Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 13.3.2013 15:02:53
|
|
|
|
lady_b
|
Ne brini, ovih dana sam navalila na slatkiše kao mutava..brzo ću ja tebe stići
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 14.3.2013 16:01:02
|
|
|
|
Rosita
|
Ja u 6., 7. i 8. mesecu ukupno 2- zbirno + 7, a zasad u ovom devetom bogami + 2, dakle + 9 ukupno (38+5). Nema pravila
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.3.2013 9:00:43
|
|
|
|
ajla
|
aj Rosita svaka cast za kilograme ja sam 15n.i 4d. a vec imam 4kg.i 500g. sta me ceka dalje videcemo a bas pazim na ishranu puno se krecem a ne jedem mnogo slatkise samo kad mi naleti pojedem jednu stanglu cokolade sve vas
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.3.2013 10:30:27
|
|
|
|
majared
|
Za 26 nedelja ugojila se oko 6 kila, kaže doca biće 10 do kraja što i nije tako loše
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.3.2013 18:40:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
21.nedelja + 4 :-) zadovoljna sam...obzirom da jedem svasta...:-)
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.3.2013 18:54:39
|
|
|
|
serpica
|
ja sam se u prvoj trudnoci ugojila 12kg u drugoj 9kg a sada za 18 nedelja 5kg kako mi se cini uteracu 20 do kraja
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.3.2013 19:00:40
|
|
|
|
Jole84
|
Šta te briga,slatka si ko bombonica
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.3.2013 19:04:56
|
|
|
|
majared
|
Sa 26+4 6 kila, kaže doca idealno, biće 10 do kraja ako me uhvati neko ludilo pa se nakvocam do stotke
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.3.2013 7:57:17
|
|
|
|
Rosita
|
Zene, ja sam se porodila pre 9 dana, imal. +9, to je otislo kao nista, sad mislim da sam na granici sa onom mrsavoscu koja nije lepa. Zaista se ne treba opterecivati, koliko god da jedete nespavanje i dojenje iscrpe svaki atom iz vas, tako je kod mene bar.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.3.2013 8:51:49
|
|
|
|
ajla
|
ROSITA cestitam ti i da ti bebica bude zdrava i ziva mnogo godina a i u pravu si nespavanje tacno iscrpi coveka tako da se ne treba puno opterecivati kilogramima postepeno oni sami odu PA STA JE DECKO ILI DEVOJCICA POZDRAV SVIMA
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.3.2013 12:20:24
|
|
|
|
Rosita
|
Hvala Ajla, decak je :)
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.3.2013 13:46:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam se u sve tri trudnoće ugojila po 30 kg i te kile su brzo spadale...jedino mi malo sporije idu posle treće trudnoće valjda zato što sam i starija...u svakom slučaju sve se to vrati na normalu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.3.2013 13:58:33
|
|
|
|
anci kv
|
ja sad u 19 nedelji - oko 2kg,i to samo u stomak
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.3.2013 16:46:40
|
|
|
|
ivaMark
|
33. nedelja je bila na +16, sada sam 37. i imam +16kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.4.2013 22:35:24
|
|
|
|
Yula
|
21 nedelja okruglo, u plusu sam 5kg, ja zadovoljna.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 9:45:29
|
|
|
|
janabons
|
30 nedelja +12kg Zadovoljna sam, mislila sam da sam vise
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 10:45:26
|
|
|
|
Meisje
|
Krenulo je naglo na gore,valjda je to samo trenutno...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 13:42:21
|
|
|
|
lady_b
|
Samo vi ručajte i ne opterećujte se kilama, i to vam kaže ona trudnica koja više ne želi da staje na vagu Mislim da sam prešla već nekih +15kg al ko ga šiša, lijepo mi je kada jedem, jedem i jedem
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 13:49:34
|
|
|
|
bojanica7
|
meisje, koliko sam ja zakljucila, tad se zene najvise goje, tako da nista ne brini.. kasnije ces sve manje ja sam na kraju trudnocu zavrsila sa +19 po njihovoj vagi, i +21 po mojoj (snelle, zivele vage u domu zdravlja ) mada sam tamo otisla bez vodenjaka, a koliko je curilo, en bi me cudilo da je bilo dve litre...
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 13:53:43
|
|
|
|
lady_b
|
i bojanice koliko je otislo do sad?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 13:55:41
|
|
|
|
Cindarella
|
I mene to Bojanice interesuje.I ako ti nije tesko,trkni do treceg i opisi kako je kada krene vodenjak da curka.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 15:18:19
|
|
|
|
bojanica7
|
sad cu, cindi, do treceg... ma ne radi mi vaga i pojma nemam koliko mi ostalo, evo danas cu zamoliti mm da mi kupi baterije...
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.4.2013 21:06:43
|
|
|
|
Braanaa
|
Cao zenske, joooj bpjanice i kod mene bilo vooodeeee... kuci mi pukao vodenjak i natopio mi pizdamu, i tamo mi jos busili i iscurelo jos puno, i ja mislimk da je bilo 2 l Ja na kraju uopste ne znam koliko sam se ugojila, oko 12-13 kg po slobodnoj proceni, sada sam kao pre trudnoce, ostalo samo malo salca na stomaku Sa Matejom sam se gojila dok je sisao a sad bas bas mrsavim, a jeedeeem... i pijem, bas puno, a topim se... Nadam se da ce to prestati kada se i mleko izregulise, posto ga jos uvek imam dosta vise.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 4.4.2013 10:03:21
|
|
|
|
Meisje
|
Ma da..i ja sam citala da sad beba vise trazi,sve to ide njoj...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 10.4.2013 20:01:30
|
|
|
|
minnica
|
29. nedelja +10kg, a u prethodnoj trudnoći sam ukupno dobila 11. Pa, dobro, skinula sam sve onda, pa ću i sad. Nemam snage da se nerviram.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
IMEmara31Koje je ima najlepse:Vanja (
18%)
Anja (
35%)
Iva (
48%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!