|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dete koje ne zeli brata i sestru
14.4.2013 11:20:09   
Janncica
To ti pricam...drz' se ti tvog minjaka i svekra i svekrve....

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 351
14.4.2013 11:28:02   
Štetica
U mom kraju ima jedna mnogo dobra izreka:"Čega se pametan stidi,time se budala ponosi." Mnogo pametno govorili nasi stari.
A ti snajka danas kad podjes kod svekra na rostilj obuci minjak,pa ako se kojim slucajem sagnes nesto da dohvatis nek sevaju gace,to je stvarno pravo postovanje.
Nemam ja nista protiv mini suknji,ali za vecernje izlaske i more,bazene,plaze...
Ali za veselja tipa svadbi,minjak od 4prsta ispod dupeta i dekolte na izvolte prilici samo nekoj trecerazrednoj pevaljki koja nezna da peva al 'oće da bude ženska ipo.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 352
14.4.2013 11:29:46   
Olga75
tu ste
ja bila na buvljaku i ima baaas lepih haljinica i jedne stikle sam kupila sa nekim kamencicima , pa se sjaje , uf sto su mi lepe , odma sam ih obula
sad idem da kuvam , nesto cu da zabrckam bezveze pa nek jedu a ja cu stikle svoje da gledam
i zvala sma svekrvu , ja tako svaku dan nju nazeovem i kazem : dobar dan draga majcice , jeste dobro danas ? i tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 353
14.4.2013 11:31:05   
Janncica
Mozda je zena pevaljka.... user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 354
14.4.2013 11:32:27   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Olga RR
ja tako svaku dan nju nazeovem i kazem : dobar dan draga majcice , jeste dobro danas ? i tako

Tako treba Olga...da se zna sta je postovanje...Mozda ti baci neko meso na rostilja ako budes i popodne zvala... user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 355
14.4.2013 11:34:55   
Olga75
ma nije zena pevaljka , ona je trgovac i ne radi , pa je l vi ne citate ?
Jancice , zvacu ja nju i poslepodne , znas kakve pogacice pravi zena , da tepsiju pojedes

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 356
14.4.2013 11:47:27   
Verolina
Djokina, ti s' jos tu? Dok ti ovde laprdas neka ti sabija Djoku uz plotuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 357
14.4.2013 11:50:36   
Janncica
Verka,stigla si...Ja se vec zabrinula... Juce bila subota,pa reko' da l jos lezis i akumuliras uzivanje do sledece subote da te drzi.user posted image user posted image
Nesto nam je utihnula nova drugarica.... Mozda pokusava da zameni sijalicu. user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 358
14.4.2013 11:53:53   
Verolina
Sta da vam reknem. Sinoc se istopih.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 359
14.4.2013 11:57:15   
Janncica
...nego...je l smem ja da vezbam kad dojim?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 360
14.4.2013 12:13:16   
Olga75
znaci Verolino , bilo akcije sinoc , neka , neka , ja mislim danas da bude , nekako mi se uzelelo
Jancice , nemozes da vezbas intenzivno dok dojis , nije ti dosta : dvoje dece , muz , kuvanje i sve pa bi jos da vezbas , ao bre zeno pa da se presilis , nemoj

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 361
14.4.2013 13:38:54   
nela79
Jao pa ja citam i pitam se sta je zenama jesu sve poludile ili sta ..user posted image
Opicene ste totalno!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 362
14.4.2013 13:49:19   
BojaninMuzDjokica
Moja zena je riba i po, minjak neka seta dokle god moze, stikle joj ja licno pazarim u Milanovcu kad idem poslom, a ja sam joj veran k'o pas, nemojte je vise nervirati.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 363
14.4.2013 13:58:02   
Bojana78
Bojanin muz Djokica, taj nick nema veze sa mog muza, to se neko namerno tako registrovao. Mozete sve da proverite, ali ovaj nick nema veze sa moga muza.

(odgovor članu BojaninMuzDjokica)
Direktna veza do poruke: 364
14.4.2013 14:22:51   
ivaMark
Iskreno, nadam se da je Bojana izmisljena licnost i da tako nesto ne postoji... da je ovo sve jedno zezanje veliko user posted image
jer mi deluje tako nestvarno da bi bilo moguce da ovako nesto postoji, ali moram da priznam da je zabavno jako user posted image

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 365
14.4.2013 14:26:28   
Bojana78
A sta to ne postoji?? Zar ne postoji zena koja nije zaposljena?? Zar ne postoji zena koja ima muza jedinca?? Zar ne postoji zena kojoj svekar i svekrva kuvaju? Zar ne postoji zena koja ima razmazeno dete??

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 366
14.4.2013 14:27:14   
lanajelena
Bojanice hvala ti otvorila si mi oci,sutra dajem otkaz,necu vise da radim,izvukla sam iz ormana par minica i spremam se da idem do grada,nego imam jedan predlog za tebe posto cu sledece nedelje ici u Leskovac pa ako si slobodna da prosetamo na neku kafu i porazgovaramo o Doroteji user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 367
14.4.2013 14:28:14   
Bojana78
Moze bre moze, samo daj otkaz nemoj da se nerviras.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 368
14.4.2013 14:30:15   
Olga75
ja l to i Djokica stigao ? ej Djokice kazi mi molim te postu su danas gips ploce ? evo sad bas s muzom pricamo o tom spustenom plafonu pa bi nam trebalo tih ploca a kazu ljudi da od togam oz i pregradni zid da se napravi

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 369
14.4.2013 14:30:18   
lanajelena
Ma dosta mi je vise,odlucila sam da se bavim tenisom,vec imam izgradjeno ime i prezime samo da se pojavim na Rolan Garosu i tako user posted image

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 370
14.4.2013 14:32:53   
lanajelena
I ja imam pitanje za Djokicu,mi u stanu imamo spustene plafone i to u spavacoj sobi pa onda se stalno plasim u toku zanosa sa muzem da li moze da padne to na nas,mi onako divljacki skacemo user posted image

Direktna veza do poruke: 371
14.4.2013 14:33:44   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Bojana78

A sta to ne postoji?? Zar ne postoji zena koja nije zaposljena?? Zar ne postoji zena koja ima muza jedinca?? Zar ne postoji zena kojoj svekar i svekrva kuvaju? Zar ne postoji zena koja ima razmazeno dete??

Ja nisam zaposljena niti mislim da radim i muz mi je jedinac. Samo sto ja kuvam za nas user posted image

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 372
14.4.2013 14:33:48   
Bojana78
Olga ovaj Djokica sto pise, nije moj muz on neume da koristi racunar. I moj muz nema veze sa gips plocice, on to ne radi, on si radi samo krec i gips proizvodi. Imamo si svoju radnju, on i svekar rade, ja cuvam i vaspitavam dete.

Direktna veza do poruke: 373
14.4.2013 14:34:19   
Olga75
nego Bojana , je l vi to vec stigli s rucka ? pa brz ste zavrsili , bolje da su vam doneli nego sto ste vi isli kod njih

Direktna veza do poruke: 374
14.4.2013 14:35:26   
Olga75
a cekaj , Bojana , pa sta su onda gips proizcodi ? ja sam mislila to su one ploce osd gipsa da to u krecarama prave ? Ne prave tamo ? Pa gde ih onda prave ?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here