|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo
13.3.2013 15:02:53   
lady_b
Ne brini, ovih dana sam navalila na slatkiše kao mutava..brzo ću ja tebe stići user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 501
14.3.2013 16:01:02   
Rosita
Ja u 6., 7. i 8. mesecu ukupno 2- zbirno + 7, a zasad u ovom devetom bogami + 2, dakle + 9 ukupno (38+5). Nema pravila user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 502
15.3.2013 9:00:43   
ajla
aj Rosita svaka cast za kilograme ja sam 15n.i 4d. a vec imam 4kg.i 500g. sta me ceka dalje videcemo a bas pazim na ishranu puno se krecem a ne jedem mnogo slatkise samo kad mi naleti pojedem jednu stanglu cokolade sve vasuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 503
15.3.2013 10:30:27   
majared
Za 26 nedelja ugojila se oko 6 kila, kaže doca biće 10 do kraja što i nije tako loše

(odgovor članu ajla)
Direktna veza do poruke: 504
28.3.2013 18:40:22   
Leptiric123
21.nedelja + 4 :-) zadovoljna sam...obzirom da jedem svasta...:-)

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 505
28.3.2013 18:54:39   
serpica
ja sam se u prvoj trudnoci ugojila 12kg u drugoj 9kg a sada za 18 nedelja 5kg kako mi se cini uteracu 20 do krajauser posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 506
28.3.2013 19:00:40   
Jole84
Šta te briga,slatka si ko bombonica user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 507
28.3.2013 19:04:56   
majared
Sa 26+4 6 kila, kaže doca idealno, biće 10 do kraja ako me uhvati neko ludilo pa se nakvocam do stotke

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 508
29.3.2013 7:57:17   
Rosita
Zene, ja sam se porodila pre 9 dana, imal. +9, to je otislo kao nista, sad mislim da sam na granici sa onom mrsavoscu koja nije lepa. Zaista se ne treba opterecivati, koliko god da jedete nespavanje i dojenje iscrpe svaki atom iz vas, tako je kod mene bar.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 509
29.3.2013 8:51:49   
ajla
ROSITA cestitam ti i da ti bebica bude zdrava i ziva mnogo godina a i u pravu si nespavanje tacno iscrpi coveka tako da se ne treba puno opterecivati kilogramima postepeno oni sami odu PA STA JE DECKO ILI DEVOJCICA POZDRAV SVIMAuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 510
29.3.2013 12:20:24   
Rosita
Hvala Ajla, decak je :)

(odgovor članu ajla)
Direktna veza do poruke: 511
29.3.2013 13:46:55   
vikiveki
Ja sam se u sve tri trudnoće ugojila po 30 kg i te kile su brzo spadale...jedino mi malo sporije idu posle treće trudnoćeuser posted image valjda zato što sam i starija...u svakom slučaju sve se to vrati na normaluuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 512
29.3.2013 13:58:33   
anci kv
ja sad u 19 nedelji - oko 2kg,i to samo u stomak

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 513
29.3.2013 16:46:40   
ivaMark
33. nedelja je bila na +16, sada sam 37. i imam +16kg user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 514
1.4.2013 22:35:24   
Yula
21 nedelja okruglo, u plusu sam 5kg, ja zadovoljna. user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 515
3.4.2013 9:45:29   
janabons
30 nedelja +12kguser posted image
Zadovoljna sam, mislila sam da sam vise

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 516
3.4.2013 10:45:26   
Meisje
Krenulo je naglo na gore,valjda je to samo trenutno...user posted image
user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 517
3.4.2013 13:42:21   
lady_b
Samo vi ručajte i ne opterećujte se kilama, i to vam kaže ona trudnica koja više ne želi da staje na vagu user posted image
Mislim da sam prešla već nekih +15kg al ko ga šiša, lijepo mi je kada jedem, jedem i jedem user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 518
3.4.2013 13:49:34   
bojanica7
meisje, koliko sam ja zakljucila, tad se zene najvise goje, tako da nista ne brini.. kasnije ces sve manje user posted image

ja sam na kraju trudnocu zavrsila sa +19 po njihovoj vagi, i +21 po mojoj (snelle, zivele vage u domu zdravljauser posted image user posted image ) mada sam tamo otisla bez vodenjaka, a koliko je curilo, en bi me cudilo da je bilo dve litre...

Panta rei

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 519
3.4.2013 13:53:43   
lady_b
i bojanice koliko je otislo do sad?

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 520
3.4.2013 13:55:41   
Cindarella
I mene to Bojanice interesuje.I ako ti nije tesko,trkni do treceg i opisi kako je kada krene vodenjak da curka.user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 521
3.4.2013 15:18:19   
bojanica7
sad cu, cindi, do treceg...

ma ne radi mi vaga i pojma nemam koliko mi ostalo, evo danas cu zamoliti mm da mi kupi baterije...

Panta rei

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 522
3.4.2013 21:06:43   
Braanaa
Cao zenske, joooj bpjanice i kod mene bilo vooodeeee... kuci mi pukao vodenjak i natopio mi pizdamu, i tamo mi jos busili i iscurelo jos puno, i ja mislimk da je bilo 2 l user posted image
Ja na kraju uopste ne znam koliko sam se ugojila, oko 12-13 kg po slobodnoj proceni, sada sam kao pre trudnoce, ostalo samo malo salca na stomaku user posted image
Sa Matejom sam se gojila dok je sisao a sad bas bas mrsavim, a jeedeeem... i pijem, bas puno, a topim se... Nadam se da ce to prestati kada se i mleko izregulise, posto ga jos uvek imam dosta vise.

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 523
4.4.2013 10:03:21   
Meisje
Ma da..i ja sam citala da sad beba vise trazi,sve to ide njoj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Braanaa)
Direktna veza do poruke: 524
10.4.2013 20:01:30   
minnica
29. nedelja +10kg, a u prethodnoj trudnoći sam ukupno dobila 11. Pa, dobro, skinula sam sve onda, pa ću i sad. Nemam snage da se nerviram.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

IME
mara31

Koje je ima najlepse:

Vanja (18%)

Anja (35%)

Iva (48%)

Ukupan broj glasova: 220

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here