Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:04:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Bojana kako da te prepoznam u Leskovac stavi neku sliku ili fb profil
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:05:26
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR sta bre sta hoce od kupus salate hoce da se prdi bre jer te naduje ko govece sto se naduje a i sopske bre ima one krastavce , ej , krastavce , to samo tera vetrove , prdeze , ne znam kako se kod vas to fino kaze kod nas kad oces da budes fin kazes : imama vetrove , pustam golubova a ako si seljak kazes priprdilo mi se sta ti tu nije jasno ?????
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:06:51
|
|
|
|
Bojana78
|
Nemam fejsbuk profil, nego lepo dodji u Donje Krajince pitam za Djoleta burgiju i Tomu burgiju gde im je radnja. Tamo idi, Djole ce te doveze do mene kuci.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:06:56
|
|
|
|
NadaR
|
Imas li ti Bojana fejsbuk profil ili onaj twiter?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:07:53
|
|
|
|
ninulina
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Cek sad... da li vi pravite drugo dete ili ne? i kakvu ste kontracepciju koristili 14 godina? beli lukac i šopsku salatu
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:08:12
|
|
|
|
NadaR
|
Djole Jelenu da vozi? Ona je ko avion ,plavusa .. Razmisli jos jednom
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:09:24
|
|
|
|
ivaMark
|
beli lukac i šopsku salatu beli luk je siguran 100% i dalje ne verujem da je ovo istina
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:09:26
|
|
|
|
Bojana78
|
nemam fejsbuk niti tviter. Neka je vozi, njega plavuse ne zanimaju, on voli smedje.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:09:59
|
|
|
|
lanajelena
|
A pri tom i ja i Djole volimo luk ...Bojana ne znam da li ce moj muz da me pusti sa tvog Djoleta u kola
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:10:47
|
|
|
|
ninulina
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark beli lukac i šopsku salatu beli luk je siguran 100% i dalje ne verujem da je ovo istina ni ja
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:11:44
|
|
|
|
Olga75
|
nego Boojana , je l i Dorotejin momak ide na rucak u Krajince ? je l ste ga upoznali sa Tomom i Stojankom ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:12:29
|
|
|
|
Bojana78
|
Doroteja nema momka.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:13:18
|
|
|
|
NadaR
|
A zet sa krivom kicmom? Ciji je on momak?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:13:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Nego Bojana jesu li ti Krajinci blizu donjeg brijanja
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:14:26
|
|
|
|
Olga75
|
pa onaj momak sto si juce pricala ? nije joj on momak ? pa ko je on , onaj sto je nesto stariji ? onaj sa krivm kicmom ato hoce da se prizeti ? evo sad si me skroz pomela , sto kazes da ce da se prizeti kad joj nije momak ? kako ces da pustis dete da se uda a da ne upozna tog coveka za koga hoces da je das ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:17:31
|
|
|
|
Bojana78
|
Donje Brijanje i Donje Krajince su na dva razlicita kraja, Donje Brijanje ti je prema Nis, a Donje Krajince prema Vlasotince, na taj put vodi. Taj decko sa krivom kicmom ja bi volela da se prizeti kod nas, znaju se on i Doroteja, ali se ne zabavljaju.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:19:43
|
|
|
|
Olga75
|
pa sto je silis kad joj se taj sa krivom kicmom ne svidja ? sto si takva ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:21:49
|
|
|
|
Bojana78
|
Ne silim je, ma ona pa zna ko joj se svidja. Ona nista ne zna, sva je detinjasta, nezrelo se ponasa, lupeta tu neke gluposti. Taj decko je bar dobar, ne pije, ne pusi, njega u grad momci izbacuju iz drustva, govore mu da se okrene i da ode na drugu stranu, a on jadan sam seta po grad, pa moj djole ga licno vido sta radi. Seta se sam po gradu, niko ga u drustvu nece.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:23:09
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Nego Bojana jesu li ti Krajinci blizu donjeg brijanja 'ladno sam morala da ukucam u google, da vidim da li stvarno postoje ova mesta, ili se zezas
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:23:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja npr ne bih volela da moja cerka uzme nekog koga su izbacili iz drustva pa da unisti svoj zivot sa nekim papkom
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:23:27
|
|
|
|
Olga75
|
ma je l tebi neko biro muza ? ostavi bre dete da samo odluci koga ce hej pa neces ti za njega da podjes i da ga u krevetu trpis nego tvoje dete pusti je da ona nadje sebi para ne mesaj joj se
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:23:44
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: lanajelena Nego Bojana jesu li ti Krajinci blizu donjeg brijanja 'ladno sam morala da ukucam u google, da vidim da li stvarno postoje ova mesta, ili se zezas ima i gornje ali ovo mi je draze
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:25:20
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ma dosta mi je vise,odlucila sam da se bavim tenisom,vec imam izgradjeno ime i prezime samo da se pojavim na Rolan Garosu i tako moje devojacko prezime je olicenje mafijasa kad god me neko pita za prezime i cuje istraumira se mada moram da priznam da volim mafijase aj zene pomozite i meni kako da se resim toga, manite doroteju
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:26:43
|
|
|
|
Bojana78
|
Pa jel ima ta mesta, jel postoje Beogradjani ili Novosadjani? Jel vam sad jasno da postoje ta mala lepa mesta? Ma decko nije kriv, oni ne valjaju, zato moj Djole ne voli musku decu, jer oni vidis kako se ponasaju. Taj decko ne pije, ne pusi, zato ga niko u drustvu nece.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 15:27:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Isi ne mozemo ni Doroteji da pomognemo a ne tebi ti si tek poseban slucaj Bojana a sa koliko godina ti nju planiras da ozenis
< Poruku je uredio lanajelena -- 14.4.2013 15:28:21 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?