peca
|
Ja zbog dece ne bi ni usla u brak, ni ostala u braku. Zanimljivo mi je da citam ovu temu, jako ste interesantne sve Tacno znam koja je faza kroz koju Anonimna prolazi, sve i da se desi nesto sa tim "njihovim prijateljem" sa njim nece ostati, a i kakav je to covek (sem sto je zabavan, ako je to najvaznije, ok) koji tapse njenog muza po ramenu a ovamo hoce, khm, khm... Ja i da hocu da ga prevarim, to bi bila neka leva osoba. Ovo mi je stvarno degutantno. Ne bi cisto volela da od svega napravi goru situaciju nego kakva jeste vec. Ne poznajem ni nju ni njenog muza da bi nesto konkretno mogla da napisem. Ali definitivno je da su se smorili oboje, svako iz svojih razloga, i verujem da se ona promenila vise nego njen muz, ali da joj to njegovo ponasanje koje mozda nije tako ekstremno, (kako ona to nama predstavlja, sto mozda i nije skroz realno stanje, jer kad smo poneti emocijama volimo da preuvelicavamo, to je u biti coveka,) mnogo vise sada smeta, jer je omadjijana zabavnim drugarom. A njen muz to sigurno oseca.... A to sto godinu dana spavaju odvojeno, to su trebali da rese pre godinu dana... MOgla bih svasta da napisem na ovu temu, i na temu "zapustene" zvensvenosti, i uspavanih potreba, ali cu ipak ovde da stanem. Anonimna, pozdrav tebi, i dvaput meri, jednom seci, ko gd da je to rekao, jako je u pravu. Taj covek ti nije prijatelj ni prilika za tebe. Mislim da sve sto ti fali mozes naci i kod muza ako biste se oboje malo potrudili... Odvedite decu kod nekoga i otidjite na neko putovanje, posto vam pare nisu problem
|