Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 22:07:23
|
|
|
|
milenatea
|
Zmajce, bas mi je zao sta je ovo ni jednoj skoro nije uspela IUI
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 7:22:22
|
|
|
|
daca77
|
Zmajce, bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 11:09:05
|
|
|
|
Štetica
|
Zmajce zao mi je sto nije uspelo. Nadam se da ce sledeci put uspeti. Radila sam test jutros,na 12dpIUI i negativan je,ali posto imam uput za betu,a sutra sam svakako u labu da radim ogtt,uradicu i nju,cisto reda radi,da budem 100% sigurna.
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 11:19:48
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice nekom test ne pokaže pre 13dpo,tako da se ipak nadamo visokoj beti sutra,držim palčeve jaaaaako
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 11:43:16
|
|
|
|
nata11
|
Zmajce zao mi je Stetice tebi drzim palceve da je test pogresio .
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 12:29:22
|
|
|
|
17 joka
|
Zmajce, bas mi je zao, bice sledeci put Stetice, nadam se ja toj sutrasnjoj beti Kumo da budu i folikuli i endometrijum dobri i bude petak tvoj dan
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 13:45:24
|
|
|
|
vasilisa77
|
Zmajce, bice bolje. Gore glavu i samo napred do pobede! Devojke, vidim da pisete o ananasima, brazilskim orasima i sl....molim vas da li imate neki savet?....znam da sve to, na kraju zavisi od Boga i Sudbine ali bih htela da znam da dam ucinila sve sto sam mogla....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 15:04:55
|
|
|
|
Štetica
|
Vasilisa brazilski orah(5-6komada dnevno),ananas(onaj korenasti deo),pivo,ocajnica... Sve to sluzi za debljanje endometrijuma,a i ubrzava rast folikula,tako da te nekosta nista da probas. Meni je endometrijum 8dc bio 4mm a 11dc je bio 7,5mm,14dc kad je radjena IUI je bio 11mm. Sve preko 8mm je ok,ali ako je deblji to bolje.
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 19:18:51
|
|
|
|
vasilisa77
|
Naravno Stetice, sve sto je zdravo a pritom i ukusno nije nikakav problem. Jedino mi se ono pivo slabo uklapa u zeljeni jelovnik . Inace, ja sam od januara u potpunosti batalila meso i mesne preradjevine kao i mleko i mlecne proizvode.....na preporuku jednog divnog coveka koji se bavii lekovitim biljem i zastupa ishranu na baznoj osnovi. Ruku na srce, mleko mi se ponekad provuce u malim kolicinama kroz neku palacinku ili kolacic a od mesa jedem iskljucivo i samo ribu u svim oblicima. Za sada mogu da kazem samo da se osecam mnogo bolje i zdravije....a da li ce pomoci i bebi.... nadamo se i videcemo....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.4.2013 19:21:00
|
|
|
|
vasilisa77
|
P.s. koji je to korenasti deo? Ja znam da ima lisce i onu glavudzu.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 8:27:57
|
|
|
|
Štetica
|
Vasilisa kada raseces svez ananas kroz sredinu ima koren.A pivo mozes a nemoras,kombinuj ananas i brazilski orah. Ja nebu danas raditi betu,imala sam smrtni slucaj.
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 9:22:32
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice,moje saučešće Radićeš ovih dana,neće da pobegne (može samo da se uveća ) Vasilisa to je onaj najtvrđi deo ananasa,obično se baca,ali ima najviše tog vitamina koji pomaže rast endometrijuma. Ja sam popila boga piva,ananasa i brazilskog oraha,videćemo sutra da li će da mi rade IUI u petak...
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 9:27:00
|
|
|
|
hanka
|
Stetice Jole navijam jako za petak
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 9:30:18
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Hankić izgledi su da se padne u subotu,pa mi baš žao da promašim mesec,ali šta je tu je...
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 10:17:49
|
|
|
|
daca77
|
Jole, samo cepaj pivce, ananas, brazilski orah...i mozda ce biti spremno za petak.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 10:21:52
|
|
|
|
Jole84
|
Propih se načisto Milenice jesi ti uzimala uput za IUI,važi 6 meseci? Šta ti piše na njemu? Ja danas uzela,ali mi dr nigde nije napisao IUI,već samo dijagnoza infertilitet,a zeleni je...nadam se da je to to?
< Poruku je uredio Jole84 -- 10.4.2013 10:24:01 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 19:28:26
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, izvini nisam bila tu. To je to, meni plus pise negde IUI. Nevazno je bitno je da pise da je dijagnoza sterilitet Ja moj jos nisam iskoristila, vazi 6meseci a tebi zelim da ga u petak predas ujutru da ti otvore istoriju
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 20:02:36
|
|
|
|
vasilisa77
|
Stetice, moje iskreno saucesce. Samo polako i smireno napred. Nisam znala da je taj srednji deo ananasa najbolji. Inace, jedem sve osim kore i listova...sve u blender ....buc buc...... Devojke, drzim vam palceve.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.4.2013 21:04:22
|
|
|
|
degu
|
Štetice Zmajče žao mi je
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.4.2013 11:46:32
|
|
|
|
Štetica
|
Beta je jedna vellliiikkkaaa 0. Treba da zakazem kod dr,da mi da papire za vto,a u medjuvremenu cu najverovatnije raditi jos jednu IUI iz prirodnog ciklusa.
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.4.2013 11:51:03
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice baš mi je žao
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.4.2013 12:02:30
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Beta je jedna vellliiikkkaaa 0. Treba da zakazem kod dr,da mi da papire za vto,a u medjuvremenu cu najverovatnije raditi jos jednu IUI iz prirodnog ciklusa. E jbg, bas bzvz. Molim te za info da li sam u pravu, IUI iz prirodnog ciklusa podrazumeva stimulaciju, stop injekciju pa odnos umesto ubacivanja uzorka kateterom!? Nisam bas informisana za tu iz prirodnog ciklusa.
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.4.2013 12:09:05
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.4.2013 12:09:15
|
|
|
|
Jole84
|
Jess ja mislim da podrazumeva IUI bez stimulacije. Kod mene nema ništa ovog meseca,pada mi se za vikend,pa ne mogu da mi urade na klinici.
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.4.2013 12:10:12
|
|
|
|
viking
|
E, ovo kad čujem, dođe mi da plačem. IZVORNA PORUKA: Jole84 Kod mene nema ništa ovog meseca,pada mi se za vikend,pa ne mogu da mi urade na klinici.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
napisite u komentar koje od ovih imena vam je najlepsepisuljica:)Sofija (
30%)
Masha (
19%)
Lara (
16%)
Hana (
15%)
Anastasija (
13%)
Adriana (
8%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!