|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
4.2.2013 16:06:19   
alex88
Lalo srecnouser posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1126
4.2.2013 21:03:31   
Dana 72
Lalo, puno, puno,puno srece i da nam doneses lepe vestiuser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1127
5.2.2013 2:19:54   
maka...
Lalo puno srece user posted image kao i ostalim hrabrim devojkama.Ja imam lepe vesti,proslog cetvrtka sam prosla prvostepenu komisiju a vec u ovog cetvrtka me zvali za drugostepenu,zene to je samo nedelju dana od prve do druge user posted image .U medjuvremenu sam posetila endokrinologa jer mi je tsh bio malo povisen,tj 6 je a kako citam po forumima za uspesnu trudnocu treba da bude izmedju 1 i 2 user posted image i pijem eutirox.Zanima me da li neko zna ako mi ne bude u normalnim vrednostima da li cu proci drugostepenu komisiju?Da li oni imaju toleranciju i da li ce to da mi pravi problem ako mi se ne dovede u red?

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1128
5.2.2013 15:21:07   
17 joka

Maka, to je najbrze sto sam cula da neko prodje dve komisije

nadam se da ce se TSH spustiti,on zaista moze da napravi problem,a i za komisiju se ne zna da li ce pustiti
srecno u svakom slucajuuser posted image

Lalo duso , cekam te da nas obradujesuser posted image

navijam jako za sve vas

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1129
5.2.2013 16:50:11   
Ljubav81
Pozdrav svima, javljam se prvi put....zakazana mi je VTO za april, od sutra krecem sa prvom kutijom Mikroginona...ovo nam je prvi put i odlucili smo da platimo da bi pre zavrsili....Puno srece svima, ima nas dosta za april koliko vidim:)))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1130
5.2.2013 17:00:31   
lalojedac
evo me zene,stigoh kuci,i hvala Bogu imam lepe vesti,zakazani smo za maj,od marta krecem da pijem tabletice,pa redom sve,pregledali su me i Nebojsa je odusevljen mojom matericom i jajnicima,kaze bice tu 15 celija! sad imam gomilu analiza da uradim,hormone,briseve i svasta nesto,pa da im to posaljem da bi napravili semu stimulacije,a u medjuvremenu da muz da jos par uzorka,i kao ajd i danas jedan i ladno opet ima plivaca,i zamrzli su,zamislite?! mi smo happy,e sad zanima me da li imamo pravo na fond ako je los spermogram? eto,sad mi trebaju preporuke smestaja,gde raditi analize i tako to. hvala vam sto mislite na mene! inace danas bila cura kojoj je uspela prva,dosla da se pozdravi i rekla nam da samo budemo pozitivni i sto opusteniji,kaze mi smo bili blesavi i eto uspelo je! pa eto da prenesem.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1131
5.2.2013 17:02:51   
Ljubav81
inace, zaboravih da dodam, meni je TSH bio 2.3 i nikakvu terapiju mi nisu dali, tako da se nadam da je to ok.....Lalojedac...super...bas lepo....pozzzz

Direktna veza do poruke: 1132
5.2.2013 17:03:50   
17 joka
user posted image user posted image user posted image Lalo ma divno zeno, jako jako sam srecna zbog vas

ej pa brzo ce to
user posted image za plivace i tvoje jajnike i matericu, ovo bas obecava
osecam da ce maj biti vas mesec

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1133
5.2.2013 17:06:46   
daca77
Lalo, divne vestiuser posted image
A znaci da ipak ima mesta maja meseca? Negde sam citala da je sve puno do juna.

Direktna veza do poruke: 1134
5.2.2013 17:26:09   
mala_82
Lalo za user posted image maj bice to lep i veseli maj za nas videces znala sam a ces nam se pridruzi user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1135
5.2.2013 17:30:34   
razdragana
lalo bas lepo da krenes i ti posto si bila bas opterecena u zadnje vreme o tome kad ces da pocnis nesto da radis o tvojim ispitivanjima i eto konacno dodje vreme,sto se tice analiza imas dosta drzavno da uradis koje se neplacaju,a sto se tice loseg spermograma imas pravo o drzavnom trosku ali neznam koja je dijagnoza u pitanju jel ima do neke dijagnoze.a za smestaj jos ti je sve to rano,a ima dosta u ponudi jel nemozes nigde da zakazes posto nemozes da znas ni ti kad si tacno dole,specan ti pocetak i puno srece.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1136
5.2.2013 17:33:39   
mala_82
Razdragana kako si ti kad se radi beta ?

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1137
5.2.2013 18:24:12   
lalojedac
hvala zene! l ja se radujem! sve od danas su zakazali za maj,ima i za april,znacilo bi mi da mi neko kaze za fond,mi smo azzo ali eto ima par plivaca,danas rekose neke tri porcije,nemam pojma,ajde dace Bog,u maju smo se vencali na sv. Vasilija Ostroskog,pa muzu rodjendan,pa u maju diplomirao,nekao nam se sve u maju desavalo pa dace Bog da nam ovaj maj bude najlepsi maj do sad!

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1138
5.2.2013 18:45:34   
Maslacak15
lalo ja iskreno ne znam kakvi su im kriterijumi ali bi mi bilo skroz nelogicno da vas odbiju iz fonda. Argument za odbijanje je ako postoje neki faktori koji cine uspeh vantelesne malo verovatnim. A u vasem slucaju VTO je bas pravo resenje. Iako u ovoj drzavi ne mora sve da bude logicno ja se stvarno nadam da mozete da radite o trosku fonda....

Direktna veza do poruke: 1139
5.2.2013 18:48:13   
mine
Super lalo...nazalost sa azo ne moze da se ide preko fonda. jedino ako nisu nesto menjali skoro.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1140
5.2.2013 18:48:29   
alex88
lalouser posted image za maj,isplatilo se cekanje,puno srece i uspeha.

Direktna veza do poruke: 1141
5.2.2013 18:50:14   
alex88
ljubav81 dobrodosla i srecno.user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1142
5.2.2013 20:17:17   
razdragana
dobro sam u petak ako vestica nedodje pre.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1143
5.2.2013 20:24:37   
alex88
navijam da ne dodje user posted image i da beta bude velika

Direktna veza do poruke: 1144
5.2.2013 20:26:10   
alex88
kako se razdragana osecas,jer su ti rekli da mirujes?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1145
5.2.2013 20:26:34   
Dana 72
Lalo, neka ti ovaj maj bude NAJSRETNIJ U ZIVOTU user posted image Pozdrav SVIMA

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1146
5.2.2013 20:58:57   
Mali Makac
razdragana, iz tvojih poruka mi se cini da smo radile embrio transfer istog dana, u petak 25. 01? Ja sam bila poslednja, peta po redu. Da li si u kontaktu sa drugim devojkama i sta osecas ovih dana? Mene zigaju jajnici vec danima kao da cu svaki tren da dobijem, a grudi me bole sve vise. O psihickom stanju da i ne govorim. Optimizam i pesimizam se smenjuju svake sekunde.

Direktna veza do poruke: 1147
5.2.2013 21:11:23   
razdragana
alex pa super sam mirujem jel su mi rekli strogo mirovanje

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1148
5.2.2013 21:15:06   
razdragana
meni je transver bio 26 u subotu a bilo nas je i tog dana pet,a sto se tice siptoma i mene bole grudi a zeludac me razbija slabo jedem nemam nikakav apetit neznam dali je od estrofema

(odgovor članu Mali Makac)
Direktna veza do poruke: 1149
5.2.2013 21:21:24   
razdragana
sad te se secam mi smo radile punkciju zajedno ti si plava sa dugom kosom uvek si imala vezanu kosu a za tebe smo sve devojke pitala kada je bio transver i rekli nam da si ti dan pre radila nas pa zelim ti visoku betu i radujem se da ti uspe posto znam da si imala malo jajnih celija,pa nisam nisakim u kontaktu,a ja sam bila zadnja kada je bila punkcija crna sa dugom kosom neznam dali me se secas?

(odgovor članu Mali Makac)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here