Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 11:44:42
|
|
|
|
branki*
|
pita sa sirom za dorucak,corba od brokolija i ostalog povrca koje sam imala i pirinac.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 12:22:02
|
|
|
|
Cecana
|
Kod nas danas i sutra sarma i pire od krompira. Pravila sam juce Torbicine korpice sa pica nadevom i supr su ispale,prostiji recept skoro nisam imala,a tako ukusno,ma super.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 12:29:32
|
|
|
|
adulence
|
danas imamo gulas ostao od juce...kum pravio prste da polizes...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 15:35:17
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam danas musaku od kelja i svi smo se razbili, jako nam se svidja.. i domacu supu od piletovih nogica.. kako se ja jezim od tih nogica...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 15:42:59
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Za mali supa curetina i brokoli sa sargarepom,za mene spagede sa tunjevinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 20:11:34
|
|
|
|
Bebilina
|
Nistaaaaaaa! Islo se na veceru da tata casti ceru posle roditeljskog. U stvari ipak nije nista, samo uvece nista jer pravile smo jutros nas dve brownies i za rucak testeninu sa tunjevinom u pesto sosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 10:59:03
|
|
|
|
Anoniman
|
danas za nas nista ne kuvamo, poslace sveki pasticio a sutra cemo pilece belo sa kineskim pirincem i soja sosom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 11:47:39
|
|
|
|
branki*
|
kuva se kupus slatki koji ne volim spremila sam i sutlijas i cvetnu,lisnatu pogacu,odlicno je ispala!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 12:47:41
|
|
|
|
caca81
|
Podvarak sa svinjskim krmenadlama i pire krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 12:58:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Junetina stroganof.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 13:59:16
|
|
|
|
Anoniman
|
lazanje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 19:19:04
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ya rucak gulas i posle krempita
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 19:32:54
|
|
|
|
nata11
|
Za dorucak bile przenice i suhomesnati proizvodi. Za rucak boranija i svinjske snicle, dezert cokoladni roalt sa bananama. Za veceru ce biti cips i pivce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.2.2013 23:43:19
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Cecana Kod nas danas i sutra sarma i pire od krompira. Pravila sam juce Torbicine korpice sa pica nadevom i supr su ispale,prostiji recept skoro nisam imala,a tako ukusno,ma super. Cecana ! Kod nas danas krompiraca sa domacim kobasicama i zelena salata. Razbili smo se. Tiramisu za desert!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.2.2013 9:32:09
|
|
|
|
Olga75
|
evo spremam se u kuhinju danas ce da bude : supica od povrca sa griz knedlama , peceni bataci sa zacinskim biljem , varivo od graska i krompir u kori desert : ostalo jos iz paketica nekih cokolada pa da i to lagano potrosimo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.2.2013 16:23:52
|
|
|
|
Torbica
|
Curetina i krompirici, zelena salata. A za desert ove cokoladne korpice, ovo je ostalo od dva pleha! :))) http://www.stavi-sliku.info/?v=U4qzI.jpg
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.2.2013 17:33:27
|
|
|
|
17 joka
|
roštilj , bilo je super
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.2.2013 12:39:05
|
|
|
|
Shishica
|
Punjene paprike! Ne znam sta bih mogla od kolaca onako jednostavno..ali bas i ne mora, mm ionako treba da oslabi bar 15.kg...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.2.2013 13:50:28
|
|
|
|
nata11
|
Cezar salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.2.2013 20:01:44
|
|
|
|
branki*
|
upravo kuvam grasak za sutra!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.2.2013 13:51:51
|
|
|
|
Torbica
|
Kiseli kupus sa pecenicom i dimljenim mesom. Za klince jos integralna testenina sa pavlakom. Za desert domace toblerone i Bounty
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.2.2013 13:55:02
|
|
|
|
soni
|
ja ovde ne mogu da nadjem kiseli kupus..dugo ga nisma jela bas... mi danas grasak sa krompirom, piletinom..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.2.2013 13:58:51
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, ja obozavam kiseli kupus sa suvim rebarcima, a to ovde naravno ne jedem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.2.2013 14:00:13
|
|
|
|
Olga75
|
Soni , kupis kupus , izdubis tamo gde je " koren " , sipas soli , stavis u neku kanticu , zalijes vodom i cekas da se uskisne i etogac :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.2.2013 14:01:20
|
|
|
|
lesica
|
Svadbarski kupus.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Za one koje imaju 2 i vise dece!!!Mama 78Da li Vasu decu voli te isto?DA (
93%)
NE (
7%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!