leamalamut
|
E, mi te zitne kasice , kupovne , nikako ... Nina nista od toga nece ni Milupu ni Hipp . Sisa je i dalje glavni iyvor hrane . Konacno imamo jedan stalni obrok , rucak , uglavnom je to meso sa povrecem(piletina,teletina,curetina) . Hleb obožava i uvek je raspoložena , samo isplazi jezik da joj dam :) , a koricu sama uzme pa se po pola sata bori sa njom . Jela je i griz sa kravljim mlekom, palentu sa jogurtom ili pavlakom , makarone sa pavlakom , hleb sa kiselim mlekom , plazmu i mleko nešto ne miriše , od povrca pored krompira i mrkve , karfiol , brokoli , tikvica , grasak , spanac ... Vocne kasice nesto ne voli , ali svežu bananu i jabuku da . Jede i žumance , davala sam joj da proba i palačinke i kiflice... Sve hoće , nema reakcija , ali opet posle svega traži loku . Imam utisak da je sad više voli nego kad je bila malena beka . Ja stavljam ili maslac ili m.ulje a kad kuvam supu/čorbu od piletine , ubacim one pileće masnoće
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|