Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 0:31:38
|
|
|
|
srculence25
|
Stetice i zmajce navijam jako krajnje vreme bi bilo da nas neko obraduje na ovoj temi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 8:55:22
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: zmajče Drage moje evo izveštaja od večeras 12 dan ciklusa,endometrijum 11,4 mm LH=13,5 folikuli na levom: 29x30mm, 23,2mm i 21mm Na desnom jedan veći od 24,5 i jedan manji sutra vadim ponovo LH i uveče UZ Doktor gleda da izbegne pregnil da sami popucaju pa da radi IUI Zmajče endometrijum je super i ova 3 folikula, al nije mi jasan ovaj folikul na levom od 29x30, to je već baš veliko. U svakom slučaju nek oni lepo popucaju pa da se bar jedan oplodi Cecana kad radiš betu?
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 12:27:43
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću šta ima novo kod tebe I ja ću najverovatnije aprila na svoju prvu IUI,uradili bi mi ovog meseca ali se pao vikend Zmajče,Štetice navijam jako
< Poruku je uredio Jole84 -- 26.3.2013 12:28:28 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 12:53:18
|
|
|
|
*Maki*
|
Zmajce zasto doktor ceka da sami folikuli popucaju? Pregnyl se ne daje samo zbog toga da bi folikuli pukli vec i zbog jos nekih drugih stvari,npr da pomogne jajnim celijama da sazre. Mozes da primis i ovitreel ako nema pregnyla,mi smo sve u procesu vto primile tu drugu inekciju jer je nestasica pregnyla.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 16:42:44
|
|
|
|
Cecana
|
degu,tu sam ja,u cetvrtak radim betu ili u petak test,videcemo. Ne nadam se uopste posto simptoma nemam. Ne znam ni da li da idemo na jos jednu iui,nekako mi nema vise smisla.Mislila sam da par meseci odmorim mozak malo i telo od hormona pa da se spremamo za vto. Zmajce,svaka cast na toliko folikula sa klomifenom.I meni je cudno sto dr nece da da pregnil,on samo moze da pomogne. Stetice i zmajce srecno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 16:50:22
|
|
|
|
milenatea
|
mozda cemo zajedno da radimo kad treba da ne dobijes, da vidim da li nam se uklapa? mozda ti, blago meni i ne doguras do IUI, sklepali ste jedno eskimce na Kopu IZVORNA PORUKA: Jole84 Veverkiću šta ima novo kod tebe I ja ću najverovatnije aprila na svoju prvu IUI,uradili bi mi ovog meseca ali se pao vikend Zmajče,Štetice navijam jako
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 16:51:14
|
|
|
|
milenatea
|
Cecana, drzim ti palceve
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.3.2013 22:56:01
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Stetice draga navijam jako u cetvrtak,puno srece ti zelim
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 7:21:31
|
|
|
|
zmajče
|
Drage moje evo izveštaja 13 dan ciklusa,endometrijum 12 mm LH=30,7 skočio znači biće ovulacija folikuli na levom: 30x31mm, 23x25mm i 20x21mm Na desnom jedan veći od 25x26 UZ sutra i čekamo pucanje bez pregnila Maki doktor kaže da ima bolje iskustvo bez pregnila kada sami folikuli puknu videćemo javljem šta se dalje dešava Ispod prozora kancelarije na jednoj tu padinici sačekala me RODA jutros kad sam stigla na posao oduševila sam se mora da je dobar znak Štetice navijam za tebe
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 8:33:49
|
|
|
|
nata11
|
I vise nego dobar znak Zmajce, cekaju te rode
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 9:00:45
|
|
|
|
*Maki*
|
Zmajče,navijam jako
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 9:04:28
|
|
|
|
milenatea
|
Zmajce, drzim palceve
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 11:23:42
|
|
|
|
Jole84
|
Zmajče navijam jakooo Milenice baš bi bilo lepo da se pogodimo,da leškarimo zajedno Meni bi veštica trebalo da stigne oko 1. ali nisam sigurna pošto mi se pomerila O. Jel nam se uklapa?
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 11:26:44
|
|
|
|
jess021
|
zmajce navijamo
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 11:29:17
|
|
|
|
maca821
|
I ja se pridružujem držanju figa
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 11:45:49
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke hvala vam puno,pored toliko navijanja i podrske bas bi bilo glupo da neuspe. Svesna sam da je procenat uspesnosti jako mali ali ipak se nadam da ce uspeti jer je iz prirodnog cikllusa. Ujutru u 8 da predamo uzorak da se obradi a u 10 iui,sinoc u 22h sam primila pregnil 5000i.j. Cecana drzim fige za trocifrenu betu.
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 21:11:24
|
|
|
|
janabons
|
Samo napred, navijam za sve vas Stetice sta je kod vas bio problem,pa radite iui iz prirodnog ciklusa, ili je prva , pa zato? Zmajce,tvoj dr ima izgleda neke drugacije strategije,za mog dr su tvoja dva folikula vec prezrela,al izgleda da tvoj ide na varijantu da posle pucanja folikula ubacuje materijal,da jajna celija ceka spermice.Jel radis dva dana za redom iui ili jedan? NAvijam
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.3.2013 21:21:58
|
|
|
|
17 joka
|
Zmajce,Stetice, sve curice jko za uspeh
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 9:12:05
|
|
|
|
milenatea
|
Mislim da se gadjamo, meni je trabalo danas da stigne, ali je nema jer mi je kasno pukao onaj sugavi folikul koji je stjao tri dana na 20mm. a oko kog dc ti je O? meni oko 15-20 . bilo bi extra jos obema da nam uspe pa da castimo ceo GAK IZVORNA PORUKA: Jole84 Milenice baš bi bilo lepo da se pogodimo,da leškarimo zajedno Meni bi veštica trebalo da stigne oko 1. ali nisam sigurna pošto mi se pomerila O. Jel nam se uklapa?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 10:59:14
|
|
|
|
Jole84
|
Ma i meni se ne zna O kad je,puška je ubila ovog meseca mi je bila 12dc,a prethodnog 20 dc Mora da se poklopimo makar ležala tamo i pre O,da te bodrim Taman i meni sutra veštica
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 11:50:38
|
|
|
|
milenatea
|
bodricemo jedna drugu i prilikom iui i prilikom i prilikom porodjaja
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 12:04:44
|
|
|
|
zmajče
|
Drage moje ne stigoh juče da se javim nisam bila pri kompu a situacija za juče 14 dana ciklusa sledeća: U 1h urađen UZ i svi folikuli popucali bez pregnila napominjem,doktor se oduševio i rekao uveče moramo uraditi IUI sad je pravi trenutak tako da smo IUI radili sinoć u 21h odlezala jedno 20 min i kući Terapija 2x1 utrogestan od 200 tako 3 dana a zatim kasnije vaginalno beta 14 dana mada cu ja raditi najverovatnije 12 dana
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 12:22:09
|
|
|
|
cicibanns
|
odlicno zmajce... navijam
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 12:28:05
|
|
|
|
maksmin
|
E, pa devojke, obzirom na to da me ubrzo ceka hsg, moram polako da se ukljucujem u ovu temu, posto doktorka planira posle njega stimulaciju, a mozda bude i IUI. Navijam za sve vas koje ste vec tu i cekate ishod!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.3.2013 12:30:32
|
|
|
|
milenatea
|
zmajce, navijam
|
|
|
Anketa
Koje vam je ime najlepse?lola78Mia (
29%)
Anja (
29%)
Andrea (
22%)
Lea (
20%)
Ukupan broj glasova: 240Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!