Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:20:09
|
|
|
|
Janncica
|
To ti pricam...drz' se ti tvog minjaka i svekra i svekrve....
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:28:02
|
|
|
|
Štetica
|
U mom kraju ima jedna mnogo dobra izreka:"Čega se pametan stidi,time se budala ponosi." Mnogo pametno govorili nasi stari. A ti snajka danas kad podjes kod svekra na rostilj obuci minjak,pa ako se kojim slucajem sagnes nesto da dohvatis nek sevaju gace,to je stvarno pravo postovanje. Nemam ja nista protiv mini suknji,ali za vecernje izlaske i more,bazene,plaze... Ali za veselja tipa svadbi,minjak od 4prsta ispod dupeta i dekolte na izvolte prilici samo nekoj trecerazrednoj pevaljki koja nezna da peva al 'oće da bude ženska ipo.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:29:46
|
|
|
|
Olga75
|
tu ste ja bila na buvljaku i ima baaas lepih haljinica i jedne stikle sam kupila sa nekim kamencicima , pa se sjaje , uf sto su mi lepe , odma sam ih obula sad idem da kuvam , nesto cu da zabrckam bezveze pa nek jedu a ja cu stikle svoje da gledam i zvala sma svekrvu , ja tako svaku dan nju nazeovem i kazem : dobar dan draga majcice , jeste dobro danas ? i tako
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:31:05
|
|
|
|
Janncica
|
Mozda je zena pevaljka....
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:32:27
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja tako svaku dan nju nazeovem i kazem : dobar dan draga majcice , jeste dobro danas ? i tako Tako treba Olga...da se zna sta je postovanje...Mozda ti baci neko meso na rostilja ako budes i popodne zvala...
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:34:55
|
|
|
|
Olga75
|
ma nije zena pevaljka , ona je trgovac i ne radi , pa je l vi ne citate ? Jancice , zvacu ja nju i poslepodne , znas kakve pogacice pravi zena , da tepsiju pojedes
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:47:27
|
|
|
|
Verolina
|
Djokina, ti s' jos tu? Dok ti ovde laprdas neka ti sabija Djoku uz plot
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:50:36
|
|
|
|
Janncica
|
Verka,stigla si...Ja se vec zabrinula... Juce bila subota,pa reko' da l jos lezis i akumuliras uzivanje do sledece subote da te drzi. Nesto nam je utihnula nova drugarica.... Mozda pokusava da zameni sijalicu.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:53:53
|
|
|
|
Verolina
|
Sta da vam reknem. Sinoc se istopih.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 11:57:15
|
|
|
|
Janncica
|
...nego...je l smem ja da vezbam kad dojim?
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 12:13:16
|
|
|
|
Olga75
|
znaci Verolino , bilo akcije sinoc , neka , neka , ja mislim danas da bude , nekako mi se uzelelo Jancice , nemozes da vezbas intenzivno dok dojis , nije ti dosta : dvoje dece , muz , kuvanje i sve pa bi jos da vezbas , ao bre zeno pa da se presilis , nemoj
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 13:38:54
|
|
|
|
nela79
|
Jao pa ja citam i pitam se sta je zenama jesu sve poludile ili sta .. Opicene ste totalno!
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 13:49:19
|
|
|
|
BojaninMuzDjokica
|
Moja zena je riba i po, minjak neka seta dokle god moze, stikle joj ja licno pazarim u Milanovcu kad idem poslom, a ja sam joj veran k'o pas, nemojte je vise nervirati.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 13:58:02
|
|
|
|
Bojana78
|
Bojanin muz Djokica, taj nick nema veze sa mog muza, to se neko namerno tako registrovao. Mozete sve da proverite, ali ovaj nick nema veze sa moga muza.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:22:51
|
|
|
|
ivaMark
|
Iskreno, nadam se da je Bojana izmisljena licnost i da tako nesto ne postoji... da je ovo sve jedno zezanje veliko jer mi deluje tako nestvarno da bi bilo moguce da ovako nesto postoji, ali moram da priznam da je zabavno jako
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:26:28
|
|
|
|
Bojana78
|
A sta to ne postoji?? Zar ne postoji zena koja nije zaposljena?? Zar ne postoji zena koja ima muza jedinca?? Zar ne postoji zena kojoj svekar i svekrva kuvaju? Zar ne postoji zena koja ima razmazeno dete??
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:27:14
|
|
|
|
lanajelena
|
Bojanice hvala ti otvorila si mi oci,sutra dajem otkaz,necu vise da radim,izvukla sam iz ormana par minica i spremam se da idem do grada,nego imam jedan predlog za tebe posto cu sledece nedelje ici u Leskovac pa ako si slobodna da prosetamo na neku kafu i porazgovaramo o Doroteji
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:28:14
|
|
|
|
Bojana78
|
Moze bre moze, samo daj otkaz nemoj da se nerviras.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:30:15
|
|
|
|
Olga75
|
ja l to i Djokica stigao ? ej Djokice kazi mi molim te postu su danas gips ploce ? evo sad bas s muzom pricamo o tom spustenom plafonu pa bi nam trebalo tih ploca a kazu ljudi da od togam oz i pregradni zid da se napravi
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:30:18
|
|
|
|
lanajelena
|
Ma dosta mi je vise,odlucila sam da se bavim tenisom,vec imam izgradjeno ime i prezime samo da se pojavim na Rolan Garosu i tako
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:32:53
|
|
|
|
lanajelena
|
I ja imam pitanje za Djokicu,mi u stanu imamo spustene plafone i to u spavacoj sobi pa onda se stalno plasim u toku zanosa sa muzem da li moze da padne to na nas,mi onako divljacki skacemo
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:33:44
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 A sta to ne postoji?? Zar ne postoji zena koja nije zaposljena?? Zar ne postoji zena koja ima muza jedinca?? Zar ne postoji zena kojoj svekar i svekrva kuvaju? Zar ne postoji zena koja ima razmazeno dete?? Ja nisam zaposljena niti mislim da radim i muz mi je jedinac. Samo sto ja kuvam za nas
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:33:48
|
|
|
|
Bojana78
|
Olga ovaj Djokica sto pise, nije moj muz on neume da koristi racunar. I moj muz nema veze sa gips plocice, on to ne radi, on si radi samo krec i gips proizvodi. Imamo si svoju radnju, on i svekar rade, ja cuvam i vaspitavam dete.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:34:19
|
|
|
|
Olga75
|
nego Bojana , je l vi to vec stigli s rucka ? pa brz ste zavrsili , bolje da su vam doneli nego sto ste vi isli kod njih
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 14.4.2013 14:35:26
|
|
|
|
Olga75
|
a cekaj , Bojana , pa sta su onda gips proizcodi ? ja sam mislila to su one ploce osd gipsa da to u krecarama prave ? Ne prave tamo ? Pa gde ih onda prave ?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?