Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 17:25:13
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala Majo. A zasto pijes samo 8 dana? Ovde sam na forumu procitala da se ne pije za vreme ciklusa i ako posumnjas da si
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 7:48:13
|
|
|
|
Maja1309
|
Maraj od dana kad mi je uzavršila menstruacioja, do dan prije ovulacije sam je pila, to je otprilike nekih 8-9 dana. Posle ovulacije sam se nadala trudnoći pa je nisam pila. Sad opet pijem jer mi je prošla menstruacija. Uglavnom sam tako čitala da se pije.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 7:51:01
|
|
|
|
Maraj
|
ok hvala Majo
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 10:48:43
|
|
|
|
Dina1993
|
Jutros sam uradila test...negativan je medjutim druga crtica je vidljiva...dosta slabije u odnosu na prvu ali se moze uociti...ne razumem...zasto je to tako...i da li sam uopste trudna...? pls pomozite?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 11:55:22
|
|
|
|
Maja1309
|
Dina trudna si bilo kakva druga crtica manje ili više tamna je znak trudnoće
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 12:30:33
|
|
|
|
Dina1993
|
Hvalla puno Majo na odgovoru...ja sam trebala da dobijem menstruaciju 2.2. a eto vec nema je ni danas :D sto mi je drago :D
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 12:48:22
|
|
|
|
nata11
|
Vec sam to pitala ali mi otislo od pameti. Od kog dana ciklusa krecem da pijem ocajnicu? Dina cestitam
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 12:55:22
|
|
|
|
Maja1309
|
nata11 od dana kad ti prestane menstruacija... do ovulacije... Dina1993 i aj čestitam od srca :9
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 13:14:32
|
|
|
|
Dina1993
|
Hvala vam puno :* i vama takodje zelim uskoro
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 17:15:32
|
|
|
|
Maraj
|
Dina, cestitke! Jesi li pila macinu travu?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 5.2.2013 18:16:49
|
|
|
|
Dina1993
|
Da pila sam macinu travu od prestanka menstruacije 9 dana onda smo bili aktivni i evo ugledah i ja svoje dve crte...sigurna sam da mi je macina trava pomogla jer smo i pre pokusavali i nista dok nisam pocela sa ispijanjem...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 10:26:55
|
|
|
|
Maja1309
|
Dina1993 jesi već u prvom ciklusu pijenja macien trave ostala trudna?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 10:45:11
|
|
|
|
Dina1993
|
Jesam...pila sam je samo 8 dana...a pre toga sam 6 meseci pratila plodne dane i nista...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 12:30:26
|
|
|
|
Maja1309
|
Dina1993 molim te još malo info. Reci mi jesi imala nekih promjena u ciklusu kad si pila macinu u odnosu na cikluse kad je nisi pila. Ja sam je npr prošli ciklus prvi put pila. I 2-3 dana posle ovulacije sam imala obris krvi na papitu, i pred sam imala smeđi iscjedak. Ništa to nije strašno. Al eto zanima me kakva su tvoja iskustva iz tog ciklusa :) I molim te kako si ti pila macnu travu, kako si je pripravljala, kada si je pila, u kojim količinama. Oprosti ako te gnjavim, al vjerujem da ćeš pomoći i meni a i ostalim ženicama koje budu čitale. Hvala ti puno, i školsku trudnoću ti želim...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 19:15:19
|
|
|
|
nata11
|
I molim te kako si ti pila macnu travu, kako si je pripravljala, kada si je pila, u kojim količinama. I mene to interesuje.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 20:08:58
|
|
|
|
Dina1993
|
E pa ovako Majo...jos jednom hvala na lepim zeljama...kada mi se menstruacija zavrsila pocela sam sa ispijanjem macine trave koju sam inace kupila u Sarajevu,pila sam je 8-9 dana primetila sam braonkasti iscedak i jak bol jajnika koji je trajao svih ti 9 dana...spremala sam caj tako sto sam kafenu kasicicu prelila sa 250 dl i to odstoji 15min. Pila sam posle dorucka, rucka i pred spavanje...kad sam prestala sa ispijanjem bili smo aktivni svaki drugi dan,posle odnosa 20 min.sam lezala na ledjima i eto uspeli smo...ako ti jos nesto nije jasno..tu sam da pomognem...:*
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 20:30:53
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Dina1993 E pa ovako Majo...jos jednom hvala na lepim zeljama...kada mi se menstruacija zavrsila pocela sam sa ispijanjem macine trave koju sam inace kupila u Sarajevu,pila sam je 8-9 dana primetila sam braonkasti iscedak i jak bol jajnika koji je trajao svih ti 9 dana...spremala sam caj tako sto sam kafenu kasicicu prelila sa 250 dl i to odstoji 15min. Pila sam posle dorucka, rucka i pred spavanje...kad sam prestala sa ispijanjem bili smo aktivni svaki drugi dan,posle odnosa 20 min.sam lezala na ledjima i eto uspeli smo...ako ti jos nesto nije jasno..tu sam da pomognem...:* Dina jos jednom cestitke! Ja definitivno, kupujem sutra, al kad si nam sve ovo ispricala, raci nam i koju si pila? Da l da uzmam na meru u zdravoj hrani?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 21:59:46
|
|
|
|
Dina1993
|
Hvala :) Na kutiji pise Ocajnica (Macina trava gorka)-Marrubii Herba :) Pa sa srecom :)
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 22:01:19
|
|
|
|
Maraj
|
Znaci, ti nisi kupila na meru. Planiram da krenem cim mi se zavrsi ciklus, do tad cu je i kupiti
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 6.2.2013 22:05:33
|
|
|
|
Dina1993
|
Ne nisam...ja sam kupila u apoteci u Sarajevu...moj doktor mi je rekao da je ta najbolja...zato sam cak tamo isla samo zbog nje :)
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 7.2.2013 10:02:53
|
|
|
|
Maja1309
|
Dina1993 hvala ti puno na info... Srce si :* Ja sam prošli ciklus pila tako da bi jednu žličicu od čaja prelila sa 2,5dcl vode i to pila. S tim da, budući radim 7-16, jutri napravim tri doze i ponesem na posao u bovi, i prvi dio popijem još vruć, al ostatak bude hladan kad pijem, to popijem do 16h, a onda na večer oko 20 napravim još jednu dozu svježeg i popijem. Ako sam kući, uvjek svježe pijem... Ovaj mjesec sam ja povećala dozu na 3dcl vode stavim jednu žličicu od juhe mace. Ja sam kupila u Dm.. piše macina trava, i mislim da piće marubi herba... valjd aje i ta dobra
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 7.2.2013 10:14:26
|
|
|
|
nata11
|
Recite mi jel dodajete nesto u caj? Brine me taj ukus.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 7.2.2013 10:57:58
|
|
|
|
Maja1309
|
Nata11 ja ne stavljam ništa. Nebi ni ti trebala vjeruj mi da se nakon dva dana navikneš na okus, koliko god grozan bio, evo meni sada nije nikakav problem piti ga.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 7.2.2013 12:31:43
|
|
|
|
Dina1993
|
Majo nadam se da ces nam uskoro javiti lepe vesti...Mozes i tako da pijes...ali zapamti nemoj vise od 10 dana... :*
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 7.2.2013 14:42:40
|
|
|
|
wanna93
|
drage moje ja pijem ocajnicu skoro mesec dana jos uvek nista ne osecam....koliko sam ja procitala na netu pije se od kraja menstruacije do pocetka sedece tada se prestaje 3 meseca tako pa se pravi pauza od mesec dana.....ja sam je kupila u zdravoj hrani i ista je kao u apoteci.....jako sam nervozna ne znam da li sam ili ne IZVORNA PORUKA: Anoniman Iz teme Čekamo dve crtice - Februar 09: Mery: Skoro mi je jedna baka rekla da ako zelim da ostanem trudna da pijem caj od macine trave. Zna li neko nesto o tome, jel neka od vas mozda pila? Nisam nasla temu o ovome pa se valjda Tasha i Guppy nece ljutiti sto pitam u ovoj temi. MALECKA: ja sam cula za nju,drugacije se zove ocajnica,ima je u svim biljnim apotekama i nije skupa,ja sam pila samo jedan mesec posle sam i zaboravila na nju,moram opet poceti u slucaju da stigne ,nevalja je piti za vreme niti kad saznas da si Jacaca: Samo znam da se ne pije ako si na klomifenu i nikako ako sumjas na trudnocu, ostalo nemam poima. Mery: Onda mi bas i ne izgleda kao dobra opcija, kako da znam prve dvije sedmice da li sam trudna pa da budem sigurna da je smijem piti. Ana80: Mery, ja sam par meseci pila macinu travu jer ona pomaze u prociscavanju jajovoda, e onda sam htela da je ukombinujem sa cajem od virka koji je odlican za reproduktivne organe,ali mi je od njega toliko bilo lose,dusu sam ispovracala. Posle vise nisam pila ni macinu travu.. ljubičica: A. što se tih čajeva tiče, ja sve hoću da poručim jedan čaj od nekok travara iz Despotovca, super su mu čajevi, a nisu baš ni jeftini oko 1.500-2.000 mu je pakovanja čaja, ali kažu da su dobri.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.