Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:54:15
|
|
|
|
madre
|
ovo je ludilo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:55:26
|
|
|
|
degu
|
Bogami nam beže za 10000, ja ne znam kako je to moguće
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:55:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Moram da priupitam.Nikad nista nisam osvojila,doduse,nisam se ni takmicila. Cind, neke nagrade šalju sponzori a neke su sponzori poslaal nama pa se kod nas preuzimaju (tu spadaju i Eucerin i Nivea), takav je dogovor sa sponzorom. Da li imaš nekog u Beogradu? Ne brini, dogovorićemo se da vam svima odgovara:)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:57:52
|
|
|
|
Dada81
|
Bravo Ivanka
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:57:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: degu Bogami nam beže za 10000, ja ne znam kako je to moguće Stvarno kako?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:58:49
|
|
|
|
Cindarella
|
Imam sestru,studira,ali je ona pod znakom pitanja. Svejedno,hvala. Rr nisam nikada za ove 3 godine videla aktivniju,a oni nam opet ,,beze'' za 10000,kako?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:59:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Ko se nije prijavio za mailinge, ajmo, to donosi puno bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:01:14
|
|
|
|
Dada81
|
To je stvarno puno poena razlike..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:01:37
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: degu Bogami nam beže za 10000, ja ne znam kako je to moguće Stvarno kako? A pa ne znam, ja sam tako videla, možda nešto ne gledam dobro, ipak sam ustala u 5h Dunja kako ide ta prijava?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:01:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Jednostavno bili su danas aktivniji, i pucali na ono što donosi više bodova. Ali ja ne odustajem Jer vi ste sjajne, i znam da možemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:00
|
|
|
|
isidora88
|
dunja gde se prijavljuje za to?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:10
|
|
|
|
17 joka
|
dunjice slabo idu ovi bodovi,bar meni
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:30
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ko se nije prijavio za mailinge, ajmo, to donosi puno bodova Izvini Dunjci,sta je to,mora Bosanka opet da pita
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:49
|
|
|
|
Pretty78
|
Gde da se prijaviiiiiiiiiim
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:56
|
|
|
|
isidora88
|
i ko osvaja eucerin i niveu? oni sa najvise bodova ili nekim ozborom sponzora?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:04:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijava za mailing trudnoće (popuniti DATUME I mail adresu) KLIK Prijava za mailing razvoja deteta (popuniti DATUME I mail adresu) KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 22:07:28 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:06:52
|
|
|
|
Anoniman
|
eucerin dobija ko nadje zlatno drvce. Sad sam procitala kako se dele nagrade. Ima i tabela, pa pogledajte.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:07:19
|
|
|
|
serpica
|
A ko je vec prijavljen nista? .... Mali doprinos od mene za danas nadam se da cu sutra biti aktivnija,ljubim vas sve i srecno sutra...opet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:08:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 eucerin dobija ko nadje zlatno drvce. Sad sam procitala kako se dele nagrade. Ima i tabela, pa pogledajte. Dva dana sam crtala tabelu, sve vam je tu, tako je bebi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:08:37
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Dunja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:11:34
|
|
|
|
Pretty78
|
jaooooooooo bre dunja na sta me navuceeeeeeee......imam rr otvorenu u tri prozora da mi nesto ne promakne
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:11:45
|
|
|
|
Sanja90
|
Dunja ja se prijavila za mailing za razvoj deteta i ono nista,nisam dobila nikakve bodove
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:13:45
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bebi13 eucerin dobija ko nadje zlatno drvce. Sad sam procitala kako se dele nagrade. Ima i tabela, pa pogledajte. Dva dana sam crtala tabelu, sve vam je tu, tako je bebi jeee
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:14:10
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Svaka cast za nagradnu igru ali me strasno iritira ova zelena kockica dole desno sto mi se non-stop otvara.... i kad kliknem na nesto drugo ona samo iskoci...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:14:24
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Dunja ja se prijavila za mailing za razvoj deteta i ono nista,nisam dobila nikakve bodove ni ja....cak sam i trudna...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?