Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.4.2013 21:32:57
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Ma ja jedem puno,ali ne mogu da prestanem kao da cu crci od gladi ,pa posle
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.4.2013 9:25:01
|
|
|
|
Rosita
|
mozda je to tako zato sto si mrsava. telo hoce da obezbedi neke zalihe, da moze da iznese trudnocu. kad steknes neku kriticnu masu, staces i sve ce ici na bebu. mozda i ne, ali to ti je moje iskustvo. jedi, ali biraj sta! nek ti je pun stomak, ali ne testa
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.4.2013 15:38:54
|
|
|
|
doktorkakristal
|
slazem se,trebalo bi da jedem cesce po malo,laksu hranu,ali ne vredi ,valjda cu prestati da se prezderavam sada kada udjem u cetvrti mesec
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.4.2013 15:53:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
23n + 2d = +7 kg... mnogo moram da promenim ishranu... a lagano sam pocela...al dzaba kad me lose vreme i sedenje u kuci + ispiti ubise...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 17.4.2013 10:41:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Imala sam 48kg kad sam zatrudnela, u prva tri meseca smrsala kilu-dve zbog mucnina, i sad imam 56kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 17.4.2013 20:40:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Ja jesam imala mucninu ali nije bila strasna i nisam nesto povracala valjda zato nisam ni gubila na tezini,evo vec imam 5 kg vise
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.4.2013 7:20:38
|
|
|
|
Shishica
|
13.kg kao i u prvoj trudnoci. Sada je tacno 38. nedelja, carski ce biti ili sutra ili uskoro pa tako ce kg i da ostanu.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.4.2013 14:42:26
|
|
|
|
doktorkakristal
|
srecno na carskom,nisi puno dobila ,skinuce se to brzo
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.4.2013 14:45:46
|
|
|
|
jelenazvezda
|
ja sam zatrudnela sa 62kg,posle 3 meseca 58kg i sad sa 14n+4dana 59kg :)
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 19.4.2013 15:52:35
|
|
|
|
Cindarella
|
34+5 8kg.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.4.2013 13:11:59
|
|
|
|
Sovica
|
17+0, +5kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.4.2013 14:36:00
|
|
|
|
ajla
|
22nedelje i 6kg. u plusu malo sam pretjerala mada ni sama neznam kako kad pazim na ishranu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.4.2013 15:13:41
|
|
|
|
Veca77
|
23+4 +5kg. Zadovoljna
< Poruku je uredio Veca77 -- 25.4.2013 15:14:15 >
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.4.2013 0:31:30
|
|
|
|
Yula
|
Ja sam na kraju 25. nedelje i plusu sam nekih 7kg. I zadovoljna i nisam. Da u startu nisam nabila 4kg bilo bi sve ok, mada i ovako nije lose, najvise mi u stomak otislo. Vodim racuna sta i kada jedem, retko kada sebi dam oduska ( kao veceras, pravila sam tortu pa nisam odolela lizanju fila ), ali cim se eto malo opustim dok si lupio dlanom o dlan +2kg! Posle ne jedem nista slatko, osim malo voca, pa se to nekao istopi i stabilizuje. Kako god, dala sam sebi fore do max. +16kg. KOliko ste se u proseku gojile u III trimestru???
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.4.2013 9:38:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ukupno 13kg. Zadovoljna
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.4.2013 10:28:20
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja sam stala na ovih 5 kg,sada imam 55kg i 168 visine,apetit mi se smanjio drasticno,sada jedem normalno,valjda su sve to neke faze
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.4.2013 10:34:31
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Yula KOliko ste se u proseku gojile u III trimestru??? Ja u prošloj trudnoći svega oko 3 kg. Bilo je jako vruće napolju, a i mučila me je gorušica, pa možda zato.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.4.2013 9:24:39
|
|
|
|
cuca82
|
32. nedelja i +13kg koliko ce jos biti do kraja boga pitaj, jedino sto znam da trenutno trpam sve u sebe sto mi padne pod ruke, pogotovo slatko mi odgovora cudo jedno.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.5.2013 10:24:41
|
|
|
|
minnica
|
31+4 +11kg Nisam baš najsrećnija, ali očigledno ne može manje. Pazim šta jedem, a izuzetno sam aktivna. Nadam se da neće ići dalje od 14-15.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.5.2013 17:10:54
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Ja mislim da tu nema veze pqazi li se ili ne,prosto neko se goji neko ne,isto tako je sa apetitom,sve zavisi kako kod koga bude
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.5.2013 20:24:52
|
|
|
|
SuperStar
|
18. nedelja + 6 kg i vrlo nesrecna zbog toga...Visoka 174cm,ne primecuje mi se toliko ali sam ocajna kad vidim da se vecina ugojila 2-3 kg u ovim periodu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.5.2013 21:05:44
|
|
|
|
janabons
|
Superstar, ne bedaci se , mozda ces u kasnijem periodu nabaciti manje
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.5.2013 21:07:51
|
|
|
|
janabons
|
Sad nesto bolje pogledah ovo sto si napisala, pa ti se uopste nisi puno ugojila
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 4.5.2013 8:38:46
|
|
|
|
Mali_miš
|
Sa sinom sam se ugojila bila 16kg, a sa ćerkom 12-13, nisam sigurna koliko tačno. Doduše, sada sam toliko trčkarala za sinom, pa mi se dosta toga što pojedem topilo. Ali veći mi je problem što sam se ugojila posle porođaja. Sina nisam isključivo dojila već sam mu davala i dohranu, pa sam mogla da skidam kile, a sa ćerkom vala za ova dva i po meseca dobih 2-3kg. =/ A na dijetu ne smem ni da pomislim. Doduše, kada znam zašto je, ne smetaju mi jako kilogrami. Istopiće se kada krene da hoda, pa počnem da trčim za njima dvoma. Trudnice, želim vam svu sreću do kraja, kvalitetne kilograme i brz i lak porođaj (u najmanju ruku kao što je bio moj)! =)
< Poruku je uredio Mali_miš -- 4.5.2013 8:39:21 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 14.5.2013 6:45:18
|
|
|
|
minnica
|
33+3 i dalje na +11 Dobro je!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
PartnerstvoTaraDa li svom partneru govorite sve ili ipak nesto ostavite samo za sebe?Da (
55%)
Ne (
45%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!