Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 11:14:15
|
|
|
|
Verolina
|
Je l' imas one jeftine sa neta? Ako imas, pukni jedan sad, onako, bez mnogo ocekivanja, jer su sanse da nesto vidis oko 30 % A onda ga lepo ponovis prekosutra, nego, reko, cisto da ako ubodes u tih 30 % ja imam izgovor da danas posrcem neku radzu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 11:21:26
|
|
|
|
Jole84
|
Nemam nijedan uglavnom ih ne kupujem jer mi T lepo padne kad treba. Ipak ću ujutru da uradim jedan u zavisnosti od T. Pa će pijemo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 11:23:18
|
|
|
|
milenatea
|
Jole ti neces da pijes, to trudnice ne rade A Verka, ja i ostale drugarice cemo da drmnemo po par casica Bez sale navijam iz petnih zila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 11:26:28
|
|
|
|
Jole84
|
Bogami oko O sam popila boga piva i nekoliko kila ananasa Milenče moje hvala Srce mi je u petama. Al ne smem da se radujem
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 11:32:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea Jole ti neces da pijes, to trudnice ne rade A Verka, ja i ostale drugarice cemo da drmnemo po par casica Bez sale navijam iz petnih zila
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 12:21:07
|
|
|
|
Meisje
|
Jole....cutim i nadam se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 12:21:22
|
|
|
|
lady_b
|
Jole navijam jako puno puno i vučeeeeeemmm A i za ostale mjeračice navijaaaam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 12:27:22
|
|
|
|
Jole84
|
Lejdi,Mei hvala vam drugarice
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2013 16:39:14
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar dan drage moje ... Ovde kod nas se opasno zakuvalo.. Ima da bude bebica koliko ti srce iste (ako Bog da) Pozz svima Evo i mog grafa..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 8:01:09
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro bazalke moje, Meni službeno kasni 1 dan. Ja se tako bojim da ne dobijem. Iako sam imala plus 11dpo ja strepim, tem se odlično drži i danas je 17dpo. Znate li koliko tjedana trebam biti trudna da budem mirna da je to to, danas mi je 4+3. Evo trudnočkog grafića gago kakva je jutros temp, jole?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 9:08:44
|
|
|
|
milenatea
|
Majce divnooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 10:41:59
|
|
|
|
Jole84
|
Majče prestani da meriš i opusti se,sve je u redu Kad ideš na prvi uz? Moja je T pala,tako da će veštica verovatno sutra
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 10:44:27
|
|
|
|
Maja1309
|
jole nemam iskustva ne znam kad da idem, sve što sam čitala je da se ide tek od 6-7 tjedna. Jole znaš li ti do kada je najveća mogućnost pobačaja, do 6 tjedna ili 12, mene je tako strah da nešto neće biti uredu, ja ne osjećam nikako bolove u jajnicim i križima već 2 dana. samo uzdrigujem i zijevam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 10:49:33
|
|
|
|
Jole84
|
Majče molim te ne razmišljaj tako. Ne čitaj više te stvari,čitaj samo o vitaminima Kolika beše bila beta? Pa da,nema svrhe da se ide ranije,jedino da ti dr na osnovu bete potvrdi trudnoću,na UZ je rano da se vidi. Ljubim te i opusti se koliko možeš,važi?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 11:13:19
|
|
|
|
ivekpivek
|
cao zene moze li mi netko pomoci da mi izracuna kad bi mi bio predvideni termin ,,ja mislim pocetak 12og mj evo i grafic ako ce biti od pomoci ovdje sam stavila na 46d + da znate koji mi je danas dan ,,help
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 11:47:59
|
|
|
|
Maja1309
|
Ivek pivek, imaš na webu stranica da izračunaš datum poroda na osnov prvog dana zadnje vještice, ako su ciklusi u priliku redovni. Kad zaguglam tvoj termin je 18.11, moj 3.12 evo link http://www.maminamaza.com/alati/termin-poroda/
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 11:49:39
|
|
|
|
Maja1309
|
jole nisam ja radila betu, prva mi je trudnoća, tako da nema potrebe ako nisam imala nekih problema, možeš u temi bazalne temp vidjeti kad sam testove radial
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 11:55:55
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ivekpivek, ne treba da koristis kalkulatore sa prvim danom poslednje mensturacije nego one od dana zaceca. Po tome ako je ovulacija bila 8 marta ,a tad je otprilike bila na osnovu temprature, termin je 29. novembar bivsi Dan Republike
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 11:59:34
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačak plavušice moja
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 12:15:17
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvala maslacak tako sam nesto i ja mislila tj mislila sam pocetak 12og ,al bas me obradova ,svekrvi mi je 29.novembra rodendan buahahahaahhha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 12:17:49
|
|
|
|
ivekpivek
|
majo meni nepomaze to racunanje jer su mi ciklusi postali uzas a najvise bi mi koristio neki racunar sto racuna po ovulaciji ,a ne po zadnjoj mengi ,ipak hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 12:35:03
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 jole nisam ja radila betu, prva mi je trudnoća, tako da nema potrebe ako nisam imala nekih problema, možeš u temi bazalne temp vidjeti kad sam testove radial Majo nema to veze sa prvom trudnoćom ili postojanjem problema. Beta se radi da se vidi da li vrednost odgovara nedelji trudnoće i da li se plod lepo razvija,radi sigurnosti. Imaš temu Beta hcg,pa pročitaj ako imaš vremena.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 13:06:27
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar dan drage bazalke.. Evo i mog grafica danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 13:29:38
|
|
|
|
Verolina
|
A kamo test na 14dpo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2013 13:41:39
|
|
|
|
GagaT
|
Veki, sacekacu jos koji dan. Nadam se da ce nam svima pozeleneti grafovi Ljubac svim bazalkama.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?