Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:43:08
|
|
|
|
adulence
|
da,da evo sada sam proverila...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:13:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Adulence tebe i Lu sam napunila bodovima sada idemo dalje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:15:39
|
|
|
|
Pretty78
|
i ja sam sad nekom ....idemooooooooooo
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:18:00
|
|
|
|
Pretty78
|
maraj, tebi sam komentarisala
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:20:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja bi postavila još mojih slika ali nemam ih mnogo pošto mi je pre 4 meseca pukao komp. u kome su bile sve slike i još uvek nemožemo sa tog hard diska da izvučemo slike....danima sam plakala jer te slike nigde nisam narezala a sve same uspomene na prve korake i odrastanje Viktorije Viktora i Stefana
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:20:48
|
|
|
|
salle
|
dobro jutro! kako ide?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:27:27
|
|
|
|
Dada81
|
Dobro jutro,jedva gledam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:28:35
|
|
|
|
salle
|
imam novi dnevik, dajte komentare :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:32:44
|
|
|
|
serpica
|
Ja ubacila novi album ovako je oznacen.. :-)))) pogledajte da li mozete da udjete
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:33:50
|
|
|
|
Pretty78
|
odmaaaaah
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:34:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Imam i ja nova 3..letovanja i moje kaktusice Ja nasumicno komentarisem albume...tako da svratim kod svakog po malo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:34:19
|
|
|
|
salle
|
ja ne mogu da nadjem album
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:36:08
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Dodala album od 40 slika... pa izvolte! http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1476 super su slikice a tebe ja zamisljala kao crnku ali ova boja kose ti je super Kod nekih ne mogu da otvorim slike a neverujem da je sada preopterecen sajt
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:36:12
|
|
|
|
Sanja90
|
ajde ljudi budimo sto aktivniji,komentara sto vise
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:36:34
|
|
|
|
Pretty78
|
somunu odoh u tvoje albume
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:37:41
|
|
|
|
Shishica
|
Ma sad sam pop****** Otvorila sam albume i bas sam se nameracila i kaktuse da gledam i nece da mi vrti uopste slike, koci sve i nemam zivaca za to, ljuta sam! Jedva da sam par mogla da prokomentarisem.. Dajte u nove teme pa da skupljamo bodove.. ja cu sad po temama i dnevnicima. Ko moze po albumima neka pici.. i ja sam ih postavljala..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:44:34
|
|
|
|
nata11
|
Ja kada hocu da gledam pojedine albume otvori mi na slovenskom i trazi da se registrujem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:47:17
|
|
|
|
adulence
|
zene smanjile smo na 24000 razliku bitno je da se smanjuje,ajmo jos....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:49:38
|
|
|
|
isidora88
|
imam novi album od jutros, ajmo novi komentari http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1488
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:49:42
|
|
|
|
little_one
|
nemojte otvarati puno tabova odjednom a i FB uporedo ne pomaze....tako da bolje jedan po jedan album prelaziti ide brze...ja idem dva uporedo....narode koliko imam vremena toliko klikcem...nadam se da ih stizemo...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:50:27
|
|
|
|
bea83
|
I ja izgubim strpljenje dok mi otvori sliku
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:51:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 somunu odoh u tvoje albume
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:53:18
|
|
|
|
adulence
|
smanjujemo,smanjujemo....samo polako ....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 8:57:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A Meni ukljuceno da dobijam mailove za svako obavestenje s foruma... i nastavljaju da stizu [s
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?