|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Antimilerov hormon
8.1.2013 15:10:50   
Verolina
Ne razumem Baki? Tebi se embrion posle ET zakacio za jajovod?
To se desava i Amh nema veze sa tim.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 351
8.1.2013 15:58:29   
baki78
Ma ne....to mi se desilo pre vto...pa mi nije jasno da sad kad sam proslo tu celu proceduru sa vto ...i uradjen ET on se nije primio. Kako? Zasto?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 352
8.1.2013 15:59:52   
Verolina
Baki, nazalost, vecina VTO postupaka ne uspe iz prve. Ali to ne znaci da ti nece uspeti drugi putuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 353
8.1.2013 21:27:44   
vanjce
Evo ovako - pored diferelina primala sam gonal 150 jedinica, pred kraj terapije ukljucene su mi i 4 jedinice menopura. To mi je bila terapija naravno i stopp injekcija.Mozda je bila jaka terapija a mozda i slaba,nisam sigurna, vi recite .user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 354
8.1.2013 21:29:04   
vanjce
Oprostite,banula sam . odgovor je za MINEuser posted image

(odgovor članu vanjce)
Direktna veza do poruke: 355
9.1.2013 10:39:54   
mine
Deluje mi slaba ali si imala potreban broj folikula tj dovoljan Nazalost kvalitet JC se vidi tek nakon tj u toku aspiracije.
I nije nista cudno da budu nekvalitetne ali rana aspiracija je po meni greska ginekologa.
Jesi vadila estradiol u toku stimulacije??? On pomaze da se dobije kompletna slika zajedno sa uzv.
Koliki je on bio? Na osnovu njega mogu i da predvide aspiraciju jer velicina folikula nija bas toliko merodavna posto je kod svih nas drugacije. Trebala si da ga vadis minimum 2 puta u toku stimulacije...

(odgovor članu vanjce)
Direktna veza do poruke: 356
9.1.2013 10:47:41   
Verolina
Mine, ja ne znam da li gresim, ali meni se cini da oni to njoj uopste nisu uradili kako treba. Nekako meni sve to zvuci tako ofrlje.user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 357
9.1.2013 11:02:46   
mine
Ma ne gresis. Ako kod nas mozes da nabrojis u Srbiji 10 dobrih ginekologa koji se bave sterilitetom svaka cast. Ono sto ja nikako ne dozvoljavam je da mi se ne objasni sve. kako ? Zasto? Kada? Zbog cega?
Vidis da se salje na inseminacije eto tako...ne gleda se hormonski profil...rokaju hormonima samo tako...zato zene moje stvar u svoje ruke i ne izlazite iz ordinacije dok ne dobijete sve odgovore a ako je odgovor "Pa desava se"-ja bezim glavom bez obzira.
Ili opustite se.....to prevodim "Stvarno nemam pojma sto ne mozete da zatrudnite"
Ne znam, ja sam jako besna na amaterizam u ovom polju pa mozda i odgovaram tako besno.
Cast izuzecima stvarno ima kod nas lekara koji tacno znaju sta rade....
Ma...mora covek da preuzme kontrolu nad svojim zdravljem inace...mogu ti reci sta tvoje usi zele da cuju i ti kao odes zadovoljan.
Sve u svemu , Vanjce ja i dalje mislim da kod tebe situacija uopste nije losa...jbg nije sad supelo ali uspece. Srecno
IZVORNA PORUKA: Verolina

Mine, ja ne znam da li gresim, ali meni se cini da oni to njoj uopste nisu uradili kako treba. Nekako meni sve to zvuci tako ofrlje.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 358
9.1.2013 11:06:21   
Verolina

IZVORNA PORUKA: mine

Sve u svemu , Vanjce ja i dalje mislim da kod tebe situacija uopste nije losa...jbg nije sad supelo ali uspece. Srecno

I ja to isto mislim. Ja sam se razocarala u Spebo kad sam cula za slucaj zene kojoj nije radio analize na trombofiliju i bas zbog toga nije uspela VTO. Mislim, uzimaju tolike pare a potrude se da urade posao kako treba. Zakljucak je:
Sve nase klinike su neprofesionalne i bezobrazne

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 359
9.1.2013 11:07:05   
mine
E pa to je jedino i sto se ne zna. Mislim ako je sve uradjeno ok, kad bi se znalo procenat uspesnosti bi bas skocio ..
Ovo kod tebe nema veze sa AMH..problem je u necem drugom. AMH ima veze samo sa stimulacijom ali ne i sa ET a ni vremenom posle ET.
IZVORNA PORUKA: baki78

Ma ne....to mi se desilo pre vto...pa mi nije jasno da sad kad sam proslo tu celu proceduru sa vto ...i uradjen ET on se nije primio. Kako? Zasto?

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 360
9.1.2013 11:09:27   
mine
A tek to sto kad otkriju problem kod muskarca zena im je po difoltu u redu...znas ne treba da vadi hormone.
Nema veze njen prolaktin, lut. faza, stitna, krv... Ziva jeza.

IZVORNA PORUKA: mine

I ja to isto mislim. Ja sam se razocarala u Spebo kad sam cula za slucaj zene kojoj nije radio analize na trombofiliju i bas zbog toga nije uspela VTO. Mislim, uzimaju tolike pare a potrude se da urade posao kako treba. Zakljucak je:
Sve nase klinike su neprofesionalne i bezobrazne

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 361
9.1.2013 11:19:00   
Verolina
Ja sam juce bas pricala sa zenom koja sad po peti put ide na VTO, ali se resila za Prag. Nju su odbili drzavno, jer ima dete iz prvog braka i nizak AMH. Bila je u Spebu, Genesisu, Jevremovoj i u Novom Sadu. Zena je odlepila. Da ne duzim sta su joj sve zdravstveno prouzrokovali. U NS-u su joj izvukli 25jc. To prosto nije normalno. I kaze mi ona, ako namirisu zenu koja bas nije upucena u terminologiju i probleme, vozaju je kao ovcu. Ona je cetiri puta bila privatno (10000 evra majko mila). U Jevremovoj su je vozali 4 meseca zbog ciste. Koliko ja znam kontraceptivi koji se uzimaju u procesu anuliraju cistu. Ali oni to tad nisu znali ni ona ni muz jer im je bila prva VTO. zanci, postao je greh prema sopstvenom telu i zivcima biti neupucen u posao lekara, koji je njihov posao, ne tvoj. Medjutim, da bi sebe sacuvao ti moras da znas.
I sad idu u Prag. Jeste da je skuplje, ali imaju jako visok procenat uspesnosti. I postavila sam pitanje na VTO ali mi niko nije odgovorio. kaze mi ta zena da u Pragu obavezno daju nesto sto potpomaze implantiranje embriona u matericu. Znas li ti mozda sta je to?

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 362
9.1.2013 11:24:45   
mine

Ovo je tacno. Pa ne moze meni bre neko da vrati 4 embriona ako se ja ne slozim. Mora da me pita i tacka!!!!!!
Pitala sam te tamo na temi da li znas da li se daje lek posle ET i znas li kako se zove?
a na nizak AMH izvuci 25 jc je vise nego bezobrazno.

. I kaze mi ona, ako namirisu zenu koja bas nije upucena u terminologiju i probleme, vozaju je kao ovcu.

I sad idu u Prag. Jeste da je skuplje, ali imaju jako visok procenat uspesnosti. I postavila sam pitanje na VTO ali mi niko nije odgovorio. kaze mi ta zena da u Pragu obavezno daju nesto sto potpomaze implantiranje embriona u matericu. Znas li ti mozda sta je to?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 363
28.1.2013 14:09:30   
viking
Meni upravo stigli rezultati za Antimilera, piše 3,7 a referentne vrednosti 0,50 do 4.30.
Inače, imam 36 godina.

< Poruku je uredio viking RR -- 28.1.2013 14:44:14 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 364
28.1.2013 14:20:43   
imperial
Meni upravo stigli rezultati za Antimilera, piše 3,7 a referentne vrednosti 0,50 do 4.30

To je odlicno,super rezerva,ja danas treba da podignem moj rezultat,i sutra odoh na komisijuuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 365
28.1.2013 14:47:01   
Olga75
a zar to nije u optimalnim vrednostima ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 366
28.1.2013 15:17:24   
viking
Jeste u referentnim vrednostima, a koliko sam videla na netu, tako visok rezultat često ukazuje na PCOS, mada mi to nikad niko nije rekao da imam. Inače, mrzim da sama tumačim rezultate jer da je to tako lako, niko medicinu studirao ne bi, pa ću videti šta doktorka kaže. Idem u petak na proveru prohodnosti jajovoda.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 367
28.1.2013 15:21:55   
Olga75
a jesi li radila TSH i stitnu ?
i da , najbolje je da ti dr u koga imas poverenja ( to je skoro pa najbitnije ) kaze svoje tumacenje
inace ovde svako moze da ti kaze sta misli user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 28.1.2013 15:23:14 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 368
28.1.2013 15:24:32   
viking
Naravno, i treba da kaže, zato sam i napisala koliki mi je rezultat. Uostalom, ti si doktor user posted image
Ovde ćaskamo, a ginekolog vodi glavnu reč.
Nisam do sada nikada vadila ovaj hormon, pa ne znam mnogo o tome, sem onoga što sam pročitala na netu. 

< Poruku je uredio viking RR -- 28.1.2013 15:41:54 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 369
28.1.2013 15:32:00   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: viking RR

Jeste u referentnim vrednostima, a koliko sam videla na netu, tako visok rezultat često ukazuje na PCOS, mada mi to nikad niko nije rekao da imam. Inače, mrzim da sama tumačim rezultate jer da je to tako lako, niko medicinu studirao ne bi, pa ću videti šta doktorka kaže. Idem u petak na proveru prohodnosti jajovoda.

Vik, što Olga reče, bitno je pogledati i ove druge hormone.

U mojoj lab su drugačije referentne vrednosti - od 0,5 do 2.3 , a meni je rez bio 1,56 znači negde iznad sredine optimalnih vrednosti.
a imam ok ovulacije. I Zadori i Mima su rekli da je to neka ok vrednost za moje godine.

Ali pitaj ti doktora user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 370
28.1.2013 15:45:19   
viking
Pa ovaj rezultat mi je stigao mejlom pre pola sata, tako da doktorka treba tek da pogleda.
Od drugih hormona za sada imam urađeno: FSH, LH, estradiol, kortizol, TSH ultra, Free T4, prolaktin, testosteron, progesteron i večeras mi stiže rezultat testa na antispermatozoidna tela.
U petak radim briseve i prohodnost jajovoda.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 371
28.1.2013 15:51:53   
dunja RR
Onako laički, ja ne bih rekla da je to PCOS, mislim da bi rezultat bio viši, ali eto, samo nagađam. Mislim da je ok rez.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 372
28.1.2013 15:53:44   
viking
I ja se nadam da nije, pošto nemam ni jedan simptom koji su tamo nabrojali. Mada, nije ni pisalo da je obavezno PCOS, već da često jeste kad je malo viši nivo Antimilera. Ipak, internet je to, sve uzimam s rezervom.  

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 373
28.1.2013 16:37:02   
imperial
Sad mi je stigao rez.AMH 0,77
To je prilicno malo jel da?user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 374
28.1.2013 20:36:47   
viking
Šta ti piše, koje su im referentne vrednosti? Kod mene stoji da je od 0.5 do 4.3, što znači da je to tovoje u tim okvirima.

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here