|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
26.4.2013 11:50:03   
ivanicasale
Mirijance neznam koliko je bilo pametno to sto si isla do centra,mi smo ovde do 09.05 ali ja cu vise da leskarim.Sada odmaraj da se to sredi.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1901
26.4.2013 12:21:45   
Dani.kv
Ivanice ja sam radila pre mesec dana u Mariboru. Nama su rekli da mirujemo dva dana strogo, posle toga moze i joga i pilates. Ne trcite maraton i ne penjite se uz Triglav, bile su njihove reci. Osluskujte signale koje vam salje telo. Ja sam lezala 15 dana na ledjima,nisam prala kosu i potrosila dva pakovanja bebi vlaznih maramica brisuci se. Nije uspelo. Zena iz Budve je odmah otputovala, cuvala detence od godinu dana, nije se puno cuvala i uspelo je. Sve je to individualno. U maju vracam plivace i nema lezanja, samo opusteno

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1902
26.4.2013 13:01:00   
Ljubav81
Ja sam mirovala 2 dana kako su mi i rekli, 3. dan smo se vratili kuci, setam od 3. dana svaki dan i normalno se ponasam...inace ne osecam nikakve bolove niti bilo kakve promene....mozda bi i lezala da imam bol u stomaku....mislim da to nema veze..ako hoce hoce....meni je ostalo jos 3 dana do bete

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1903
26.4.2013 15:18:52   
Mirjanče
Ivanice..ja sam za proslu vto ustala iz kreveta 10 dan..a osecala sam se dobro vec posle par dana..mislim da sam i tad pogresila sto se nisam pomlo kretala..nije uspela vto..ni sa tri vracna embriona.Stoga ponassaj se onako kako ti telo trazi..ako si dobro nema potrebe da odlezis sve dane..nadam se da vam je Stojkovic rekao posle drugog dana setnja..setnja..setnja..ja nisam mogla posle drugog jer me je sve bolelo..pratim svoje telo..juce mislim da sam malo preterala jer smo i sopingovali..ali setnja do centra uz neki sladoled do kafica i parkica u cenntru ne moze da skodi..cak sto vise smanjic nervozu i napetost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1904
26.4.2013 15:21:37   
Mirjanče
Ljub av ..s nesrpljenjem cekamo ponedeljak..red je da prekinemo seriju neuspeha na forumuuser posted image user posted image user posted image Navijam iz sveg srcas za velike beteeuser posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1905
26.4.2013 22:37:54   
lalojedac
drage moje navijam iz sve snage i dace Bog da se sve obradujeteuser posted image
inace jedna zenica koju poznajem,odavde je, radila jednu vto i nije im uspela, pa su upotrebili svetu lozu iz Hilandara i odmah posle odradili vto u spebo i jutros nam javila da nosi blizanceuser posted image user posted image user posted image
dace Bog i mi tako da se obradujemo...ja sam pri kraju sa prvom kutijom mikroginona,pa pauza,pa druga kutija i 23.05 idem u Le,e sad sta dalje ide,nemam pojma ali se strogo pridrzavam njihovih upustva i verujem da cemo uspetiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1906
27.4.2013 0:05:09   
Mirjanče
Drage moje....bas sam zbunjena ne znam sta se desava.Danas mi je 7 dan transfera..preko dana sam primetila da grudi kao da nisu moje..za tri broja su vece i bole jako.Preedvece iadjem malo da prosetamo i kad smo se vracali počela i krsta da me bole--..jedva sam se vratila.Zatim je usledio i bol u somaku koji ne prestaje vec nekoliko sati...znaci sve od krtsa me boli do donjeg stomaka..bas jaki grceviuser posted image user posted image Uzasno sam se istripovvala jer sam taj isti bol imala na prvo vto koja nije uspela..i t isto od 7 dana.user posted image user posted image ,Sve iste simptome..kao da me neko bode u stomakuser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1907
27.4.2013 12:03:45   
ivanicasale
Mirijance verovatno da si u pravu,rekao nam je profesor samo dva dana mirovanja.Kad ustanem do wc ne bolucka me stomak,mislim da mi je to od lezanja.Mislila sam da lezim 5-6 dana,kao toliko je potrebno da se implatiraju,videcu.Cekamo sutra da vidimo za blastu pa cemo se po tome organizovati.Drzim ti palceve da sve bude ok.Zasto ih ne pozoves i pitas mozda ti daju koristan savet.Ljubav drzim ti palceve za Ponedeljak.Svim devojkama koje su u prosecu puno sreceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1908
27.4.2013 12:33:06   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Mirjanče

Drage moje....bas sam zbunjena ne znam sta se desava.Danas mi je 7 dan transfera..preko dana sam primetila da grudi kao da nisu moje..za tri broja su vece i bole jako.Preedvece iadjem malo da prosetamo i kad smo se vracali počela i krsta da me bole--..jedva sam se vratila.Zatim je usledio i bol u somaku koji ne prestaje vec nekoliko sati...znaci sve od krtsa me boli do donjeg stomaka..bas jaki grceviuser posted image user posted image Uzasno sam se istripovvala jer sam taj isti bol imala na prvo vto koja nije uspela..i t isto od 7 dana.user posted image user posted image ,Sve iste simptome..kao da me neko bode u stomakuser posted image

Taj bol hoće kada je implantacija, i mislim da je dobar znak, ne brini.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1909
27.4.2013 16:11:21   
Mirjanče
Nisam zvala kliniku jer danas kad sam se probudila bol je bio manji..i sad popodne samo na trenutak zigne..ali krsta ne popustajuuser posted image .Danas ne mrdam iz kuceuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1910
27.4.2013 16:14:01   
Mirjanče
Mislim da su posle trnsfera svima pored one terapije trebali da prepisu nesto za opustanje..smirenje i spavajenjeuser posted image .Naročito u ovoj drugoj polovini do iscekivanje bete.user posted image jA u zoru zaspim,,vec 2 danauser posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1911
27.4.2013 17:23:20   
Ljubav81
drage moje, nije uspelo kod mene...beta 0.2...12.dan od transfera....zvala kliniku kazu da prestanem s terapijom....zelim vam srecu

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1912
27.4.2013 17:56:13   
Mirjanče
Ljubav..zao mi je..mnogo mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1913
27.4.2013 18:33:01   
ivanicasale
Ljubav81user posted image user posted image user posted image user posted image Bas mi je zao.Zar nisi trebala betu u ponedeljak da radis?Zasto si ranije?Uspeces sledeci putuser posted image user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1914
27.4.2013 19:30:40   
alex88
ljubav81 zao mi je dragauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1915
27.4.2013 20:48:00   
Mirjanče
Bas sam se smorila kad je Ljubav javila negativan relutatuser posted image .Odmah sam zvala kliniku na onaj mob i javila sa nasa divna Marija koja je bila ispred crkve.Rekla sam joj za bolove da me je sinoc sve bolelo danas manje ali ziga..i krsta i ledja i sve kao pred pms.Pitala me je dal sam prokrvarila..i kad sam rekla da ne kaze da to mogu da budu znakovi trudnoce ali da je jos rano za betu ..pa da dodjem u sredu da uradim jer sam jos uvek u le..Tako da drage moje ne verujem da cu docekati petakuser posted image ..Psihicki jako teskooo..verovatno uradim betu ranijeuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1916
28.4.2013 12:00:28   
ivanicasale
mene su zvali jutros za blastu.Imamo dve blaste,jednu smo zamrzli a jedna je vracena.Sad sam kuci i cekamo betu...Pozdrav svima.Mirijance opusti se sve ce biti ok.Znam da je tesko ali nadji neku zanimaciju i uzivajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1917
28.4.2013 17:20:40   
ivanicasale
Devojke,evo vam br.tel. gde smo mi bili smesteni:063/88-60-980 Dragan.Stan je ekstra u samom centru i kosta 100eura +20 eura struja(sto ne potrosite vraca novac).To je bas povoljno pesaka do klinike oko 15-tak min.Mi smo ovde do 1.05 tako da ako je neko zainteresovan neka pozove.

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1918
29.4.2013 1:44:59   
Mirjanče
bravo Ivaniceuser posted image user posted image Srecno ! a sto se opustanja tice..to je tesko..narocito u drugoj polovini čekanja.opsustena sam bila na prvoj vto..valjda prva -..pa ne nas sta te snadjeuser posted image ..sad teskoo..trudim se da ne mislim sto je vise moguce. a taj stan gde ste vi 100 e za koliko dana ??

Direktna veza do poruke: 1919
29.4.2013 6:26:00   
Sosa Mena
Dobro jutro crtice user posted image
Vestica stigla rano jutros, stanje redovno. Pije se kafa i divani pa u nove radne pobede. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1920
29.4.2013 10:28:39   
mala_82
Ljubav mnogo mi je zao user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1921
29.4.2013 12:16:05   
ivanicasale
Za ceo mesec je to.Ima tri prostorije,kuhinja i trpezarija zajedno,soba sa lezajem i tv i treca ima jos jedan krevet i orman za stvari, i kupatilo naravno.Prostorije su manje ali jako funkcionalne.user posted image Znam da je tesko ali jos malo i znaces.Kad radis betu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1922
29.4.2013 16:37:38   
Mirjanče
Beturina pada na Veliki PetaK..Ali Marija sestra mi je rekla da mogu da je uuradim i u sredu to bi bio 12 dan d tranfera..user posted image .Jos razmisljam sta cu..mozad i ostavimo za VELIKI PETAK ..pa neka nam BOG pomogneuser posted image

Direktna veza do poruke: 1923
29.4.2013 17:28:33   
ivanicasale
Ma ako si trudna beta ti jos sad pocela da raste.Moja drugarica u Bg radila betu 10 ili 11 dan i ona bila 800 i nesto preko,ja je zezam da nosi blizance.Jel osecas jos nesto osim to ziganje i bolove?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1924
29.4.2013 18:48:41   
lalojedac
ljubavuser posted image user posted image user posted image
zenske navijam jaaaaaaaakooooooo....imam i pitanje, da li ste za vreme kontracepcije kmale sekret? ja znaci ovoliko sekreta nemam ni u sred O, ovo je ludilo, kao da sam priplodna krava,haos...user posted image jos 3 tabletice pa pauza 7 dana,pa onda nova kutija.inace juce mi rekla drugarica da je cula za neku iz njenog kraja da je isla u Le i da joj je uspela vto i da i ona nosi blizanceuser posted image

Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here