|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dete koje ne zeli brata i sestru
13.4.2013 21:51:48   
lesica
Pobeze Bojana user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 301
13.4.2013 22:00:26   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Pobeze Bojana user posted image

ne vole me nikako! uterujem joj ..... stra' u kosti user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 302
13.4.2013 22:00:40   
Leax

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Bojana, poštovanje svekra i svekrve je da im svako veče opereš noge, ujutru im kafu skuvaš. Pre toga 'leb umesiš, da bude vruć za doručak. Skočiš naravno pre toga u Krajince krave da pomuzeš, putiš posle stoku na ispašu (mislim na životinje, mislim ipak se svekijevci poštuju u ne nazivaju stokom)... Pa malo okopaš, kokoške nahraniš, opleviš malo kukuruz....
A ne sve 4 u vis i poštuješ rečima.

A Doroteji izgleda falila po koja šljiska po guzici, kad ni rođene roditelje ne poštuje, a kamo li babu i dedu....

Ih bre Trco otera zenu ,pa nemoj biti tako strogauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 303
13.4.2013 22:02:05   
Bojana78
Svidelo se to vama ili ne, ja ih postujem. Rodila sam im unuku, njoj su se svi zaradovali kad se rodila, svi smo je cuvali, mazili, pazili i razmazili. Prvo, vec sam sto puta rekli moji svekar i svekrva ne cuvaju stoku, ne rade poljoprivredu kao ostali seljaci u Krajince i u ostalim selima, ja ne mesim pogacu, jer imam nokte nalakirane i to velike, a recima ih postujem. Moja Doroteja je dobila batine kad je zasluzila.

< Poruku je uredio Bojana78 -- 13.4.2013 22:04:03 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 304
13.4.2013 22:03:54   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Ih bre Trco otera zenu ,pa nemoj biti tako strogauser posted image

Moreeeee.... ja da sam joj svekrva!!! QQ pa ne da bi mi prala noge svako veče, nego bi je terala na kur sza pedikira da mi mesečno sređuje urasle nokte i kurje oči!!

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 305
13.4.2013 22:04:34   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Bojana, poštovanje svekra i svekrve je da im svako veče opereš noge, ujutru im kafu skuvaš. Pre toga 'leb umesiš, da bude vruć za doručak. Skočiš naravno pre toga u Krajince krave da pomuzeš, putiš posle stoku na ispašu (mislim na životinje, mislim ipak se svekijevci poštuju u ne nazivaju stokom)... Pa malo okopaš, kokoške nahraniš, opleviš malo kukuruz....
A ne sve 4 u vis i poštuješ rečima.

A Doroteji izgleda falila po koja šljiska po guzici, kad ni rođene roditelje ne poštuje, a kamo li babu i dedu....

Ti si moj idol user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 306
13.4.2013 22:06:48   
Bojana78
Nema potrebe ja njima noge da perem, nije ovo 15. vek, oni su fala bogu zivi i zdravi pa mogu sami sebi da peru noge.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 307
13.4.2013 22:08:07   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Bojana78

Svidelo se to vama ili ne, ja ih postujem. Rodila sam im unuku, njoj su se svi zaradovali kad se rodila, svi smo je cuvali, mazili, pazili i razmazili. Prvo, vec sam sto puta rekli moji svekar i svekrva ne cuvaju stoku, ne rade poljoprivredu kao ostali seljaci u Krajince i u ostalim selima, ja ne mesim pogacu, jer imam nokte nalakirane i to velike, a recima ih postujem. Moja Doroteja je dobila batine kad je zasluzila.

Nije dovoljno očigledno! Batina je iz raja izašla! user posted image

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 308
13.4.2013 22:12:06   
nina26
A mene interesuje Bojana, kakav ti je Djokica ovako na "snazi"??? mislim drzi li se cvrsto, moze li svako vece ???

pitam, jer sad kad rece da si iz Leskovac, pitala ja moju komsijku Rosu, da li ti zna muza, kaze "tih kako ga ne znam, krecio joj kucu, ponudila mu ona kafu i ratluk, al' on hteo jos nesto, a ona nije mogla, bila joj tu svekrva, pa nema smisla bas kad je ona tu, ipak i ona postuje svoju svekrvu!"

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 309
13.4.2013 22:14:14   
Bojana78
Dobila je batine, kada sam ponasala ruzno prema mom ocu, tu mi je negativno pala u oci, dobila batine, plakala gusila se u suzama, pa se smirila. Dobila je batine kada je zakasnila iz skole, a bila je tek 2 razred osnovne, otisla kod drugarice i dosla kuci u 17i45, a trebala u 16i30. Pa rekla sam joj ako si bila kod drugarice, a sto mi se od njen telefon nisi javila?? I onda se smirila.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 310
13.4.2013 22:15:24   
nata11
Bitno da ne koristite vise od 3 smajlijica jer ce zakljucati temu, a mozete slobodno da pisete sta hocete jos ce vam se moderatore zdusno pridruziti u tome. Verovatno je ovo tema na kojoj ne vaze pravila, ode nasa RR u user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 311
13.4.2013 22:16:13   
Bojana78
Prvo, moj muz ne kreci on nije moler, vec ima krecarsku radnju i pravi krec i gips. Moj muz je na snazi naravno, zdrav i moze. Koja god ti je to rekla, ona je mog muza pomesala sa nekim, on ne kreci.

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 312
13.4.2013 22:17:20   
Trcosava
Nato, što si na kraj srca?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 313
13.4.2013 22:18:54   
NadaR
Bojana, pitaj ti njega za svaki slucaj .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 314
13.4.2013 22:19:55   
Bojana78
Ma ja lepo kazem, moj muz nije moler. To je poso gde se pravi krec. Postujem ih ja, i tu nema niko nista lose da mi kaze.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 315
13.4.2013 22:20:23   
nina26
Ne znam ja da li je u pitanju bio gips ili moleraj, al zamalo da se napravi steta. Neke radove je pravio sigurno, sad sta tacno ne znam...

Pa pitaj muza da li zna Rosu, ona ima oko 30 god, dvoje dece, plavusa,drzeca i uz to jos udovica??

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 316
13.4.2013 22:22:23   
Ivanka 75
Oooo bože, vratih se na 1 stranu da vidim o čemu je tema user posted image
Bojana, ako si htela drugo dete trebala si ga roditi davno, jer ti rađaš sebi a ne svojoj ćerki. Ti si nju rodila a ne ona tebe, tvoja reč, koliko god tvoja ćerka godina imala m ora da bude zakon i poslednja.
Ako ona tebi sa 7, 10 i 14 godina kroji život i donosi odluke koje se tiču cele porodice, pa šta će vam raditi za koju godinu....
Vrti vas oko malog prsta samo tako....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 317
13.4.2013 22:23:17   
Bojana78
Evo sad sam ga pitala, ne zna ni jednu Rosu.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 318
13.4.2013 22:26:19   
Bojana78
Ivanka znam sve, trebala sam mozda da nagovorim muza da imamo drugo dete, a on ne nasa lepotica, pa nasa lepotica. Sta da ti kazem? Nece moci da nas vrti oko malog prsta, ona je ovako dobra, samo je sebicna i razmazena.

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 319
13.4.2013 22:27:12   
NadaR
Mozda ce ju zet dovesti u red . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 320
13.4.2013 22:27:29   
lesica
Bojana, pa daj nam bre fotku tvoje lepotice! Da vidimo smizlu user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 321
13.4.2013 22:28:54   
Trcosava
Ivče moje user posted image Reci joj, vidiš da mi obelesmo pričajući, ali džaba. Pardon, kucajući
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Oooo bože, vratih se na 1 stranu da vidim o čemu je tema user posted image
Bojana, ako si htela drugo dete trebala si ga roditi davno, jer ti rađaš sebi a ne svojoj ćerki. Ti si nju rodila a ne ona tebe, tvoja reč, koliko god tvoja ćerka godina imala m ora da bude zakon i poslednja.
Ako ona tebi sa 7, 10 i 14 godina kroji život i donosi odluke koje se tiču cele porodice, pa šta će vam raditi za koju godinu....
Vrti vas oko malog prsta samo tako....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 322
13.4.2013 22:30:37   
Bojana78
A, ne mogu da vam dam fotku, sto bi ja vama davala fotku???

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 323
13.4.2013 22:31:41   
nina26

IZVORNA PORUKA: Bojana78

Evo sad sam ga pitala, ne zna ni jednu Rosu.

ma laze te 100% ! evo Rosa mi se kune, da je to on...ja ne znam ko je ovde lud????

(odgovor članu Bojana78)
Direktna veza do poruke: 324
13.4.2013 22:34:57   
Bojana78
Dobro, ona zna pomesala je bre. Ajde dosta vise stvarno ne zezaj me, moj muz nije moler.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here