Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.8.2009 17:29:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ramazan Šerif Mubarek Olsun, valjda se tako cestita, a ako ne okrivite Smeshkicu Ja od nje kopirala. Evo ispravila sam te
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.8.2009 18:08:54
|
|
|
|
Anoniman
|
, Hvala
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.8.2009 18:21:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ili srecan ramazan, kako vam drago Od srca je kako god ja napisala
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.8.2009 19:18:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Prijatne predstojeće praznike...
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.8.2009 23:54:55
|
|
|
|
gagana83
|
Srecne praznike zelim svima koji slave!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 8:22:03
|
|
|
|
mamanp
|
Evo u ime svih nas koje slave i poste Ramazan jos jednom da se zahvalim. Od srca hvala na lepim zeljama i cestitkama.
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:31:27
|
|
|
|
Rivana
|
Srecni praznici za sve koji slave
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:34:57
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 Da vas počastim za moj praznik tipičnom Bajramskom sofrom! Bujrum! Jedno pianje kako se zove na slici ovo cupavo ne znam da objasnim, slatko je jednom sam probala i odusevila se nikad vise nisam nasla to ni u poslasticarnici a mnogo mi se dopalo
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:35:44
|
|
|
|
Anoniman
|
KADAIF
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:36:03
|
|
|
|
Rivana
|
Ovo pored baklava kako se zove ako neko zna i kako se pravi nek napise
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:36:32
|
|
|
|
NadaR
|
i ja bih drugaricama koje slave pozeljela sve najljepse za praznike
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2009 10:36:43
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:36:44
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. KADAIF E hvala Vucko to sam jednom kod neke zene probala i odusevila se jako mi se dopalo.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:38:52
|
|
|
|
Rivana
|
Znam da ide neko posebno testo ko rezanci ili se varam al sam zapela meni se to sad prijelo
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:42:19
|
|
|
|
mihi
|
Jeste to su kadaif rezanci slažu se u pleh ili motaju kao baklava moja baba stavljala unutra bademe i orahe i onda se preliju šerbetom.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:43:20
|
|
|
|
mihi
|
Dobre su i TUFAHIJE, njam.....
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:43:29
|
|
|
|
Anoniman
|
to se ima kupiti (kao rezanici) za kadaif posebno u svim radnjama ili jufkarama (mislim da se tako zovu te radnje)
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:43:59
|
|
|
|
dunja RR
|
isto zelim svima koji slave srecne praznike...
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:44:01
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dobre su i TUFAHIJE, njam..... Tufahije su ist sjajne
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:44:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dobre su i TUFAHIJE, njam..... al za tufahije baš moraš biti majstor prvo odabrati odgovarajuću jabuku pa onda je kuhati da bude dovoljno tvrda , a i mekana istovremeno ...to je već umjetnost
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:45:00
|
|
|
|
2002m
|
Srecni praznici
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:45:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ramazan je mjesec posta , a praznik je Bajram ...eto čisto da vas malo podučim uglavnom hvala svima
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:45:36
|
|
|
|
mihi
|
Samo fale URMAŠICE ja ih obožavam.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 10:47:11
|
|
|
|
Anoniman
|
pošto ja ništa osim baklave ne znam napraviti naći ću recepte na netu pa postaviti
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.8.2009 11:19:17
|
|
|
|
gracija
|
Srecni praznici svima koji slave
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?