Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 14:17:39
|
|
|
|
Sonreir
|
Kao sto sam i obecala, a i posto su crtke nestrpljive, evo vam slika mojih testova. Opet napominjem da su radjeni jako rano (1. je radjen 3 dana pred M, a 2. je radjen 1 dan pred M) i slikala sam mobilnim koji nema blic, ali u svakom slucaju se uzivo mnogo jace vide crtice i veca je razlika izmedju ova 2 testa. Nema veze, bleda ili tamna crta svakako imaju isto znacenje.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:02:23
|
|
|
|
17 joka
|
Osmehu prelepe crte uzivaj draga raduj se bice sve uredu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:03:00
|
|
|
|
Meisje
|
prelepe!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:05:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Son
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:08:10
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja bih da su jace, ali to je suludo ocekivati kad sam test radila 3 dana pred M (dobro da se uopste nesto i vidi ) Hvala, drage, ajde u red da vas vucem (Mei tebe necu)
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:22:05
|
|
|
|
Meisje
|
Jeste Son,budimo realni,ne moz' bolje Hihih ipak cu ja tebe da vucem ali u drugo
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:35:01
|
|
|
|
17 joka
|
Osmehu mene nemozes vuci ali sve crte ove stare sto pre
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 15:44:55
|
|
|
|
ivekpivek
|
jao sto ja volim ove crticee ,suuperr sonn,samo neka tamnee
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.1.2013 17:58:10
|
|
|
|
milenatea
|
extra sooon, ljubim teeeee
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 22.1.2013 13:34:38
|
|
|
|
mamica3
|
son sve čestitke....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 22.1.2013 13:46:27
|
|
|
|
Lota
|
Son, divne vesti ... i ja sam radila test 3 dana pre ocekivane M, linija je bila jos bledja nego tvoja... jedva, jedva vidljiva golim okom... narednih dana se pojacavala (uradila sam 5 testova za 6 dana ) Zelim ti laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 22.1.2013 20:44:32
|
|
|
|
GagaT
|
Son.. Bravoooo Uspela si.. Cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.1.2013 10:40:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Cestitke Mod,Son
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 16:47:27
|
|
|
|
Sonreir
|
Evo da ubacim i sliku testa od jutros, to mi je 3. test i zvanicno zavrsavam piskanje po testovima za ovu drugu trudnocu, posto su obe crtice iste boje Danas je 19dpo. Sad mogu da menjam avatar i da stavim ticker
< Poruku je uredio Sonreir -- 26.1.2013 16:48:08 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 17:17:26
|
|
|
|
17 joka
|
Osmehu,ma prelepe su crtice cekam avatar i tiker
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 18:05:56
|
|
|
|
milenatea
|
son, koji ti je ovo test, prvi put vidim
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 18:12:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
Son Hvala na divnim pokaznim testicima :) Evo sad svi mogu da vide zasto treba cekati do posle 14 dpo ti si imala srecu da uhvatis na 12 dpo ali mogao je i da bude negativan. Vidi ovog sa 19 dpo ko za slikovnicu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 18:28:05
|
|
|
|
Verolina
|
Bravo Sonrisita
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 18:36:57
|
|
|
|
daca77
|
Lepo, Son
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 19:48:56
|
|
|
|
Sonreir
|
Hvala, drage moje sapatnice Maslacak, tebi bi bilo dosadno na ovom forumu kada bi mi sve radile sve kako treba i bile strpljive sa svim testovima i odlascima kod dr Sto bi bilo jednostavno kad moze komplikovano Stavila sam sve testove da imam "zapamceno" kad krenem u pohod po trece crtice
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 19:51:12
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: milenatea son, koji ti je ovo test, prvi put vidim To je test GraviGnost Ultra, on je za rano utvrdjivanje trudnoce i osetljiviji je od Baby Rapida, reaguje od 10 jedinica BHCG, a cena je 285din (jeftiniji je bio od BR plocice, a tad kad sam ga kupovala mi je vec svejedno bilo koji cu kupiti pa sam uzela jeftiniji).
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 20:00:01
|
|
|
|
milenatea
|
kupicu i njea da imam u steku
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.1.2013 20:30:10
|
|
|
|
moja ciklama
|
Devojke, KLIK Molim Vas
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.2.2013 7:16:30
|
|
|
|
Trcosava
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.2.2013 7:19:39
|
|
|
|
GagaT
|
Hej Trcosava cestitam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?