da radim jer sam na terapiji Fragmina a sada sam 31 nedelja trudnoce user posted image , receno mi je da kontaktiram dr Jelenu na mobilni tel. ako imam ili putem mail-a. Pustila sam joj mail, nadam se da ce mi odgovoriti sta cu oko porodjaja i terapije i do kada primam injekcije user posted image ? Ja sam vise bila za konsultacije uzivo ali sta cu sada kad je takva situacija. Videcu kakav ce njen odgovor biti user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 533
14.5.2013 11:58:38   
dunja RR
Brano, ja sam isto pisala dr. Jeleni, i nekoliko puta mi je odgovarala na mail, baš je savesna i vrlo ljubazna.

Takođe, zakazala sam kod dr. Miljića u Klinici Ivanović, bila sam kod njega sada u subotu, i imam kontrolu za 4 nedelje.

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.5.2013 12:04:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 534
14.5.2013 12:59:36   
branaV
Javila se i meni dr Jelena, dala mi je podatke ordinacije u kojoj radi kad budem isla za Bg da zakazem pregled, jupi, bas mi je drago user posted image ,
Dunja jer je dr Miljic ginekolog, nisam do sada bila kod njega? Sta ti je rekao?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 535
14.5.2013 13:17:15   
dunja RR

Super, ma Jelena je divna. A Miljić je jedan od najboljih hematologa kod nas, sa njim je dr. Jelena radila (on inače radi na Kliničkom centru, ali privatno dolazi u Ivanoviće i Jevremovu). On prepisuje frgmin, i u principu rekao je da nastavljam sa dr. Jeleninom terapijom, jedino mi je Folnu kiselinu smanjo na jednu dnevno (dr. Jelena je insistirala na 3 dnevno).

Da, da, radi sada dr. Jelena preko puta moje zgrade na Bulevaru, nameravam da posetim tu endokr. ordinaciju kada dođe vreme za OGTT.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 536
14.5.2013 15:17:39   
jelena 77
Cao devojke! Da li postoji sansa da i ja dobijem kontakt dr Jelene ili ime ordinacije gde sad radi ?
Meni je ona vodila racuna o stitnoj zlezdi
Pozdrav user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 537
14.5.2013 15:22:03   
dunja RR

Poslala sam ti sve na pp user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jelena 77)
Direktna veza do poruke: 538
14.5.2013 19:01:40   
baby_blue
Evo i mene. Nas sledeci ultrazvuk je za dve nedelje i jedva cekam. Tad cu odneti i rezultate analiza, koje su mi preporucili da uradim...ono, krvna slika, urin, gvozdje itd. user posted image
Inace se i dalje super osecam...bukvalno nemam nijedan jedini simptom trudnoce, osim sto mi se stomacic malo zaoblio.user posted image  Nekako, znam da je rano, ali kod mene se to bas vidi ako obucem nesto uze, jer sam uvek imala struk i ni malo salca na stomaku, pa se nekako vidi ta lepa promena i bas me raduje. user posted image Sutra ulazim u 10. nedelju.
I dalje primam progesteron svaki treci dan i 3 puta po dva Utrogestana dnevno...rekose da ce to biti prvih 12 nedelja...videcemo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 539
14.5.2013 19:03:57   
plačljiva
DUNJA MOLIM te POŠALJI MI GDE SADA RADI DR jELENA?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 540
14.5.2013 21:16:06   
jela 76

IZVORNA PORUKA: baby_blue

Evo i mene. Nas sledeci ultrazvuk je za dve nedelje i jedva cekam. Tad cu odneti i rezultate analiza, koje su mi preporucili da uradim...ono, krvna slika, urin, gvozdje itd. user posted image
Inace se i dalje super osecam...bukvalno nemam nijedan jedini simptom trudnoce, osim sto mi se stomacic malo zaoblio.user posted image  Nekako, znam da je rano, ali kod mene se to bas vidi ako obucem nesto uze, jer sam uvek imala struk i ni malo salca na stomaku, pa se nekako vidi ta lepa promena i bas me raduje. user posted image Sutra ulazim u 10. nedelju.
I dalje primam progesteron svaki treci dan i 3 puta po dva Utrogestana dnevno...rekose da ce to biti prvih 12 nedelja...videcemo.

user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 541
15.5.2013 8:20:13   
cvećka
Super Baby, samo neka se vidi, uzivaj user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 542
22.5.2013 10:32:29   
ivalina

Pozdrav devojke,

Dunja čestitam, i svima koje imaju lepe novosti, ja ne stižem baš često da budem ovde....user posted image

Da li znate, redi li se kod Ivanovica VTO u Julu i Avgustu?

Da li se u državnim klinikama ne radi tada iz medicinskih ili tehničkih razloga (god. odmori i sl)?

Ja čekam poziv za Front, mada ne verujem da će išta biti pre jeseni, zime, pa sam mislila da krenem sada i ako uspem kod Ivanovića uradim jednu do tada...

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 543
22.5.2013 10:57:54   
dunja RR
Ivalina, ne znam, i me to zanima, jer izgleda da mi nije dobra trudnoća, sutra mi je konačni UZ. Najverovatnije moram na kiretažu, pa onda planiram FET. Moram sačekati dva ciklusa da prođu, tako da je to avgust, ali ako oni ne rade avgust, onda septembar. Javljam ako saznam info.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 544
22.5.2013 11:48:10   
ivalina

Dunja, držim jako palčeve da ipak sve bude u redu.

A ja ću ići do nih za 10-ak dana pa ću videti.

Ako u međuvremenu ti nešto saznaš, javi...

Držim jako, jako pesnice....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 545
23.5.2013 13:20:30   
jela 76

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ivalina, ne znam, i me to zanima, jer izgleda da mi nije dobra trudnoća, sutra mi je konačni UZ. Najverovatnije moram na kiretažu, pa onda planiram FET. Moram sačekati dva ciklusa da prođu, tako da je to avgust, ali ako oni ne rade avgust, onda septembar. Javljam ako saznam info.

user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 546
23.5.2013 17:09:43   
*Maki*
Dunjice,jako mi je zao sto ti se to desava,nadam se da ce biti sve u redu,od srca ti to zelim.

Kada sam ja prosle godine u maju-junu radila vto kod njih rekli su mi da ne rade jula i avgusta vantelesne oplodnje.

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 547
24.5.2013 9:51:59   
mine
kako sad ovo u q...user posted image
IZVORNA PORUKA: dunja RR

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 548
24.5.2013 9:53:48   
J@n@
Dunjice,drzim palceve!user posted image user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 549
26.5.2013 20:48:08   
daca77
Drage, ne znam kako misle da sprovedu u delo, ali juce mm svratio do klinike da se raspita sta dalje i potvrdili su mu da se nakon laparo javim 2dc i oni planiraju da sve bude gotovo do 15~20.juna.user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Oprezno koristite pilule za odlaganje ciklusa
Pomeranje ciklusa je postalo sve učestalije, a naročito je popularno leti. U većini slučajeva nije opasno, ali i te kako...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here