Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Ivanka znam sve, trebala sam mozda da nagovorim muza da imamo drugo dete, a on ne nasa lepotica, pa nasa lepotica. Sta da ti kazem? Nece moci da nas vrti oko malog prsta, ona je ovako dobra, samo je sebicna i razmazena. Pa baš to, kao moja majka, jedinica, razmazili je do kraja, sve moralo po njenom, kad nešto ne dobije valjala se po podu, bacala se dok joj ne obećaju, niko ne sme reč da joj kaže, samo digne nos, dere se na sve redom, samoje ona u pravu i ona jedino zna najbolje, ne možeš je ni u šta ubediti ponajmanje da greši jer nikad neće priznati, otac i majka bežali od nje da je slučajno ne naljute. Veruj mi da je sada sa njom život veoma težak. Pa moj deda je 1000x rekao "da sam ja ovo na vreme tukao a ne ugađao bila bi ona bolja". NIje ona loša u duši, uvek se i svakome nađe kada je potrebno, od sebe će uzeti da drugome da, ali nekako je za svoju porodicu bila veoma sebična, tj još uvek je. Ma da ti ne pričam, ima milion primera kada je njen sebičluk prevagnuo a mi se povukli da ne bi bilo svađe. Nemojte to dozvoliti, ona treba da zna gde joj je mesto, Ne daj da izraste u sebicnu osobu koja je naoko dobra (majka si joj, voliš je, ali opet vidiš da je sebična i razmažena), jeste dobra, ali u okviru porodice izvire njeno ponašanje na površinu. Nema ovo veze sa drugim detetom, želim vam od sveg srca da imate još dece, ali nije ona glavnokomandujući u kući, prekinite sa ustupcima što pre da se ne bi kasnije kajali kao moji baba i deda što nisu nešto na vreme preduzeli.
|