|
RE: Dečija histerija, izlivi besa 22.4.2013 16:02:35
|
|
|
|
Sanja90
|
Ksena,verovatno hoce jos da se kupa i mi smo prosli kroz to,ali ova moja nece da udje u kadu,nece pa to ti je,vristi, treska se,bacaka se,baca sve na sta naidje,kad je mm ubaci,vristi iz sveg glasa,prska sa vodom,nece da stoji mirno pa se sve plasim da se ne oklizne i ne padne,uopste to ne lici na nju. Mm je samo na brzinu istusira i opere kosu i sto pre je vadi,jer stvarno nije normalno,posle kad je izvadimo,kao da nije bilo nista,a mi ostanemo u neverici i cudu. Prosto ne znas kako da se ponasas u takvim situacijama,i razgovarali smo sa njom veca je sad ce 3god.pa razume kad joj se prica,pa smo pokusali da malo popustimo,kao kad odgleda crtani kupace se(sama nam to rekla) ajde mi je pustili,odgledala crtani,nece da se kupa samo jos jedan da pogleda,aj pustimo je i non stop trazi izgovore. Sta se ona naplasila,cega se naplasila,ne znam. Govori nam kako joj je voda vruca,mi ono ajde da malo prohladimo,da bude mlaka,pa kao jos uvek je vruca,mi pa ne moguce kad je skoro pa hladna. Ne zna covek sta da radi u takvim situacijama,da li da gleda i da se cudi ili da dobije batine sto ne praktikujem ili da je pustis da radi sta hoce,sto nikako ne bi trebalo,jer mora da se zna ko je roditelj a ko dete... Prosto neke situacije su bas iznenadjujuce.
|