|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dete koje ne zeli brata i sestru
13.4.2013 22:37:17   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Bojana78

Ivanka znam sve, trebala sam mozda da nagovorim muza da imamo drugo dete, a on ne nasa lepotica, pa nasa lepotica. Sta da ti kazem? Nece moci da nas vrti oko malog prsta, ona je ovako dobra, samo je sebicna i razmazena.

Pa baš to, kao moja majka, jedinica, razmazili je do kraja, sve moralo po njenom, kad nešto ne dobije valjala se po podu, bacala se dok joj ne obećaju, niko ne sme reč da joj kaže, samo digne nos, dere se na sve redom, samoje ona u pravu i ona jedino zna najbolje, ne možeš je ni u šta ubediti ponajmanje da greši jer nikad neće priznati, otac i majka bežali od nje da je slučajno ne naljute. Veruj mi da je sada sa njom život veoma težak. Pa moj deda je 1000x rekao "da sam ja ovo na vreme tukao a ne ugađao bila bi ona bolja". NIje ona loša u duši, uvek se i svakome nađe kada je potrebno, od sebe će uzeti da drugome da, ali nekako je za svoju porodicu bila veoma sebična, tj još uvek je.
Ma da ti ne pričam, ima milion primera kada je njen sebičluk prevagnuo a mi se povukli da ne bi bilo svađe.
Nemojte to dozvoliti, ona treba da zna gde joj je mesto, Ne daj da izraste u sebicnu osobu koja je naoko dobra (majka si joj, voliš je, ali opet vidiš da je sebična i razmažena), jeste dobra, ali u okviru porodice izvire njeno ponašanje na površinu.
Nema ovo veze sa drugim detetom, želim vam od sveg srca da imate još dece, ali nije ona glavnokomandujući u kući, prekinite sa ustupcima što pre da se ne bi kasnije kajali kao moji baba i deda što nisu nešto na vreme preduzeli.

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 326
13.4.2013 22:38:00   
Leax

A, ne mogu da vam dam fotku, sto bi ja vama davala fotku???

Ma ne treba ti da saljes fotku samo postavis ovde sliku user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 327
13.4.2013 22:39:44   
Bojana78
Ne znam, videcemo. Da je sebicna i razmazena to jeste, ovako je dobra ima obicaj da se rasplace iz cista mira. To je cudno, ali eto desava se. Ne zna ni zasto place, ali eto ima obicaj i to da radi.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 328
13.4.2013 22:43:05   
Ivanka 75

Ne znam, videcemo. Da je sebicna i razmazena to jeste, ovako je dobra ima obicaj da se rasplace iz cista mira. To je cudno, ali eto desava se. Ne zna ni zasto place, ali eto ima obicaj i to da radi.

Preslikana moja mama, veruj mi, osećajna do bola ali jednostavno mora da bude po njenom pa kud puklo da puklo. Puno puta sam se pitala da li je taj plač iskren ili gluma, pogotovu kad sam odrasla pa više nije mogla da igra na kartu nemoćne majke (što je palilo dobrih 25 godina)

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 329
13.4.2013 22:45:48   
Bojana78
Pocne da place iz cista mira, kaze eto place mi se. Nalazi sto razloga, kao da je ona toliko sazaljiva, pa joj zao neke devojcice koja je bolesna pa ide da se operise, pa ovo, pa ono, a ovamo ja je znam, ona za drugu muku uopste ne mari. Nju bas briga za druge, ja to znam. Nego ko zna sta je u pitanju, a mnogi mi kazu pa ona time zeli sto vecu paznju. A, ona ima paznju vise nego iko.

Direktna veza do poruke: 330
13.4.2013 22:50:40   
nina26

Dobro, ona zna pomesala je bre. Ajde dosta vise stvarno ne zezaj me, moj muz nije moler.

ma ko te zeza zeno draga, ako hoces veruj, ako neces, ne moras...ti nosaj minice, on po selu nek sara, i svi srecni i zadovoljniuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 331
13.4.2013 22:51:08   
Ivanka 75

Pocne da place iz cista mira, kaze eto place mi se. Nalazi sto razloga, kao da je ona toliko sazaljiva, pa joj zao neke devojcice koja je bolesna pa ide da se operise, pa ovo, pa ono, a ovamo ja je znam, ona za drugu muku uopste ne mari. Nju bas briga za druge, ja to znam. Nego ko zna sta je u pitanju, a mnogi mi kazu pa ona time zeli sto vecu paznju. A, ona ima paznju vise nego iko.

Secite vi to u korenu na vreme da ne bude po vama kasnije, jer su noji baba i deda morali da hodaju ko po jajima kad ona spava da je ne-daj-bože ne probude jer onda jao svima nama.
A to za sažaljenje, moja mama ga ima više za komšiluk nego za nas, jer kod njih je u centru pažnje a kod nas nije pa joj sa njima ego raste u nebesa.

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 332
13.4.2013 22:54:23   
Bojana78
Dobro ok, on sara samo ti tako pricaj briga me. Ivanka, ne znam videcemo moramo nesto da ucinimo, ona je takva. Da smo najbolje drugarice jesmo, ali ona ume da bude nemoguca.

Direktna veza do poruke: 333
13.4.2013 23:00:20   
sneza24
Al na nekom drugom forumu ti se muž ne zove Đokica.user posted image
Sad neznam na kom jer si na puno njih pisala o svom problemu.
Nisam zapamtila kako se tamo zove al ja sam plavuša pa ne zameri.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 334
13.4.2013 23:01:22   
Bojana78
Ma zove se Djole, samo si ti lose procitala, ili sam pa ja negde kakva sam blesava nesto drugo napisala.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 335
14.4.2013 8:35:32   
Marijachi1
Cekaj da proveri svih 130 foruma, pogubila/o se malo od silnog mazanja i razmazivanja user posted image
Aj zatvarajte temu, nek potrazi strucnu pomoc. Za sebe.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 336
14.4.2013 8:43:49   
Štetica
Bojana ja definitivno mislim da ti imas problem nedostatka paznje a ne tvoja cerka. Za 5meseci si na 11fotuma otvorila istu temu,na 9 foruma nije vise aktivna jer su clanovi rekli sta imaju i vise im nisi zanimljiva,a ovde si jos uvek sveza pa se raspreda o tebi i tvom slucaju.
Leskovac je veliki grad pa idi malo prosetaj svoje "zgodno" telo a sto se ovde sve dublje uplices u svoje lazi,jer Doroteja je bila bitna samo na prvoj strani ove teme.Ako si htela da se pridruzis forumu mogla si na drugim temama to na lep nacin da uradis,prihvatili bi te kao i svaku drugu clanicu,a ne ovako.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 337
14.4.2013 10:27:25   
Bojana78
Ja sam se lepo pridruzila na ovom forumu, a imam paznju kako da nemam. Nego ovde me sve ispituju, ko sam, sta sam, od cega zivim, sta mi je muz itd.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 338
14.4.2013 10:49:27   
Janncica
joj Bojana otvori mi oci zeno....Sad cu o'ma serpu kod svekrve da prenesem,zamisli ti tog bezobrazluka da mi ne kuva nedeljom rucak,nego samo mesi pitu sa sirom,a ja joj i musko i zensko unuce rodila.... user posted image Ej,bre pa gde je tu postovanje snaji velikomucenici. user posted image Stvarno nije u redu.
A sto se minjaka tice,sam' da skinem ovih nekoliko kila viska ima da paradiram i ja u njemu. user posted image

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 339
14.4.2013 10:54:27   
Trcosava
Nemoj tako, pisnula ona na još jdnoj temi (mislim tate i ćerke ili tako nešto, čisto da ne visi najednoj).Mada... ovde se sve slilo u jednu, na drugom forumu je zaposela temu o svekrvama i naravno dete neće brata ili sestru user posted image
IZVORNA PORUKA: Štetica

Bojana ja definitivno mislim da ti imas problem nedostatka paznje a ne tvoja cerka. Za 5meseci si na 11fotuma otvorila istu temu,na 9 foruma nije vise aktivna jer su clanovi rekli sta imaju i vise im nisi zanimljiva,a ovde si jos uvek sveza pa se raspreda o tebi i tvom slucaju.
Leskovac je veliki grad pa idi malo prosetaj svoje "zgodno" telo a sto se ovde sve dublje uplices u svoje lazi,jer Doroteja je bila bitna samo na prvoj strani ove teme.Ako si htela da se pridruzis forumu mogla si na drugim temama to na lep nacin da uradis,prihvatili bi te kao i svaku drugu clanicu,a ne ovako.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 340
14.4.2013 11:02:48   
Bojana78
Janncica nemoj da si ironicna, nisi ti velikomucenica. Svekrva i svekar danas spremaju rostilj, pa ce idemo kod njih na rucak danas, pa ce bude lepo. A, sto se tice minjaka samo se pitam sto ste se tolko opteretile sto nosim minjak??? Ne razumem vas zaista.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 341
14.4.2013 11:07:15   
Janncica
Ma nisam ironicna...stvarno cu da nosim minjak. user posted image A i krivo mi bre....sto ti dobijas ruckove, a mi ostale ne?! user posted image Nemoj cesto taj rostilj i pite,neces moci minjak da nosis.
Ti si bre ubola premiju... Ovaj moj nece nista da mi pomogne. I sijalice moram sama da menjam,kaze ce me otera ako ne ljubim ruke njegovoj mami kad je vidim. I moram da kuvam,cistim,perem i zamisli zahteva da peglam... user posted image Porazmislicu ja dobro o tvom Djokici... user posted image

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 342
14.4.2013 11:07:46   
nadjaa
E, zene neka ste me nasmejaleuser posted image A i ovaj Bojan nije tako losuser posted image user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 343
14.4.2013 11:09:45   
Bojana78
koj bre Bojan??? Pa sta ja da ti kazem, nema sta ti da razmisljas o mom Djokici, on ima samo mene. Moja svekrva mnogo dobra zena, starija zena, al dobra u dusi. Nije sramota ako neka snajka pred svekra seta u minjak, sta u tome ima lose??

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 344
14.4.2013 11:10:15   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Janncica

Ma nisam ironicna...stvarno cu da nosim minjak. user posted image A i krivo mi bre....sto ti dobijas ruckove, a mi ostale ne?! user posted image Nemoj cesto taj rostilj i pite,neces moci minjak da nosis.
Ti si bre ubola premiju... Ovaj moj nece nista da mi pomogne. I sijalice moram sama da menjam,kaze ce me otera ako ne ljubim ruke njegovoj mami kad je vidim. I moram da kuvam,cistim,perem i zamisli zahteva da peglam... user posted image Porazmislicu ja dobro o tvom Djokici... user posted image

user posted image ahahahah odlična si!user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 345
14.4.2013 11:12:37   
Bojana78
Pa sta da radim sad ja, sto tebe tera muz da namestas sijalicu? Ja to neumem da radim.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 346
14.4.2013 11:15:08   
Trcosava
Jančice mila, oni su gospoda ljudi. Ne kuvaju, ne menjaju sijalice - imaju svoju radnju. Zovu majstore da zamene sijalice, kliknu na automatski osigurač i to. Zašto bi se oni mučili kao sav normalan svet.

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 347
14.4.2013 11:16:06   
Bojana78
Ma kakva gospoda?? Moj muz menja sijalicu, moj svekar zna da opravi neke stvari. Toma je mnogo dobar covek, mene voli ko cerku.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 348
14.4.2013 11:18:20   
Janncica
ma sto bi bilo sramota...svasta...samo ti oblaci... Ljubomorne ove zene na tebe sto imas Djokicu,pa te napale...da bi se on zaljubio u njih kad obuku minjak...

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 349
14.4.2013 11:19:18   
Bojana78
nebi se zaljubio nikada u njih. Znam ja mog Djoleta, on voli samo mene.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here