|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolan rast zubica
13.12.2012 11:15:40   
jance
nama probija gornji levi ocnja. nema temperature za sada, ali smo imali proliv 5 dana, onako totalna voda, koji se polako regulise... i svake noci sve manje i manje spavamo...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu IRJ82)
Direktna veza do poruke: 426
13.12.2012 11:34:28   
Bebilina
Evo i nas da prijavimo zube u najavi user posted image
Od treceg meseca balavi s vremena na vreme, trpa ruke i tvrde igracke u usta. To bude dan-dva, pa se umiri, pa opet posle nekoliko dana. Nije plakao, nije se cinilo da mu smeta.
Juce je poceo u snu da place- odjednom vrisne, zajeca, pa nastavi da spava i tako nekoliko puta. Zao mi kad ga cujem, srce mi se cepa user posted image
Glodalice sa gelom imamo i mi, u zamrzivacu ih drzim jer frizider nije dovoljan da ostanu hladne duze od par minuta. Imamo i jednu koja se kaci na odecu pa nju uz cuclu nosi. Al kad su mu ti dani za glodanje cucla se koristi drugacije: izvadi, okrene i glodje plasticni deo. user posted image
Kljuceve je imala cera, al sam ih poklonila. Mozda ih opet kupimo, ima i deugacijih, sa dugmicima i zvucima, da mu odvuku paznju od boli...
Amber (ili cilibar) ogrlicu sam narucila, isto i Weleda homeopatske granule na bazi camomilie. Nasla sam i cuclu sa teksturom maline pa cemo videti dal ona pomaze.

< Poruku je uredio Bebilina -- 13.12.2012 11:36:53 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu IRJ82)
Direktna veza do poruke: 427
13.12.2012 11:47:56   
Tiziana
A jel imao neko iskustvo da su ocnjaci probili pre cetvorki!? Meni se cini da joj nicu gornje trojke,nocu u snu bas puno place,vec nekoliko noci..a znam da po nekom 'pravilu' izbiju prvo cetvorke,a meni se cini da vidim trojke!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 428
13.12.2012 12:06:41   
Bebilina
Nama, tj ceri, su prvo cetvorke, ali i meni se cinilo da su trojke jer su cetvorke duboke a uske, sa po jednim vrhom spolja i unutra, pa je prvo ovaj blizi izasao i cinilo se preblizu za cervorku. Onda je izasao ceo i videlo se da je dublji ka usnoj supljini, ali ne presirok. Trojka se lagano ugurala izmedju, bilo je puno mesta.user posted image
Trojke su navodno najgore kad izbijaju...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 429
13.12.2012 12:10:44   
Tiziana
Mi do sad ni jedan zubi nismo osetili,nije bilo nervoze,plakanja,nespavanja i sl..ima ih ukupno 8. Ali sad je neki muci vec nocima jer bas strano place u snu i tacno na momente kako je verovatno zaboli..cak i kad je uzmem ona nastavi da place i ne moze da se smiri..

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 430
13.12.2012 12:26:26   
Bebilina
Joj ni mi sa cerom nismo imali problema- tek pojavi se novi. user posted image Nije balavila, nije plakala, temperatura, nista to. Nisam stavljala gelove, nista od pomagala nismo ni imali... Jedini simptom crvena guza par dana i dok se ja rasvestim od cega zub vec izasao.
Ali bata izgleda teze podnosi... Mozda ima veze sa tim da zene generalno bolje podnose bol user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 431
13.12.2012 12:28:52   
Bebilina
Ups, dupli post user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 13.12.2012 12:29:59 >

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 432
13.12.2012 12:41:11   
jance
Tiziana, meni je dr rekla da se ocnjaci dugo onako bele i oticu, ali u velioj vecini slucajeva izbiju tek posle cetvorki, ili u najgorem mogucem slucaju zajedno...
a i vidim da su nam deca sa mesec dana razlike u uzrastu, Ogiju su gornje i donje cetvorke vec probile. ja nisam verovala da ocnjaci nicu dok nisam videla da je jedan siljati deo probio kroz desni....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 433
13.12.2012 12:58:36   
Tiziana
Jancice sad vidim da su nam deca istog uzrasta..Ja nocas kad sam joj mazala zubice ucinilo mi se d ajoj je jedna gornja cetvorka otekla..ali vise nisma sigurna da li se tripujem ili je realno tako. NJoj su realno kasno krenuli da nicu,tj kasnije,tamo sa 8,5m,ni sinu nisu nesto mnogo pre,ali mi se cini da je on u njenom uzrastu vec imao cetvroke.ne znam,sve sam pozaboravljala,majke mi,kao da je on stariji od nje 10 godina,a ne 2! ali imam negde zapisano...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 434
13.12.2012 12:59:38   
Tiziana
Ali jos ovo,to sam krenula d apisem pa zaboravila sta sam htela, jer sam na poslu pa mi nesto odvuce paznju.MEnis e cini da joj vidim oba gornja ocnjaka,a ne mogu da prosudim pod prstom da li su izbili..opet kazem mozda se tripujem!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 435
13.12.2012 13:01:55   
Tiziana
Jance, ne Jancice! user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 436
21.12.2012 21:48:09   
Sandricak
I ja se javljam ovde i trazim pomoc jer sam na ivici suza i nerava... Marku rastu obe gornje trojke, ne spava nocima, budi se na 20 min, ne jede danima, cvrstu hranu odbija skroz, samo malo sisa, nece ni vode ni soka... Temperaturu je imao dva dana, sad se osuo po stomaku, bili smo kod lekara kaze od zuba...
Dajte mi neki predlog sta da radim, ne mogu vise padam s nogu, ne spavamo nocima...samo vristi... Inace imamo 7 ipo meseci, izbile su nam donje jedinice i donja desna dvojka i to nismo osetili...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 437
21.12.2012 21:51:02   
Snelle
Ako ste probali gelove za hlađenje desni a nisu pomogli ostaje vam samo da čekate da zubi izbiju. Mi smo identičan problem imali i sa izbijanjem trojki i četvorki, samo bez T i osipa.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 438
21.12.2012 21:52:51   
Sanchy
Idite kod jos nekog dr...osip po stomaku od zubauser posted image ,prvi put cujem,bar ja,,,a pogotovu sto niste oset_ili prve zube a sad odjednom haos,,nije nemoguce ali ne bi trebalo da nema nikakvu reakciju na prethodno izbijanje a sad tako burnu...bas mi je zao...moj je imao grceve prva tri meseca tako jake da smo bili u istoj situaciji sto se tice budjenja ,vristanja,ne spavanja,,tako da te u potpunosti razumem..inace moj zubar ne preporucuje nikakve gelove nego samo glodalice gumene i ohladjene u frizu,,s obzirom da se druzimo i privatno znam da ni svojoj deci nista nije mazao vec samo glode..

< Poruku je uredio Sanchy -- 21.12.2012 21:55:33 >

Direktna veza do poruke: 439
21.12.2012 21:58:31   
Sandricak
Mi grceve nismo osetili, ali zato sad ovo...nije normalno... I m i ja smo kao zombii, stojeci spavamo...
Kaze da hoce osip od zuba jer temepratura nije visoka, nije prelazila 37,5, pa je izbio osip zbog unutrasnje temperature... Onda ostaje da cekamo i nadamo se da ce skoro izbiti te trojke...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 440
21.12.2012 21:58:33   
madre
sandricak, jesi li sigurna da su trojke, nekako mi je ranouser posted image
a kako raguje na calgel i slicne mazalice? nama je to bas pomagalo... ali jos nas cekaju petice!

< Poruku je uredio madre -- 21.12.2012 21:59:38 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 441
21.12.2012 22:00:47   
Sandricak
Madre, kad uporedim sa donjom dvojkom sto je izbila cini mi se da su trojke u pitanju... Mazalice pomognu desetak min do dvadeset i tada odspava i opet ispocetka...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 442
27.2.2013 9:32:56   
tixy1
Drage moje pomagajte!
Da li je ovo zbog zuba?
Rela ima 6 meseci, od 4. meseca balavi i glodje sve sta stigne. To se desavalo kao u nekim ciklusima po par dana.
Ali, evo vec vise od nedelju dana nam odbija cvrdtu hranu, to je irlanje do frasa! Ona je inace lepo jela, sad smo stigli do tri cvrsta obroka. Ali, sad je jedva nateram da pojede par kasikica!
Kako da se postavim? Da li ipak da je ponudim svaki put, pa ako nece, da dobije mleko? Bojim se da mi se skroz ne odvikne od cvrste hrane, a sa druge strane ne bih ni da je omrzne. user posted image

Direktna veza do poruke: 443
27.2.2013 10:11:33   
Snelle
Da, verovatno je razlog nicanje zubića. Ja bih joj ponudila čvrstu hranu, pa ako neće, dala bih joj mleko, zašto dete da ostane gladno. Pretpostavljam da joj svu hranu miksaš? Kako god, ako se i odvikne od čvrste hrane, navići će se opet.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 444
27.2.2013 10:48:04   
tixy1
Da,da, umiksam u kashicu. Jela je sve lepo, bas ni sa cim nije imala problema. A sad ovo!
Hvala, Snelle!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 445
27.2.2013 23:34:20   
leamalamut
Evo i kod moje Nine je probio prvi zubic . U danasnjoj poseti mojoj sestri ona je i ugledala :) . U toku dana je to izbilo jer ta ,,testerica'' juce nije bila . Tek veceras pred spavanje je uhvatila nervoza i plakanje nekoh pola sata , sat . Mene zanima , da li sad boli dok zub ne izadje skroz , jer se kod nje tek mali deo oseca pod prstom ?

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 446
4.4.2013 8:14:07   
Anoniman
do koliko moze da naraste temp od zubica? ne secam se sta nam je dr rekao user posted image M je danima nervoznija i losije spava, prekjuce je pocela da se nakasljava, kao da joj smeta pljuvacka (uglavnom kaslje kad legde, sto je i logicno, a ovako u toku dana se zacuje mozda jednom na svakih sat vremena), a sinoc je imala i 37,7 pa ne znam da li je od zuba jer vec 2,5 meseca nije dobila nijedan zub a natecene su joj gornje cetvorke ili je nesto drugo.

(odgovor članu leamalamut)
  Direktna veza do poruke: 447
4.4.2013 9:19:34   
bea83
nama dr reče do 37.5 može od zubića, sve preko nisu samo zubi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 448
4.4.2013 11:12:10   
Anoniman
hvala. tesi me sto je sinoc popila sirup i odmah joj je spala temperatura i nakon 12 sati od uzimanja sirupa imala je 36,9

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 449
4.4.2013 13:05:46   
bea83
super, verovatno je onda ipak zubić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here