Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 8:53:05
|
|
|
|
NadaR
|
Adulence , shvatam ja tebe u potpunosti . Nije to nenormalno,ti si se tek porodila , hormoni,pomijesana osjecanja ,uglavnom jedan lud period .. Vjerujem da ce kasnije biti ok. Mislila sam na neke druge stvari koje ovde iz dana u dan citamo. Ipak,ne bih nastavljala jer cu morati samu sebe da okacim na javni spisak remecenja reda i mira na RR.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 9:00:03
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Haha ,nisu zene krive sto su zive,ni jedna sveki sigurna sam nema losu nameru ma sta da uradi,Znam da ima dosadnih,ali ni jedna vam nece sa namerom zlo napraviti.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 9:40:19
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Meni moja stize za pola sata ,jako sam srecna ceo da cemo se druziti
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 14:02:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ja sutra putujem mojoj miloj mamici. Nastace haos u roku od dva sata. Muz je od utorka na odmoru, posvetice se malo vise meni i to ce biti razlog za umiranje i nabijanja tenzije po kuci. A ja sam sebi obecala da cu u tim situacijama da mudro cutim i izadjem iz sobe a ne da padam u vatru i nju postavljam na mesto... Javicu vam kako je bilo
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 14:38:44
|
|
|
|
Olga75
|
a mozda te svekrva i iznenadi , mozda skuva ono sto volite , mozda vas lepo ugosti , raspolozi nikad se ne zna
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 17:02:40
|
|
|
|
Dani.kv
|
Moja svekrva je jednom skuvala rucak(krmenadle i salatu) kad sam prvi put usla u tu kucu i kad sam sama krecila ceo stan i onako umorna rekla da nesto spremi napravila je neko testo od kropira koje je ostavila ili ne kuvano ili prekuvano (na foru knedli) i od tad evo pet- sest godina nista
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 17:05:31
|
|
|
|
17 joka
|
Dani draga , naoruzaj se strpljenjem zelim ti lep provod
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 17:10:16
|
|
|
|
Dani.kv
|
Pokusacu. Pisacu njene bisere pa ocekujem pomoc u vidu saveta od vas
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 17:14:18
|
|
|
|
malapufika
|
moja je cudo....ali sve u svemu nie losa zena...ima i ona svoje muke...ali volim kad nam skuva nesto lepo i napravi krem pitu :)))
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 18:32:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Naši tel razgovori danas: Jutros oko 10 zvoni tel Ja: halo Sveki: šta radi Iva? Ja: Doručkuje sa Ivanom Sveki: Dobro (prekida vezu) Oko 13h, sveki zove: Ja: Halo Sveki: Šta radi Iva? Ja: Sedi pored mene na sudoperi spremamo ručak. Sveki: Dobro (prekida vezu) Oko 15h, zove sveki: MM: Reci majka Sveki: Šta radi Iva? MM: Igra se, što, treba ti nešto? Sveki: Ništa, samo pitam (prekida vezu) Oko 17h, zove sveki: Ja: Halo Sveki: Šta radi Iva? Ja: Spava. Sveki: Prekida vezu bez reči. Kidala sam se od smeha, i mm samnom da je na kraju, nakon četvrtog poziva je pozvao on njih i pitao MM: Šta radite? Sveki: Što zoveš? MM: Da vidim šta radite. Sveki: Ne radimo ništa, pa malopre sam te zvala što nisi pitao? MM: Pa nisi pitala ni ti nas, pitaš samo za Ivu (prekida vezu)
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 18:34:04
|
|
|
|
branki*
|
haha
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 18:35:53
|
|
|
|
malapufika
|
hahahahahaaha
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 18:36:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Inače, da napomenem, fizička udaljenost između ta 2 telefona je max 5 metara jer nas deli samo uski prolaz između 2 kuće a njihova dnevna soba i naša dnevna soba u ti zidovi do prolaza.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 19:22:11
|
|
|
|
NadaR
|
Jooj kod vas bas dinamicno
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 19:26:45
|
|
|
|
Lu
|
Halooo Ivankaaaa, šta radi Iva?
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 19:39:35
|
|
|
|
boba 11
|
e bas me slatko nasmeja.Zena je kraljica
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 19:52:18
|
|
|
|
MajaMV
|
Jao ja nemam svekrvu, ali sudeci po vasim pricama kod nas bi bilo krvi:-)
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 23:48:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Halooo Ivankaaaa, šta radi Iva? Pa spava!!!!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 23:52:05
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanka
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 23:55:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ima i bisera od večeras nego da vam ne bude mnogo za jedan dan
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 12.1.2013 23:56:42
|
|
|
|
NadaR
|
Sutra nastavak onda
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 13.1.2013 12:45:33
|
|
|
|
sneza24
|
Moja sveki nema ništa lepše da kaže Davidu nego : Mrš,seronjo jedan!
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 13.1.2013 12:57:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Moja sveki nema ništa lepše da kaže Davidu nego : Mrš,seronjo jedan! Kakva nepristojnost i bezobrazluk!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 13.1.2013 13:02:25
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ivanka ostala si nam duzna nastavak price od sinoc
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 13.1.2013 13:27:48
|
|
|
|
Adriana83
|
Ja se sa mojom svekrvom uglavnom dobro slazem.U pocetku je bilo malo trzavica,pokusavala je da upravlja nasim odlukama preko mm,a i meni je smetala svaka sitnica.Tako sam ja u startu pokazala zube,ona se povukla a i ja sam naucila da ponekad iskuliram,jer sam primetila da mi neke stvari smetaju kad zaista ne bi trebalo( u stvari ne bi mi predstavljalo nikakav problem da je to nesto uradila moja mama ali ako ona uradi,to je bio kraj sveta).Mada,ima ona nekad svoje zute minute,kad me stvarno izbaci iz takta.Kao na primer danas.Najstarija cerka je kod nje od petka,pre toga je bila kod mojih.NJoj se zagnojila zanoktica na noktu od noge,vodila je moja mama kod lekara i na previjanje.Dr je rekla da dete danas obavezno dodje na kontrolu da vidi da li ce ukljuciti antibiotike ili ce je slati na hirurgiju.Sveki je rekla da njoj nije problem ni previjanje ni kontrola i da hoce da je uzme.Zato sam se i slozila da ode.Medjutim,danas je zovem da vidim sta je bilo kod dr jer se ne javljaju.Ona kaze da je prstic u redu,da se A ne zali i da je nece voditi kod dr.Ja je zamolim da je ipak odvede jer sam ja kao mala imala isti problem i zavrsila sam na hirurgiji,iako je mojoj mami prst izgledao bolje.Kaze ona ok,vodice je.Na kraju je ispala citava frka oko toga! Zvala je svekra da izadje sa posla jer ona danas nije u stanju da vozi,napravila je frku u dz,iscimala moju mamu i na kraju dete uopste nij e pregledano! A da sve bude jos gore,mene su zvali da kazu da je sve u redu,da je dr pregledala i da je sve super! Sad sam lepo nazvala mm i rekla mu da sutra kad zavrsi sa poslom dovede dete kuci! Ovo je mozda moglo da ide i u negativnu ali...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?