Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.3.2013 23:39:39
|
|
|
|
Maraj
|
meni je BT uvek dobro pokazivala O osim sada u posl;ednjem ciklusu. Videcu sad kako ce biti ovaj ciklus. Danas mi je 9dc pa je bezveze da ga kacim sad...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.3.2013 23:46:28
|
|
|
|
GagaT
|
Jel ti pokazivao FF graf smo na osnovu temperature ili si unosila i pratece simptome? Verujem da jesi? U svakom slucaju ovo je meni drugi mesec da merim BT. Prosli mesec se ispostavilo pogresno. Drago mi je da imas pozitivno iskustvo to me odrzava poverljivom u FF metod utvrdjivanja Ovul. Za sad mi je to najprakticniji i najpoverljiviji nacin i pored proslog meseca. Lakuuu Noc!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.3.2013 23:48:39
|
|
|
|
Maraj
|
ovo je 3 mesec da imam lh trakice inace do tad samo sam merila T i super mi je obelezavao FF
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 8:19:40
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro bazalke moje. Kako ste mi sve? Njanja dobro nam došla. GagaT tvoja temp se pravo umirila, reci mi jel jutros skočila temp, meni se dva ciklusa tako umirivala po tri dana a onda skok i ovulacija. Ja bazalnu mjerim 4 ciklus i lh trakice isto.. Uvjek mi se te dvije metode poklope. Tako da sam ja zadovoljna. Mislim da će mi ovo biti prvi ciklus da sam pokrila tri dana prije ovulacije (svaki dan) i dan Ovulacije. Obično mi je uvijek falio jedan dan da zatvorim krug. Ovo mi je prvi ciklus da nisam sva u grču zbog svega ovoga. I prošli ciklus sam se bila više opustila nego inače, al ovaj sam baš normala. Pila sam tri ciklusa i macinu travu. Vjerojatno čovjek kad sve te metode krene koristiti bude pun početnog uzbuđenja i nada se biti će ovaj put. Kad nakon macine, lh, bazalne, nije bilo bebe onda sam se malo opustila i sad to sve koristim, al nisam u grču. jučer sam imala negativnu lh, subotu i nedjelju pozitivnu, jutros skok temp, tako da vjerujem da mi je ovulacija bila jučer ili u nedjelju čak. Vidjeti će mo šta će FF reći. Update jutrošnjeg: Idemo ponoviti gradivo, kad će mi ff obilježiti O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 8:21:16
|
|
|
|
Maja1309
|
Zaboravila sam i na 14DC i 15DC staviti PM, čisto da znate. Da ne ubacujem sada ponovo grafić. OPK nisam bilježila dok mi FF sam ne pokaže ovulaciju, naknadno unesem da imam sebi za info.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 9:40:55
|
|
|
|
ivekpivek
|
dobro jutroo ,pije li se kavica ,ja bas ceifim ,djecu sam poslala u sobu da gledaju crtani samo da kavu popijem malo u miru ,,evo mog grafa ocito je bila O al bas nije nesto pokrivena ,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 9:45:00
|
|
|
|
Zell
|
Rano si LH trake iskoristila...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 9:52:41
|
|
|
|
ivekpivek
|
a znam draga zato ih vise i nisam radila tako da sam omasila ovaj mj zbunila me dugo ista temp pa vise nisam znala kad da ih radim,pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 10:06:02
|
|
|
|
Maja1309
|
Ivekpivek pravo ti je dug ciklus, jel inače tako? Šteta što nisi pokrila O :( Sve je ovo nama ženama samo da se zabavimo, ja mislim da će mrvica doći kad ona htjedne :) Samo eto s nečim se zabavimo :) Nekad mi u danu padne na pamet šta da sam trudna, od sreće ne znam šta bih, samo zamišljam to.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 12:04:09
|
|
|
|
Janja V
|
Pozdrav, bazalke! Meni jutros T 36.9, najvisa do sada. Juce je bila 36.8. Maja, i ja vrlo cesto zamisljam da sam trudna... Kolika ce biti sreca tek kad stvarno budemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 13:02:56
|
|
|
|
Maja1309
|
Janja tebi je danas 8dpo jel tako? To ti je normalna temp za taj dan... nekome brže raste, nekome sporije, ja osobno samo jedan dan imam 36,9. Čini mi se da ti je 4DPO mogla biti implementacija, inače test na trudnoću se može raditi i 9dpo, neki postotak žena i tada ima pozitivan test. Koliko ti ciklusi traju? jel ovo prvi ciklus dok mjeriš temperaturu?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 13:12:17
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar dan drage moje bazalkice.. Evo i mog grafa, danas mi je malo pala temp..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 13:21:00
|
|
|
|
Janja V
|
Prvi put merim. Nekad su mi redovni ciklusi i to na 28 dana, a nekad 26-30 dana. Jednom cak 33 dana. To me izludjivalo, pa sam odlucila da merim T i da znam kada mi je O. Sacekacu sa testom, jer uvek se nadam i onda se razocaram
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 13:34:51
|
|
|
|
GagaT
|
Majo imas PP molim te proveri
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 14:22:12
|
|
|
|
nina76
|
Pozdrav svima, i starim i novim clanovima! Evo moj graf za danas, T ne pada, sto je dobro ali imam fore jos dan-dva da ne dobijem. Koliko pred pada T, je li moze za dan da se to desi? Mislila sam da uradim test da olaksam sebi ali opet mislim da je rano, pa bih onda mozda samo gore napravila. Sta mislite?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 14:41:50
|
|
|
|
Maja1309
|
nina ovisi od žene do žene, a i od ciklusa do ciklusa iste žene, meni nekad počme padati 3 dana prije vještice a nekada dan prije. Tebi je 11DPO test ti može pokazati plus i 11 dan, ff kaže da je postotak pozitivnih testova na 11dpo 75 %, kod mene je rodica bila trudna, kasnila joj vještica 15 dana, 2 puta test radila negativan, na ultrazvuku trudna.. Sve je to relativno, ja ga uredim da se ne nadam :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 14:48:15
|
|
|
|
nina76
|
Ne znam ste je gore od to dvoje- da uradim test koji ce mozda biti negativan, pa da razmisljam da je mozda prerano, ili da cekam! Svaki je scenario los. Zelim samo da ovo prodje, pa kako god. Umisljam simptome, po mome sam svakog mjeseca trudna!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 15:11:25
|
|
|
|
Maja1309
|
Uh nina i ja ih umišljam ima pola godine, to je nama ženama u krvi.. Al... Ja znam da ću ja 10DPO raditi test, jer ga radim 3 ciklusa za redom :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 15:58:15
|
|
|
|
ivekpivek
|
majo ciklus mi se poremetio od onog dana od kad smo poceli ici na trecu bebu tj od 11mjeseca,,ciklusi su mi inace 30 -35 dana otkad znam za sebe ,al otkad je mm takoreci poceo u mene ciklus se poremetio inace mladem djetetu mi je 3 ipo god i od kad sam ga rodila cuvamo se do sad ,pa bice je i to sok za organizam ,,nemam pojma
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 19:17:20
|
|
|
|
Janja V
|
Nina, cekamo zajedno da prodje vreme. I ja stalno mislim da je to-to, ali nista. Drzim palceve!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 19:31:19
|
|
|
|
Jole84
|
Janja dobrodošla u bazalke Pridruži nam se i na ostalim temama da čekamo zajedno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 19:34:46
|
|
|
|
Janja V
|
Jesam u crticama
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 19:39:45
|
|
|
|
Jole84
|
Izvini,nisam zapazila Što pre onda da nam odeš u trudničke teme
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 19:44:49
|
|
|
|
Janja V
|
Hvala, Jole! Isto zelim svima ovde
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.3.2013 23:10:19
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: nina76 Ne znam ste je gore od to dvoje- da uradim test koji ce mozda biti negativan, pa da razmisljam da je mozda prerano, ili da cekam! Svaki je scenario los. Zelim samo da ovo prodje, pa kako god. Umisljam simptome, po mome sam svakog mjeseca trudna! Da NINA76 u pravu si to su kosmari kroz koje su prosel mnoge zene koje zele trudnocu pa sam i ja medju njima. Ali j sampo prirodi nestrpljiva i radila sam test cim se pojavila je proslo nekoliko dana. i Odmah zatim i vadila Beta test koji je pokazao (-) na zalost. I ja umisljam da sam trudna, cak pocenem i da povracam i da vrtim sama sebi u glavi i da mi se spava... i svasta i najradije bih otisla kod psihologa ali za to nemam jos dovoljno novca... Nemoj da se nerviras i da mucis samu sebe. Uradi test cim ti se ukaze prva prilika, otplaci sta imas i onda nastavi da se boris zasvoj cilj.. Pokusaj da citas neku knjigu radije nego da istrazujes mogucnosti i signale trudnoce... Ovo ti pricam iz mog skromnog iskustva.. Veliki pozdrav...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?