|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo
16.4.2013 13:06:47   
Jole84
Ninočka može ovaj prolaktin da bude problem,iako nije mnogo uvišen. Izbori se da ti daju terapiju jer je vrlo brza i delotvorna. Prolaktin onemogućava da dođe do ovulacije.
Srediće se brzo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1676
16.4.2013 15:25:28   
vasilisa77
Devojke, da li neko ima savet.....naime, imam hipotireozu, gospodina Japanca..tsh mi je u decembru bio oko 7 kada smo krenuli sa terapijom od 100ug....u februaru je pao na oko 2.6 i dobila sam saglasnost od dr da krenemo sa procedurom za inseminaciju....E sad, 2 dc odem da vadim hormone (svi ok) i ko veli, da proverim i tsh....a on....0.018

I sad ne znam sta mi je ciniti....u svakom slucaju, idem sutra da dzedzim u kc da me dr primi mimo zakazivanja, pa sta nude. Ne a bas sam se bila radovala. Ja ne mogu ni da dodjem do inseminacije....kako jos i da ocekujem da uspe?????

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1677
17.4.2013 7:44:19   
little_one
Ako je samo tsh problem sa takvim tsh ce jos i najlakse da uspije....lakse je zatrudniti sa niskim tsh nego sa visokim...moj tsh u momentu pozitivne bete je bio 0.006 znaci u minusu....mogu misliti kako je nizak bio kad sam tek zatrudnila....beba zdrava prava user posted image

Radite vi na bebi i bez inseminacije ko zna brzo ce user posted image

(odgovor članu vasilisa77)
Direktna veza do poruke: 1678
19.4.2013 14:43:28   
vasilisa77
Hvala puno little one,

I doca je rekao da nista ne diram user posted image user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1679
20.4.2013 20:10:58   
iva80
Vadila sam Progesteron 22dc i bio je 1,90 a vrednosti su 1,7-27...po me ni je (užasno) mali...?!?

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu vasilisa77)
Direktna veza do poruke: 1680
20.4.2013 22:40:06   
little_one
a koliko ti traje ciklus....progesteron se vadi po teoriji 21dc ali to je samo u slucaju da su ciklusi redovni na 28 dana...sto ce reci da se vadi 7 dana nakon ovulacije...e sad tako nizak progesetron moze da znaci da ili ovulacije nije bilo ili jos uvijek nije nastupila...e sad neko ce ovo bolje sve da protumaci...

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1681
20.4.2013 22:42:25   
Verolina
Jeste Ivo, draga. Nisi imala ovulaciju. Sikter sledeci ciklus na folikulometriju.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1682
20.4.2013 23:24:45   
Jole84
Ivo baš je nizak user posted image Sledećeg meseca,taman kad te produvaju,da bude najbolja ovulejšn user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1683
21.4.2013 9:42:12   
iva80
Little one, Verolina, Jole user posted image
Tako će i biti, posle HSGa na folikulometriju i pregnil...i vala ima da dodami utrogestan (ili vec kako se zovu one vaginalete)
KIsses!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1684
21.4.2013 22:01:01   
vesnam
Već sam negde na nekoj temi pitala, ali moram, opet. Da li neko ima broj Milke Drezgić, kao u zemlju da je propala, nigde ne mogu da nađem telefon na netu user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1685
21.4.2013 22:26:28   
maksmin
Mislim da je ona u penziji vec 2-3 godine, tako su mi bar rekli na endokrinologiji u Dr Subotica, ne znam da li radi negde privatno.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 1686
22.4.2013 10:28:08   
Snekile7
Devojke ogtt test, gde je najbolje raditi i kada, mislila sam samovoljno da uradim, niko mi nije rekao a vidim da ovde spominju taj test?

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1687
22.4.2013 12:05:23   
mine
Ja mislim da mozes u bilo kojoj lab ...samo ih pozovi da pitas sta treba da radis tj ne radis...ima nekih zajebancija, ne jesti ne piti i tako to. Objasnice ti detaljno. Nije to sad neki test pa da imas bas specijalne laboratorije za to...jbg vadi se krv i proverava secer...kontam
IZVORNA PORUKA: Snekile7

Devojke ogtt test, gde je najbolje raditi i kada, mislila sam samovoljno da uradim, niko mi nije rekao a vidim da ovde spominju taj test?

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1688
22.4.2013 12:43:13   
astera
Molim vas da neko prokomentarise moje rezultate radjene drugi dan ciklusa:
ESTRADIOL 45.9 REF VR 0-160
FSH 12.8 2.8-11.3
LH 1.5 1.1-11.6
PROLACTIN 265 40-530
PROGESTERON 0.71 1.06-3
TESTOSTERON <0.69 <2.53

Koliko sam ja razumela iz ovoga FSH mi je visok.

HVALA PUNO!!!!!
user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1689
22.4.2013 12:44:49   
Verolina
FSH ti je previsok u odnosu na LH, a i inace je visok. Koliko godina imas?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1690
22.4.2013 12:47:10   
astera
32 godine.
Sta znaci taj odnos?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1691
22.4.2013 12:47:39   
mine
FSH je visok u odnosu na LH...jel te uputio ginekolog na analize ili si samostalno?
IZVORNA PORUKA: astera

Molim vas da neko prokomentarise moje rezultate radjene drugi dan ciklusa:
ESTRADIOL 45.9 REF VR 0-160
FSH 12.8 2.8-11.3
LH 1.5 1.1-11.6
PROLACTIN 265 40-530
PROGESTERON 0.71 1.06-3
TESTOSTERON <0.69 <2.53

Koliko sam ja razumela iz ovoga FSH mi je visok.

HVALA PUNO!!!!!
user posted image

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1692
22.4.2013 12:48:28   
mine
Mislila sam da i duze pokusavas pa si uradila ove hormone ili si na startu ...

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1693
22.4.2013 12:48:39   
astera
Posto pokusavam da ostanem u dr stanju neki 4-5 meseci, nista s ene desava pa me je dr poslala prvo d aodradim hormone a u maju treba da zakazem HSG je rje videla priraslice na levom jajovodu. Da li za ovo postoji neka terapija?

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1694
22.4.2013 12:49:18   
Verolina

32 godine.
Sta znaci taj odnos?user posted image

Znaci da nemas dobru prirodnu stimulaciju i da su ti jajnici umorni za tvoje godine. Jesi li pratila ovulaciju nekada na folikulometriji?

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1695
22.4.2013 12:50:21   
Verolina

Posto pokusavam da ostanem u dr stanju neki 4-5 meseci, nista s ene desava pa me je dr poslala prvo d aodradim hormone a u maju treba da zakazem HSG je rje videla priraslice na levom jajovodu. Da li za ovo postoji neka terapija?

Kako je mogla da vidi priraslice?

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1696
22.4.2013 12:50:49   
astera
Pa nekih 4-5 meseci pre toga sporadicno da kazem ejr mi je dragi na radu u inostarnstvu pa nemamo redovne odnose. Da dr me je uputila ali sam imala probleme sa nekim cistama. to je sad sve ok a ona je htela verovatno d ame detaljno ispita cim me salje na HSG.

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1697
22.4.2013 12:52:34   
astera
Bila sam na color dopleru, tako je videla da je na levom ajjovodu hidrosalpinx ali joj treba HSG da bi to definitivno potvrdial a na desnom priraslice i cak mi je rekal ako su oba neprohodna da udjem u proces VTO a sad ovi hormoni nisu ok, videcu sta ce reci tek saduser posted image

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1698
22.4.2013 12:55:09   
mine
Super je da si na vreme krenula tj odmah da proveravas sve.
Ako ti hsg ne bude ok onda priraslice sredjujes laparoskopijom.
Dobra terapija i bice sve ok.
Ja bih batalila hsg i radila odmah laparo. Samo zbog vremena. 2 muve jedniim udarcem.

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1699
22.4.2013 12:55:35   
Verolina
Da, ako su oba neprohodna treba da ides na VTO. Ali pazi, zasto umesto HSG-a ne uradis odmah laparoskopiju. Ako imas hidrosalpings, on bi trebao svakako da se ukloni pre VTO jer moze da prouzrokuje vanmatericnu.
Sto se tice lekova za snizavanje FSH, ne znam ih, ali sam cula da zene prave neke smokve u maslinovom ulju i da im to pomaze. Izgooglaj.
Inace, ova hormonska slika nije idealna, ali uz pravu stimulaciju, bice bebe, sigurna sam.user posted image

(odgovor članu astera)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here