|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
17.3.2013 11:03:45   
Olga75
hahahahah
pretvorila snaju u flasu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1251
17.3.2013 11:04:20   
lesica
Hahahaha, eto rešenja!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1252
30.3.2013 0:05:58   
Nena032
Dete sam razvedenih roditelja, dete iz rasturene porodice...mom muzu iskreno zavidim na roditeljima i na njihovom odnosu! Volim svekrvu kao da mi je majka i drago mi je sto nisam iz onih prica da se svekrva i snajka ne podnose, zao mi je sto ne mozemo da provodimo vreme kako bi zelele jer je '99 imala mozdani udar pa je malo pokretna i ima problem sa govorom...svekar mi je car, tip coveka kome mozete na glavu da se popenjete on ce biti opusten i uvek nasmejan...uhhh kako sam se nadala dobro sam se udala! user posted image user posted image

I u dobru....I u zlu... <3

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1253
1.4.2013 20:54:36   
Snelle
user posted image

user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Nena032)
Direktna veza do poruke: 1254
1.4.2013 20:57:13   
branki*
haha,puc,puc,ozezi,ozeziuser posted image

branki

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1255
5.4.2013 23:41:44   
babyblue
IZVORNA PORUKA: Snelle

user posted image

user posted image user posted image

Idemoooooooo, pa kom obojci tom opanci user posted image

< Poruku je uredio nela79 RR -- 6.4.2013 21:19:29 >

"Znamo šta jesmo ali ne znamo šta možemo biti"

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1256
6.4.2013 19:53:08   
nela79
IZVORNA PORUKA: babyblue

user posted image

Pa ja ne mogu da vjerujem. Ovu curu sto senluci ja poznajem :D Mislim iz istog smo grada. Majko mila :)

< Poruku je uredio nela79 RR -- 6.4.2013 21:17:55 >

(odgovor članu babyblue)
Direktna veza do poruke: 1257
6.4.2013 20:47:43   
NadaR
Joj Nela ,nisam ni sumnjala da neka nasa user posted image

Ne kopirajte slike . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1258
6.4.2013 21:10:32   
nela79
Policajka je :) Ovo senlucenje joj ide u opis posla user posted image

Ako mi vjerujes ja posla da napisem da se slike ne kopiraju , i napravim istu glupostuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1259
6.4.2013 21:11:46   
tijatija

IZVORNA PORUKA: ceca111

Moja svekrva je prava zena zmaj...Nas dve se odlicno slezemo cak sta vise skoro i da fizicki licimo obe smo blave i sasave volimo da se salimo,Odmah samo razgranicila da volimo istu osobu i da nemam prava jedna na drugu da budemo ljubomorneOn je njen sin a moj muz....Moja svekrva se oblaci kao devojcica tako kada idemo negde izgleda kao da sam krenula sa starijom sestrom a ne svekrvom....jedna drugoj sve pomazemo hvlada bogu da je tako i nadam se da ce tako i ostati

Izvini, nista licno.. Koliko si u braku?

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 1260
6.4.2013 21:22:01   
nata11

IZVORNA PORUKA: nela79 RR

IZVORNA PORUKA: babyblue

user posted image

Pa ja ne mogu da vjerujem. Ovu curu sto senluci ja poznajem :D Mislim iz istog smo grada. Majko mila :)

user posted image user posted image jel oduvek volela pistolje user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1261
7.4.2013 8:53:38   
Olga75
ja bih rekla da su se svekrva i njena sestra ( il ko je ) dobro opremile da docekaju snaju user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1262
9.4.2013 0:07:01   
babyblue
Izvinjenje za kop. slike... user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1263
12.4.2013 14:44:46   
Bojana78
Ja se sa svekrvom veoma lepo slazem. Svekrva i svekar mi sve kuvaju, spremaju ruckove i meni lepo. Ja sada bolje zivim nego dok sam bila kod roditelja, i mogu vam reci da ja svekrvu smatram drugom majkom. Svekrva je zaista druga majka, priznale vi to ili ne.

(odgovor članu babyblue)
Direktna veza do poruke: 1264
12.4.2013 20:39:21   
sneza24
Zar ne bi bilo logičnije da ti skuvaš svekrvi ipak si mlađa?user posted image
Ja ne bih mogla tako da živim, da čekam da mi svekrva kuva.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 1265
13.4.2013 9:51:51   
jovana13
Pa nekome je mozda druga majka meni ne. Ona nikad nije ni svog sina nazvala Sine nego uvek po imenu takav neki odnos imaju meni je bio malo cudan ne znam ali ne mogu da je smatram drugom majkom. Sad se ok slazemo jer im je m rekao kad je krenuo na teren da mi pomognu malo sa decom ali ne iskoriscavam to. Deca su samnom uvek osim kad J hoce kod njih pa je odvedem ili kad moram nesto da uradim a O me zeza pa im ga odnesem i cim zavrsim uzmem ga. Mnogo se bolje slazemo od kad smo presli na sprat kad je mm tu retko ih i vidjamo.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1266
13.4.2013 10:06:47   
ivaMark
Ma kakvi druga majka... ne delim to misljenje! Moze da bude ok odnos i to je sve, ali mama je mama user posted image
imam tu "srecu" da sam ona sa dve svekrve user posted image , tj mama mm i supruga njegovog tate, uuuuh.... sa mamom sam ok, ona zivi na 4-5km od nas i vidjamo se retko, jednom u mesec dana... a tatina supruga user posted image ... ne zive ni oni sa nama, ali kada dodje meni se pritisak podigne na 350.... mozda jednom i iskucam kako se ponasa i to narocito sada kada sam trudna, napisacu samo da je jednom izjavila da joj ja isecem sampitu jer ona NE ZNA-ne znam ni ja, izvini... poludela bih kada bi oni ziveli ovde ili bi pao dogovor neki, hihihiihh

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 1267
13.4.2013 10:44:09   
sneza24
Ni ja ne smatram svekrvu kao drugu majku. Ona je majka mm i baka mojoj deci. U ok smo odnosima. Još uvek smo u zajednici (nadam se ne još dugo) i pošto ona radi ja kuvam a da je obrnuto onda bi ona kuvala. Ja se trudim da uradim sve što treba, odnosno koliko od dece stignem. Mada ne dobijam ja nikakve zadatke koje moram da obavim, pa čak i da ručak ne stignem da spremim ne bi bio nikakav problem. Ali nisam bezobrazna pa da to iskorišćavam da ne kuvam i ne radim ništa po kući jer ne želim da jednog dana kažu kako sam ja tu došla da živim kao u hotelu. Decu isto ne ostavljam sa njima ako nemoram, jer nisu dužni da ih čuvaju. Jedino kad vodim jedno od njih kod doktora onda ono drugo ostaje sa njima.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1268
15.4.2013 12:25:19   
dunja RR

Kako da rešavate neprijatne situacije sa svekrvom?

Prijatelje uvek možete da birate, ali od familije ne možete da pobegnete, a tu su na repertoaru napetost između snaje i svekrve gotovo normalna stvar. Ipak, ne znači da se problemi ne mogu rešiti - evo nekoliko saveta.

Pročitaj više ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1269
15.4.2013 12:31:47   
salle
ja i moja svekrva se savrseno slazemo user posted image

udaljeni smo, ona ne dolazi, mi kada idemo u rodni kraj svratimo kod nje na kafu, nikada nije ponudila da spavamo kod nje, nema neki posebnu zelju da vidja unuke.... tako da nam je odlicno user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1270
15.4.2013 13:00:50   
ninulina
navratila sam na ovu temu samo da vidim kako se slažete ili ne slažete sa svekrvama....

ta priča SVEKRVA MI DRUGA MAMA, ZAOVA MI KAO SESTRA kod mene ne pije vode , nit će ikada. Majka je jedna jedina i niko ali ni jedna jedina žena na ovom svjetu mojoj majci ne može ni blizu da bude, ni prema jednoj ženi ne mogu da osjećam ni 50 % onog što osjećam prema svojoj mami , nema šanse , niko se sa njom ne može porediti i ne bih htjela da moj muž ikada na taj način poredi svoju majku sa mojom odnosno sa svojom punicom, nema te priče, majka je moja jedna jedina kao i njegova, a punica i svekrva sutra može biti svaka žena, šta znam gdje me život sutra može odnjeti, šta se može desiti, možda se opet udam pa opet da i za tu svekrvu pričam joj ona meni kao majka... Ma jok nema teorije! Mama na jednu a svekrva zaove punice i ostali na drugu stranu...

Ja ću samo reći da još uvijek analiziram odnos sa svojom svekrvom , i ne znam da li se nas dvije ne slažemo ili imamo situacija kao i druge snahe i svekrve koje traju jako malo pa sve poslije bude uredu, ne znam... Nije mi jasno u kojoj smo fazi... Al da smo imale drugačiji odnos prije braka e vala jesmo, jer sam je dok sam bila u vezi sa njenim sinom viđala 5-6 puta godišnje na po 5-6 dana a sad je gledam svaki dan jer živimo u istoj kući user posted image Mogu samo reći da smo totalno i apsolutno dva različita tipa karaktera, njoj sve paše, sve odgovara, sve može, ubij je prebij je ( ovo samo metaforično govorim ne bijem je naravno ) a ona će to kao sve da podnese i da joj ne znam šta uradiš ona će to da prihvati i neće da se buni , i niko na svjetu ovom za nju nije zloban, i ni za kog se ne treba ništa ružno reći pa da ne znam kakva osoba da je u pitanju ma sve je perfekto savršento aaaa meeeene tooo nervira!!! Ne volim kad su žene kao perce, kao ne znam ni ja šta , daj bre budi lavica, reci smeta mi to i to, nemoj mi skakati po glavi, nije uredu što si to rekla napravila, pa de daj neki znak da si živa zaboga ! Eto , tako da ima situacija kad ja definitivno ispadnem jako jako loša snajka ( vjerovatno ) , jer za nekog ko me iznervira i povrjedi kažem da je takav i da je onakav a ona odma ulijeće i brani tu osobu... To me baš iznervira! Al dobro svi smo drugačiji ...

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 1271
15.4.2013 13:07:49   
Olga75
mani ti to Ninulina , svako od nas ima prag toleranicje pa i te tamo neke svekrve i jednom kad covek pukne ( bilo ko ) onda mozda da bude svasta
tolerancija i postovanje
dok mi treba njen sin ona je paket i mogu ja da sizim zbog kojecega ali nema ja sta njoj da govorim , ja imam muza koji ima mau zivu fala Bobu i ja cu njemu da kazem sta mi smeta a i ona ce damu kaze sta njoj smeta
e sad ako je on njanjav i nece da se zamera ni jednoj ni drugoj onda je problem
a to je sad do njega

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1272
15.4.2013 13:19:39   
ninulina
Olga rr e pa i ja sam za to, ako ima nekih problema ja ne bih sa njom da se svađam , već da mužu kažem pa nek on to riješi ipak će on naći način kako da svojoj mami objasni neke stvari i mnogo bolje... Ma da ja još nisam to od njega tražila a bilo je situacija ruku na srce kad mi živac iz cipela izvuče i dobijem napad nervoze al zatvorim se u sobu i čekam da me prođe ... Pomislim možda je to sitnica pa neću bezveze da dižem frku iako eto zna baš da me pogodi al istrpim...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1273
15.4.2013 13:57:11   
babyblue

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mani ti to Ninulina , svako od nas ima prag toleranicje pa i te tamo neke svekrve i jednom kad covek pukne ( bilo ko ) onda mozda da bude svasta
tolerancija i postovanje
dok mi treba njen sin ona je paket i mogu ja da sizim zbog kojecega ali nema ja sta njoj da govorim , ja imam muza koji ima mau zivu fala Bobu i ja cu njemu da kazem sta mi smeta a i ona ce damu kaze sta njoj smeta
e sad ako je on njanjav i nece da se zamera ni jednoj ni drugoj onda je problem
a to je sad do njega

Svaka ti je tacna Olga user posted image a ja recimo iz licnog iskustva znam da bude puuuunooo tesko kad m cuti user posted image A sto se tice toga svekrva druga majka, mozda neko stvarno moze da gaji takvo osecanje, ko zna kakve ko ima razloge, ja licno cenim i postujem moju svekrvu, ona je majka mm i baka mojoj devojcici.
Moja majka je jedna jedina na ovom celom svetu, podarila mi je zivot, o drugim stvarima je smesno i pricati, sve smo majke i znamo sta nam materinstvo donosi, tako da zaista nikada nikoga ne mogu voleti tako i koliko volim moju mamu. Ljubav prema svojoj deci, prema roditeljima, te ljubavi se recima ne mogu opisati i nema tog ko bi mogao da se poredi sa njima.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1274
15.4.2013 22:09:21   
nina26

IZVORNA PORUKA: ninulina

Mogu samo reći da smo totalno i apsolutno dva različita tipa karaktera, njoj sve paše, sve odgovara, sve može, ubij je prebij je ( ovo samo metaforično govorim ne bijem je naravno ) a ona će to kao sve da podnese i da joj ne znam šta uradiš ona će to da prihvati i neće da se buni , i niko na svjetu ovom za nju nije zloban, i ni za kog se ne treba ništa ružno reći pa da ne znam kakva osoba da je u pitanju ma sve je perfekto savršento aaaa meeeene tooo nervira!!! Ne volim kad su žene kao perce, kao ne znam ni ja šta , daj bre budi lavica, reci smeta mi to i to, nemoj mi skakati po glavi, nije uredu što si to rekla napravila, pa de daj neki znak da si živa zaboga ! Eto , tako da ima situacija kad ja definitivno ispadnem jako jako loša snajka ( vjerovatno ) , jer za nekog ko me iznervira i povrjedi kažem da je takav i da je onakav a ona odma ulijeće i brani tu osobu... To me baš iznervira! Al dobro svi smo drugačiji ...

jaoo Boze, pa ovo kao da si opisala moju svekrvu, ali bukvalnouser posted image uvek sam govorila da ne postoji niko kao sto je ona, ali izgleda da ih ima dve takveuser posted image reci mi samo da je i rak u horoskopu, i ima da se prevrnem sa stoliceuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here