|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Histerija
17.10.2012 23:55:25   
Anoniman
bobo, ja te volim! Luka ima 6 god i dalje je u neću fazi, ja sam mislila da je fenomen i i dalje pokušavahisterijom i glumom njarenja da istera svoje. Ista sam ti, popustim sa kaznama - nema vajde.

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 501
18.10.2012 8:21:01   
boba 11
Joj i ja sam juce bila happy kad sam cula kod psihologa onako kroz vratauser posted image ,da ima stvarno gorih slucajeva od naseg

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
18.10.2012 8:28:23   
boba 11
Sto se tice kazni ja obicno preteram al vise ne znam sta da zabranim pa onda kazem nema crtanih 3-5 dana nekad i 10,ili neces ici na maskenbal pa on kaze bas me briga nemoram,pa nece te voditi na ekskurziju ...katastrofa.Sad pretim socijalnom i popravnim domom jer mi sve zivce kida.Ja pricam sa njim a on se dere na mene i nista ga ne interesuje za sve ima odgovor da me poklopi.Onda ja ucutim on sedi u kazni pa hoce da radi domaci ,ja kazem da zna kako se izlazi iz kazne.Onda kaze izvini mama pitam -A za sta.On nema kao pojmauser posted image ,ponovim mu sve sto je govorio i radio,on ponavlja zamnom(automatski).Posle pola sata necu da jedem ,ignorise me kad ga zovem.Kazem sta si mi malopre obecao,on nastavlja njareci se- ali ja to necu.I tako iz dana u dan.Jutros je bio besan jer nismo stigli da naduvamo gumu na biciklu pa sam ga ja vozila.user posted image Mislim da cu uskoro ja puci po savovima.Sutra ga psiholog uzima,juce sam bila kod nje isla im je na cas da sve nadgleda kao neka redovna kontrola prvaka.U sredu kod pedagoga pa kazu onda se malo sami snalazimo.Sory sto ga produzi al moram da se izjadam.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 503
18.10.2012 15:51:18   
liliana
OK je ovo što Boba piše, ali za stariju decu, decu kojoj se može izreći kazna tipa, "ako nećeš to-to -i to-neću ti ja dati to-to - i to" (nadam se da me razumete).
Mene interesuje ona histerična faza "Neću" u mlađem uzrastu. Kako se izboriti sa tim? Koliko traje?
Danas idemo na sistematski, pa ću pitati njenu doktorku. Nadam se samo da ću uspeti da je pitam, jer ako se Tina - vrištačlina počne gicati i drati-mislim da će nas isterati iz "Savetovališta"!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 504
18.10.2012 15:56:30   
Anoniman
Ne bi RR bila RR da nemamo temu "Faza NEĆU" user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 505
18.10.2012 16:00:11   
liliana
Oooooo, Neđo, spasitelju!!!!!!!!!!!!user posted image
Pitala sam se odakle ćeš da iskočiš sa nekom spasonosnom informacijom!!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 506
18.10.2012 16:02:16   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 507
18.10.2012 22:55:17   
boba 11

IZVORNA PORUKA: liliana

OK je ovo što Boba piše, ali za stariju decu, decu kojoj se može izreći kazna tipa, "ako nećeš to-to -i to-neću ti ja dati to-to - i to" (nadam se da me razumete).
Mene interesuje ona histerična faza "Neću" u mlađem uzrastu. Kako se izboriti sa tim? Koliko traje?
Danas idemo na sistematski, pa ću pitati njenu doktorku. Nadam se samo da ću uspeti da je pitam, jer ako se Tina - vrištačlina počne gicati i drati-mislim da će nas isterati iz "Savetovališta"!user posted image

I kod nas je krenulo pre tri godine ali traje i traje...a sad opet isto sa cerkom ima 3 godine i kopira naravno starijeg batuuser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 508
18.10.2012 23:36:46   
Anoniman
lili, veruj mi da je lakše sa malim detetom i Neću nego sa velikim i Neću.
Moj je jutros odhisterisao jer sam htela da mu pomognem da izduva nos jer nije mogao da diše. user posted image A posle je pitao šta znači "raportirati", htela sam da mu objasnim, ali se on prethodno naljutio na tatu jer mu nije leglo njegovo objašnjenje, urlao je na mene, pokrio se ćebetom preko glave i rekao "Čujem te i odavde, ne moram doći, i ne moram da te gledam". user posted image Naravno da sam ga naterala da dođe i da me gleda u oči.

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 509
   RE: Dečija histerija, izlivi besa
27.10.2012 9:33:14   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: n i n a

Here we go again!!! user posted image
Svako bogovetno jutro vriska cika inat histerija.... Mislim da nam ni razlozi više nisu potrebni, samo kreće od sebe user posted image A svi kažu do treće godine će proći... E vala živo me zanima, još tri meseca pa da vidimo user posted image Ufff!

Isto kao i kod nas. Osecam da cu puci!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 510
27.10.2012 17:02:34   
jovicaa
i kod nas slicna situacija... kao muva samo ide na ono sto ne sme... nece da jede, treska igracke. valjda je i on jadnik poludeo stalno je u kuci, jedva ceka vrtic, a vala i jauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 511
29.10.2012 16:54:33   
Tiziana
Kod nas je kako kad.Nekad bude miran kao bubica,a nekad u sekundi dobije napad histerije,bacanje igracaka,vristanje iz petnih zila itd. U pocetku smo mislili da je zbog bebe,a onda je beba porasla i ima 13m i za to vreme se valjda vec navikao na njeno prisutvo. Ja sam milion puta pomislila da ga odvedem kod psihologa,ali me odvrate pricom da je to normalna faza u tom uzrastu(ima 3g)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 512
29.10.2012 20:19:20   
lesica
Sve su to njihove male faze. Porasce nam brzo,pa ce biti simpaticno...do puberteta,a onda ce nam faliti ovaj sadasnji perioduser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 513
30.10.2012 11:25:22   
Tiziana
Da,verovatno ce biti tako. Onda cemo kukati i plakati za bacanjem igracaka i histerijom! :-)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 514
26.11.2012 23:11:42   
Anck Su Nmaun
H je vec pocela preterano da histerise! user posted image
Pogotovo pred spavanje il kad se bas za nesto zainati, to je bacanje, udaranje mene, udara i sebe po glavi, grize se , a najgore mi je sto se baca glavom, kao bik, pa se udari i od zid, o moju glavu,nos,zube....bas je nekontrolisana kad pohisterise!

Ostavila bih je tako da se izdivlja , pa kad se smiri da je uzmem, al jednom sam je tako ostavila u njenom krevetu , a kad sam dosla , njoj usta krvava, kako je skakala nabila zubice na usnu i prokrvarila je...tada sam se osecala uzasno!!!user posted image
Sad je nesmem ni ostaviti da je prodje ...neznma vise sta da radim.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 515
27.11.2012 10:42:50   
boba 11
Uhvatis je tako da ne moze da se baca-stisnes rukama i nogama dok se ne smiri.Tako je najbolje da se ne povredi.i probaj je ljubiti i maziti jer sto vise ti panicis i ona se vise trudi da tako dodje do svoje namere ili joj necim skreni paznju-nekom igrackom koju voli .Ja sam uvek govorila da deca idu na spavanje da porastu i merila sam je jedno vreme koliko je porasla od spavanja,ali uvek ce se buniti oko togauser posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 27.11.2012 10:44:15 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 516
27.11.2012 11:15:15   
Anck Su Nmaun
Neznam, bas nisam imala iskustva s tolikom histerijom. Tara nikad to nije radila, a Hana sto je starija sve je gora po tom pitanju! Al kazem, znala bih ja kako bih da se ona ne povredi tako udarajauci se.
Sinoc je pred spavanje opet tako vristala uzas,prvo sam pokusavala da je lepo uspavamaal kad nije bilo nade, ostavila sam je u krevetu nadajuci se da ce se smiriti, i stvarno posle 10 tak min nije prestala al je njen bes bio slabijeg intenziteta. Uzela sam je i stavila da spava...zaspala je istog momenta user posted image izmorila se!

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 517
27.11.2012 11:24:14   
oxy7
Mi smo iz faze totalne histerije prešli u fazu "neću i tačka", sa povremenim ispadima tipa bacanje na pod, asfalt, trotoar, travnjak.... Slanje u sobu na par minuta daje rezultate kratkoročno, ali se u suštini ništa psebno ne mijenja. Najnovije je da se pravi da me ne čuje kada mu ne odgovara ono što govorim.

A to samopovređivanje me dovodilo do ludila, znao je tako jako da udara glavom u zid ili pod da je imao niz modrica po čelu. I to je trajalo najmanje pola godine.

Direktna veza do poruke: 518
29.11.2012 14:17:40   
Lelce
Cao, da li neko ima isto iskustvo kao ja?
Imam sina 21 mjesec i kad treba da jede ( obicno za rucak, mada ponekad je u pitanju i dorucak i vecera)
on pre nego sto pocne da jede, pocne da histerise. Danas je plakao pola sata i ja nisam znala sta da uradim...
vec je bio umoran i stavila sam ga u krevet. Zaspao je brzo i to bez rucka.
Obicno se prvo isplace, pa onda najede. Znam da je gladan , jer je dorucak oko 8.
Izmedju mu ne dajem nista da gricka, bas zbog toga da bi dobro rucao.
Sta da radim??? Da li neko ima isti ovakav problem i kako da se postavim.
Nisam rekla i da je sada faza kad hoce sam da jede. I to mu ne branimo.
Ima svoj tanjir, svoju kasiku i viljusku..... Ucimo ga jede sam.... ali kad pocne
da histerise... i ja cu da izludim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 519
29.11.2012 15:35:37   
cockic
moj petar kad ga grdim,on se yjede sam sebe za prst pa onda place i daje da my se ljybi prstuser posted image cemy yjedanje ne znam.i yzme pa se prodere kad ga grdim.bacenje po pody ne radi za sad symnjam da nece i to poceti bilo bi lepo da nepocne ali mala je verovatnoca.

(odgovor članu Lelce)
Direktna veza do poruke: 520
30.11.2012 14:00:11   
Lelce
Stvar je da ja Mirka ne grdim tada u tom momentu.....
Nego iz cista mira ili nekog drugog razloga, meni nepoznatog
pocne da histerise. Prolem je sto je to kad treba da jede.
Kad ga grdim on me gleda ili pocne da place....
Ali histerija je samo kad treba da jede.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 521
4.12.2012 19:39:43   
ivbo
Kod mene se dešava to da moj sin od 14,5 mjeseci kad god mu nešto nije po volji počne snažno da udara sebe po glavi.To radi već puna tri mjeseca i jako me brine.Pokušala sam i da ga ignorišem i da mu,kao,objašnjavam da to ne valja... ma važi,kako da ne,on nastavlja po svomuser posted image

Nasa tri sunasca B I T :-*:-*:-*

(odgovor članu Lelce)
Direktna veza do poruke: 522
5.12.2012 14:48:02   
minna
ivbo, tako se i moj Vlada udarao, cini mi se isto u tom periodu, ali proslo je

(odgovor članu ivbo)
Direktna veza do poruke: 523
18.4.2013 11:36:27   
Anck Su Nmaun
Sad sam krenula da je uspavam , i ona nece i nece, nego pocela da vristi ono iz sve g glasa onako grlato, sva se stegne i vristiiiiii!
Onda poludi pa se zaleti na mene, dok me nije taaako dernula glavom, da sam poludela odnela je u njen krevet da se izdere a ja dodjoh da popijem kafu user posted image
Poludecu vise od njenog uspavljivanja, odgovara joj samo kad je nosam... pa nemogu vise, ona ima 18 meseci i jos da se nosa user posted image user posted image
Pre neki dan je tako vristala dooobrih 45 min. dok se nije umorila i zaspala, juce je sama zaspala a danas opet zurka ! Poludecu i poludecu!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 524
22.4.2013 15:21:50   
Anoniman
vec vise od dve nedelje smo van standardnog ritma, malo bolesti malo izlazenja zuba...sad mi ostaje da se nadam da je jucerasnje, a posebno danasnje ponasanje ponovo rezultat nekog zuba inace cu morati da uzimam tablete za smirenje. mislim da danas nema osobe u sirem komsiluku koja je nije cula kako je urlala, pa cak ni oni sa ostecenim sluhom nisu mogli da izbegnu. a sve zbog toga sto je na terasi nasla neko ukrasno kamenje koje je mm zaboravio da skloni i htela da ga stavlja u usta. opomenula sam je 2 puta i onda joj uzela iz ruku i tu je pocela takva dreka, urlala je, otimala se, udarila me, nista nije htela...40 min takvom ponasanja sa pauzama od po minut dva. nista je nije smirilo.

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here