Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 21:59:07
|
|
|
|
indy_25
|
Pa ja to gledam ovako kad je muskarac savjetovao muskarca koji vara zenu da ne vara zenu.NIKAD. Nego jos pricaju kakva je bila kakvi su joj guzovi.i sike. Pa sto mi uvijek moramo neku zenu da nazovemo kurvom ovakvom i onakvom ako vara. Ona je nemoralna nemajka i bla bla. Ne mislim ni nakog od nas nego generalno. Ja svaku koja moze i zeli da prevari muza podrzavam i ako je njoj ljepo i meni je :)
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam svima sto me razumete i savetujete. Nije meni prevara pala na pamet tek tako s kim bilo, tako ga ne bi prevarila nego sam se osetila voljenom posle jako dugo vremena (od strane tog mog druga). Tog druga ja poznajem jako dugo pa znam da me je oduvek voleo pomalo cak mi je to i govorio kao iz zezancije. Uvek je on meni govorio kao ma ti si moja ljubav pa sve da se svet naglavacke postavi. Moji ga roditelji jako vole a takodje i on njih pa mi je majka rekla sad skoro kad nas je videla zajedno -sine moj odavno mi se nisi ovako smejala. On mene uvek zagrli i saslusa, zeza se i veseo je a sto puta vise muka ga je snaslo u zivotu nego sto je mog muza. Bas sam razmisljala danas dal bi ja da prevarim sto mi je do seksa ili... i onda sam shvatila da ne bi prevarila muza samo zbog seksa sa nekim levim frajerom nego se to desava sto je bas taj drug u pitanju a brak mi je los pa los. A iz razgovora telefonskih a i ovako ja vidim po mom drugu da bi on hteo sve samnom odnosno sta god ja da zelim da li samo seks ili sve ostalo sto ide. Znam da je on onaj koji ce kako god da bude ispasti fer i nece me izigrati ni izneveriti na bilo koji nacin pa taman se seksnuli i nikad ne javili jedno drugom. Malopre pricam sa muzem kazem mu e ajde da nesto lepo isplaniramo za praznike ili za prvi maj a on kaze jaaaaaoooo e samo mi to fali. Pa onda kaze kako bi trebao obnoviti kosulje jer nema i ja kazem super ajmo s decom do grada, pojesti sladoled i prosetati pa da kupimo tebi kosulje a on na to - jaaao, e aj ti idi i kupi mi mene mrziiii. More mars bre vise sve zivo te mrzi, svasta sam mu rekla a on kaze pa kad sam takav. E onda se sam mrzi ja ne mogu vise da te slusam i trpim.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:22:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne umem vam ja to opisati kako mi je lepo kad sam s tim drugom. Mene on bre podigne za minut sav je takav isijava pozitivno i vedro i toliko je prijatan i veseo da te prosto ozari a uz to je pun neke ljubavi i postovanja prema svima. On zna za moj bezvezni brak i kako se ja osecam u braku i da mi je tesko ali nikada nije rekao nesto -ma ostavi ga ovo ono. Govorio je jedino da primecuje promenu ono kakva sam bila nekad i kaze da mu jako fali moj smeh. Kaze mi -ma sve je to zivot teskih dana ima ali moras biti vedra i nasmejana i daj da sad da te vidim nasmejanu i onda kaze deci mojoj ajde klinci da vidim ko se ovde najlepse smeje aj se kladimo da je mama! A onda se oni utrkuju ko ima najlepsi osmeh. A oni vole kad se on krevelji sa njima kao da im to fali, zivnu deca skroz pa igraju fudbal i pricaju neke momacke price sve srecni. Meni nekako puno srce. Budem po dva dana kao na struju od miline.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:27:25
|
|
|
|
isidora88
|
ja mislim da tvoj muz ima neki problem,niko nije toliko mrzovoljan bez razloga, lepo mu reci ako hoce da se promeni neka ode kod psihologa i nek resava svoje probleme sa njim kad sa tobom ne moze. a sto se tice prevare,ne znam sta bih ti rekla,ako bas zelis uradi to ali ne ocekuj da ce ti taj drug ponuditi ljubav,paznju i sve sto zelis jer mozda nece, ni ti,ni on ne znate kako bi vam bilo da ste u vezi tako da moze sve to da bude super romanticna prica kako ste se napokon nasli posle toliko godina tra la la ali mozes a imozes i da napravis zivotnu gresku posle koje ces se kajati.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:29:08
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ne umem vam ja to opisati kako mi je lepo kad sam s tim drugom. Mene on bre podigne za minut sav je takav isijava pozitivno i vedro i toliko je prijatan i veseo da te prosto ozari a uz to je pun neke ljubavi i postovanja prema svima. On zna za moj bezvezni brak i kako se ja osecam u braku i da mi je tesko ali nikada nije rekao nesto -ma ostavi ga ovo ono. Govorio je jedino da primecuje promenu ono kakva sam bila nekad i kaze da mu jako fali moj smeh. Kaze mi -ma sve je to zivot teskih dana ima ali moras biti vedra i nasmejana i daj da sad da te vidim nasmejanu i onda kaze deci mojoj ajde klinci da vidim ko se ovde najlepse smeje aj se kladimo da je mama! A onda se oni utrkuju ko ima najlepsi osmeh. A oni vole kad se on krevelji sa njima kao da im to fali, zivnu deca skroz pa igraju fudbal i pricaju neke momacke price sve srecni. Meni nekako puno srce. Budem po dva dana kao na struju od miline. a tvoj muz ne primecuje tvoje promene raspolozenja, tj. tu srecu i euforiju posle druzenja sa drugom,nikad se ne zapita sta ti je odjednom
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:31:18
|
|
|
|
magnetic
|
Ja bih rekla da si se ti zaljubila i da zato pomisljas na prevaru.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:31:46
|
|
|
|
branki*
|
e,da,zar tvoj muz stvarno nis ne primecuje?ili ide linijom manjeg otpora.ma,on se nece promeniti,takav je.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:39:03
|
|
|
|
Anoniman
|
u nasoj familiji je jedan neuropsihijatar tj blizak je rod i moj muz je dobar sa njim i popricali su. Rekao mu je taj doktor-rodjak da je mnogo mracan i negativan, bzzvoljan i pitao sto je tako bla bla. Kaze on da puno radi a svi mu osporavaju uspeh i na kraju nista posebno se ne primecuje od njegovog silnog rada, kao zato je tuzan i zato sto zivi u ovoj drzavi i nema buducnost ni on a nece imati ni njegova deca i stotinu nekih gluposti je natrabunjao a da je nesto ozbiljno rekao bi sigurno tom rodjaku jer su drugari bas jako dobri. Ovaj mu preporucio neke razgovore i ponekad neke lekove a ovaj se nesto snuzdio i nije bas odusevljen sto mu je ovaj rekao da mora malo da poradi na sebi i svom odnosu ka drugima. A moj muz ja ne znam da li primecuje ili ne, on cak i da primeti toliko je lenj da kaze nesto. A moj drug je dobrica on grli svakoga i moju mamu i mog muza onako oracki potapse po ramenu onako je bas drugarcina pa mozda moj muz to i ne konta otkud znam. Inace moj drug je i sa njim dobar i uvek se trudi da ga malo trgne i da se zezaju ali ovaj ko mrtvo puvalo, jos kaze za decu -e super sad ih je NNNNN malo izmorio nece me gnjaviti pred spavanje (kada igraju fudbal.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:43:12
|
|
|
|
branki*
|
tvoj muz moguce da nije los covek,da je cak i dobar,ali takav je-pasivan,kilav,bezvoljan,luzer.tako da bzv je da gubis zivot.on ce biti isti takav i ako ti odes sa decom,a ti ces biti zadovoljnija.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:44:02
|
|
|
|
minavb
|
On je u depresiji. Treba da mu pomognes da se iz nje izvuce, a ne da ga prevaris ili ostavis.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:45:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l' ima tvoj muž neku dobru stranu, ima li neki razlog da ostaneš sa njim, a da to nije papir, ili deca? Pogledaj sa druge strane, ne razloge da odeš, nego razloge da ostaneš. Možda se prijatno iznenadiš, a možda i neprijatno
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:48:52
|
|
|
|
branki*
|
ne znam,bre,zivot je kratak da ga tracis na nesto sto te ne ispunjava i za sta znas da nije to.ako mu treba sajko,neka ide,mada on verovatno nece ici.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:50:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anonimna treba da mu pomognes da izadje iz depresije. Nije mu sigurno lako. Ako i posle toga ne osecas nista prema njemu onda se razidjite, pa radi sta hoces. Mislim da treba da ostanes covek. To je ipak moje misljenje. Svi su ovde dali razne savete, ali ti najbolje znas.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 5.4.2012 22:52:39 >
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Minavb ali svega mi evo vec godinu ipo sam ja i otac i majka u kuci i musko i zensko i uz to sve sa njim pricam i pricam zavrsavam majstore za renoviranje vozim kola na popravku idem u nabavku i onda kuci dodjem mrtva umorna pa po dva sata sa njim lepo pricam a on posle toga pilji u tv i kaze -AHAA. U pravu si sve je tako i onda psuje zivot. I kao bude dobar par dana sve super malo se trgne i onda opet posle pilji u tv. Niko ne zna kako je meni bre tcim po ceo dan padoh ziva on sve vidi i briga ga. Firmu vodim isto ja. Odlicno izgledam nisam zapustena uvek sam lepa i doterana zena. I nisam neka vrtirepka stvarno brak mi je svetinja ali mi je stvarno vise svega preko glave jer ne mogu nemam snage hocu da zivim i da budem postovana i voljena. Kad imamo taj bezvezni seks njemu je super jer on svaki put ode do kraja i kaze jao izvini a ja godinu ipo dana nisam dozivela orgazam. Eto kad i to moram da kazem. Ne spava samnom u sobi jer je malecki jos tu pa se probudi a nemu smeta kad place.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:56:42
|
|
|
|
Anoniman
|
mene niko ne pita jesam li ja u depresiji nego je uvek -aj ti nesto sam nikakav. Mislim cak da se i izvlaci jer je lenstina nevidjena. E da bar znam da ima neku svalerku pa da mi lakse bude ali iz kuce ne mrda samo se tako nesto mrcvari gleda filmove i sta ti ja znam. dobrih stvari ja vise ne mogu da se setim evo stvarno nije da se foliram- mozda to sto radi i daje sve pare u kucu ali ne radi neki posao tezak nego ko svi drugi od 9 do 5 i u kancelariji znaci ne kopa na njivi.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 22:59:06
|
|
|
|
Olga75
|
dobro sta ako ga prevaris i on sazna ? niko ti ne moze reci sta da radis , moras sama da odlucis ali smatram da ako je doslo vreme da se varate bolje da se razidjete a tvom musu sigurno trebaju lekovi jer u takvu apatiju se ne zapada zato sti ti je neko popio kafu u kancelariji
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:00:24
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Ja bih sad nesto ovako,najiskrenije,iz duse rekla..Ne mogu da verujem da se razgovor ili rasprava na ovu temu nastavlja.. Dakle ,Anonimna vidim da pokusavas da nadjes neki razlog da opravdas sebe i uradis "To" i to je ljudski. ALi vidi,to je velika odgovornost koju pokusavas ovde da razvodnjis i umanjis i podelis sa nama. Dakle ako prevaris muza bices sigurno jedna od onih sto varaju muzeve,e sad mozes li da zivis sa tim?Koja je cena toga? Koja je cena toga ako ne uradis to? |Dakle uzmi sad i stavi sve na papir i odluci.. Od ovog tu mozda ovo mozda ono i bla bla nema nista. Ti si ta koja odlucuje,to je tvoj zivot. Mi nemamo veze sa tim. Ovo je ozbiljna tema sa ozbiljnim posledicama i ti trazis od nas da mi odobrimo ,ma uopste da razmisljamo da li ces prevariti svog muza(ovde bi stavila uzvicnik ali izgledace kao da vicem,a ne vicem vec se cudim). I ,mislim ,to da m i ovde ocenjujemo stanje tvog muza koga ni ne poznajemo (a ne poznajemo ni tebe) ,mislim strasno... Nijje strasno sto ti imas razne dileme i pitanja u glavi ali mislim da se to resava drugacije. U krajnjoj liniji ti si odgovorna za svoj brak,decu,muza.. I skupi (ono sto imaju muskarci ,ali imaju i zene) i resi to ko covek ili bolje prava zena. A ne tu on je ovakav on je onakav... ajde more ,iznervirah se.... Izvinjavam se svima ako sam vas smorila. A tebi Anonimna ne ,posto si rekla da napisemo sta mislimo.....
< Poruku je uredio Okica sljokica -- 5.4.2012 23:04:22 >
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:04:09
|
|
|
|
pocahontas
|
Okice
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:05:58
|
|
|
|
minavb
|
Depresija je teska, moze se dugo leciti i najgore sto mozemo da uradimi je da pitamo "A ja?" Izvini ako sam te naljutila, ja mislim da njemu treba pomoci.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:09:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Moguce da si u pravu da podsvesno trazim opravdanje :( Ma sve je to meni strasno i plasim se ja takvih stvari jer nisu ispravne a ja nikad u zivotu nisam takva bila i uvek sam cak i drugarice grdila kada bi one neke druge momke spominjale a ne svoje sa kojima su u vezi ili muzeve. Sramota je to velika sve znam i plasim se to da ce me savest izgrizti skroz i od dece ce me sramota biti. Sasvim sam se sludila i vise od zelje sa jedns strane ne mogu da mislim a sa druge strane opet ne valja.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:13:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Okice kako da resim kada se neda??? pa stvarno sam pokusala da razgovaram sa njim milion puta i nista a kad mu kazem da idemo kod nekog psihologa on se smeje i kaze da lupetam. Ja hocu da resim sto mislis da necu ali ne znam kako pa ne mogu ga za usi odvuci kod nekoga. Ne ljutim se ja zene stvarno na vas sto bi se ljutila samo zelim da kazem da nisam ni ja svemoguca kad nekom nije stalo i kad se otima jedino da ga vezem pa mu isperem mozak.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:17:34
|
|
|
|
isidora88
|
ako on nije zainteresovan da radi na vasem braku i da resi probleme onda mislim da tu nema neke buducnosti kakvu ti zelis. Razvedi se i uzivaj sa nekim ko ce te usreciti ako tvoj muz ne zeli nista da uradi po tom pitanju
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 5.4.2012 23:54:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ljudi koji su u depresiji često nemaju snage ni da se pokrenu ni da potraže adekvatnu pomoć. Treba im pomoć bližnjih da bi uopšte počeli da rade na svom problemu. To što će neko da im prigovara kako ne ispunjavaju njegova očekivanja može samo još dublje da ih gurne. Njima treba pomoć, podrška i neko ko će da im ulije samopouzdanje koga nemaju a ne neko ko će da žvanjka i još gore vara i laže.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 6.4.2012 0:31:03
|
|
|
|
peca
|
Ja u principu ne volim da se mesam, ali je ovo i pisano sa tim ciljem da se mi mesamo, i da se "uzivimo" u ovu pricu i damo tebi Anonimna podrsku da uradis to sto si sa ili bez nas namerila, a mi malo da ti umirimo savest, i da te podstaknemo. Nisam bas nesto pazljivo citala ili nisam primetila podatak kolika su ti deca i koliko ste vi vec u braku, ali moje skromno misljenje je da je on manje vise oduvek takav, a da si se ti promenila, i da su te uhvatile nostalgicne bubice onog vremena kad je sve bilo zezanje, i da ti je dosadilo da budes zena,majka i ostalo,na kraju da ti je on dosadio, da ti je muka od obaveza, da bi se malo zabavljala sto je ok sa jedne strane, ali to sto se i tvoj muz druzi sa tim covekom i to sto se tapsu po ramenu sto si negde napisala mi je skroz degutantno. Znam da ti nije lako, ali verujem da nije ni njemu pored tebe.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 6.4.2012 3:26:13
|
|
|
|
vukosava
|
Valjda zato je ono "i u dobru i u zlu"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?