Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 14:05:42
|
|
|
|
liliana
|
Mojoj dragoj Indi, kao i svim drugim devojkama islamske veroispovesti, želim srećan Bajram!
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 15:25:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Bajram Serif Mubarek Olsun! (Ja mislim da sam dobro napisala, da me sećanje služi ), nazdravlje Bajram svim poklonicima Islama!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 15:26:51
|
|
|
|
Verus
|
Takodje!IZVORNA PORUKA: liliana Mojoj dragoj Indi, kao i svim drugim devojkama islamske veroispovesti, želim srećan Bajram!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 17:38:01
|
|
|
|
vukosava
|
Srecan Bajram svima koji ga slave
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 10:42:59
|
|
|
|
Olga75
|
Bajram Serif Mubarek Olsunu
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 11:00:53
|
|
|
|
Lu
|
Sretan Bajram svim vjernicima Muslimanima
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 13:09:40
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bajram serif mubarek olsun
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 13:23:42
|
|
|
|
hanka
|
Srecan praznik
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 13:26:01
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala drage moje...
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 13:43:50
|
|
|
|
Lilla
|
Hvala vam cure
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 14:12:42
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala puno na cestitkama.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 14:14:16
|
|
|
|
Maya21
|
srecan vam praznik
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 6.11.2011 14:16:05
|
|
|
|
Olga75
|
ajde sad brzo : topu , sogan dolmu i kadaif joooj kako sam to davno jela
|
|
[Obrisana poruka] 6.11.2011 14:19:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 12:39:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam gde da pitam, pa cu ovde. Da li znate i da li mozete nesto napisati o sumitskim muslimanima? Hvala unapred :)
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 12:41:45
|
|
|
|
minavb
|
Mislis na sunite?
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 12:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Da
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 12:57:31
|
|
|
|
minavb
|
Ima tu puno price, sta te konkretno zanima?
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:07:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam ništa, pa mi svaka infnrmacija dobro dosla. Prvo me zanima njihova vera (u sta veruju, u kakvog i kog Boga, da li imaju neke idole), tradicija, običaji, slave, muzika...
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:12:33
|
|
|
|
Olga75
|
na prvoj strani ove teme clanice su pisale o nekim obicajima pa eto
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:16:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem da pročitam, pa ako imam još pitanja - eto me nazad
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:24:13
|
|
|
|
minavb
|
Kazem ti ,a tu bi moglo mnogo da se pise. Oni su ortodoksni muslimani i najbrojniji su. Ima ih preko 85% i smatraju da su jedini pravi muslimani i jedini pravi vernici i da Muhamed nije imenovao svog naslednika posle smrti. Postoje 4 sunitske skole misljenja, koje se medjusobno razlikuju prema tome jesu li modernisticke ili konzervativne. Najkontraverznija je Hanbelijska skola. Postuju Serijat i 5 stubova islama: svedocenje (nema drugog Boga osim Boga , Alaha i njegov prorok je Muhamed) molitva koja se obavlja 5 puta dnevno post u mesecu Ramazana koji traje 30 dana i zavrsava se Bajramom milostinja (bogati gradjani daju siromasnima deo svog bogatstva) hodocasce (odlazak u meku)
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:33:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
A i Google ume da uputi na pravu adresu
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:34:30
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam sunitski musliman. Odnosno vecina nas s balkana ako ne i svi. Sije ili siti su muslimani iz irana ima ih jos negdje al ne znam tacno gdje. Mi vjerujemo u Allaha i njrgovog poslanika Muhammeda dok oni vjeruju u jos neke poslanike. Drugarica mi je sije pa cu je bas pitati koje su drasticne razlike. Ne klanjamo se isto bogu. Pisacu ti jos kasnihe zurim na posao.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:34:49
|
|
|
|
viking
|
neka alexx, pusti minu, vidiš da joj je krenulo mina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?