|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
8.5.2013 11:47:24   
dunja RR
Hvala mila moja user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 501
9.5.2013 20:24:54   
cicibanns
nisam neko vreme svracala na forum i sad dodjem i vidim ove divne vesti!!! DUNJA CESTITAM!!! Bas, bas mi je dragouser posted image user posted image zelim ti lepu, skolsku trudnocu!!! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 502
9.5.2013 21:29:08   
dunja RR
Hvala mila punooooo user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cicibanns)
Direktna veza do poruke: 503
9.5.2013 22:12:11   
Klarica
Trudnice, da li ima neka da pije aspirin? i da li neko zna do kad se pije?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 504
10.5.2013 9:01:51   
*Maki*
ja pijem kardiopirin,to ti je isto sto i aspirin,mislim da se pije i kroz drugi trimestar da se prestaje sa pocetkom treceg trimestra,nisam sigurna odnosno nije mi doktor potvrdio ali sam tako procitala. Pijem ga zbog trombofilija

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 505
10.5.2013 9:46:37   
Klarica
Hvala Maki na odgovoru user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 506
10.5.2013 11:24:29   
*Maki*
Poečtkom juna idem na pregled pa ce mi doktor reci,javim ti ako ne saznas pre toga.uvek Klarice,ljubim teuser posted image

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 507
10.5.2013 17:43:57   
Klarica
I ja ću krajem maja, pa ću se valjda setiti da pitam user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 508
11.5.2013 12:48:11   
jelena 77
Pozdrav dragim trudnicama ! Evo i ja da se prijavim kao trudnica sa trojkama klinike Ivanovic , zelim svima bezbriznu i laku trudnocu !
Imam jedno pitanje,ako neko moze da mi pomogne . Naime svaka od nas prima progesteron inekcije na svaka tri dana tako i ja.Ja sam do sada isla do klinike a posle jako loseg iskustva koje se desilo juce , nisam sigurna da vise zelim, pa me interesuje da li neka od vas daje sebi ili joj neko daje u kucnim uslovima ? Hvala!

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 509
11.5.2013 13:17:29   
cvećka
Jelena cestitam ti, ti ces biti prava velika mama user posted image i dobro nam dosla user posted image ne mogu ti pomoci jer nisam to primala, Klarica jeste, mozda ce ona znati da ti kaze...

Ljudi, ja sam bila danas na pregledu i moram malo da vam se pozalim, nemojte se ljutiti ): sto se tice bebica sve je ok i isla sam posle da vadim krv za kvadripl test, cekamo rezultate... Nego, rezime: onda kad sam bila na kontroli u 10 nedelji doslo je do nesporazuma, ja ne pomenem dabl test, dr ga ne pomene, samo kaze dodji za 5-6 nedelja i ja se u medjuvremenu uzvrtim jer vidim da se samo do 13 nedelje meri nuhalni nabor, pozovem ih da pitam i oni mi zakazu u 12+6 UZ, ali kod drugog dr, sve je bilo ok. Danas dodjem na pregled kod svog regularnog dr, a on nervozaaaaan.. ne daj mi boze. Kao da sam mu ne znam sta uradila sto sam pitala za to merenje jer sam se uspanicila.. kaze to nije trebalo da se radi, ja sam vam lepo rekao (a nije, nisam blesava!), sta i da nije bilo nesto uredu, morali bi opet da cekate do 15 nedelje za AC, nisam ja tek onako rekao da dodjete u 15-16 nedelji na sledeci pregled... Pa da mi je samo u dve recenice to lepo receno tad ne bi bilo nikakvog problema, ne razumem o cemu se radi ): preseo mi je pregled iskreno da vam kazem, a jedva sam ga cekala. Ovo me ne bi cudilo ni od jednog dr iz doma zdravlja, ali sam ocekivala bar normalnu komunikaciju kod privatnika... MM mi ne da da se nerviram, pa sam ja sad kao cool, ali moram negde da se ispraznim inace cu explodirati.

Hvala na paznji i izvinjavam se jos jednom (:

(odgovor članu jelena 77)
Direktna veza do poruke: 510
11.5.2013 13:20:13   
dunja RR
Draga Jelena, divno za trojke user posted image

Baš neobično da su ti vratili tri embriona (ili su se možda prirodno podelili?) Meni rekoše da ne vraćaju više od dva (imala sam još, čak smo i zamrzli).

Ja primam progesteron u domu zdravlja, koji mi je na 2 minuta od kuće, pa mi je ta opcija najbolja. Nisam čula da neko daje sam sebi, jer ipak to ide u debelo meso ..

Kakvo loše iskustvo je u pitanju?

Ja se upravo vratila sa klinike Ivanović, imala sam konsultacije kod dr. Miljića (čekala ga sat vremena), sve je ok, nastavljam sa terapijom, i kontrola za 4 nedelje. Goca pogledala, rekla sve super, i sada jedva čekamo za par dana UZ user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 11.5.2013 13:23:46 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 511
11.5.2013 13:22:22   
daca77
Jelena, cestitamuser posted image
A kakva neprijatnost je u pitanju?
Za koju god se kliniku odlucim, a oni nesto polude i pocnu da zezaju...
Dunjice, user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 512
11.5.2013 13:42:18   
jelena 77
Hvala vam na podrsci i lepom prijemu i brzim odgovorima user posted image user posted image
Mislim nemojte pogresno da me shvatite klinika je super i svi doktori sa kojima sam imala bilo kakav kontakt , ali s obzirom da sam u devetoj nedelji imam jake mucnine i povracanja i izlazak iz kuce ne mogu vise da planiram tako da mi je tesko da uklapam kada da odem do klinike , juce je bio jedan od tih dana , pojavila sam se oko pola dva i od gospodina Srdjana sam dobila grdnju da mi nije bilo dobro,kako sam smela da dodjem u vreme terapija i kako sam mu napravila haos , ja sam pre toga lepo objasnila i izvinila se ali ... jos uvek sam pod tim utiskom , mislim cela ta intervencija sa inekcijom traje deset sekundi user posted image user posted image jako mi je neprijatno i da razmisljam o sledecem odlasku na inekciju.
Videcu nekoga onda da organizujem da mi daje kod kuce ili vec kako ..
Hvala vam puno na podrsci , ako ja mogu nekome da pomognem tu sam
E da , vracena su mi tri embriona i to sam pitala Gocu odmah posle transfera onako cim sam sisla sa stola tako da znam da se nisu podelili a posle na UZ Dr Dragan mi je rekao da je verovatno vraceno tri zbog losijeg kvaliteta i tako user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 513
11.5.2013 13:50:25   
dunja RR

Jelena, proveri sa Domom zdravlja, mislim da imaš pravo na kućno lečenje, da ti dolaze da ti daju.

Ja sam to uradila za fragmin, ali sam se dogovorila sa njima da sama sebi dajem, jer oni ne mogu da mi daju u vreme koje meni treba. Ali zato mi obezbede fragmin, tj. fraxiparin.

Kod progesterona nije tako striktno primanje (osim ako i ti ne primaš fragmin?), tako da bi trebali da ti dođu i daju ti. Proveri ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 514
11.5.2013 13:55:51   
jelena 77
Hvala Dunja , hvala puno
Ne , ja primam samo progesteron .
Provericu sa mojim domom zdravlja , jos jednom hvala!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 515
11.5.2013 13:58:23   
dunja RR

Jelena kom domu zdravlja pripadaš, ako si na Zvezdari slučajno, mogu da ti dam broj kućnog lečenja?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 516
11.5.2013 14:01:49   
jelena 77
Pripadam Paliluli , hvala Dunja bas si divna user posted image user posted image
Sledeci progesteron je u ponedeljak tako da imam vremena da se snadjem , hvala

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 517
11.5.2013 14:06:36   
dunja RR

Nema na čemu mila, samo bez sekiracije, to nam sada ne treba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 518
11.5.2013 14:10:57   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: cvećka

Ovo me ne bi cudilo ni od jednog dr iz doma zdravlja, ali sam ocekivala bar normalnu komunikaciju kod privatnika... MM mi ne da da se nerviram, pa sam ja sad kao cool, ali moram negde da se ispraznim inace cu explodirati.

Hvala na paznji i izvinjavam se jos jednom (:

Cvećka mila, i ti se ne nerviraj, molim te.
Ni u domu zdravlja ne treba da bude tako! Oni su nas navikli na svoje nakaradno ponašanje koje je postalo "normalno", i mene je u DZ jedna sestra iznervirala do suza pre neki dan, baš prilikom davanja progesterona. Neopevani kreteni!

Inače primam progesteron u ispostavi u Pop Stojanovoj i tu su svi divni, a gore u Zezdari sam se tada zadesila, i morala tamo da primim, preselo mi!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 519
11.5.2013 14:38:35   
jelena 77
Tako je , bez sekiracije , samo napred !user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 520
11.5.2013 15:52:28   
cvećka
Hvala Dunja, Jelena user posted image

E i ja sam cekala nesto duze ovaj pregled, nikad nisam videla da je bila ovolika guzva! @: Mozda smo se i videle ((: da nisi ti bila dole kad je sisla Goca i rekla kako je ono tamo kod TVa Miljicevo cose? ((:

Da me neko pogresno ne shvati, ne sumnjam ja u njihovu strucnost ni najmanje, i dalje cu ici tamo, samo mi je ta "komunikacija" zasmetala, a prvi put sam je od decembra dozivela. Ma nije lako raditi sa ljudima, a i dodje coveku los dan, sve mi je to za razumeti, samo da ne bude stalno.

Direktna veza do poruke: 521
11.5.2013 16:01:48   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: cvećka

Hvala Dunja, Jelena user posted image

E i ja sam cekala nesto duze ovaj pregled, nikad nisam videla da je bila ovolika guzva! @: Mozda smo se i videle ((: da nisi ti bila dole kad je sisla Goca i rekla kako je ono tamo kod TVa Miljicevo cose? ((:

user posted image

Jesam, baš je u mene pogledala kada je to rekla, ja sam bila u šarenoj haljini a ti? user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 522
11.5.2013 16:09:39   
cvećka
Ne verujem user posted image ja sam bila u ovoj poslednjoj na 31 strani, mene je pitala jesu li to one dve bebe iz jednog jajnika user posted image
Ne mogu uopste da se set_im jesam li te videla od pulta, znam da su tu dosla i sela neka dva para iz KV, nisam videla ko je do zida...

< Poruku je uredio cvećka -- 11.5.2013 16:10:20 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 523
11.5.2013 16:12:25   
dunja RR
user posted image
Nisam te videla, zapamtila bi aljinče user posted image

Posle je Bilja sišla i mene pitala da li sam bila ili tek idem (kod Miljića). Jeste, ja sam bila do zida, a stigla sam mnogooo ranije od ta dva para.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 524
11.5.2013 16:13:56   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

user posted image
Nisam te videla, zapamtila bi aljinče user posted image

Posle je Bilja sišla i mene pitala da li sam bila ili tek idem (kod Miljića). Jeste, ja sam bila do zida, a stigla sam mnogooo ranije od ta dva para.

E sada sam videla, ispravila si link, videla sam te user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Zatrudneli ste u novogodišnjoj noći: Kada ...
Kada možete očekivati dete ako su praznici ti koji u vama probude najviše strasti i nestašnih želja?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here