Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.4.2013 23:42:22
|
|
|
|
degu
|
Jole, Jess, Štetice navijam jako Kad Zmajče radi betu? Milenice, samo vi nastavite sa prirodnim radovima, možda ima razloga što se sve tako odlaže
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.4.2013 9:15:18
|
|
|
|
milenatea
|
degu, resila sam da se ne nerviram ni zbog cega vise. kad bude bice, umorila sam se
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.4.2013 9:17:49
|
|
|
|
Štetica
|
Degu . Ako sam dobro shvatila Zmajce bi trebalo da radi Betu u sredu. Mene od nocas boli desni jajnik,na njemu je bila O,tako da sve nade padaju u vodu,polako ali sigurno se priblizava vesticara.
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.4.2013 16:54:20
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: milenatea Jolence, ujutru odete na kliniku i predate tamo da ti otvore istoriju bolesti. oko 12h valjda on daje uzorak i to se obradi i onda ti ubace lezis dva sata i ides kuci. tako su mi rekle cure koje su radile a upoznala sam ih na klinici. kazu da se tog dana ponasas najnormalnije ali ja bih lezala bas tog dana. i rekla sam mm kad mi odrade iui od tog dana sam trudna dok se ne dokaze suprotno drzim ti palceve mila moja Ja ležela 3.5min
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.4.2013 16:55:07
|
|
|
|
maca821
|
Držim fige svima koje idu ili su bile na IUI
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 11:00:06
|
|
|
|
zmajče
|
U sredu treba da radim 14 dana ali ću ja da radim ipak sutra 12 dana kontam da mora da skoči bar malo ako se zakačilo A i danas su blagovesti tako da bilo bi lepo čuti dobre vesti Štetice navijam da čuješ najlepše vesti draga pa da slavimo na ovim stranama
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 7.4.2013 15:00:04 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 11:30:47
|
|
|
|
Štetica
|
Zmajce cekamo te sutra sa lepim vestima,da otvoris ovogodisnju sezonu uspesnih IUI.
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 13:59:28
|
|
|
|
milenatea
|
zmajce, navijam maco svaka cast, jel uspelo?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 14:33:22
|
|
|
|
17 joka
|
Maco,Stetice,Zmajce za visoke bete
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 15:06:51
|
|
|
|
Jole84
|
Zmajče,Štetice kod mene se možda IUI odloži za idući mesec,postoji mogućnost da se O padne u subotu. Ipak ne gubim nadu da će petak da mi donese metak
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 17:09:47
|
|
|
|
vasilisa77
|
Devojke, sve vas pozdravljam. Dugo me nije bilo jer sam lečila štitnu žlezdu. Vidim da se u međuvremenu nekim devojkama i posrećilo...čestitam... U svakom slučaju, očekujem iduće subote menstruaciju pa terapiju i nakon toga, krajem aprila prvu inseminaciju. Između ostalog, levi jajovod mi je začepljen pa se iskreno nadam da će ovulacija biti u desnom :) Želim vam svima sve najbolje i da se zajedno radujemo. Ako imate neke savete, molim vas, napišite. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 17:11:20
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, u cetvrtak ili petak ce da ti uleti metak Ne smes da budes baksuz kao ja
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.4.2013 20:21:26
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo ma petak je tvoj dan znas i ti sama
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 9:19:47
|
|
|
|
Štetica
|
Zmajce cekamo lepe vesti... Jole kuvaj caj od ocajnice(oko 1l dnevno),brazilski orah i ananas sto vise jedi. Tako je meni bilo za drugu IUI,pa sam sa ovim uspela i folikule i endometrijum da dovedem u stanje da se radi u petak iako je dr bio ubedjen da ce O biti za vikend.
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 9:26:04
|
|
|
|
daca77
|
Zmajce, ttek sada vidim da ces raditi betu...navijam jakooo Stetice, a ti kad radis betu?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 9:37:42
|
|
|
|
Štetica
|
Daco u cetvrtak bi trebalo,ali moze da se desi da odem i u sredu da uradim betu i oggt. Inace me stomak boli kao da sam dobila,tako da se nenadam da je uspelo,mislim da mi samo utrogestan zadrzava da nekrene jer mi je doza 3×200 vaginalno.
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 9:38:57
|
|
|
|
J@n@
|
Zmajce,drzim palceve za trocifrenu betu! Stetice, !Ima li simptoma? !Kada pijemo kaficu?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 9:40:32
|
|
|
|
daca77
|
Ne prizivaj, ... Ocekujem lepe vesti
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 10:32:24
|
|
|
|
zmajče
|
Bila jutros do laba,večeras rezultat posle 17h biće šta biti mora Štetice mozeš i sutra da vadiš opušteno navijam za tebe ne daj se draga moramo biti trudne
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 11:17:51
|
|
|
|
daca77
|
Naravno, zmajce...navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 11:24:47
|
|
|
|
Jole84
|
Zmajče pridružujem se navijanju Štetice brzo će četvrtak Nisam znala za očajnicu da i ona deluje na endometrijum? Uzimam ananas i brazilski orah,baš mi se smučili. Doduše i pivo,al ne baš često,bojim se da mi ne pozli od lekova
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 15:27:49
|
|
|
|
janabons
|
Ala se ovde zahuktalo, cekamo lepe vesti i navijamo
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 17:14:58
|
|
|
|
zmajče
|
Beta =0 ništa ovog puta hvala vam što ste bile uz mene
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 17:46:13
|
|
|
|
Jole84
|
Zmajče žao mi je
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.4.2013 18:11:04
|
|
|
|
*Maki*
|
Zmajče,žao mi je dušo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Blizanciguppy RRDa mogu da biram, imala bi blizanceda (
65%)
ne (
35%)
Ukupan broj glasova: 51Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!