Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.1.2013 22:15:14
|
|
|
|
ivanarepova
|
Verolina draga MENI TO NIJE NORMALNO NITI CE IKAD BITI DA se razdvajaju djeca ... DOSTA MI JE TIH VISE MAMINIH I TATINIH RAZMAZENIH DEVOJCICA cerkiica koje samo da su s mamom i tatom uz gu*icu ... ja sam ponosna na sebe sto nisam takva kao oni ... A TVOJ BRAT AKO VOLI DJEVOJKU SVOJU ON CE JE OZENITI bez obzira sto ces ti (ako vidis da je djevojka ta kao ja) da je izblatis pred njim .... TAKO DA TI BUDE JASNO
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.1.2013 22:55:10
|
|
|
|
boba 11
|
nemoj da se uzbudjavas oko ovakvih prozivki jednostavno ignorisi.BTW znam kako ti je i pretpostavljam da je to samo primer od mnogih vecih stvari po kojima se vidi da roditelji imaju miljenika u familiji.I kod nas je vrlo slicna situacija samo sto smo svi iz istog budzeta finansirani i svi smo glupi samo jedna persona pametna pa na nasu stetu ubira zasluge.Dovoljno je da drekne "GDE SU PARE" i svi se pokunje i cute.Od mene da sam joj roditelj bi odavno dobila preko usta pa bi naucila sta je to -Lepo ponasanje.Naravno ovo je samo mali primer.evo jos jedan-na dan svadbe nisam imala pojma da nosim neplacenu vencanicu i posto je okupila slatku rakiju otisla i platila vencanicu,a ostale pare su rasporedjene za svadbu koju nisam zelela ali "posto su pravili cerki morali su i sinu".Inace pare su vecinom dali moji rodjaci jer sam trazila da kupimo prozore za kucu kad ono cvrc.No nije ovde rec o tome samo eto da vidis da nisi sama u svemu.Na kraju sve dodje na svoje nadam se,a ja cu iskulirati za prozivke pa probaj i ti
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.1.2013 23:41:17
|
|
|
|
mamamikka
|
ima nas još u takvoj situaciji- mebne zabole za njihove pare (iako su nas takođe uterali u dug svadbom na kojoj su insistirali a NI DINAR nisu dali, iako su starijoj ćerki kupili kuću, mlađoj uveli centralno i kupili kola a obema im pravili svadbe o svom trošku..... ) najviše boli kad dođe kod mene u trgovinu i pokupuje svašta unučićima a moja deca ne dobiju ni bananicu. ne, ne boli zbog para nego zato što je ponižavajuće. boli što mi to radi namerno, a samo kad neko vidi onda naglo menja lice i jaaako voli da je prema svima ista. Verolino, mislim da je kod ivanerepove novac bio samo kap koja je prelila čašu, nemoj i ti da joj staješ na muku, ružno je. iskreno.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.1.2013 23:41:55
|
|
|
|
zece
|
i moite ne se podobri i oni deverot go sakat poveke od maz mi oti ne zivee zaedno so niv zatoa im e pomil i oti ima i dete taa snaa im e pomila od mene i pri sekoja kavga mojata svekrva mi go kazuva toa oti ne sum bila sposobna da imam deca
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 8:34:13
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: mamamikka ima nas još u takvoj situaciji- mebne zabole za njihove pare (iako su nas takođe uterali u dug svadbom na kojoj su insistirali a NI DINAR nisu dali, iako su starijoj ćerki kupili kuću, mlađoj uveli centralno i kupili kola a obema im pravili svadbe o svom trošku..... ) najviše boli kad dođe kod mene u trgovinu i pokupuje svašta unučićima a moja deca ne dobiju ni bananicu. ne, ne boli zbog para nego zato što je ponižavajuće. boli što mi to radi namerno, a samo kad neko vidi onda naglo menja lice i jaaako voli da je prema svima ista. Verolino, mislim da je kod ivanerepove novac bio samo kap koja je prelila čašu, nemoj i ti da joj staješ na muku, ružno je. iskreno. odlicno si se izrazila
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 8:42:15
|
|
|
|
ivanarepova
|
Boba i mamamikka bas mi je zao to je prava nepravda znam da nisam sama i da nas ina jos u takim situacijama .... NEKAZEM SAD DA JE COVJEK UBIO COVJEKA ali ako je jedno djete tvoje izaslo iz utrobe tvoje I DRUGO JE ISTO TAKO ... s vama sam ...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 8:49:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivanarepova, nisi usamljen slucaj, ja znam nekoliko zena koje se tako ponasaju prema svojoj deci. Moj drug se zbog toga i preselio u Bg, nije mogao da podnese da njegova mama vise voii njegovog brata i snajku od njega i njegove zene na koju toliko kuka a vidja je 3 puta godisnje. Dusa boli, znam, ali opet zdravlje je bitno, ostali su marginalci u nasim zivotima.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.1.2013 8:51:14 >
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 9:00:29
|
|
|
|
Nik Name
|
Sreca pa ni moji ni roditelji mm nisu u prilici da nas nesto guraju pa nemamo ovih problema. Ali ja nikad nisam ocekivala ni od svojih ni od muzevih nista. I ja imam zaovu, pa mi je logicno da ce svekrva prije kupiti i dati njoj nesto nego meni. Ipak joj je majka. Sve u svemu ako sam bila dovoljno zrela da se udam i odem iz roditeljskog gnijezda, moram biti zrela i da sebi obezbjedim sto mi treba. Protegnem se koliko je dugacak jorgan i taman.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 9:00:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Svako ima svoju muku i svaka zajednica bez punoo tolerancije tesko opstaje. Mene je i familija oko veridbe i svadbe nazuljala i mislim da nije stvar para i poklona vec postovanja. Ako nekog izpostujes ocekujes da ti uzvrati al kako kaze moja snajka to su situacije sa kojima se nisam sretala i da cu vremenom ocvrsnuti. Zalosno je sto se na taj nacin gubi bliskost
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 11:38:52
|
|
|
|
Verolina
|
Pa kako nije stvar u parama kad ocigledno jeste? Ja sam sama platila svoju svadbu, sama gradim svoju kucu. Sta ce moja svekrva da kupi deveru njena je stvar, jer to su njene pare. A sto se tice maminih i tatinih cerkica-snajke moje drage, kad cete vec jednom da shvatite, bre, da ste snajke????? Meni nije jasno sta vi ocekujete-da vas svekrve vole vise nego cerke?To se nece desiti NIKADA. A i to sto pricate da svekrve dele decu, poznajem i takvih nekoliko slucajeva, samo sto ovde ispade svaki takav. Jednostavno, ocevi i majke su privrzeniji zenskoj deci, zato sto ih smatraju nemocnijima i nezasticenijima. I ja ne vidim sta u tome ima lose. I ja nikome ne stajem na muku, posto je to neko gore spomenuo, samo vidim veliku kolicinu zavisti i odvratne stvari koje se izgovaraju (da napomenem da tamo gde se spominju grobovi i spomenici diskusija vec prelazi u degutantno). Kad se moja tetka razvela moj otac joj je sazidao kucu. Moja mati nikada reci nije rekla za to. I dan danas se odlicno slazu i podrzavaju. Probajte nekada da otkrijete nesto dobro u ljudima. I sve ovo sam napisala zato sto ne podnosim materijaliste. Ajd cao!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 11:39:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Nik Name I ja imam zaovu, pa mi je logicno da ce svekrva prije kupiti i dati njoj nesto nego meni. Ipak joj je majka. Sve u svemu ako sam bila dovoljno zrela da se udam i odem iz roditeljskog gnijezda, moram biti zrela i da sebi obezbjedim sto mi treba. Protegnem se koliko je dugacak jorgan i taman. Bravo. Potpisujem od reci do reci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 12:00:39
|
|
|
|
moja ciklama
|
Jao, šta sam sve doživela i doživljavam od svekrve..Ali ja znam ko sam, šta sam i čija sam, a nisam znala, naučila sam vremenom, kao što se sve u životu uči.. I što reče: IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dusa boli, znam, ali opet zdravlje je bitno, ostali su marginalci u nasim zivotima.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 12:34:10
|
|
|
|
cockic
|
ja samo znam da sve sto ja nalazim kao zamerky mojoj sveki i ja cy jednog dana biti svekrva a symnjam da cy nesto biti jako dobra to je ono zensko svadjalacko y nama(zena sa zenom misaona imenica) bicy i tasta tako da dok se nepostane majka i nepoydajy ili ozene deca ne vredi nikoga osydjivati.ja se zalim na sveki a meni je tata rekao zamislim da tebi tvoja snaja kaze sve sto si ti tvojoj sveki rekla i y pravy je samo ja cy se tryditi da se nemesam y neke stvari koje me se neticy.ali symnjam da necy imati ista reci y 65 sve ce mi smetati i mislicy da sam ja najbolje cyvala svojy decy kao sto ona zena misli da treba da cyvam kao sto je ona svojy.nase nesyglacice sy oko toga sto se petlja oko vaspitanja(peki sve moze da radi pa i na glavy da se popne nema ne moze)i zato resila sam da se opystim i yzivam y zivoty vala ima i onog ako je znala svojy decy da cyva ne oze valjda biti toliko losa baba mojoj deci.ja njy ko zeny postyjem samo se oko nekih stavova neslazemo sto je i normalno ja imam evo jos malo pa 27 godina a ona 67god.nije ni cydo ty je bas sykob generacija ali sve se to lose zaboravlja barem ja nisam neko zlopamtili a i nije mi neznam sta yradila da bi bila sad necovek i rekla da je losa zena naprotiv jako fina ali kao sto rekoh samo oko nekih stvari y cyvanjy moje dece se neslazemo.tj mog Petra jer je vezana za njega prvo ynyce je i jos smo tad zivele zajedno kad se on rodio. evo dve godine zivimo sami ja mm sa decom ili sam sazrela jos po nekim pitanjima ali nisam ovako mislila pre dve godine mislila sam da sam samo ja y pravy ali nije tako. i mene ceka da bydem i sveki i tasta i kako ce me samo snajka i zet voleti
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 12:46:44
|
|
|
|
Štetica
|
Od kad sam naucila da iskljucim mozak kad ona prica,slazemo se super,ako me nervira prica uglavnom sa osmehom izadjem napolje i ona onda zapeni. Skoro smo imale manji verbalni okrsaj pa nije pricala samnom 15-20dana. Mm je nesto radio u dvoristu i kad je ona dosla on je otisao do komsije,pita mene gde je on,ja naravno kazem neznam,tu je negde,da bi gospodja na to rekla "sto ga nisi vaspitala da se javi kad negde ide?". Samo sam se nasmejala na to i odgovorila joj "pa kad nisi ti bila sposobna da ga vaspitas za 30godina,sto bi ga ja vaspitavala u 33",i naravno okrenula se i izasla napolje. A na price snajka ovakva,snajka onakva sam oguglala,jer to mi je bespotrebno nerviranje. Kada smatram da je preterala kratko odgovorim i mirna sam 15dana.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 12:51:05
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Od kad sam naucila da iskljucim mozak kad ona prica,slazemo se super,ako me nervira prica uglavnom sa osmehom izadjem napolje i ona onda zapeni. Skoro smo imale manji verbalni okrsaj pa nije pricala samnom 15-20dana. Mm je nesto radio u dvoristu i kad je ona dosla on je otisao do komsije,pita mene gde je on,ja naravno kazem neznam,tu je negde,da bi gospodja na to rekla "sto ga nisi vaspitala da se javi kad negde ide?". Samo sam se nasmejala na to i odgovorila joj "pa kad nisi ti bila sposobna da ga vaspitas za 30godina,sto bi ga ja vaspitavala u 33",i naravno okrenula se i izasla napolje. A na price snajka ovakva,snajka onakva sam oguglala,jer to mi je bespotrebno nerviranje. Kada smatram da je preterala kratko odgovorim i mirna sam 15dana. isti slucaj cim izadje kolima odma dotrci 'gde je' na sta ja odgovrim neznam jer stvarno neznam ili je do prodavnice jer mu je nesto zatrebalo u dvoristu ili do druga u selu, nije otiso na mars. Nepada mi na pamet da mu uvodim disciplinu da mi se rapordira za svako paljenje kola iz dvorista. Na sta se naravno ona naljuti jer umisli kako ja znam gde je a necu da joj kazem. Ili najace pokupi ga drug preko dana i odu na kafu. Eto je dolece ona brzinom svetlosti ' gde su pa ovi otisli'
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 12:56:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Moj muz kaze da cu biti ista kao svekrva jer smo dva jaka karaktera. Ja jarac ona ovan u horoskopu i obe dominante i na kratkom fitilju. Najcrnje je od svega sto je u pravu
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 13:18:55
|
|
|
|
sneza24
|
Sad ovde smo sve ispale da smo materijalisti jer nas pogadja nepravda. Meni je baš bilo krivo kad je sveki kupila deveru džemper a mm ništa, pritom oba imaju po 30 i kusur godina i sami zarađuju.I baš mu često kupuje nešto a mm baš nikad ne kupi ništa sem kad mu je rođendan. Ili kad je izjavila kako dever ništa sebi nije kupio 2 god a isto toliko nije ni mm a ona kao da to ne vidi.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 13:37:16
|
|
|
|
Verolina
|
Ne znam samo sta biste radile da vam je muz miljenik svoje majke, kao sto je moj. Tu biste videle sta je muka Ja bih volela da joj je miljenik dever, jer ovako ja ludim uz njeno konstantno mesanje u moj zivot. Ja cu muzu sama da kupim dzemper, ona neka kupuje deveru prikolicu garderobe ako hoce, sta me briga. Moj muz je rodjen pre vremena, bio je bolesljivo dete i zato je ona toliko vezana za njega, ali nekad stvarno preteruje. I meni problemi oko para nikada nisu bili problemi, i to ne zato sto sam ja milioner, vec zato sto su to gluposti koje se daju resiti. Svadje oko para su mi najgluplje i najgroznije svadje, a ljudi koji izgube brata ili sestru zbog svadje ko je kome vise su za mene najgori ljudi. Ne postoji novac na ovom svetu koji meni moze da kupi brata i sestru, a svaki zet i svaka snajka ce biti likvidirani iz mog zivota ukoliko to pokusaju. Srecom, i moji brat i sestra tako misle. A zetovi i snaje su ti koji posvadjaju bracu i sestre, kad su ovi dovoljno glupi da to dozvole. Moj muz zivi sa svojom majkom 38 godina i sad ja treba da mu objasnim kakvi su njegovi otac, majka i brat, kao da on to do tada nije znao. Pa da mu kazem da ni na sahranu ne dodje roditeljima jer mu nisu dali dinara za svadbu. A pri tom ni da im spomenik ne podigne jer mene nisu lepo prihvatili. Strasno! Dali su zivot bicu koje ja neizmerno volim, za to ce dobiti bar pristojan spomenik i postovanje za zivota. Bliskosti nece biti, ali nece biti ni nepostovanja. Kome ce sta da daju i ostave njihov je problem. Muz i ja smo se vec odrekli tetkinog stana koji nam je ponudila jer necemo da stvaramo zlu krv i jer nismo materijalisti. Zivot smo nas dvoje i porodica koja ce doci. Za to cu ja licno(cak i bez muza) uvek stvoriti novac.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 13:41:35
|
|
|
|
Štetica
|
Ma ta finansijska nepravda me neboli jer sam na tezi nacin naucila da se uzdam samo u svoj novcanik,netrazim ni od njegovih ni od mojih roditelja,ako sami daju hvala im,a ako nedaju opet lepo. Ali isto tako i nedozvoljavam da se mesaju u odluke na sta i koliko cemo trositi,sa te strane sam potpuno mirna. Na primer moja sveki je znala da trazi od nas para za kojekakve gluposti,a treba mnogo precih stvari u kucu da se kupi,ako bi joj rekla nemam,zvocala bi danima kako joj nije jasno na sta mi trosimo pare kad nikad nemamo kad njoj treba,ja sam samo na to rekla da ja nju nepitam nasta trosi svoje prihode i da to nije njena briga,jer njen sin ima svoju kucu i svoju zenu i trosice na sta on hoce svoju platu. Od tad je mir u kuci sto se finansija tice.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 14:03:18
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Sad ovde smo sve ispale da smo materijalisti jer nas pogadja nepravda. Meni je baš bilo krivo kad je sveki kupila deveru džemper a mm ništa, pritom oba imaju po 30 i kusur godina i sami zarađuju.I baš mu često kupuje nešto a mm baš nikad ne kupi ništa sem kad mu je rođendan. Ili kad je izjavila kako dever ništa sebi nije kupio 2 god a isto toliko nije ni mm a ona kao da to ne vidi. UPRAVO TAKO snezo24 zalosno ....
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 14:04:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam izgleda sa neke druge planete. Zarađujem za sebe od svoje 19. godine i od tada smatram da niko nije dužan da me finansira, ni moji roditelji a kamoli tuđi. Muž i ja smo jedna porodica, oni su druga i nema tu mešanja. Svako živi svoj život, ne mislim da su dužni bilo šta da nam kupuju, ne mislim da su dužni da nam čuvaju decu, ne mislim da su dužni bilo šta da rade. Ako nam je potrebna pomoć tražićemo je, ako su u mogućnosti da pomognu-pomoći će, ako ne nikom ništa. Nikad nisam ni razmišljala o tome ko je koliko dobio.. niti ko će koliko dobiti jednog dana. Ako nas dvoje ne možemo sebi da stvorimo, ako za to nismo sposobni, niko nam tu ne može pomoći.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 14:07:02
|
|
|
|
jovana13
|
moj muz je jedinac salu na stranu, ja sam trece dete u porodici imam 2 starije sestre. Uvek su jednoj davali vise i uvek ce joj davati vise to je sigurno. Ali ja sam na to navikla i sve mi je jedno. Bitna su mi deca i mm. A ko ce sta da radi sa svojim parama, boli me uvo. Kao sto niko ne vodi racuna kako ja raspodeljujem svoj novac ni ja ne gledam kako drugi to rade. Samo ucim na tudjim greskama, i pazim da ja ne radim to isto.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 14:10:42
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam izgleda sa neke druge planete. Zarađujem za sebe od svoje 19. godine i od tada smatram da niko nije dužan da me finansira, ni moji roditelji a kamoli tuđi. Muž i ja smo jedna porodica, oni su druga i nema tu mešanja. Svako živi svoj život, ne mislim da su dužni bilo šta da nam kupuju, ne mislim da su dužni da nam čuvaju decu, ne mislim da su dužni bilo šta da rade. Ako nam je potrebna pomoć tražićemo je, ako su u mogućnosti da pomognu-pomoći će, ako ne nikom ništa. Nikad nisam ni razmišljala o tome ko je koliko dobio.. niti ko će koliko dobiti jednog dana. Ako nas dvoje ne možemo sebi da stvorimo, ako za to nismo sposobni, niko nam tu ne može pomoći. netrazim ja od nekog da me uzdrzava nit mog muza nit mene nego da mog muza tretira isto ko i svoju cerkicu .... ja isto zaradjujem za sebe a sto im tako zet i cerka nerade i nezaradjuju za sebe pitam se ...??? KAD SMO BIL U KRIZI NIKO nam nije pomogao od njih ni prisao sami smo se snalazili .... a oni sto odvajaju djecu to je zalosno stvarno ....
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 14:22:00
|
|
|
|
cockic
|
ja sam na pocetky mislila da je moj sveki vezana za starijeg sina tj.mog devera em je isti mama a mm lici na oca ali sam vremenom svatila da ih neodvaja toliko sem to novcano ona yvek misli da nama vise fali nego devery a i oni imajy evo sad vec dvoje dece porodila je jetrva pre 4 dana ali ona yvek kad kazem nemojte davati dajte drygom ynyky ona kaze ma oni imajy.a nije istina danas niko nema neki veliki visak para pa da ce da odbijy.ali sto je novca tice ja mislim da sveki daje nama vise mozda je samo to moj ystisak ali tako mi delyje mada dever dize ocevy penzijy pa mozda njemy otac daje y to nezalazim ali sto se sveki tice ona nam stvarno stalno daje kad god se vidimo i to je mozda neka simbolicna cifra tipa 1000 din deci ali to je mesecno sigyrno oko 100 eyra samo sto kad ti neko da 1000 kao delyje malo ali kad se sabere svaki pyt dodje dobra cifra.jos nam i kypyje hrany ja meso nisam kypila nepamtim samo nam ona salje i ne samo to i povrce ma sve nama je samo maxi ono klazika za mleko hleb jogyrt i sta treba mm i meni i deci pelene leni mleko ali ostalo nam sve ona kypyje. i sad bi neko rekao sto si bydala sto ode od sveki mi za tih godininy dana sto smo ziveli nista od dazbina nismo placali sem internta i hrane za petra kasice i td.neki pyt je i to kypovala.mada ima i onog sto je covek bolji prema nama bydemo jos gori.mozda sam i ja bila losa snaja stvarno zena nema sta mi nebi kypila da joj kazem da mi treba i ne yzima mi ni dinar.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.1.2013 14:26:28
|
|
|
|
jovana13
|
i moji odvajaju. Ja tu nista ne mogu. Ako oni misle da je tako ispravno svaka im cast. Ja svoju necu odvajati. Mislim da ne bi trebalo da se mesas u njihove odnose i razloge zasto je to tako. Kao sto rece Ana vi ste sad jedna nova porodica gledajte samo vas. Isto tako se slazem sa Anom da niko nije duzan nista da mi da. To je vec dobra volja, a kome ce koliko da daju i kada njihova stvar.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?