Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:42:59
|
|
|
|
Bojana78
|
Ne, nemam 17 imala sam nekada. Doroteja nece da skuva nista, oni nju razmazuju, a ja ih postujem recima, uz svekrvu sam pre 9 godine bila 2 dana kada joj je umrla majka. Ja sam dobra snajka, mene oni zato i vole kao cerku.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:45:07
|
|
|
|
Sanja90
|
Znam da nemas,vec si rekla da imas 35god.ali shvatanja i ponasanje su ti kao da imas 17. Zreloj zeni to ne prilici.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:45:09
|
|
|
|
Olga75
|
e a ja cu sutra konacno na buvljak , nisam bila ne pamtim pa da znate ako ves nesto interesuje pogledacu
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:46:42
|
|
|
|
Sanja90
|
Uh ja obozavam buvljake,svasta tamo moze da se nadje
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:47:02
|
|
|
|
Bojana78
|
A po cemu tome?? Ajde Sanja objasni.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:47:45
|
|
|
|
lesica
|
Uglavnom, ja ipak mislim da ti treba da rodiš još jedno dete. Stvarno! Doroteja eto tu još malo pa će da se uda, a ti lepo sebi jedno malo rodi da mu se raduješ.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:48:46
|
|
|
|
Bojana78
|
Ne, ne Dorotejin muz ce se prizeti, pa ce Doroteja da rodi, a ja cu postati baba.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:50:17
|
|
|
|
lesica
|
Lele bre Bojana, pa će da vam se selo smeje! Ko što rekoh sve će da viču prišuljak na Bojanu i muža joj Djokicu.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:52:06
|
|
|
|
Bojana78
|
Mogu oni sta god hoce, sta se njim tice sto mi imamo zeta u kucu??? Mogu samo da mu zavide, jer to obicno su neki koji nemaju dinar pare, rade poljoprivredu itd. On ce biti srecan, a kako ce oni da kazu bas ce i njega uvo da boli.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:52:27
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 A po cemu tome?? Ajde Sanja objasni. Kao prvo nosis minice,mene bi iskreno bilo sramota u tvojim godinama,i to ispred svekra,a pri tom imas zensko dete drugo-pustas dete da odlucuje umesto tebe umesto da budes autoritet i primer svom detetu trece -umesto da ti spremas rucak to rade tvoji svekar i svekrva ima jos dosta ali ne mogu svega da se setim sta je pisano,ne zameri,zbog trudnoce brzo zaboravljam...
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:54:51
|
|
|
|
Olga75
|
ajde bre Sanja nemoj mi to u tvojim godinama , sad cu se rasrditi znaaas kad ja obucem minic pa kad krenem da se penjem u autobus pa sve ne znam koju nogu prvo da dignem je l
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:56:11
|
|
|
|
Bojana78
|
Meni je najvaznije da se ja u tom minicu osecam lepo. Da smo mi hteli dok je Doroteja bila veoma mala, da napravimo drugo dete mi bi napravili, hteli smo nesto podsvesno, ali smo joj rekli ti si nasa lepotica, ti si nase dete, drugo dete necemo imati. Ona to upamtila i tu je doso kraj. Kuvaju svekar i svekrva zato sto ih postujem, ja to zasluzujem.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 20:58:43
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ajde bre Sanja nemoj mi to u tvojim godinama , sad cu se rasrditi znaaas kad ja obucem minic pa kad krenem da se penjem u autobus pa sve ne znam koju nogu prvo da dignem je l A jao Olga sad me bas dobro nasmeja Imam resenje za tebe Olga kupi "duzi"minic onako do kolena
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:01:24
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Kuvaju svekar i svekrva zato sto ih postujem, ja to zasluzujem. Pazi ovu recenicu,pa ako ih postujes treba ti da kuvas,e jadni tvoj svekar i svekrva
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:01:41
|
|
|
|
Olga75
|
pa to onda nije minic a znas kako mi stoji majkumu pa to nesto sjajno nego moj se pas evo nervira sa komsijama , prave zurku , znas moj komsija misli da je slager pevac i sad kad mu dodje drustvo oni pevaju a moj se ker nervira i eno ga sad laje tamo , skroz me raskoncentrisao
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:01:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A meni nije jasno zasto si onda otvorila temu??? Svasta.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:04:48
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa to onda nije minic a znas kako mi stoji majkumu pa to nesto sjajno nego moj se pas evo nervira sa komsijama , prave zurku , znas moj komsija misli da je slager pevac i sad kad mu dodje drustvo oni pevaju a moj se ker nervira i eno ga sad laje tamo , skroz me raskoncentrisao Pusti psa na komsiju
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:05:31
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 A meni nije jasno zasto si onda otvorila temu??? Svasta. tema nema veze sa vezom, ali se dobro zabavljamo
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:07:56
|
|
|
|
Bojana78
|
Ne znam da kuvam, pa dobro sta? Jednostavno ja sam oduvek bila lenja jos i kao mala devojcica, i kao devojka to je cinjenica. Jedino sto sam ja uvek bila vaspitana, svakom sam umela da kazem dobar dan, i tako to. Ja nemam radne navike to stoji, nikada ih nisam ni imala. Sve to nije vazno za mog svekra i svekrvu, kada ih postujem kao roditelji i brinem o njima.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:13:03
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 IZVORNA PORUKA: Bojana78 Kuvaju svekar i svekrva zato sto ih postujem, ja to zasluzujem. Pazi ovu recenicu,pa ako ih postujes treba ti da kuvas,e jadni tvoj svekar i svekrva Sta bi tek bilo da ih ne poštuje?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:15:29
|
|
|
|
Bojana78
|
Ne znam sta bi rekli da ih ne postujem, ali ja ih postujem i uvazavam. Svekrvi ili svekru kad nije dobro, ja idem da im kupim lekove, ja im dajem lekove, ja ih prva pitam kako su? Posle kazite da ih ne postujem.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:31:32
|
|
|
|
lesica
|
Pa jeste, vidi se da ih postujes! I jos si im unuku rodila, ej pa nije to mala stvar.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:42:31
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Ne, ne Dorotejin muz ce se prizeti, pa ce Doroteja da rodi, a ja cu postati baba. Ha ha ha ha...Skidam ti kapu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:45:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanja (90) pa mojne tako, sad se osećam matorom!!! Reče ja njoj da batali minjake, da pređe na kaiševe. Mene bre ovde u selu kritikuju kad obučem trenerku na +20, šta bi bilo da obučem minjak?! I ovako me celo selo zna
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 21:49:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Bojana, poštovanje svekra i svekrve je da im svako veče opereš noge, ujutru im kafu skuvaš. Pre toga 'leb umesiš, da bude vruć za doručak. Skočiš naravno pre toga u Krajince krave da pomuzeš, putiš posle stoku na ispašu (mislim na životinje, mislim ipak se svekijevci poštuju u ne nazivaju stokom)... Pa malo okopaš, kokoške nahraniš, opleviš malo kukuruz.... A ne sve 4 u vis i poštuješ rečima. A Doroteji izgleda falila po koja šljiska po guzici, kad ni rođene roditelje ne poštuje, a kamo li babu i dedu....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?