Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 13:26:48
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Verolina I za osobe koje nam nisu bitne, bolje drzati jezik za zubima, jer samo ispadnes volina. Mislim , kad vec vidis neku vatacinu po wc-ima u tridesetim godinama, samo po sebi je degutantno, ne moras ti da zjapis celjusti i da ih prljas. Nek svako radi sa svojim cucavcem sta hoce. Druga je stvar kada si emotivno upleten. pa te koje se vacare po wc-ima, nisu ni za bolje i, obicno te wc radodajke se predstavljaju u drustvu kao moralne i ugledne majke/zene, e to je tek zalosno
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 13:32:45
|
|
|
|
Svabo
|
AHAHAHA,PRIKLJUCIMO SE
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 13:42:01
|
|
|
|
Verolina
|
E, moja Nini...Vala bas. Svabo iz koje si ti kace s kupusom ispao
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 14:02:21
|
|
|
|
nanatz
|
Svabo,cuj to? cudo nije švabica
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 17:38:53
|
|
|
|
Meisje
|
Mislim da se ne treba mesati,kad tad izadje na videlo ko je kakav!
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 17:48:12
|
|
|
|
soni
|
Ahahah..ismejah se i ovde ...Izvinjavam se svima na ovakvom upadu .... Ako bi se radilo o mom najblizem sigurno bih se umesala i pokusala da pomognem, ako se oko takvih stvari uopste moze pomoci....Poznanicima nikad ne bih rekla
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 21.4.2014 19:14:21
|
|
|
|
nanatz
|
Ahahah..ismejah se i ovde ...Izvinjavam se svima na ovakvom upadu ....
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 22.4.2014 19:44:04
|
|
|
|
Verolina
|
Prevara ima u razlicitim formama. Ja cekam jos jedan dan da se neko smiri i ispravi ucinjeno, ako se to ne desi, vadim listing i komentare svih ucesnika, ukljucujuci i moje ucesce, jer me zabole uvo sta ce biti sa mnom, ja sam najmanje kriva sto sam pokusavala da za druge ucinim nesto lepo. Pa ce se onda videti ko je ko i ko je sta uradio i ko je sta napisao. Pa ce onda mnooooooooooogi obrazi crveneti i zbog svega izrecenog. A servirace se sve hladno i na tacni, sa sve imenima i slikama. Zalosno je sto u ovom bednom zivotu jedna osoba svojim otrovom zatruje njih stotinu, pa ce svi oni zajedno sa njom da padnu ko Obilic na Kosovu polju. I jos jednom ce se videti ko nije lazov!!!!! Dakle, Nina, sto se tice bezvrednih osoba i ja cutim dok ne postanem ekstremno isprovocirana!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 6.9.2014 22:10:44
|
|
|
|
branki*
|
ja znam za tudje prevare i to par slucajeva...u pitanju su zene,pa su prevarile muza.ali,nista,cutim,necu nista reci.jedna je moja drugarica,draza mi je 100 put ona,nego njem muz.a,drugo poznanica. ne volim da se petljam u tudje zivote,a pogotovu u ovako delikatne i skakljive stvari,gde moze da se dovede i brak u pitanje i porodica..tako da ne bih rekla.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 7.9.2014 22:32:52
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Bogu, nisam imala situaciju..
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 7.9.2014 22:36:30
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hvala Bogu, nisam imala situaciju.. Takođe, i zaista ne znam šta bih učinila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?