Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 11:33:50
|
|
|
|
ivanicasale
|
Drzim ti palceve bicesve u redu sve,samo odmaraj maksimalno moguce da je implatacija
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 12:36:18
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ivanicasale, ja sam bila 22.03. na kontrolnom uz. Pijem mikroginon do 28.03. i kad dobijem, 3.dana ciklusa idem ponovo na UZ i vadjenje krvi i po terapiju...nadam se da cu od 06.04. ostati u Le....pozzzzzz za sve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 13:24:59
|
|
|
|
alex88
|
ne brini imas vremena da izlecis,danas sam uzela rezultat i hvala bogu izlecila sam bakteriju.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 14:25:43
|
|
|
|
lalojedac
|
drzim palceve da svi rezultati budu dobri...imam odlican lek za eserihiju,moja zaova se spasla a vukla je 2 godine,ako treba napisacu recept... ja sutra ponavljam papanikolau i nadam se da ce biti ok...e sad,zanima me procedura,rekli su mi da u aprilu kad dobijem im se javim,da li ce mi oni vec tada ukljuciti neku terapiju,za sad mi je hvala Bogu sve u redu,osim pape,2 grupa,a vto je zakazana za jun,kad se to pocinju te tablete i zasta su one,a kad krecu inekcije,nista mi nije jasno takodje sad kad dobijemsto bi trebalo da je oko 4 aprila imam da odradim one hormone,da li da ih radim 2 ili 3dc?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 14:34:59
|
|
|
|
alex88
|
lalo kad dobijes u aprilu javljas im se,oni ti kazu od kog dana pocinjes sa pilulama za kontracepciju,one sluze da ti smire jajnike,zakazace ti i kontrolni uz kad ih budes zvala za semu kontracepcije.kad zavrsis sa kontracepcijom javljas im se kad dobijes,ides treci dan ciklusa po terapiju,sedmi dan ciklusa ides i ostajes do oplodnje,tako su bar meni rekli.drago mi je ako sam pomogla da razumes.pozz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 14:35:39
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo sve jedno ti je dal ces drugi ili treci dan, u aprilu kad dobijes pocinjes da pijes kontraceptivne pilule, i tad kad ih budes zvala zakazace ti kontrolni uz i tad ces sve ostalo saznati kad sta i kako :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 15:25:25
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene...ako sam skapirala to sve traje 2 meseca? i nakon toga ide oplodnja u junskom ciklusu...sta mislite da li nije problem sto postim na vodi i to do maja,tj. Vaskrsa? ne jede se ni riba,nista,ovo je strogi post,pa me brine malo kako cu podneti terapije,ali s obzirom da ja prvo pijem te tabletice ceo mesec,taman mi prolazi post. To su obicne tablete za kontracepciju koje pije dosta zena ili ne? Ako jeste,onda nece biti problema,mislim,kad ih sve one piju i nije im nista,sto bi bilo drugacije kod mene? hvala vam devojke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 16:03:39
|
|
|
|
naci1
|
lalojedac,nemoj da se igras sa tim postom na vodi tebi treba hrana koja je bogata raznim vitaminima pre svega i folnom kiselinom koja je u mesu,dzigerici...mislim da ima vremena za post na vodi ovo ti je bitnije,ja kada sam otisla na kliniku dobila sam rezim ishrane nisam ga se strogo pridrzavala ali sam ipak jela veci deo hrane koji su mi dali isto tako ne preporucuju nikakavu drasticnu promenu u ishrani tipa dijete a post na vodi je jos gori nego dijeta idi na sajt specijalne bolnice beograd i iscitaj ishranu
< Poruku je uredio naci1 -- 25.3.2013 16:06:07 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 18:45:18
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo stimulacija ce ti poceti sa ciklusom u junu, a do tada samo kontraceptivne pilule i pred kraj maja diferelin injekcije
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 20:05:23
|
|
|
|
ivanicasale
|
lalo i meni je druga grupa pape ali mi nisu nista rekli da ponavljbm.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 20:34:54
|
|
|
|
ivanicasale
|
lalo hocu taj recept za eserihiju.alex vidimo se u le 28. Mi uzimamo stan od prvog i necemo da se vracamo kad krenemo sa bockanjem za tri-cetri dana to mi je cimanje da idemo gore dole.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 21:17:44
|
|
|
|
erato
|
Devojke, cudi me da ne znate da je papa 2 grupa normalan nalaz. Pa majku mu...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 21:22:10
|
|
|
|
alex88
|
ivanicasale kad ti kreces sa bockanjem?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 21:29:28
|
|
|
|
Dana 72
|
Cao ivanicas., zamolila bih te ako nije problem da mi na PP posaljes broj tel. od vaseg smestaja ako je namenjen za izdavanje. Posto i meni treba smestaj od 05.05 na 3-4 nedelje. Hvala ti puno, i sretno. Pozz.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.3.2013 9:48:07
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: erato Devojke, cudi me da ne znate da je papa 2 grupa normalan nalaz. Pa majku mu...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.3.2013 14:59:59
|
|
|
|
alex88
|
devojke da li se daje neki avans pre oplodnje ili se sve placa po zavrsetku?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.3.2013 23:05:11
|
|
|
|
lalojedac
|
ja danas ponovila papu,i moja dr se cudi sto mi traze da ponavljam kad je 2 grupa ok,ali eto,meni su to rekli,i to kao ne bi bilo lose da mi dr ukljuci neke vaginalete,pa ja to koristila,pa sad ponovila. inace dr mi se cudi sto sam 23dc kao u sred O,pa je i mene zbunila,i ne znam da li je to vazno za vto,ja sam mislila da ovuliram oko 15-18dc,ali ovo je íad sok?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:08:20
|
|
|
|
mischovi
|
Pozdrav drugari, Bila juče u LE na kontrolnom UZ i sve je OK. Sa bockanjem krećem 01.04. a tamo negde 11.04. idem i ostajem u LE. Lalo i ja imam II grupu i to je noramlno. Što se tiče posta sećam se tvog pitanja u vezi Božićnog ili već kojeg posta i isto su ti drugarice sa foruma rekle da ne postiš. Mislim pitala si dobila odgovor. Ne bih da budem gruba ali Lalo ti svojim pitanjima pogotovo u vezi Papa dovodiš nas sve u zabunu pa i neke se i zabrinu. Ima nas ovde dosta i ni jednoj sa II grupom nije rečeno da se zbog toga ponove testovi. Ja sam radila test u decembru bila je II grupa i rečeneo mi je da ih ponovim u martu ZATO ŠTO REZULTATI VAŽE 3 MESECA a planirana mi je VTO za april. Sl put kada budeš išla zapiši sve šta ti kažu i pitaj i za post i za ishranu i za kupanje i za šetanje... pitaj brate sve. Imaš na to prava pa pitaj. Još jednom izvini ako sam bila gruba ali neka od tvoje nedoumice su za nas koje smo u problematici osnova osnove Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:23:53
|
|
|
|
alex88
|
mischovi da li su ti rekli da ides treceg dana ciklusa ili samo ides 11 i ostajes?
< Poruku je uredio alex88 -- 27.3.2013 10:25:26 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:24:16
|
|
|
|
mine
|
lalo ja cu se isto sloziti sa mish...predugo si u ovom da bi te tako zavlacili. meni to tako izgleda. Pa ti to sve zeno placas, zovi, dosadjuj, ne prepustaj nista slucaju. Na sve moraju da ti daju odgovor. Imam osecaj da znaju da te drze u saci i onda si im ti pacijent koji moze kad god oni hoce jer imas kod njih zamrznute spermatozoide. Trgni se
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:33:41
|
|
|
|
mirjanam
|
Dobila sam 9 dan od prvog a 7 dan od drugog transfera,beta 4,4.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:37:31
|
|
|
|
mischovi
|
Da da rekli su treći dan ciklusa da dođem da mi vade hormone a onda posle 3-4 dana da dođem ponovo i osanem u LE do kraja, ali ja se nešto razmišljam da ostanem od tog trećeg dana jer sam iz Novog Sada pa putovanje tamo amo niti je isplativo niti volem da se cimam... Ne znam videću još sa mm. Ako nam isplanira neko ludo zezanje možda ostanem od 10.03.ili 11.03.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:39:05
|
|
|
|
mischovi
|
E bem mu miša ... Baš mi je žao mirjanam Ne daj se.Uz tebe smo...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 10:47:52
|
|
|
|
lalojedac
|
bra ja nisam izmislila,cak mi je bilo krivo kad su nas ladno pomerili sa zakazanog maja za jun,ali srpski su mi rekli,koristi vaginalete i ponovi papa test,i ja radim sta kazu,jer sam godinama slusala njih trista i samo smo nadrljali,mislim da oni znaju sta rade,e sad sto se tice pape,odkud ja znam,meni su trazili da ponovim i izvinjavam se sto sam vas zbunila,mislila sam da 2 grupa nije u redu pa sam se uplasila ali mi i dr juce kaze da je to super i da i njoj nije jasno sto su trazili da ponovim. Sve u svemu,kad dobijem u aprilu rekli su da zovem pa cu tad pitati sto su mi trazili da ponovim papu...izvinite sto sam vas uznemirila...mislila sam samo da imate vise iskustva jer je meni ovo prva vto u zivotu i ako Bog da poslednja,sto zelim i vama i da mi sve zabebite mirka draga drzi se....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.3.2013 11:12:48
|
|
|
|
mine
|
Lalo samo ti nemoj da se zbunis, a za papu npr ja bih ih sad ovog momenta pitala zasto treba da ponavljam. I ja se nadam iskreno da ces uspeti ali me nervira sto te neosnovano cimaju....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?