Torbica
|
Jance, ja sam jedva cekala da dodjem u sobu da klopam, valjda sto sam presetala skoro do kraja, ne znam. Uglavnom, jela sam koliko mi prija, oko kutije plazme i pola litre tecnpsti u startu. E onda sam dosla sebi kako valja, pa piskenje i tusiranje i milina. Imala sam epiziotomiju, moj ginekolog mi rece da slobodno popijem brufen i stvarno, kakve zene budu, ja sam bila ekstra posle porodjaja. Par sati nakon porodjaja setala i po hodniku i do monitora, zene se cudile.Al kad se nisam namucila pa polako, osluskivala sam svoje telo i nisam pogresila. Zemunka, od ova moja tri deteta, nikad nijedno nije imalo zelenu stolicu, ni zbog zuba, grcica ili bilo cega. Evo, moj maleni je sa 4 meseca dobio prvi zub, sad vec ima 6 komada, cetiri gore i dva dole, sa sest ipo meseci, stolica najnormalnija. Jedino sto smo krenuli hranu, pa krece da bude vise zuta, ne zlatno zuta. Mada, kako su mi ovo dvoje jeli, u cudu sam, ovo pile nije odusevljeno, daj ti mama siku... Mada, odjednom toliko zuba, nadam se da je zbog toga. Ja bih ti savetovala da konsultujes dr, pogotovo i zbog temperature. POzz