|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
13.1.2013 15:09:35   
nata11

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Halooo Ivankaaaa, šta radi Iva?user posted image

Na ovoj temi nikada nece biti dosadno. user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 901
14.1.2013 8:10:16   
bonita
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: bonita

Sta reci da kada sam se udavala od svog novca sam sebi kupila sve sto mi je bilo potrebno za taj dan,i sto sam od muza dobila,a oni nisu za shodno nasli da naprave ni jedan rucak i pozovu goste....
Mora se priznati da to nije normalno.user posted image

A zašto imati takva očekivanja?
Ja da sam htjela svadbu ja bi napravila svadbu sa svojim mužem sa kojim osnujem brak, nikad ne bi očekivala nešto od svojih ili njegovih roditelja, ako mi nešto daruju ok ako ne nikom ništa, eto recimo za mene je to normalno kao i to što su moje obe jetrve dobile i zlato i svadbe itd. a ja nisam i apsolutno mi to ne smeta jer me takve stvari ne usrećuju.
Da me to istinski usrećuje, ja bi se isključivo sa svojim mm potrudila da sebi to priuštim.
Meni to ne smeta jer nisam taj tip da mislim da meni neko nešto "treba" da daruje.
Ne kritikujem ja tebe Bonita, samo hoću reći da ne gledamo svi istim očima na te stvariuser posted image

Draga Lu,naravno da ovo nisam shvatila kao uvredu ili kritiku,i naravno da svako ima svoje misljenje....
Nisam ni ja zaista neko ko ocekuje od njih bilo sta,cak sta vise naprotiv,srecna sam sto muz i ja mozemo sami bez icije pomoci.
Ali,smeta mi zaista da njih apsolutno nije interesovalo to kada smo se mi vencavali,cak sta vise nisu pridavali nikakav znacaj tome,pravili su neke objekte tih dana,a moju roditelji muz i ja polomili se da to sve bude u redu i da imamo slavlje,i to venacnje,i smeta mi,sto se nisu udostojili da propreme jedan rucak kuci,za najblizih 10 ljudi i mojih roditelja.. csto iz postovanja prema mojim roditeljima i meni pa i njihovom sinu...Koga ona naziva moj sin jedinac....Moji su se trudili maximalno prema njima..To je meni najveca bolna tacka..Jer su im puna usta svega kako su oni ovo oni ono....I sto svektva Zna da kaze,sta ce selo reci,....kada recimo ja ne provedem dane u njihovoj kuci,vec u svojoj kada smo u Srbiji na odmoru...ma ima tu mnogo stvari Zbog cega sam takvog misljenja draga....
veliki user posted image za tebe

< Poruku je uredio bonita -- 14.1.2013 8:13:33 >

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 902
14.1.2013 8:23:21   
Verolina

IZVORNA PORUKA: bonita

i smeta mi,sto se nisu udostojili da propreme jedan rucak kuci,za najblizih 10 ljudi i mojih roditelja...

Ha ha ha...ja se odmah setim dana kada me je M. doveo kuci, dve nedelje pred svadbu. Bilo je kao u nekom Kusturicinom filmu. Sto za secenje pecenja na dvoristu (doduse, sa stolnjakom da ne gresim dusu, ali isto tako napominjem da mi imamo kucu i 5 normalnih stolovauser posted image ), za stolom dva dede komsije i jedan rodjak. user posted image (napominjem takodje da M. ima brojnu rodbinu i prijatelje sa kojima se odlicno slazemo, ali niko od njih nije bio ni obavesten ni pozvan. Isto se desilo i za veridbu. Njegova majka, moja draga svekrva, nikome nije htela da kaze za veridbu, a posle je sirila price po rodbini kako ja njoj nisam ni rekla da je veridba u pitanju. Na to je popila dranje od mog muza, jer je prosto bezobrazno toliko bezocno lagati. Moj muz je dosao u moju kucu da me veri sa svojom sestrom od tetke jer roditelji nisu hteli da krenu sa njim. I to ne zbog mene, vez zato sto je uopste resio da se zeni. Bolest!user posted image ). I da se vratimo na taj famozni, predsvadbeni stouser posted image . Tu se povela jedna veoma lepa tema oko samog svadbenog cina, gde je nakon naseg izlaska iz kuce trebalo da se zakolje petao i poprska krvlju dvoriste. Na to je nova snajka (to jest, jauser posted image skocila i rekla da ce zaklati sama onog ko bude klao bilo kakvu zivotinju, a jos manje prskao krvlju. I tada zadobih smrtno nerazumevanje ukucana. Sve je to zbog petlauser posted image I skoro sam cula da su zaklali petla ja bih vec imala dete. I svoju neplodnost ja dugujem petlu. Izem ti moj zivot.
Kusturica bi pozavideo mojoj zivotnoj prici. Jos je samo trebalo neko da poleti (posto u njegovim filmovima uvek neko leti), pa da se porodicno , coporativno spakujemo i odemo na Kanski festival.user posted image )

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 903
14.1.2013 8:29:08   
Anoniman
verka user posted image  petao je kriv za sve!

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 904
14.1.2013 8:32:15   
Verolina
Da dauser posted image ..Mogla bih da napisem jednu Antologiju petlovine, cisto da sluzi kao prirucnik i podsetnik novim mladama sta ce da im se desi ako se petlu za svadbu ne zavrne sija. Pocevsi od nesrece u braku, do nemanje dece i iskakanja cira na straznjici, pa sve do svaleranja muza, ostajanja na ulici i prosjacenja. Sta sve petao mozeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 905
14.1.2013 8:38:16   
vojvodjanka87
user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 906
14.1.2013 8:41:53   
bonita
Verka ma to je strasno...I mene su slali kod vracarice...Tj indirektno...Moja sveki je stalno ponavljala kako ona nije ostajala trudna,pa joj neko tamo obrtao matericu i kako kaze podvezivao,i odmah posle toga zatrudnela....Ja sam rekla ako joj treba neka ide sama,ja verujem samo lekarima..I da rekla je danikome ne pricam da sam radila VTO....
Nek mi bog oprosti ako sam ja nesto pogresila,ali mislim da nisam....Jer oni su nekog kova ne znam ni ja kog...
Sto se moje VTo tice,ima svako da zna,jer ja nemam problem s tim,vec sam misljenja da moje iskustvo moze nekome pomoci...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 907
14.1.2013 8:48:48   
Verolina
A to za VTO price je posebna stvar. Ja mislim da je to problem nesirokosti u shvatanju medinske nauke.
Mislim, meni je zao, ja kontam da moja svekrva zeli unuce, ali zele ga i moji roditelji pa ne lupetaju tako i ne rade kojekakve gluposti. Ja sam skoro, salu na stranu, imala jednu ozbiljnu prepirku sa njom u kojoj sam joj mrtvackim tonom napomenula da me ostavi na miru vise sa vracarama i gatarama. Moj problem prosto ima medicinski uzrok. Ali do njenog mozga ne moze da dopre nizi estradiol, manjak progesterona i ostalo. Ali dopire da mi je neko uvracao, smestio , umadjijao. I ono sto ja zaista ne mogu da shvatim, jeste, da se osoba koja je 30 godina radila kao racunovodja u jednom velikom drzavnom preduzecu, ponasa kao da je sisla sa Homolja posle 50 godina ne odlaska u civilizaciju. Ali ja to promeniti ne mogu. Ona je prosto takva i to je to. Ranije sam se zderala i jela, sad me boli uvo. Samo ne dozvoljavam da mene tovari sa nekim pricama, a ona nek misli za sebe sta hoce.

< Poruku je uredio Verolina -- 14.1.2013 8:49:21 >

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 908
14.1.2013 8:54:53   
bonita

IZVORNA PORUKA: Verolina

A to za VTO price je posebna stvar. Ja mislim da je to problem nesirokosti u shvatanju medinske nauke.
Mislim, meni je zao, ja kontam da moja svekrva zeli unuce, ali zele ga i moji roditelji pa ne lupetaju tako i ne rade kojekakve gluposti. Ja sam skoro, salu na stranu, imala jednu ozbiljnu prepirku sa njom u kojoj sam joj mrtvackim tonom napomenula da me ostavi na miru vise sa vracarama i gatarama. Moj problem prosto ima medicinski uzrok. Ali do njenog mozga ne moze da dopre nizi estradiol, manjak progesterona i ostalo. Ali dopire da mi je neko uvracao, smestio , umadjijao. I ono sto ja zaista ne mogu da shvatim, jeste, da se osoba koja je 30 godina radila kao racunovodja u jednom velikom drzavnom preduzecu, ponasa kao da je sisla sa Homolja posle 50 godina ne odlaska u civilizaciju. Ali ja to promeniti ne mogu. Ona je prosto takva i to je to. Ranije sam se zderala i jela, sad me boli uvo. Samo ne dozvoljavam da mene tovari sa nekim pricama, a ona nek misli za sebe sta hoce.

Upravo to,i moji su vise od 30 god radili i ziveli u Nemackoj a i dalje su ostali u ono vreme iz kog su dosli ovamo....Ali tu ne vredi nikakvo objasnjavanje s njima....Trudim se da na jedno uvo udje a na drugi izadje do onog momenta kada pretera....Tada reagujem...Ali opet idem nekada linijom manjeg otpora pa kazem da su ipak mome muzu roditelji i predjem preko sveg...JBG,nije on kriv sto su takvi...I samo zbog njega idem dalje,....Ali it tih istih razloga sam zaovu otkacila,i prosto ne moram jos i nju da slusam...
A ove nekako istrpim za tih par dana....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 909
14.1.2013 15:07:36   
mtajcica83
Ja sam na ovoj temi vec pisala o mojoj sveki i mislim kad bi se biralo mjesto koja i cija je najgora da bi to def,bila ova moja..
Ona svoju rodjenu djecu ne gleda istim ocima,Prema mm se ponasa kao da ga je na ulicu nasla, ali zato drugi sin, mezimce,moze sve...sto mu padne na pamet...I ona mu uvijek kaze(zaboga da ne zaboravi),,vise volim (imenuje mezimce) a ti(mm)mozes lupat glavom o zid nikad neces imat "tretman" kao on...Haos...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 910
14.1.2013 15:13:32   
mtajcica83
e da, i kad god vidi svrca, bilo to da je kuci, na ulici ili gdje drugo, prva joj je...A sto si mi nesto ublijedio, je nesto smrso(naravno lupeta i to radi tako glasno da se cuje dobro)...i naravno da bi mene iznervirala.. A kad se nekad zezne pa zove da pita kako je i da li jede??? Ne, drzim ga gladnog, ...Jednom sam joj rekla da su super jaja domaca sto mu je poslala i med i ostalo,pa se gospodja ofendila...kako sam bezobrazna...Posto mu u zivotu kasicu jednu nije kupila..

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 911
14.1.2013 16:20:45   
jovana13
pisala sam o tome kako se slazemo. Evo danas smo se posvadjale digla mi pritisak na milion. Cim je mm otisao u prodavnicu gospodja dosla kod mene i povisenim tonom pocela da prica kako joj smeta nesto sto je mm uradio. Ja cutim i prekipi mi. Pocela sam da se tresem koliko me iznervirala. Kazem ja njoj Slusaj, dosta mi je preko mojih ledja sve da ide. Sve sto imas kazi njemu i raspravi sa njim to sto pricas meni nikakvu vajdu nemas. Ajde da si mene rodila pa da mi pricas za njega,al njega si rodila pa sa njim i pricaj o tome. Gospodja se jel te odmah uvredila i pocela da se izvinjava jer videla da sam pukla. Pa je jos posle mm rekla kako mi nista nije rekla a zaklinjala mi se da joj mm nesto nije rekao zasta znam da jeste pa se ona setila to posle i cutala pred njim nije smela da pisne. Mm zna da ga nikad slagala nisam kad pogresim priznam kad sam u pravu to stavim do znanja i uvek mi veruje cak i kad mu je pricala par stvari za mene ja nisam nista rekla sam je znao da ga ona laze.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

Direktna veza do poruke: 912
14.1.2013 17:34:11   
Verolina

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

e da, i kad god vidi svrca, bilo to da je kuci, na ulici ili gdje drugo, prva joj je...A sto si mi nesto ublijedio, je nesto smrso(naravno lupeta i to radi tako glasno da se cuje dobro)...i naravno da bi mene iznervirala.. A kad se nekad zezne pa zove da pita kako je i da li jede??? Ne, drzim ga gladnog, ...Jednom sam joj rekla da su super jaja domaca sto mu je poslala i med i ostalo,pa se gospodja ofendila...kako sam bezobrazna...Posto mu u zivotu kasicu jednu nije kupila..

Samo te zamisljam dok ovo izgovarasuser posted image Imas svekrvu noblesuser posted image

Direktna veza do poruke: 913
15.1.2013 14:38:34   
mtajcica83
Verka, sveki mi je ....Mogla bi da napisem knjigu o njoj i njenim pametnim pricama i izjavama, mozda bi bilo kakve koristi od toga...user posted image ...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 914
15.1.2013 18:16:23   
nina26

Tu se povela jedna veoma lepa tema oko samog svadbenog cina, gde je nakon naseg izlaska iz kuce trebalo da se zakolje petao i poprska krvlju dvoriste. Na to je nova snajka (to jest, jauser posted image skocila i rekla da ce zaklati sama onog ko bude klao bilo kakvu zivotinju, a jos manje prskao krvlju. I tada zadobih smrtno nerazumevanje ukucana. Sve je to zbog petlauser posted image I skoro sam cula da su zaklali petla ja bih vec imala dete. I svoju neplodnost ja dugujem petlu. Izem ti moj zivot.

oooo Boze, sta jos necu cutiuser posted image
Verka koju bese kremu tvoja sveki stavlja za ociuser posted image ?????? znam da je neki sou, ali ne mogu da se setim tacnouser posted image

Mtajcice
, da znas da je tvoja sveki na vrhu rang listeuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 915
15.1.2013 18:21:06   
jovana13
onda zamnom zaklali petla jos kad sam prvi put usla u kucu posto sam zatrudnela dok smo bili u vezi user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 916
15.1.2013 21:16:38   
Verolina
IZVORNA PORUKA: nina26

Tu se povela jedna veoma lepa tema oko samog svadbenog cina, gde je nakon naseg izlaska iz kuce trebalo da se zakolje petao i poprska krvlju dvoriste. Na to je nova snajka (to jest, jauser posted image skocila i rekla da ce zaklati sama onog ko bude klao bilo kakvu zivotinju, a jos manje prskao krvlju. I tada zadobih smrtno nerazumevanje ukucana. Sve je to zbog petlauser posted image I skoro sam cula da su zaklali petla ja bih vec imala dete. I svoju neplodnost ja dugujem petlu. Izem ti moj zivot.

oooo Boze, sta jos necu cutiuser posted image
Verka koju bese kremu tvoja sveki stavlja za ociuser posted image ?????? znam da je neki sou, ali ne mogu da se set__im tacnouser posted image

To nije bila krema Nini. Moja svekrva koristi aciklovir za podocnjake, Dove kupku koristi kao mleko za telo, a moj anticelulit gel koristi kao gel za tusiranje.
Sta sam ja Bogu zgresilauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 15.1.2013 21:17:45 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 917
15.1.2013 22:54:55   
Sesilija 83
ah Verolina.....pa sve te razumem,moja je plakala pre neko jutro jer je 12og popodne isla na ondulaciju i preko noci se to poremetilo (iako je pazila i sve lebdela nad jastukom)dok je spavala,pa je posle htela da ide da joj frizerka popravi za proslavu nove sa penzosima aliii frizerka nije imala slobodan termin....user posted image
Ma jetrva i ja smo se nadule od smeha....evo sad se smejem...e onda nastaje sou jer je moj dever vozio njen auto i usao pravo u garazu tako da je ona trebala da izveze auto u rikverc(ona inace samo zna unapred da vozi i po gradu sve ide u krug) pa je tu nastalo dranje,pa psovanje svih nas vozaca iz kuce koji je za..bavamo..
A od jutros pocela da vice na mene sto sam detetu obukla samo jedne rukave au kuci 26c....alii napolju duva vetar... i ko da se cera sa njom da mi ne sedimo nap[olju vec u kuciuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 918
15.1.2013 23:25:46   
jovana13
kakvih ima, moja je zlato user posted image user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 919
16.1.2013 11:06:24   
jance
moje ovih dana vise nema kuci nego sto je ima. i ma koliko da mi nekad zatreba u trenutku, mislim da sam mnogo opustenija kad nije tu, iako mi je tada dosta teze da funkcionisem.

ovih dana mi je zajedno sa zaovom dizala pritisak oko Ogijevog lecenja. imao je temperaturu oko 38 dva, skoro 3 dana, ali smo se mm i ja odlucili da cemo mu skidati T tusiranjem, i eferalganom, i da necemo zbog toga trcati u dezurnu ambulantu, posto se T pojavila u nedelju ujutru a u ponedeljak je bio praznik. MOLILA sam muza da im ne kaze da je Ogi bolestan, izdrzao je do ponedeljka, tad mu se omaklo. i naravno, vise me nisu ostavljale na miru ... a da mu stavim krompir, a kolika mu je T sada, a da mi ipak odemo na hitnu sa njim, itd.. juce smo sa mm rekli da ako se posle podne probudi sa T, idemo kod lekara. ujutru je imao ali je preko dana uopste vise nije imao, i jaako se lepo probudio posle poslepodnevnog spavanja, naravno bez T. i rece mm: e pa sada ga sigurno necemo voditi prezdravljenog medju bolesnu decu. ju sta smo uradili! odma je sveki zvala zaovu a zaova mene! pa njega boli grlo (stvarno? ja to nisam primetila), pa bio je kenjkav citavo pre podne (cuvala ga je sat vremena pre podne dok sam ja bila kod dr i odmah sve zna!)...e pa vise nije kenjkav.. pa tako je zalosno plakao kad smo dosli kuci ( i ti bi da ti neko trpa da pijes mlak kiseli caj) itd...

da, sada se sveki, kad je kuci, kao trudi da mi pomaze oko Ogija, a ja gledam da odbijem gde mogu. ne zato sto mi pomoc ne treba, daleko od toga, dobro mi je dosla svaka moguca pomoc, jedva se krecem. ali tako sam isla ranije, kao pa pomocice mi ona pa onda kad bi slucajno spomenula kako npr ne zelim da jedem njen grasak sa mesom, dobila njeno cmizdrenje sa odgovorom: ja se tako trudim tebi da pomazem a ti na mene uvek tako djonom! e pa ako planiras svaku tvoju pomoc da mi izbacujes na nos svaki put kad nije po tvom, onda hvala lepo! nemoj da mi pomazes molim te!
i da, nisam spomenula izjavu od pre nove godine, kad je u crkvi pred odredjenim zenama na pitanje: jel cuva baka unuce? odgovorila sa: baka je cuvala 5 unucadi, za sesto i sedmo vise nema snage user posted image .. da, ali zato imas snage da ides po gradu i kafenises sa prijateljicama a? pa moja baka, koja je 10 godina starija od nje, i vidi 40% na jedno a 60% na drugo oko, je htela da uzme Ogija na cuvanje kad se ja porodim! e to je bolelo!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 920
16.1.2013 14:20:52   
mtajcica83

To nije bila krema Nini. Moja svekrva koristi aciklovir za podocnjake, Dove kupku koristi kao mleko za telo, a moj anticelulit gel koristi kao gel za tusiranje.
Sta sam ja Bogu zgresilauser posted image

Verka,pukoh od smijeha user posted image user posted image
A ya ovo da je moja prva na rang listi, definitivno ste u pravu!!!user posted image
Kakvih izjava ima, prosto bi mi zao bilo da je nisam upoznala(moju slatku sveki) user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 921
16.1.2013 18:47:17   
sanjalica978
Eh bas sam se nasmejala izvalama nasih nam milih svekrvica user posted image
Ne zalim sto mi je moja daleko, samo povremeno telefonski razgovor i Bog te veselio.

Direktna veza do poruke: 922
17.1.2013 12:34:41   
jance
opet moram da se "izduvam" ... jos uvek naravno nismo odvojili struju, cisto da se zna... (to smo si sami krivi ocigledno, ali sad ako to uradimo, cela familija bi nam skocila za vrat kako mozemo tako da je ostavimo na cedilu)

sad je dosla gore da otvori racun za struju. ja naravno znam koliki je, mogu u svakom trenutku da ga proverim na netu, taj papir mi apsolutno nista ne znaci, i krenula da uzdise... joooj ala smo puno potrosili ovaj mesec ( i gleda na moju grejalicu)... ja sam jednom rekla i necu to vise ponavljati.. ja bolesno dete u hladnoci presvlaciti necu - ne pada mi na pamet! dok mi se sa peckom ugreje kuca, detetu probije nocna pelena... osim toga, ja nisam ta kojoj se lede stvari u frizideru, i koja drzi ukljucen bojler i kad nije kuci, molicu lepo. kad odlazis iz kuce na vise dana, iskljuci bojler i smanji hladjenje frizidera. onda mozemo da pricamo o nasoj grejalici . ( naravno, UVEK je grejalica bila problem, od kako sam tu)...

nisam ni puno iznervirana, sa mm smo se dogovorili i imamo plan i nacin otplate struje vec, ali nam to ona ocigledno nece olaksati koliko vidim. opet ce novac da ide iz naseg dzepa, tako da mi dzaba uzdise...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 923
17.1.2013 16:01:40   
Ivanka 75
Jance, podnesite zahtev u EPS-uvza još jednim strujomerom, mi smo imali onaj stari trofazni pa smo pre 3 godine tražili još jedan i tada nam stavili elektronski, mislim da nije koštalo kao novi priključak nego mnogo manje.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 924
17.1.2013 19:30:19   
jance
zamenili su i nama za novi, i da ti pravo kazem, jes da nije tema, odjednom su nam se iz cista mira racuni prepolovili. kazem, mi smo to trebali daavno da uradimo, ali prvo svekar nije dao, pa onda kad je on umro a mi smo vikali kako bi bilo najbolje da se odvojimo, onda je skocila (bliza) familija kako smo grozni i necemo da joj placamo struju. i tako se sada eto ceramo vec godinu dana. mi placamo koliko mozemo, dug raste jer ona nije platila evo tacno godinu dana itd...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here