Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.4.2013 19:13:03
|
|
|
|
nina26
|
Samo ti Verka overavaj kad god stignes, a posle cemo kao sto si rekla da navijamo da se odrzi taj mali pisuljak
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.4.2013 20:00:08
|
|
|
|
Verolina
|
Overila Kakav je ovo brzinski sex bio. Morao muz da pozuri da stigne i na fudbal sa drugarima
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.4.2013 9:38:21
|
|
|
|
milenatea
|
Verkic
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 7:31:12
|
|
|
|
J@n@
|
Verolina, !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 11:20:18
|
|
|
|
Jole84
|
Baš nam je pusta tema o inseminaciji Dabogda sve zatrudnele bez nje!
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 11:23:25
|
|
|
|
janabons
|
Jole, pridruzujem se tvojim zeljama
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 11:25:50
|
|
|
|
Jole84
|
Jana vuciii
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 14:43:23
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam imala zakazanu IUI za april i danas, sva bitna, odem kod dr, kad ona kaze da ne mozemo nista ovaj mesec je su praznici, a to sto moja vestica ne zna kad su praznici to nju bas briga Kaze da dodjem sl. mesec, a ja 20.05. idem na VTO, tako da sam zavrsila karijeru sa inseminacijama. Svima Vama zelim, kao sto Jole rece, da ostanete trudne i bez njih!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 15:03:57
|
|
|
|
degu
|
Jess nemoj da se nerviraš oko toga, ako ti je nizak amh ( ako sam dobro zapamtila) bolje da se ne stimulišeš opet za IUI. Samo se ti sad opusti pred vto, mozak na pašu i prirodni radovi, ma uživaj i ti za praznike
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 16:08:03
|
|
|
|
jess021
|
ne nerviram se vise A ako neko iz NS ceka na IUI, ja cu mu rado prepustiti moj termin u maju, jer ja ga definitivno necu iskoristiti. Samo neka mi se javi. Uzivajte za praznike i budite vredne
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 16:51:13
|
|
|
|
Jole84
|
Jess baš bezveze tako su i meni rekli,ovog meseca se pao vikend a sledećeg su praznici...ko da mi imamo još snage za čekanje i odlaganje. Želim ti da ti uspe "prirodna" inseminacija i da zezneš i vto
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 21:07:40
|
|
|
|
nata11
|
Jole nece valjda i za sledeci ciklus da se ispreci nesto? E
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.4.2013 22:52:28
|
|
|
|
Jole84
|
Dr mi je unapred pomenula da su praznici i da ona ima neke seminare. Tako da verovatno mi ni u maju ne bi uradili IUI,ona prati striktno na 2 dana uz,to skidam kapu. Kako god...biće ili sada ili juna,jula..
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.5.2013 16:18:35
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice meni će sutra da urade IUI,iz prirodnog ciklusa,imala sam juče 12dc-folikul od 18mm i noćas sam primila pregnil (u stomak ) pa sutra....mislite na mene
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.5.2013 16:41:03
|
|
|
|
degu
|
Zašto u stomak? Kako god navijam Jolence
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.5.2013 18:34:51
|
|
|
|
milenatea
|
Joleeeeeeeeeeeee, bravooooooo drzim palceve, a ujutru se vidimo na klinici jer idem da nahvatam doktorku posle mesec i po. nadam se da cu je uloviti. u 8h sam tamo. ako me ne udostoje skorijeg (mesec-dva) odradjivanja iui, nema mi druge nego da platim IZVORNA PORUKA: Jole84 Drugarice meni će sutra da urade IUI,iz prirodnog ciklusa,imala sam juče 12dc-folikul od 18mm i noćas sam primila pregnil (u stomak ) pa sutra....mislite na mene
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 7:51:51
|
|
|
|
daca77
|
Jole, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 14:54:17
|
|
|
|
Štetica
|
Jole drzim fige da nas obradujes krajem meseca.
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 15:13:45
|
|
|
|
maca821
|
Jole jakoooooooo držim fige
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 15:44:53
|
|
|
|
Meisje
|
Jole
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 16:28:51
|
|
|
|
viking
|
Jole, svi ovde mislimo na tebe! SREĆNO!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 16:31:53
|
|
|
|
zece
|
jole srekno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 22:05:34
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala drugarice moje Završila sam danas,sad leškarim i odmaram. Malo me boli stomak,ali to je verovatno normalno. Za par dana na kontrolu pa će verovatno da mi uključi utrogestan.
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.5.2013 22:14:16
|
|
|
|
17 joka
|
Kumice moja mila, zelim ti srecu najvecu, zelim da se radujemo za 14 dana, da placem od srece zelim da mi budes i najsrecnija
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.5.2013 7:53:54
|
|
|
|
J@n@
|
Jolence, !Drzim palceve da za 13 dana beta bude trocifrena!Samo da znas da bas odavno nije bilo uspesne IUI pa bi mogla biti svetao primer i otvoriti sezonu !
< Poruku je uredio J@n@ -- 14.5.2013 7:55:18 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zatrudneli ste u novogodišnjoj noći: Kada ...Kada možete očekivati dete ako su praznici ti koji u vama probude najviše strasti i nestašnih želja?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....