Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 10:00:22
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu Joko draga odustala sam od bete. Rezultati bi mi bili tek sutra oko 16h. Uradiću test ujutru, ako je negativan prekidam sa utrogestanom, ako je pozitivan, pravimo žurku degu, sta se desava? Nadam se da dolazimo na zurku, ja sam se vec pozvala sama
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 10:50:41
|
|
|
|
srculence25
|
i ja se pozivam sama na zurku Degu mi smo nestrpljive sta se desava?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 10:51:50
|
|
|
|
Meisje
|
Na zalost nista..radila je testic
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 11:38:01
|
|
|
|
jess021
|
e j.... mu misa, bas sam se nadala. degu
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 11:41:33
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 e j.... mu misa, bas sam se nadala. degu I ja neda nam se i to je, bas mi se nesvidja kako napredujemo mi cekalice na RR, slabo se selimo u druge teme. Valjda nam prolece donese Drzi se Degu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 11:46:30
|
|
|
|
Meisje
|
Nece pa nece...sad polako VTO pa onda mora!! Srecno zene
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 12:00:55
|
|
|
|
janabons
|
Degu MAco, pila sam aspirin protect od pocetka ciklusa za trecu iui. To mi je bila prva iui sa stimulacijim klomifenom, sve tri iui su radjene za redom. U pitanju je bio idiopatski sterilitet, a od pocetka ciklusa sam jos pila i prenatal, folnak,peruvian macu i aspirin,one zajebancije sa medom i susenim vocem. Sve sem klomifena i 2 pregnila koji sam primila pred iui sam pila na svoju ruku. Sta mi je od svega toga pomoglo ni sama ne znam. Ako vas jos nesto interesuje pitajte Zelim vam svima sto pre visoke betice Bice to dani za pamcenje
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 12:49:21
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: nata11 I ja neda nam se i to je, bas mi se nesvidja kako napredujemo mi cekalice na RR, slabo se selimo u druge teme. Valjda nam prolece donese Drzi se Degu bas mi je zao drzi se degu selimo se na druge teme vto nadam se da ce nam prolece doneti vise srece.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 19:12:51
|
|
|
|
zmajče
|
E Degu uffffffffffffffffffffffff mnogo mi je zao draga Draga otplači pa idemo dalje jednostvano se mora dalje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 20:18:44
|
|
|
|
Cecana
|
degu bas mi je zao,nikako,majku mu da se desi Stvarno ne vredi vise raditi ove inseminacije uspeh je skoro pa nula
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 20:26:49
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga moja mila drugarice ali bas sam tuzna zbog vas,sad polako u VTO vode to je izgleda i vas dobitna kombinacija znam kako ti je i saljem ti milion poljubaca i zagrljaja
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 20:32:01
|
|
|
|
valla
|
Znate li da su u Visegradskoj obustavljene inseminacije, zato sto nemaju katetre?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 20:47:01
|
|
|
|
valla
|
Mozete li mi preporuciti nekog dobrog dr u N.Frontu za inseminaciju i vto?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 20:48:39
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Cecana degu bas mi je zao,nikako,majku mu da se desi Stvarno ne vredi vise raditi ove inseminacije uspeh je skoro pa nula Cecana nemoj da se obeshrabriš, nama je spermogram baš, baš loš, realno nismo ni imali šanse, vi imate i trebate da verujete i dalje Hvala vam devojke, divna ste podrška Joko mila, ne sekiraj se, ja sam OK, nekako sam znala da nema ništa, nisam se razočarala
< Poruku je uredio degu -- 19.3.2013 20:49:51 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 20:59:12
|
|
|
|
17 joka
|
mila drago mi je da si dobro,ali isto znam da svaki nas takav neuspeh ostavi trag
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:06:08
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: valla Znate li da su u Visegradskoj obustavljene inseminacije, zato sto nemaju katetre? Vasiljevic, Jovanovic, vidi kad odes u savetovaliste ko ce biti dostupniji tog dana, a najverovatnije Jovanovic Idem ja sutra,pa ako si tamo javi se
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:09:40
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: Cecana degu bas mi je zao,nikako,majku mu da se desi Stvarno ne vredi vise raditi ove inseminacije uspeh je skoro pa nula Cecana, nemoj biti tako pesimisticna, to nije recept za uspeh
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:32:11
|
|
|
|
valla
|
IZVORNA PORUKA: janabons IZVORNA PORUKA: valla Znate li da su u Visegradskoj obustavljene inseminacije, zato sto nemaju katetre? Vasiljevic, Jovanovic, vidi kad odes u savetovaliste ko ce biti dostupniji tog dana, a najverovatnije Jovanovic Idem ja sutra,pa ako si tamo javi se Hvla ti na odgovoru! :* Ja sam vec odradila hormonski status, hsg, savetovaliste u Visegradskoj i sad kad je trebalo da pocnem sa klomifenom, folikulometrijama i inseminacijom,ipak nista od toga jer nemaju opremu. Znas li da li u Frontu odmah mogu da obavim konsultacije ili moram da zakazem savetovaliste? Koliko se ceka? Zuri mi se jer sutra ili prekosutra treba da dobijem... ako se zakazuje moracu da cekam sledeci ciklus...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:36:35
|
|
|
|
milenatea
|
Degu O Boze dragi hoce li nekoj uspeti?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:37:30
|
|
|
|
valla
|
Znas li da li se placa nesto za folikulometrije i za samu inseminaciju ako imam uput i overenu knjizicu. Pretpostavljam da mi je za savetovaliste potreban plavi uput. Je l on dovoljan i za folikulometriju ili mi treba zeleni? Koliko nam zeleni traze za inseminaciju, jer se to racuna kao neka manja intevencija.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:51:47
|
|
|
|
Petra Pan
|
Degu ... znam da je tesko al kao sto pise samo pozitiva..idemo dalje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:54:09
|
|
|
|
janabons
|
Dovoljan ti je jedan uput sa nazivom klinike na koju te upucuju,koji ti vazi 6 meseci(mislim da je to plavi, nisam sigurna, jer nama u dz daju sve crno bele ) Sutra ti tamo budi u 8 ujutru, naoruzaj se strpljenjem i primice te neko od lekara sigurno, ne zakazuju se konsultacije unapred. Ja mogu da ti napisem sutra ujutru da li moj dr(Jovanovic) radi,jer ja sutra idem kod njega,ali moj savet ti je da se nacrtas tamo u 8, pa ce ti sestre sve reci Ne placaju se folikulometrije i iui, samo pregnili koje primas pre iui Ako vidis tamo jednu plavusu sa stomakom, javi mi se da se upoznamo
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:56:47
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Petra Pan Degu ... znam da je tesko al kao sto pise samo pozitiva..idemo dalje Idemo
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 21:58:37
|
|
|
|
cipelići
|
Degu, samo napred. Glavu gore. Nema predavanja. Imamo veliki cilj do koga treba da stignemo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.3.2013 22:04:12
|
|
|
|
valla
|
IZVORNA PORUKA: janabons Dovoljan ti je jedan uput sa nazivom klinike na koju te upucuju,koji ti vazi 6 meseci(mislim da je to plavi, nisam sigurna, jer nama u dz daju sve crno bele ) Sutra ti tamo budi u 8 ujutru, naoruzaj se strpljenjem i primice te neko od lekara sigurno, ne zakazuju se konsultacije unapred. Ja mogu da ti napisem sutra ujutru da li moj dr(Jovanovic) radi,jer ja sutra idem kod njega,ali moj savet ti je da se nacrtas tamo u 8, pa ce ti sestre sve reci Ne placaju se folikulometrije i iui, samo pregnili koje primas pre iui Ako vidis tamo jednu plavusu sa stomakom, javi mi se da se upoznamo Hvala ti na brzim odgovorima, divna si! Ne znam vredi li mi da idem sutra, jer mi je vec krenulo ono braon, sto znaci da cu sutra dobiti sigurno. Istekli su mi rezultati za vaginalni i cervikalni, moram to ponovo da uradim, rezultati se cekaju par dana, a mora dr prvo da se uveri da su brisevi sterilni da bih zapocela sa klomifenom. kad mi prodje menstruacija, ponovicu briseve i otici sa rezultatima u Front. Vazno mi je samo da se konsultacije ne zakazuju, pa mogu lepo da isplaniram kad da odem. Jesu li ti radili UZ drugog dana ciklusa pre nego sto popijes prvu tabletu klomifena? Meni je dr rekla da obavezno treba da se uradi UZ pre prve tablete, da se proveri da li je sve ok, da nema mozda neka cista koja se u medjuvremenu stvorila, jer bi je klomifen samo jos vise izazvrao. Ako je sve u redu pocinje se sa klomifenom od drugog do sestog dana ciklusa i onda se po dogovoru dolazi na folikulometriju da se prati reakcija. Pre UZ i terapije brisevi moraju biti sterilni.
< Poruku je uredio valla -- 19.3.2013 22:12:36 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
ime za deckicapisuljicadavid (
34%)
luka (
34%)
andrej (
33%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!