|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
19.3.2013 10:00:22   
jess021

IZVORNA PORUKA: degu

Joko draga odustala sam od bete. Rezultati bi mi bili tek sutra oko 16h. Uradiću test ujutru, ako je negativan prekidam sa utrogestanom, ako je pozitivan, pravimo žurku user posted image

degu, sta se desava?
Nadam se da dolazimo na zurku, ja sam se vec pozvala samauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1426
19.3.2013 10:50:41   
srculence25
i ja se pozivam sama na zurku user posted image
Degu mi smo nestrpljive sta se desava?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1427
19.3.2013 10:51:50   
Meisje
Na zalost nista..radila je testicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1428
19.3.2013 11:38:01   
jess021
e j.... mu misa, bas sam se nadala.
deguuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1429
19.3.2013 11:41:33   
nata11

IZVORNA PORUKA: jess021

e j.... mu misa, bas sam se nadala.
deguuser posted image

I ja user posted image neda nam se i to je, bas mi se nesvidja kako napredujemo mi cekalice na RR, slabo se selimo u druge teme. Valjda nam prolece donese user posted image user posted image
Drzi se Degu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1430
19.3.2013 11:46:30   
Meisje
Nece pa nece...sad polako VTO pa onda mora!!
Srecno zeneuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1431
19.3.2013 12:00:55   
janabons
Deguuser posted image
MAco, pila sam aspirin protect od pocetka ciklusa za trecu iui. To mi je bila prva iui sa stimulacijim klomifenom, sve tri iui su radjene za redom. U pitanju je bio idiopatski sterilitet, a od pocetka ciklusa sam jos pila i prenatal, folnak,peruvian macu i aspirin,one zajebancije sa medom i susenim vocem. Sve sem klomifena i 2 pregnila koji sam primila pred iui sam pila na svoju ruku. Sta mi je od svega toga pomoglo ni sama ne znam.
Ako vas jos nesto interesuje pitajteuser posted image
Zelim vam svima sto pre visoke beticeuser posted image Bice to dani za pamcenjeuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1432
19.3.2013 12:49:21   
srculence25

IZVORNA PORUKA: nata11

I ja user posted image neda nam se i to je, bas mi se nesvidja kako napredujemo mi cekalice na RR, slabo se selimo u druge teme. Valjda nam prolece donese user posted image user posted image
Drzi se Degu

user posted image bas mi je zao drzi se degu selimo se na druge teme vto user posted image nadam se da ce nam prolece doneti vise srece.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1433
19.3.2013 19:12:51   
zmajče
E Degu uffffffffffffffffffffffff mnogo mi je zao draga user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga otplači pa idemo dalje jednostvano se mora daljeuser posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1434
19.3.2013 20:18:44   
Cecana
degu bas mi je zao,nikako,majku mu da se desiuser posted image
Stvarno ne vredi vise raditi ove inseminacije uspeh je skoro pa nulauser posted image

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1435
19.3.2013 20:26:49   
17 joka
Veverice  draga  moja  mila  drugariceuser posted image ali  bas  sam  tuzna  zbog  vas,sad   polako  u  VTO  vode  to  je  izgleda  i  vas  dobitna  kombinacija

znam kako  ti  je  i  saljem  ti  milion  poljubaca  i  zagrljajauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1436
19.3.2013 20:32:01   
valla
Znate li da su u Visegradskoj obustavljene inseminacije, zato sto nemaju katetre?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1437
19.3.2013 20:47:01   
valla
Mozete li mi preporuciti nekog dobrog dr u N.Frontu za inseminaciju i vto?

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 1438
19.3.2013 20:48:39   
degu
IZVORNA PORUKA: Cecana

Stvarno ne vredi vise raditi ove inseminacije uspeh je skoro pa nulauser posted image

Cecana nemoj da se obeshrabriš, nama je spermogram baš, baš loš, realno nismo ni imali šanse, vi imate i trebate da verujete i dalje user posted image
Hvala vam devojke, divna ste podrška user posted image

Joko mila, ne sekiraj se, ja sam OK, nekako sam znala da nema ništa, nisam se razočarala user posted image

< Poruku je uredio degu -- 19.3.2013 20:49:51 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1439
19.3.2013 20:59:12   
17 joka
mila  drago  mi  je  da  si  dobro,ali  isto  znam  da  svaki  nas  takav  neuspeh  ostavi  traguser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1440
19.3.2013 21:06:08   
janabons

IZVORNA PORUKA: valla

Znate li da su u Visegradskoj obustavljene inseminacije, zato sto nemaju katetre?

Vasiljevic, Jovanovic, vidi kad odes u savetovaliste ko ce biti dostupniji tog dana, a najverovatnije Jovanovicuser posted image
Idem ja sutra,pa ako si tamo javi seuser posted image

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 1441
19.3.2013 21:09:40   
janabons

IZVORNA PORUKA: Cecana

Cecana, nemoj biti tako pesimisticna, to nije recept za uspehuser posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1442
19.3.2013 21:32:11   
valla

IZVORNA PORUKA: janabons

IZVORNA PORUKA: valla

Vasiljevic, Jovanovic, vidi kad odes u savetovaliste ko ce biti dostupniji tog dana, a najverovatnije Jovanovicuser posted image
Idem ja sutra,pa ako si tamo javi seuser posted image
Hvla ti na odgovoru! :*
Ja sam vec odradila hormonski status, hsg, savetovaliste u Visegradskoj i sad kad je trebalo da pocnem sa klomifenom, folikulometrijama i inseminacijom,ipak nista od toga jer nemaju opremu. Znas li da li u Frontu odmah mogu da obavim konsultacije ili moram da zakazem savetovaliste? Koliko se ceka? Zuri mi se jer sutra ili prekosutra treba da dobijem... ako se zakazuje moracu da cekam sledeci ciklus...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1443
19.3.2013 21:36:35   
milenatea
Deguuser posted image
O Boze dragi hoce li nekoj uspeti?

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 1444
19.3.2013 21:37:30   
valla

Znas li da li se placa nesto za folikulometrije i za samu inseminaciju ako imam uput i overenu knjizicu.
Pretpostavljam da mi je za savetovaliste potreban plavi uput. Je l on dovoljan i za folikulometriju ili mi treba zeleni?
Koliko nam zeleni traze za inseminaciju, jer se to racuna kao neka manja intevencija.

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 1445
19.3.2013 21:51:47   
Petra Pan
Degu ... znam da je tesko al kao sto pise samo pozitiva..idemo dalje

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 1446
19.3.2013 21:54:09   
janabons
Dovoljan ti je jedan uput sa nazivom klinike na koju te upucuju,koji ti vazi 6 meseci(mislim da je to plavi, nisam sigurna, jer nama u dz daju sve crno beleuser posted image )
Sutra ti tamo budi u 8 ujutru, naoruzaj se strpljenjem i primice te neko od lekara sigurno, ne zakazuju se konsultacije unapred.
Ja mogu da ti napisem sutra ujutru da li moj dr(Jovanovic) radi,jer ja sutra idem kod njega,ali moj savet ti je da se nacrtas tamo u 8, pa ce ti sestre sve reciuser posted image
Ne placaju se folikulometrije i iui, samo pregnili koje primas pre iuiuser posted image
Ako vidis tamo jednu plavusu sa stomakom, javi mi se da se upoznamouser posted image

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 1447
19.3.2013 21:56:47   
degu

IZVORNA PORUKA: Petra Pan

Degu ... znam da je tesko al kao sto pise samo pozitiva..idemo dalje

Idemo user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Petra Pan)
Direktna veza do poruke: 1448
19.3.2013 21:58:37   
cipelići
Degu,

samo napred. Glavu gore. Nema predavanja. Imamo veliki cilj do koga treba da stignemo user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1449
19.3.2013 22:04:12   
valla
IZVORNA PORUKA: janabons

Dovoljan ti je jedan uput sa nazivom klinike na koju te upucuju,koji ti vazi 6 meseci(mislim da je to plavi, nisam sigurna, jer nama u dz daju sve crno beleuser posted image )
Sutra ti tamo budi u 8 ujutru, naoruzaj se strpljenjem i primice te neko od lekara sigurno, ne zakazuju se konsultacije unapred.
Ja mogu da ti napisem sutra ujutru da li moj dr(Jovanovic) radi,jer ja sutra idem kod njega,ali moj savet ti je da se nacrtas tamo u 8, pa ce ti sestre sve reciuser posted image
Ne placaju se folikulometrije i iui, samo pregnili koje primas pre iuiuser posted image
Ako vidis tamo jednu plavusu sa stomakom, javi mi se da se upoznamouser posted image

Hvala ti na brzim odgovorima, divna si!
Ne znam vredi li mi da idem sutra, jer mi je vec krenulo ono braon, sto znaci da cu sutra dobiti sigurno.
Istekli su mi rezultati za vaginalni i cervikalni, moram to ponovo da uradim, rezultati se cekaju par dana, a mora dr prvo da se uveri da su brisevi sterilni da bih zapocela sa klomifenom. kad mi prodje menstruacija, ponovicu briseve i otici sa rezultatima u Front. Vazno mi je samo da se konsultacije ne zakazuju, pa mogu lepo da isplaniram kad da odem.

Jesu li ti radili UZ drugog dana ciklusa pre nego sto popijes prvu tabletu klomifena?
Meni je dr rekla da obavezno treba da se uradi UZ pre prve tablete, da se proveri da li je sve ok, da nema mozda neka cista koja se u medjuvremenu stvorila, jer bi je klomifen samo jos vise izazvrao. Ako je sve u redu pocinje se sa klomifenom od drugog do sestog dana ciklusa i onda se po dogovoru dolazi na folikulometriju da se prati reakcija. Pre UZ i terapije brisevi moraju biti sterilni.

< Poruku je uredio valla -- 19.3.2013 22:12:36 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica

david (34%)

luka (34%)

andrej (33%)

Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here